vasileios13 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ωραίο παιχνιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 BADLAND , δωρεάν για σήμερα από €3,99 μέσω του myAppFree. Platform παιχνιδάκι, το κατέβασα , αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Χθες ενημερώθηκε και το παιχνίδι Breakout, για όσους το παίζουν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Καλησπέρα παίδες,μια ερώτηση δεν ξερω αν εχει ρωτήσει κάποιος άλλος για το ίδιο θεμα ,εχω ενα πρόβλημα,εχω το asphalt 8 στο laptop με windows 10,εδω και κανα εναμιση μήνα όποτε πάω να παίξω μου βγάζει ενα μύνημα για update,πάταω πανω με παει στην σελίδα που γινετε το update και μου γραφει στην ΟΥΡΑ...!!!χαχαχαχαχα τοσο πολύ κανει να γίνει το update;ή μήπως θα πρεπει να κανω κατι άλλο;ευχαριστώ απαντησεις δέχομε και με pm Edited September 20, 2016 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Καλησπέρα παίδες,μια ερώτηση δεν ξερω αν εχει ρωτήσει κάποιος άλλος για το ίδιο θεμα ,εχω ενα πρόβλημα,εχω το asphalt 8 στο laptop με windows 10,εδω και κανα εναμιση μήνα όποτε πάω να παίξω μου βγάζει ενα μύνημα για update,πάταω πανω με παει στην σελίδα που γινετε το update και μου γραφει στην ΟΥΡΑ...!!!χαχαχαχαχα τοσο πολύ κανει να γίνει το update;ή μήπως θα πρεπει να κανω κατι άλλο;ευχαριστώ απαντησεις δέχομε και με pm Καλησπέρα. Καλύτερα να απευθυνθείς στο θέμα Microsoft Windows 10 στην ενότητα Computing μιας και το παρόν θέμα αφορά τα παιχνίδια για το λειτουργικό σύστημα των κινητών και όχι των υπολογιστών. Edited September 21, 2016 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts