Frpix Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Επέστρεψα τελικά τη συσκευή σήμερα στο mediamarkt και πήρα πίσω τα λεφτά μου. Πέρα από το θέμα ότι χάνεται οριστικά η εγγύηση αν το ρουταρεις, παγώνει το κινητό και επανεκκινει, όταν κάνεις mirroring στην TV με Chromecast. Τουλάχιστον μου έμειναν τα 48gb δωρο απ' το dropbox, κάτι ήταν κι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Επέστρεψα τελικά τη συσκευή σήμερα στο mediamarkt και πήρα πίσω τα λεφτά μου. Πέρα από το θέμα ότι χάνεται οριστικά η εγγύηση αν το ρουταρεις, παγώνει το κινητό και επανεκκινει, όταν κάνεις mirroring στην TV με Chromecast. Τουλάχιστον μου έμειναν τα 48gb δωρο απ' το dropbox, κάτι ήταν κι αυτό... Τι εγινε και το επεστρεψες φιλε ;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Επέστρεψα τελικά τη συσκευή σήμερα στο mediamarkt και πήρα πίσω τα λεφτά μου. Πέρα από το θέμα ότι χάνεται οριστικά η εγγύηση αν το ρουταρεις, παγώνει το κινητό και επανεκκινει, όταν κάνεις mirroring στην TV με Chromecast. Τουλάχιστον μου έμειναν τα 48gb δωρο απ' το dropbox, κάτι ήταν κι αυτό... Mirroring κανω κι εγω και δεν εχει καποιο προβλημα. Ισως να ειχε καποιο προβλημα η συσκευη. Το οτι αν γινει root και χανεις την εγγυηση το ηξερες πριν παρεις την συσκευη φανταζομαι. Παντως το κινητο αυτο, 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του εχει λιγους ανταγωνιστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Mirroring κανω κι εγω και δεν εχει καποιο προβλημα. Ισως να ειχε καποιο προβλημα η συσκευη. Το οτι αν γινει root και χανεις την εγγυηση το ηξερες πριν παρεις την συσκευη φανταζομαι. Παντως το κινητο αυτο, 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του εχει λιγους ανταγωνιστες Mirroring πως γινεται ; θελω να το δοκιμασω και εγω! Οντος εχει λιγους ανταγωνιστες...αν παρει και αμεσα την 5 τοτε θα γινει κολαση,αλλα χλωμο να την παρει φετος,του χρονου και βλεπουμε. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Τελευταια αποσυνδεεται απο μονο του απο το bluetooth ακουστικο που εχω. Κ για να ξανασυνδεθει πρεπει να απενεργοποιησω κ να ενεργοποιησω το bluetooth της συσκευης. Μου φαινεται ηρθε ο καιρος να περασω την Nordic. Περιμενα μπας κ περνουσα μια κ καλη την Lollipop αλλα απο οτι φαινεται εχουμε δρομο ακομη... το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Δε ξερω αν φταιει το τηλεφωνο η το ακουστικο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σημερα προσπαθησα να συνδεσω μεσω kies το s4 με τον υπολογιστη. Εγκατεστησα το kies3 και διαπιστωσα οτι στο kies δεν εμφανιζονται οι επαφες. Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Mirroring κανω κι εγω και δεν εχει καποιο προβλημα. Ισως να ειχε καποιο προβλημα η συσκευη. Το οτι αν γινει root και χανεις την εγγυηση το ηξερες πριν παρεις την συσκευη φανταζομαι. Παντως το κινητο αυτο, 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του εχει λιγους ανταγωνιστες Mirroring με miracast δεν είχα προβλημα, με το Chromecast ήταν που παγωνε το κινητό. Βρήκα και άλλες ίδιες αναφορές στο internet. Για το root το ήξερα, ήλπιζα ότι θα ξεπερνιοταν κάποια στιγμή, απλώς συσσωρεύτηκαν τα δύο αυτά προβλήματα και για τις δικές μου ανάγκες δεν ήταν πια vfm η συσκευή. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι θα τη χαρείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Αντε να έρθει και η λολληποππη γιατί όσο ναναι μια στέρηση την έχω. :D Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρονια Πολλα Καλη Χρονια να εχουμε!!!υπομονη,πιστευω μεσα στο Ιανουαριο να την εχουμε!!!ξεκιναει σιγα σιγα και στο htc one! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρονια Πολλα Καλη Χρονια να εχουμε!!!υπομονη,πιστευω μεσα στο Ιανουαριο να την εχουμε!!!ξεκιναει σιγα σιγα και στο htc one! Αν και προσωπικά δεν είμαι λάτρης της ασπριλας όπου σε συνδυασμό με την amoled θα έχουμε ένα κλικ πάνω σε κατανάλωση περιμένω να δω ένα λειτουργικό που θα εκμεταλλεύεται ακόμη καλύτερα το hardware του κινητού μας. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Τελικά θα το ξαναφέρουν το 9506 οι αλυσίδες? Κι αν ναι, σε ποια τιμή? Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τελευταια αποσυνδεεται απο μονο του απο το bluetooth ακουστικο που εχω. Κ για να ξανασυνδεθει πρεπει να απενεργοποιησω κ να ενεργοποιησω το bluetooth της συσκευης. Μου φαινεται ηρθε ο καιρος να περασω την Nordic. Περιμενα μπας κ περνουσα μια κ καλη την Lollipop αλλα απο οτι φαινεται εχουμε δρομο ακομη... Τα ίδια κι εδώ. Μου το κάνει από την αρχή που το πήρα. Έχω googlάρει και δεν έχω βρει κάτι σχετικά. Αν κάνω πολλές προσπάθειες να επανασυνδέσω το ακουστικό τότε κάνει απενεργοποίηση-ενεργοποίηση το bluetooth μόνο του και κατόπιν συνδέεται και πάλι... Διαφορετικά χειροκίνητα όπως λες κι εσύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Τελικά θα το ξαναφέρουν το 9506 οι αλυσίδες? Κι αν ναι, σε ποια τιμή? ΧΡονια πολλα φιλε ! Χλωμο το βλεπω..απο τοτε αν δεις στο skroutz ανεβηκε κατα πολυ η τιμη του !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τα ίδια κι εδώ. Μου το κάνει από την αρχή που το πήρα. Έχω googlάρει και δεν έχω βρει κάτι σχετικά. Αν κάνω πολλές προσπάθειες να επανασυνδέσω το ακουστικό τότε κάνει απενεργοποίηση-ενεργοποίηση το bluetooth μόνο του και κατόπιν συνδέεται και πάλι... Διαφορετικά χειροκίνητα όπως λες κι εσύ!! Ποια ρομ φορας φιλε μου;; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ποια ρομ φορας φιλε μου;; Όπως βγήκε απ' το κουτί του είναι. Με μαμά 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Λοιπον κατι τρελο ! Παραγγειλα δευτερη μπαταρια απο σκρουτζ και μου ηρθε ( πρωτη φορα στα 10 χρονια ) Made In Japan !! Απιστευτα πραγματα! Εχει παρει και αλλος made in japan ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Τελικά θα το ξαναφέρουν το 9506 οι αλυσίδες? Κι αν ναι, σε ποια τιμή? λίγο δύσκολο το βλέπω εγώ πήρα στα 293 πιθανόν τελευταίο κομμάτι από skrouts το black mist την επόμενη ημέρα είχαν αποσυρθεί πολλές αγγελίες και άλλοι ανέβασαν έως και 25-30 euro την τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 λογω Γιορτων εχουν ανεβει σε ολα τα κινητα οι τιμες!!υα ξαναπεσουν ομως οι τιμες!!τωρα τετοια ευκαιρια παλι με τις μεγαλες αλυσιδες λιγο δυσκολο!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Λοιπον κατι τρελο ! Παραγγειλα δευτερη μπαταρια απο σκρουτζ και μου ηρθε ( πρωτη φορα στα 10 χρονια ) Made In Japan !! Απιστευτα πραγματα! Εχει παρει και αλλος made in japan ; εμενα φοραει made in japan απο μαμα ασχετο αλλα ειδα στο σκρουτζ οτι ανεβηκαμε στα 355 € Edited December 28, 2014 by asgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 εμενα φοραει made in japan απο μαμα ασχετο αλλα ειδα στο σκρουτζ οτι ανεβηκαμε στα 355 € Αληθεια ; Εμενα απο μαμα φοραει made in vietnam :) Ανεβηκε κατα πολυ η τιμη του,πηρε τα πανω του το τηλεφωνο ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 υπαρχουν και made in japan μπαταριες...οντως η τιμη του πηρε τα πανω του Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 υπαρχουν και made in japan μπαταριες...οντως η τιμη του πηρε τα πανω του Σε κινητο δεν εχω δει ποτε εδω και 10 χρονια φιλε ! Αντε να παρουμε ομως και την 5 να παρουμε και εμεις τα πανω μας... βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια με την 4 !!! Ιδια ηταν ολα απο την 4 και μετα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 υπαρχουν και made in japan μπαταριες...οντως η τιμη του πηρε τα πανω του Δεν είναι μόνο ότι ανέβηκε η τιμή είναι ότι εξαφανίστηκε και απο τα μαγαζιά. http://www.skroutz.gr/s/4771538/Samsung-Galaxy-S4-I9506-16GB.html Και σε μένα η μπαταρία made in Japan. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μου εκανε ενα ΚΟΥΛΟ σημερα...Εβλεπα ενα βιντεο στο youtube μου πεταξε μπλε οθονη και κολλησε !!!!!!!!!!!!!!! Τι μπορει να ειναι ;;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι μόνο ότι ανέβηκε η τιμή είναι ότι εξαφανίστηκε και απο τα μαγαζιά. http://www.skroutz.gr/s/4771538/Samsung-Galaxy-S4-I9506-16GB.html Και σε μένα η μπαταρία made in Japan. Αυτο σημαινει οτι και καλα στις εκπτωσεις θα το εχουν 310 οσο πριν! χα χαχα! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή και γώ θέλω να το πάρω λέτε να περιμένω μπας και πέσει λίγο η τιμή του η να δώσω 350(τόσο λέει στο Skroutz)για να το πάρω άμεσα;Θέλω το μαύρο όμως.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 ειναι ακριβο ακομα.καλυτερα να περιμενεις λιγο!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts