loukats13 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Παιδιά, με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό. Μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει αν το σήμα του είναι δυνατό; Επειδή στο σπίτι δεν έχει καλό σήμα και άμα δεν βοηθάει και το τηλέφωνο, δεν θα μπορώ να μιλάω καθόλου. Κάπου έχει αναφερθεί ότι δεν είναι καλή ούτε η ποιότητα κλήσης. Στο κάτω κάτω τηλέφωνα παίρνουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Καλή Χρονιά. Τι γίνετε, δεν το έχει ποιά κάνεις αυτό το τηλέφωνο; Edited January 5, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδιά, με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό. Μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει αν το σήμα του είναι δυνατό; Επειδή στο σπίτι δεν έχει καλό σήμα και άμα δεν βοηθάει και το τηλέφωνο, δεν θα μπορώ να μιλάω καθόλου. Κάπου έχει αναφερθεί ότι δεν είναι καλή ούτε η ποιότητα κλήσης. Στο κάτω κάτω τηλέφωνα παίρνουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και Καλή Χρονιά. Τι γίνετε, δεν το έχει ποιά κάνεις αυτό το τηλέφωνο; Προσωπικά φίλε δεν έχω παράπονο ούτε από το σήμα ούτε από την ποιότητα κλήσης. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές από rom σε rom. Την 2.12 που φοράς περίπου 2 μήνες τώρα, δεν έχω κανένα θέμα. το μόνο που δεν έχω βρει λύση(λόγο χρόνου) είναι ότι δεν παίζει το youtube.?????!! ανοίγει κανονικά αλλά όταν πατας για να δεις ένα βίντεο βγάζει σφάλμα σύνδεσης ή κάτι τέτοιο. Θα βρω την λύση αλλά πότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Προσωπικά φίλε δεν έχω παράπονο ούτε από το σήμα ούτε από την ποιότητα κλήσης. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές από rom σε rom. Την 2.12 που φοράς περίπου 2 μήνες τώρα, δεν έχω κανένα θέμα. το μόνο που δεν έχω βρει λύση(λόγο χρόνου) είναι ότι δεν παίζει το youtube.?????!! ανοίγει κανονικά αλλά όταν πατας για να δεις ένα βίντεο βγάζει σφάλμα σύνδεσης ή κάτι τέτοιο. Θα βρω την λύση αλλά πότε... αυτό που έχουμε πειραξει και σε αλλα zte κινητα και δουλεψε το youtube (z7mini αν θυμαμαι καλα και σε v5 red bull, αλλάζουμε στο build.prop και το βαζουμε από 4.4.2 σε 5.0 σε αυτό το string ro.build.version.release=X.X.X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Προσωπικά φίλε δεν έχω παράπονο ούτε από το σήμα ούτε από την ποιότητα κλήσης. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές από rom σε rom. Την 2.12 που φοράς περίπου 2 μήνες τώρα, δεν έχω κανένα θέμα. το μόνο που δεν έχω βρει λύση(λόγο χρόνου) είναι ότι δεν παίζει το youtube.?????!! ανοίγει κανονικά αλλά όταν πατας για να δεις ένα βίντεο βγάζει σφάλμα σύνδεσης ή κάτι τέτοιο. Θα βρω την λύση αλλά πότε... Ευχαριστώ, λέω να το παραγγείλω λοιπόν... Edited January 5, 2015 by loukats13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 αυτό που έχουμε πειραξει και σε αλλα zte κινητα και δουλεψε το youtube (z7mini αν θυμαμαι καλα και σε v5 red bull, αλλάζουμε στο build.prop και το βαζουμε από 4.4.2 σε 5.0 σε αυτό το string ro.build.version.release=X.X.X[/quote Ευχαριστώ!!!! θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Προσωπικά φίλε δεν έχω παράπονο ούτε από το σήμα ούτε από την ποιότητα κλήσης. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές από rom σε rom. Την 2.12 που φοράς περίπου 2 μήνες τώρα, δεν έχω κανένα θέμα. το μόνο που δεν έχω βρει λύση(λόγο χρόνου) είναι ότι δεν παίζει το youtube.?????!! ανοίγει κανονικά αλλά όταν πατας για να δεις ένα βίντεο βγάζει σφάλμα σύνδεσης ή κάτι τέτοιο. Θα βρω την λύση αλλά πότε... ποια εκδοση 2.12 εχεις?γιατι εμενα εκτος απο το youtube που αν το βγαλεις μερικες φορες και το βαλεις ξανα θα παιξει,δεν μου παιζει το whatsapp,το twitter και εχω γενικα προβλημα με διαφορες εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 αυτό που έχουμε πειραξει και σε αλλα zte κινητα και δουλεψε το youtube (z7mini αν θυμαμαι καλα και σε v5 red bull, αλλάζουμε στο build.prop και το βαζουμε από 4.4.2 σε 5.0 σε αυτό το string ro.build.version.release=X.X.X[/quote Ευχαριστώ!!!! θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλλας To δοκίμασα και παίζει κανονικά μεχρι στιγμής!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια εκδοση 2.12 εχεις?γιατι εμενα εκτος απο το youtube που αν το βγαλεις μερικες φορες και το βαλεις ξανα θα παιξει,δεν μου παιζει το whatsapp,το twitter και εχω γενικα προβλημα με διαφορες εφαρμογες.. Με τις παρακάτω δουλεύουν ΟΛΑ. Στις 2 πρώτες Δεν δουλεύει το face unlock: 1) http://bbs.nubia.cn/forum-80-1.html 2) http://bbs.nubia.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=378304&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D173 3) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379024&page=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παίδες καλημέρα... Έχω μπρικάρει το mini και προσπαθώ να περάσω recovery μέσω ADB. Το πρόβλημα είναι ότι πατώντας την εντολή γράφει <waiting for device>. Μάλλον δεν τη βλέπει ενώ έχω εγκαταστήσει υποτίθεται τους drivers του κινητού. Είμαι σε απόγνωση γιατί είναι σοβαρό μπρικάρισμα. Όποιος μπορεί ας μου στείλει ένα μήνυμα στο Inbox. περασα μια ρομ και ξαφνικα το κινητο κολλησε..εχεις βρει λυση εσυ??να μπορεσω να μπω σε recovery για να βαλω αλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ποσο παιζει περιπου σε τιμη παιδια το κινητο και απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Εγώ το παρήγγειλα από εδώ: http://en.efox-shop.com/zte-nubia-z5s-32g-rom-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-50-zoll-gorilla-glass-3-fhd-bildschirm-andr-g-297636. Βγήκε στα €157 με τα μεταφορικά και μία έκπτωση €5 που μου έδωσαν, ομως δεν είμαι σίγουρος ακόμα για την αξιοπιστία του καταστήματος, μου τα λένε λίγο περίεργα όσον αφορά στο τελωνείο... Πάντως σε αυτή την τιμή νομίζω ότι αξίζει. Edited January 7, 2015 by loukats13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εγώ το παρήγγειλα από εδώ: http://en.efox-shop.com/zte-nubia-z5s-32g-rom-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-50-zoll-gorilla-glass-3-fhd-bildschirm-andr-g-297636. Βγήκε στα €157 με τα μεταφορικά και μία έκπτωση €5 που μου έδωσαν, ομως δεν είμαι σίγουρος ακόμα για την αξιοπιστία του καταστήματος, μου τα λένε λίγο περίεργα όσον αφορά στο τελωνείο... Πάντως σε αυτή την τιμή νομίζω ότι αξίζει. Πληροφορίες για το εν λόγω κατάστημα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402381 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Το έχω διαβάσει, αλλά δεν έχω σχηματίσει γνώμη ακόμα, άσε που όλο βάζει "προσφορές" που δυσκολεύει να διαβάσεις όλα τα σχόλια. Ξέρω πάντως ότι είναι αδερφάκι με το coolicool που πιστεύω είναι αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 περασα μια ρομ και ξαφνικα το κινητο κολλησε..εχεις βρει λυση εσυ??να μπορεσω να μπω σε recovery για να βαλω αλλη ρομ Μπα ακομα το ψαχνω... Δεν μπαίνει σε recovery, ουτε καν σε fastboot... Και δεν υπάρχει ένας οδηγός για hard brick για τα κινητα μας ελεος! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μπα ακομα το ψαχνω... Δεν μπαίνει σε recovery, ουτε καν σε fastboot... Και δεν υπάρχει ένας οδηγός για hard brick για τα κινητα μας ελεος! κατι που δοκιμασα και ως δια μαγειας δουλεψε ηταν να κραταω το power button μαζι με το κουμπι του volume down για κανενα 4λεπτο,5λεπτο και μπηκε σε recovery κανονικα..δοκιμασε το και εσυ δεν χανεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoz1 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 παιδια καλησπερα! θελω να ρωτησω απο εσας που το εχετε ηδη στην κατοχη σας... περιπου ποσες μερες βγαζει με κανονικη προς εντονη χρηση(wifi,data ιντερνετ και αρκετε τηλ καθε μερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Ξέρουμε αν θα πάρει Lollipop; Η επίσημη ROM τι android έχει 4.4; Το 3G παίζει στην Ελλάδα; Edited January 13, 2015 by icefixer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μάγκες μου το παράγγειλα κι εγώ... Από Coolincool τα 32gb Το παράγγειλα από Κίνα πριν 10 μέρες....τώρα η έκδοση των 16gb είναι διαθέσιμη και στο Ευρωπαϊκό Μαγαζί τους με παραπάνω τιμή βέβαια! Από το συγκεκριμένο μαγαζί πήρα ένα THL T6 Pro για έναν κολλητό και έκανε 5 μέρες (με Σαββατοκύριακο μέσα) και φυσικά χωρίς άγχος τελωνείου μιάς και είναι Ε.Ε Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την ρομ.... Το site τους λέει οτι έχει 4.4 kitkat... Τρέχει καλά εσείς που το έχετε? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εφτασε το κινητο και δεν μπορω να συνδεσω τον google λογαριασμο μου! Παιδια βοηθειστε με! Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εφτασε το κινητο και δεν μπορω να συνδεσω τον google λογαριασμο μου! Παιδια βοηθειστε με! Τι σου λεει ακριβως?Μια λυση ειναι να πας στους λογαριασμους και να διαγραψεις τον google λογαριασμο σου.Μετα προγραμματα και κανεις clear cache στο Google Play services και Google Play store.Επανεκκινηση και προσθεσε ξανα τον λογαριασμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Οριστε τι μου λεει...[ATTACH]55777[/ATTACH] Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Οριστε τι μου λεει...[ATTACH]55777[/ATTACH] To εκανες αυτο που σου ειπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν εχει google services...ουτε λογαριασμο google. Πρωτη φορα του βαζω Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν εχει google services...ουτε λογαριασμο google. Πρωτη φορα του βαζω Τα gapps τα εχεις εγκαταστησει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Οχι...τι κανω βοηθησε με Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Οχι...τι κανω βοηθησε με Πηγαινε σε αυτο το λινκ Link κατεβασε το αρχειο rar και βαλτο σε εναν φακελο στην sd.Μετα μπαινεις σε recovery mode και το κανεις εγκατασταση οπως ακριβως κανεις και τις rom..(Σε recovery μπαινεις αν εχεις πατημενο το volume+ και το κουμπι που κλεινει..) Edited January 21, 2015 by plou13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts