Pitsoulas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κάποιος που να έχει βάλει αυτήν εδώ ; http://www.sammobile.com/firmwares/download/44142/I9506XXUDOB5_I9506YURDOB1_EUR/ Έχει τα wallpaper της black edition ή τζάμπα θα την κατεβάσω ; Τελικα την δοκιμασα και εχει οντως τα wallpaper της black edition.:D Εγω ειχα κατεβασει την απλη ευρωπαικη.Αλλα μου ηρθε ota η black edition.Με βαση την εικονα που εβαλες εχουμε ιδιο firmware αλλα δεν εχω ουτε τα wallpaper ουτε τους ηχους του black edition.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κάποιος που να έχει βάλει αυτήν εδώ ; http://www.sammobile.com/firmwares/download/44142/I9506XXUDOB5_I9506YURDOB1_EUR/ Έχει τα wallpaper της black edition ή τζάμπα θα την κατεβάσω ; Τελικα την δοκιμασα και εχει οντως τα wallpaper της black edition.:D και εγω αυτην εχωω εχει ολα του black edition αφου και το δικο μου ειναι black edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγω ειχα κατεβασει την απλη ευρωπαικη.Αλλα μου ηρθε ota η black edition.Με βαση την εικονα που εβαλες εχουμε ιδιο firmware αλλα δεν εχω ουτε τα wallpaper ουτε τους ηχους του black edition.. Η αναβάθμιση που μας ήρθε είναι η black edition ή απλά μια αναβάθμιση της απλής ευρωπαικής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγω ειχα κατεβασει την απλη ευρωπαικη.Αλλα μου ηρθε ota η black edition.Με βαση την εικονα που εβαλες εχουμε ιδιο firmware αλλα δεν εχω ουτε τα wallpaper ουτε τους ηχους του black edition.. Και εγω ημουν οπως εσυ με την απλη ευρωπαικη και μου ηρθε μετα ota αλλα δεν ηταν η blackedition. Αυτη που εβαλα αν προσεξεις και στην φωτο που εβαλα πριν εχει διαφορα στο csc version. Πανεμορφη η black ... :D Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 να ρωτησω με την lolipop τωρα για να δουμε τις εφαρμογες που ειναι προσφατες παταμε το κεντρικο πληκτρο. υπαρχει καμια ετσι αλλη μεθοδος οπως στο s5 kai note4 πατανε εκει το αριστερο πληκτρο touch να παταμε και εμεις το αριστερο και οχι το κεντρικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 θα συμφωνήσω και εγώ με τον προλαλήσαντα! και νομίζω έχει και καλύτερη διαχείριση μνήμης πάντως είναι αισθητά σε καλύτερη κατάσταση Εχει σαφως καλυτερη διαχειρηση μνημης. Δεν ξερω τι κανουν εκει στην google αλλα εγω ενα μηνα τωρα με την λολλυ δεν ειχα ποτε παρομοια θεματα. http://www.amongtech.com/android-5-1-memory-leak-issue/ Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsoulas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Screen off and lock. Εγω το χρησιμοποιω για να μην χρησιμοποιω το κουμπακι κ δινει την δυνατοτητα για διαφορa animation Eυχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Τελικα λυθηκε και το προβλημα :D με τα χαμηλα score στο antutu. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Τελικα λυθηκε και το προβλημα :D με τα χαμηλα score στο antutu. όταν λες λύθηκε? με την αναβάθμιση στην black edition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 όταν λες λύθηκε? με την αναβάθμιση στην black edition? Ακριβως. Την μπαταρια ομως την βλεπω ενα κλικ πιο κατω απο την απλη gr εκδοση. Θα περιμενω βεβαια να περασουν δυο τρεις μερες ακομα για να το σιγουρεψω. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Στην Black Edition, μόνο τα wallpaper έχει; Τα μενού του κινητού είναι μαύρα όπως παλιά ή είναι λευκά όπως σε όλες τις lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Οπως ειπαμε δεν παιζει κάποιο ρολο αλλα ετσι για την ιστορία να πω οτι με το που πρωτοπερασα το update της EUR είχα σχετικά χαμηλό σκορ στο antutu ..Σήμερα το ξαναδοκίμασα χωρίς να έχω αλλάξει κάτι κ έπιασε 44456... Edited March 14, 2015 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Στην Black Edition, μόνο τα wallpaper έχει; Τα μενού του κινητού είναι μαύρα όπως παλιά ή είναι λευκά όπως σε όλες τις lollipop; Ειναι λευκα οπως σε ολες τις lollipop. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Πώς σας φαίνεται το Lolipop με τη Black Edition; «Δένουν» καλά τα χρώματα, ή το άσπρο τηλέφωνο ταιριάζει πιο πολύ; Μου αρέσουν και τα 2, αλλά το μαύρο είναι πιο κομψό Edited March 15, 2015 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Μετά από 3 μήνες που είχα το S4 Black edition ως εφεδρικό τηλέφωνο αποφάσισα να το κάνω το κύριο τηλέφωνο μου και ειλικρινά είμαι πολύ ικανοποιημενος. Αν θα έπρεπε να επισημάνω πάντως κάποια αρνητικά το πρώτο θα ήταν κλασσικά η μπαταρία και το δεύτερο κάποια lag που έφερε η έκδοση Lollipop και που χαλάνε λίγο την εμπειρία. Α και η κάμερα θα μπορούσε να είναι καλύτερη ειδικά σε λήψεις σε εσωτερικούς χώρους. Πάντως σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό ενώ εμφανισιακά το S4 Black edition είναι από τα αγαπημένα μου κινητά ιδιαίτερα από την Samsung που δεν φημίζεται και για τον σχεδιασμό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Έχεις κανείς το ασημί να μας πει πώς είναι το μαύρο μπροστά; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ηρθε μια ενημερωση λογισμικου 135 mb. την εγκατεστησε καποιος να πει τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ηρθε μια ενημερωση λογισμικου 135 mb. την εγκατεστησε καποιος να πει τι ειναι; λογικά μιλάς για την ενημέρωση που αναφέρουν οι προηγούμενες σελίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Την εγκατέστησα εγώ. Λέει ότι βελτιώνει την σταθερότητα κτλ. Δεν είδα πάντως κάτι φοβερό καθώς ακόμα έχει πχ lag όταν ανοίγω την κάμερα ή την gallery. Ελπίζω η Samsung να σοβαρευτεί και να δώσει μια σωστή αναβάθμιση χωρίς lag κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά συγγνώμη εκ των προτέρων, αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα αναφέρατε το θέμα με τα S4 από Vodafone Shop για να το ψάξω ξανά!!! Είναι με λογισμικό Vodafone αυτά ? Το οποίο βγαίνει εύκολα, απλά με update , θυμάμαι λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αν του περάσεις μια άλλη unbranded ρομ, φεύγει ότι έχεις από Vodafone Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Αν του περάσεις μια άλλη unbranded ρομ, φεύγει ότι έχεις από Vodafone Την κατεβάζω και την περνάω μέσω KIES έτσι ? Δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο (root p.x.), σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Την κατεβάζω και την περνάω μέσω KIES έτσι ? Δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο (root p.x.), σωστά ?Ρουτ δεν χρειάζεται, αλλά δεν μπαίνει μέσω kies.Διάβασε εδώ τον τρόπο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Καλημέρα. Όταν χρησιμοποιώ την Google Camera και την Open Camera υπάρχει ένα τεράστιο lag μεταξύ του πατήματος του πλήκτρου και της λήψης της φωτογραφίας! Έχω το Black Edition με την Lollipop. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Επίσης όταν πατάω την Gallery ή να κλείσω όλες τις εφαρμογές μαζί επίσης υπάρχει τεράστιο lag! Ομοίως υπάρχει τεράστιο lag όταν προσπαθώ να βγάλω Best photo ή best face. Τι να πω; Η Samsung κλασσικά είναι ανίκανη να δώσει μια αναβάθμιση της προκοπής! Edited March 17, 2015 by gpgalanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Υπαρχει καποιος που να εχει wind και να εχει δει τη ενδειξη 4g ή lte στην συσκευη του? Μιλαω παντα για 9506. Γτ χτες αλλαξα καρτα σε 4g της wind, αλλα ακομα 4g δεν υπαρχει. Μεχρι H+ οπως προηγουμενως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts