teobot Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Που την βρισκω αυτη την official; http://www.sammobile.com/firmwares/download/58815/I9506XXUDOJ2_I9506NEEDOJ2_NEE/ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stager88 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Υπάρχει πιο καινούριο λογισμικό στη NEE http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9506 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα η official ή να βαλω μια καλη rom με λιγοτερο bloatware. Νομιζω οτι αυτο φταιει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 αυτό το πρόβλημα που κάνει το wifi να ενεργοποιηθεί 14 χρόνια ... μετά από τόσες εν σειρά αναβαθμίσεις είναι τραγικό .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 αυτό το πρόβλημα που κάνει το wifi να ενεργοποιηθεί 14 χρόνια ... μετά από τόσες εν σειρά αναβαθμίσεις είναι τραγικό .... Δεν έχω τέτοιο θέμα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ούτε εγώ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Και φανταστειτε πως εχουν γινει 3 hard reset και 3 odin με τις rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Και φανταστειτε πως εχουν γινει 3 hard reset και 3 odin με τις rom. Αν στο έκανε από την αρχή έπρεπε να το πας πίσω. Ποτέ εδώ και ενάμιση χρόνο δεν είχα τέτοιο θέμα με καμία rom. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 αυτό το πρόβλημα που κάνει το wifi να ενεργοποιηθεί 14 χρόνια ... μετά από τόσες εν σειρά αναβαθμίσεις είναι τραγικό .... Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και θα στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Με το τελευταιο firmware Nordic countries, αλλα χωρις να εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, συνεχιζω να εχω 2 προβληματα. Το wifi θελει "14χρονια" να συνδεθει και δεν μου αποθηκευει τους νεους κωδικους wifi που βαζω, εδω και αρκετο καιρο. Ολα ξεκινησαν, μολις περασα στην 5.0.1. Απο αυτα που διαβαζω, μονο μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων με σωζει ε; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Από όσο γνωρίζω ναι μόνο με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ήρθε μια αναβάθμιση περίπου 270 mb(δεν το θυμάμαι καλά) .Την έκανα και το μόνο που είδα είναι μια εφαρμογή (Έξυπνη διαχείριση) που προστέθηκε.Δεν παρατήρησα κάτι άλλο.Το τηλ. είναι ETL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, με την τελευταια ROM northern countries, (I9506XXUDOK1_I9506NEEDOK1_I9506XXUDOJ2_HOME.tar.md5), αλλα παλι το wifi κανει 30 περιπου δευτερολεπτα μεχρι να συνδεθει, σε αντιθεση με το tablet samsung και ενα παλιο Motorola κινητο που εχω, που κανουν 5 δευτερολεπτα συνηθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, με την τελευταια ROM northern countries, (I9506XXUDOK1_I9506NEEDOK1_I9506XXUDOJ2_HOME.tar.md5), αλλα παλι το wifi κανει 30 περιπου δευτερολεπτα μεχρι να συνδεθει, σε αντιθεση με το tablet samsung και ενα παλιο Motorola κινητο που εχω, που κανουν 5 δευτερολεπτα συνηθως. Μαλλον εχει καποιο θεμα η συσκευη σου... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μαλλον εχει καποιο θεμα η συσκευη σου... Μεχρι την αναβαθμιση σε 5χχ ηταν μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Μεχρι την αναβαθμιση σε 5χχ ηταν μια χαρα... Απο την 5 και μετα παρομοιως... Εγινε σιχριστο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Γεια σας παιδια.αν μπορει ας με βοηθησει καποιος.εχω την τελευταια ενημερωση στο i 9506.καποιες φορες μου βγαζει μυνημα οτι η εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιηθηκε.και ας την εχω ενεργοποιημενη.στη kit kat δεν το εκανε.οταν εβαλα lolipop και μετα μου το εκανε.δεν εχω κανει roof.τι μπορει να φταιει ας με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Γεια σας παιδια.αν μπορει ας με βοηθησει καποιος.εχω την τελευταια ενημερωση στο i 9506.καποιες φορες μου βγαζει μυνημα οτι η εξοικονομηση ενεργειας ενεργοποιηθηκε.και ας την εχω ενεργοποιημενη.στη kit kat δεν το εκανε.οταν εβαλα lolipop και μετα μου το εκανε.δεν εχω κανει roof.τι μπορει να φταιει ας με βοηθησει καποιος? Μήπως έχεις ρυθμίσει να ενεργοποιείται η εν λόγω λειτουργία μετά από κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό της μπαταρίας; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slc Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημερα ! Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση γύρω στα 200κατι mb και την έκανα (ξέρω ξέρω μεγάλο λάθος ) με τα πολλά δεν δουλεύουν τα πλήκτρα μενού και πίσω. Δεν ανάβουν δεν έχουν δόνηση τίποτα. Προσπάθησα ήδη να κάνω επαναφορά να καθαρίσω το cache αλλά δεν δούλεψε τίποτα. Δεν έχω εφαρμογές μετά το reset άρα δεν είναι κάποια εφαρμογή. Λέω να το πάω από public γιατί τον Δεκέμβρη λήγει και η εγγύηση. Είχε κανένας αυτό το πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημερα ! Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση γύρω στα 200κατι mb και την έκανα (ξέρω ξέρω μεγάλο λάθος ) με τα πολλά δεν δουλεύουν τα πλήκτρα μενού και πίσω. Δεν ανάβουν δεν έχουν δόνηση τίποτα. Προσπάθησα ήδη να κάνω επαναφορά να καθαρίσω το cache αλλά δεν δούλεψε τίποτα. Δεν έχω εφαρμογές μετά το reset άρα δεν είναι κάποια εφαρμογή. Λέω να το πάω από public γιατί τον Δεκέμβρη λήγει και η εγγύηση. Είχε κανένας αυτό το πρόβλημα ? Προβληματικό update ή δεν εγκαταστάθηκε σωστά. Για να είσαι καλυμμένος πήγαινε το σε κάποιο αναγνωρισμένο service της Samsung, θα το πάρεις πίσω ίσως την ίδια μέρα κιόλας. Δεν έχει νόημα να το πας στα public, περισσότερο καιρό θα κάνει για να σου έρθει πίσω και κατά 99% και αυτοί σε αναγνωρισμένο service θα το στείλουν. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slc Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Απλά επειδή το έχω πάρει από εκεί δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία με την εγγύηση στο service αλλού. Επίσης έχω την αίσθηση ότι πια τα φτιάχνουν επιτόπου τα θέματα στο κατάστημα ( τα περισσότερα τουλάχιστον ) σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Απλά επειδή το έχω πάρει από εκεί δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία με την εγγύηση στο service αλλού. Επίσης έχω την αίσθηση ότι πια τα φτιάχνουν επιτόπου τα θέματα στο κατάστημα ( τα περισσότερα τουλάχιστον ) σε ευχαριστώ για την απάντηση Απόδειξη αγοράς και συσκευή θα χρειαστείς για το service. Προσωπικά σου είπα τί προτείνω, public/πλαίσιο/γερμανός ίσως τα αναλαμβάνουν όντως και οι ίδιοι αλλά και πάλι στη θέση σου θα προτιμούσα κάποιο εκ των Microtech για Θεσσαλονίκη ή Smartec για Αθήνα. Είναι κάτι σαν τους 25 κατασκευαστές πλυντηρίων, αυτοί ξέρουν! :p Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedor Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εχουμε ιδέα αν και πότε θα βγει η 5.1 για το 9506? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Εχουμε ιδέα αν και πότε θα βγει η 5.1 για το 9506? Μπααα χλωμό. Νομίζω μόνο για το GPE έχει βγει. Edited December 19, 2015 by Arachtos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGW4321 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Γεια σας και απο μενα.Μια ερωτηση θελω να κανω.Διαβασα απο την αρχη ολο το θεμα και δεν καταλαβα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο οδηγος για root δεν υπαρχει σε lollipop? Ισχυουν ουι και στις αλλες εκδοσεις του s4 η χανετε η εγγυηση χωρις επιστροφη σε αυτο το μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts