jimsiv Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Στην οθόνη κλειδώματος δεν βρήκα πως βάζεις συντομεύσεις αλλά επειδή ρώτησες για την αρχική οθόνη κατάλαβα την οθόνη home. Sorry για την παρανόηση. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά μόλις μου ήρθε αναβαθμιση για την EUR που εχω και την περνάω. Θα σας πω διαφορες... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά μόλις μου ήρθε αναβαθμιση για την EUR που εχω και την περνάω. Θα σας πω διαφορες... μου έχει έρθει και εμένα δεν την έχω κάνει ακόμα λογικά είναι η 5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οχι η ιδια ειναι απλα βλέπω εχει σιγαση επιτελους!!!! Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οχι η ιδια ειναι απλα βλέπω εχει σιγαση επιτελους!!!! αααα είπα και εγώ η samsung τέτοιο πράγμα... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsoulas Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οχι η ιδια ειναι απλα βλέπω εχει σιγαση επιτελους!!!! Την περασες ΟΤΑ?ειδες καμια διαφορα εκτος απο τη σιγαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ναι την περασα ΟΤΑ. Δεν ειδα καμιά αλλη διαφορά ακόμα. Βέβαια δεν εψαξα τρελά αλλα στα βασικά δεν προσεξα κάτι άλλο. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Παιδιά έχει κανείς το ασημί; Το μαύρο μπροστά πώς είναι; Δε θέλω Black Edition γιατί είναι και ακριβότερο και χρησιμοποιώ θήκη και δε θα χωράει με το δερμάτινο καπάκι. Επίσης, όσον αφορά τη Vodafone, εισάγει I9505 και I9506; Η τιμή είναι ίδια; Επειδή στο site έχει απλά το S4 στα 300 ευρώ και έχω μια επιδότηση από εκεί. Edited March 11, 2015 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά μόλις μου ήρθε αναβαθμιση για την EUR που εχω και την περνάω. Θα σας πω διαφορες... Μόλις την πέρασα και εγώ ota. Δείχνει οκ μέχρι στιγμής. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Εκανα κ εγω το update της EUR. Το μετάνιωσα..Το κλείσιμο των πρόσφατων εφαρμογών κολλάει και στο Antutu επεσα απο 45307 στις 43 χιλιαδες κ κατι ψιλα.... update: παρολα τα αρνητικα μου δινει μια πιο σβελτη αισθηση...Τι λετε οι υπολοιποι;; Edited March 11, 2015 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Εκανα κ εγω το update της EUR. Το μετάνιωσα..Το κλείσιμο των πρόσφατων εφαρμογών κολλάει και στο Antutu επεσα απο 45307 στις 43 χιλιαδες κ κατι ψιλα.... update: παρολα τα αρνητικα μου δινει μια πιο σβελτη αισθηση...Τι λετε οι υπολοιποι;; Δεν εχω κανενα κόλλημα στο κλείσιμο των πρόσφατων εφαρμογών. Όντως στο antutu έπεσε κοντά στα 43 χιλιάρικα. Και σε μένα φαίνεται πιο σβέλτη έκδοση και πιο smooth απο την προηγούμενη. Να δούμε πως θα τα πάει και με την αυτονομία. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δεν εχω κανενα κόλλημα στο κλείσιμο των πρόσφατων εφαρμογών. Όντως στο antutu έπεσε κοντά στα 43 χιλιάρικα. Και σε μένα φαίνεται πιο σβέλτη έκδοση και πιο smooth απο την προηγούμενη. Να δούμε πως θα τα πάει και με την αυτονομία. Οταν λεω κολλημα εννοω οτι με το που πατησεις το Χ για να κλεισουν οι εφαρμογες δεν το κανει ακαριαία οπως πριν αλλα κανει 1-1,5 δευτερολεπτο... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Οταν λεω κολλημα εννοω οτι με το που πατησεις το Χ για να κλεισουν οι εφαρμογες δεν το κανει ακαριαία οπως πριν αλλα κανει 1-1,5 δευτερολεπτο... Όχι ειναι όπως ήταν πριν ακαριαία. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Συγχωρήστε που ξαναρωτώ, αλλά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Έχει κανείς το ασημί; Το μαύρο μπροστά πώς είναι; Δε θέλω Black Edition γιατί είναι και ακριβότερο και χρησιμοποιώ θήκη και δε θα χωράει με το δερμάτινο καπάκι. Επίσης, όσον αφορά τη Vodafone, εισάγει I9505 και I9506; Η τιμή είναι ίδια; Επειδή στο site έχει απλά το S4 στα 300 ευρώ και έχω μια επιδότηση από εκεί. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theotsal Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Συγχωρήστε που ξαναρωτώ, αλλά ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Έχει κανείς το ασημί; Το μαύρο μπροστά πώς είναι; Δε θέλω Black Edition γιατί είναι και ακριβότερο και χρησιμοποιώ θήκη και δε θα χωράει με το δερμάτινο καπάκι. Επίσης, όσον αφορά τη Vodafone, εισάγει I9505 και I9506; Η τιμή είναι ίδια; Επειδή στο site έχει απλά το S4 στα 300 ευρώ και έχω μια επιδότηση από εκεί. Η Vodafone εχει το i9506 στα 300 με εκπτωση και δεν εχει καθολου το i9505. Απο οτι ειχα δει και γω μεχρι να παρω τελικα το i9506 απο την Vodafone το συγκεκριμενο ειναι φθηνοτερο απο το i9505 που υπαρχει σε αλλα καταστηματα, πραγμα που με παραξενεψε να πω την αληθεια καθως το i9506 ξεπερνα κατα πολυ το i9505 σε δυνατοτητες και τεχνικα χαρακτηριστικά. Επισης εγω πηρα το Black Edition επισης στα 300 ευρω, οποτε δεν ειχα θεμα ουτε εκει... Τωρα για τα υπολοιπα δεν γνωριζω να σου απαντησω Παιδια εκανα και γω ΟΤΑ αναβαθμιση της EUR και στο antutu επεσα στα 41800 περιπου... Ωστοσο για μενα αυτο ειναι και λιγο πλασματικο διοτι οντως το κινητο εγινε πιο smooth και επισης δεν παρατηρω κανενα lag στα recent apps ουτε και πουθενα αλλου! Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος αν και με "ποναει" αυτο το 41800 ;) Edited March 11, 2015 by theotsal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Διαβάζω και ξανά διαβάζω σχόλια, αναλύσεις και στεναχώριες βασισμένες στο.. antutu benchmark! Όταν βλέπετε σε πραγματικό χρόνο και στη καθημερινότητα σας γενικότερη βελτίωση της λειτουργίας της συσκευής σας με κάποια αναβάθμιση, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο (φαντάζομαι καθαρά ψυχολογικό) μπορεί να παίζει η βαθμολογία στο antutu και γιατί να σας απασχολεί τόσο.. Απολαύστε τη συσκευή σας, είναι εξαιρετική. Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα φυσικά. :-) Αλλά τυχαίνει τελευταία να είναι συχνό θέμα συζήτησης σε διάφορες συσκευές και να αποτελεί και σημαντικό κριτήριο για αναβάθμιση ή όχι, κάτι το οποίο μου φαίνεται υπερβολικό. Edited March 11, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σωστος ο Sofos :) Κ οσων αφορα το update της EUR το κινητο παει απο το καλο στο καλυτερο!! Καθολου μετανιωμενος πλέον!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλήσαντα! και νομίζω έχει και καλύτερη διαχείριση μνήμης πάντως είναι αισθητά σε καλύτερη κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ειχα και εγω lag με την OTA αναβαθμιση στο κλεισιμο εφαρμογων και μερικες φορες στο wifi που δεν συνδεοταν . εκανα 2 φορες επαναφορα αλλα @@ . και τελικα το προβλημα λυθηκε οταν επαναγκατεστησα την 5.0.1 απο τα kies3 . πραγματικα τωρα πεταει οπως με κιτκατ και δεν εχω κανενα προβλημα με το wifi. δοκιμαστε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsoulas Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα που αλλαζει τον τροπο που σβηνει η οθονη? Χωρις root η xposed framework. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα που αλλαζει τον τροπο που σβηνει η οθονη? Χωρις root η xposed framework. Screen off and lock. Εγω το χρησιμοποιω για να μην χρησιμοποιω το κουμπακι κ δινει την δυνατοτητα για διαφορa animation Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Κάποιος που να έχει βάλει αυτήν εδώ ; http://www.sammobile.com/firmwares/download/44142/I9506XXUDOB5_I9506YURDOB1_EUR/ Έχει τα wallpaper της black edition ή τζάμπα θα την κατεβάσω ; Τελικα την δοκιμασα και εχει οντως τα wallpaper της black edition.:D Edited March 13, 2015 by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κάποιος που να έχει βάλει αυτήν εδώ ; http://www.sammobile.com/firmwares/download/44142/I9506XXUDOB5_I9506YURDOB1_EUR/ Έχει τα wallpaper της black edition ή τζάμπα θα την κατεβάσω ; Τελικα την δοκιμασα και εχει οντως τα wallpaper της black edition.:D Οπα!Βγήκε black edition????Να το κατεβάσω από sammobile ή από http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9506 ???? Έχει διαφορά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Οπα!Βγήκε black edition????Να το κατεβάσω από sammobile ή από http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9506 ???? Έχει διαφορά??? Δεν νομιζω να εχει διαφορα. Εγω την κατεβασα απο sammobile. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δεν νομιζω να εχει διαφορα. Εγω την κατεβασα απο sammobile. Ποια έκδοση είχες πριν?Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts