Jump to content

americ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About americ

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

americ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα, προσπαθώ να ορισω ως κυρία εφαρμογή το gmail για να στέλνω απ'ευθιας όταν πατάω σε μια διεύθυνση. Αλλά όταν ορισω απ'τις προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογων δεν μου το αλλάζει, ενώ φενεται στις ρυθμίσεις ότι έχει αλλάξει όταν πατάω σε μια διεύθυνση με πάει στην εφαρμογή του κινητού για τα mail.. Καμία βοήθεια? Xiaomi Mi4 6.0.1 7.3.1 stable ευχαριστώ!
  2. Ρε παιδια πώς ανεβάζουμε screenshot?
  3. Καλησπέρα έχω κάνει την αναβάθμιση σε 7.3.1stable ελληνική και έχει μέσα κάτι κινέζικες εφαρμογές.. Είναι εντάξει αυτό ή έχω κάνει κάτι λάθος και δεν έγινε σωστή εγκατάσταση? Μπορώ να τις σβήσω ή όχι. Ευχαριστώ.. Παραθέτω και φωτογραφίες :
  4. Καλημέρα στην παρέα.. Έχει αλλάξει κανείς σε mi4 το charging port? Έχω ένα θέμα με τα φωτιζομενα πλήκτρα, φωτιζεται μόνο το πλήκτρο back. Ξέρει κανείς αν φταίει το charging port ή η οθόνη?
  5. Παιδιά μια ερωτηση θελω να κάνω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Το mi4 ήρθε με Android 6.0.1MMB29M & MIUI 7 6.2.18 beta αγγλικά και κινέζικα. Πώς θα πάω τώρα σε μια ελληνική stable?
  6. Καλημέρα στην παρέα! Κάτοχος του mi 4 3g wcdma και εγώ από προχθές.. Και άσχετος με αναβαθμίσεις κτλ κτλ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα είμαι υποχρεως. Λοιπόν το κινητό έχει εγκατεστημενη το Android 6.0.1MMB29M & MIUI 7 6.2.18 beta και έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Θέλω να βάλω ελληνική ρομ stable την τελευταία έκδοση πώς θα γίνει αυτό ρε παιδιά τώρα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. americ

    Lenovo S850

    Καλημέρα παιδιά.. Σκέφτομαι να αγοράσω το s 850.. Εχω κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελα την βοήθεια σας. 1.ηπαρχει κάποια ευρωπαϊκή ρομ που δεν έχει κολλήματα? 2. Είναι δύσκολο να περάσω τη ρομ? 3. Η μπαταρία βγάζει μέρα για κανονικό χρήστη χωρίς πολλά πολλά? Ευχαριστω εκ των προτέρων...
  8. Γεια χαρά.. Στην παρέα μια ερώτηση θέλω να κάνω, που μπορώ να αγοράσω το g7102 από Ελλάδα?
×
×
  • Create New...