tilaverboy Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Θα ανεβασω μετα φωτογραφιες δεν εχω αλλο κινητο συγγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 από ότι καταλαβαίνω εγκλωβιζόμαστε σε 4.4.2 πολλοί χρήστες για να μην έχουμε προβλήματα γιατί απλά η samsung τον παιζ.... ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν χαμπάρι τι γίνετε και θα το διορθώσουν με την L για S4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) Παιδια εμενα σορρυ αλλα ειναι πληρως λειτουργικο στην υποβαθμιση στην 4.3 και δεν μετρησε ο μετρητης αλλα εκει μου βγαζει ενα σφαλμα το οποιο μου ειναι και αδιαφορο Κατέβασα το odin απο εδω http://www.android.gs/download-odin-3-09/ Κατεβασα το firmware απο εδω http://www.mrcrab.net/stockrom/gt-i9506.html εγω κατεβασα την I9506XXUBML6 ειναι απο φιλανδια. Εσβησα το dll αρχειο ετρεξα το προγραμμα επελεξα την δευτερη επιλογη AP και επελεξα το firmware το αντιστοιχο μην πατησετε τιποτα περιμενετε ενα 10 λεπτο μεχρι να γραψει οκ αλλιως θα κολλησει το προγραμμα και μπειτε σε download mode στο κινητο με τα κουμπια(σημαντικο να εχει πει το προγραμμα 2 φορες οκ μετα το firmware που επιλεξα). Συνδεσα το κινητο και πατησα start. Το κινητο το εγκατεστησε και δεν ανοιξε. Επανελαβα την διαδικασια και το κινητο ανοιξε κανονικα με διαθεσιμο χωρο 11gb. Επισυναπτω τις φωτογραφιες με το σφαλμα που πηρα οταν μπαινω να κανω wipe αλλα το κινητο ανοιγει κανονικα http://imageshack.com/a/img661/2773/Jm6Mub.jpg http://imageshack.com/a/img903/264/0vi0Df.jpg http://imageshack.com/a/img538/7843/rIO4MK.jpg http://imageshack.com/a/img907/5599/Ns2bzF.jpg Οποιος θελει να κατεβασει το firmware σε 20 λεπτα ας ψαξει στο google F@cebook premium account και ας επιλεξει το καταλληλο Συνεχόμενα Μηνύματα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 12, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παιδια μολις γυρισα και εγω στην 4.3!!! Απλα ενα φορματ πριν και ενα μετα ειναι απαραιτητο θα ελεγα. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αυτο στο βγαζει γιατι εκανες υποβαθμιση..λειπει το αρχειο που κανει ota...παντως το csc σου ειναι στην nordic countries (nee) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αυτο στο βγαζει γιατι εκανες υποβαθμιση..λειπει το αρχειο που κανει ota...παντως το csc σου ειναι στην nordic countries (nee) Εαν το ota ειναι το over the air εκανα το ενα μικρο update μεσω wifi 10 mb και μ κατεβαζε κ ενα μεγαλο 110 mb μαλλον την κιτκατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Η εφαρμογη mm-qcamera-daemon εφαγε την μπαταρια (οθονη 17% mm-qcamera-daemon 18%) και ζεστενε το κινητο χωρις να το δουλευω.Λιγο που το εψαξα ειναι γνωστο προβλημα στη google και εχουν προβλημα πολλα τηλεφωνα με 4.4 και με 5.0.1 .Εχω την 5.0.1 περασμενη με kies και factory reset μετα την αναβάθμιση. Edited February 13, 2015 by Lefteris42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Έχω το i9506 2 μήνες περίπου. Πριν είχα το i9505. Μου ήρθε με την 4.3, πέρασα την nordic 4.3 (για να μην έχω πολλά σκουπίδια) και ρούταρα με towelroot (πολύ εύκολα και με το knox στο 0). Το κινητό πάει σφαίρα, μπαταρία βγάζει 1.5 μέρα με αρκετή χρήση και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα! (και στο i9505, είχα το ίδιο στήσιμο με τα ίδια αποτελέσματα) Ξέρω ότι μιλάμε πλέον για kitkat και lollipop, αλλά δεν νομίζω ότι θα κέρδιζα κάτι παραπάνω με αυτές τις 2 εκδόσεις, πέρα από μπελάδες στο κεφάλι μου! Και στις 2 αυτές εκδόσεις υπήρχαν αρκετά προβλήματα, και οι βελτιώσεις που παρείχαν δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ώστε να δικαιολογήσουν την μετάβαση. Αυτό σαν συμβουλή προς τους φίλους του φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeloslev Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μια πιο απλοϊκή ερώτηση από εμένα: Πήρα πρόσφατα το ι9056 από Vodafone. Στην οθόνη (φαίνεται να) έχει ένα πλαστικό(?) περασμένο σα ζελατίνα, από το κουτί του. Μπορώ να το βγάλω αυτό; (θέλω να βάλω tempered glass). Επίσης, η πίσω κάμερα έχει πάνω ζελατίνα (γιατί φαίνεται να έχει κάτι, το οποίο είναι ήδη γεμάτο γρατζουνιές. Ελπίσω να είναι ζελατίνα, αλλιώς έχω πρόβλημα); Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μια πιο απλοϊκή ερώτηση από εμένα: Πήρα πρόσφατα το ι9056 από Vodafone. Στην οθόνη (φαίνεται να) έχει ένα πλαστικό(?) περασμένο σα ζελατίνα, από το κουτί του. Μπορώ να το βγάλω αυτό; (θέλω να βάλω tempered glass). Επίσης, η πίσω κάμερα έχει πάνω ζελατίνα (γιατί φαίνεται να έχει κάτι, το οποίο είναι ήδη γεμάτο γρατζουνιές. Ελπίσω να είναι ζελατίνα, αλλιώς έχω πρόβλημα); Ευχαριστώ. εννοείτε μπορείς να το βγάλεις αυτό και να βάλεις ότι προστασία θες στην οθόνη! όσο για την κάμερα δεν θυμάμαι να είχε προστασία στο κρύσταλλο τις πίσω κάμερας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Σχεδον ολα τα καινουρια κινητα εχουν ζελατινα στο φακο της καμερας. Επισης τα S4 εχουν ζελατινα μεχρι και στο περιμετρικο πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια μολις γυρισα και εγω στην 4.3!!! Απλα ενα φορματ πριν και ενα μετα ειναι απαραιτητο θα ελεγα. Οδηγιες για επιστροφη ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Οδηγιες για επιστροφη ; Εγραψα εγω. Να το κανω root greenify και μεταφορα εφαρμογων στην sd η δεν αξιζει? Edited February 14, 2015 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Αχ λολλυποππυ μου 'χεις παρει τα μυαλα. :D Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Αχ λολλυποππυ μου 'χεις παρει τα μυαλα. :D Τελικα οι αποψεις διίστανται!! Ο ενας λεει οτι το κινητο σερνεται κ ο φιλος jonos, μας δειχνει το τελειως αντιθετο. Ποιας χωρας ρομ του περασες φιλε jonos; Αυτο πιο benchmark ειναι;; Εκτος απο τα benchmarks σαν αισθηση παρατηρεις διαφορα;; Edited February 15, 2015 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τελικα οι αποψεις διίστανται!! Ο ενας λεει οτι το κινητο σερνεται κ ο φιλος jonos, μας δειχνει το τελειως αντιθετο. Ποιας χωρας ρομ του περασες φιλε jonos; Αυτο πιο benchmark ειναι;; Εκτος απο τα benchmarks σαν αισθηση παρατηρεις διαφορα;; Οχι μονο Σερνεται αλλα μαμιεται!! Του εχω κανει 4 φορες factory reset και οσο παει γινεται χειροτερο. Χτες δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο σε στιγμη αναγκης τι να λεμε... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Οχι μονο Σερνεται αλλα μαμιεται!! Του εχω κανει 4 φορες factory reset και οσο παει γινεται χειροτερο. Χτες δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο σε στιγμη αναγκης τι να λεμε... Εντάξει φίλε μου αλλά όπως το παρουσιάζεις είσαι η άτυχη εξαίρεση και όχι ο κανόνας. ..Όσο κακή κ να είναι η σαμυ δεν θα έβγαζε ρομ που καλά καλά δεν μπορείς να πάρεις τηλ. Θα σου πρότεινα να το πας για σέρβις. .. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα.Όσο έχετε διάφορα προβλήματα με την lollipop, κάνετε ένα κόπο να κατεβάσετε το phone info απο το store και να τσεκάρετε εκεί στο "Firmware info" αν όλα τα αρχεία είναι της lolli (bootloader+baseband+pda'+csc) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εντάξει φίλε μου αλλά όπως το παρουσιάζεις είσαι η άτυχη εξαίρεση και όχι ο κανόνας. ..Όσο κακή κ να είναι η σαμυ δεν θα έβγαζε ρομ που καλά καλά δεν μπορείς να πάρεις τηλ. Θα σου πρότεινα να το πας για σέρβις. .. Πηρα S5 και ηρεμησα .Δεν μπορουσα να κανω τιποτα δυστηχως παιδια. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Τελικα οι αποψεις διίστανται!! Ο ενας λεει οτι το κινητο σερνεται κ ο φιλος jonos, μας δειχνει το τελειως αντιθετο. Ποιας χωρας ρομ του περασες φιλε jonos; Αυτο πιο benchmark ειναι;; Εκτος απο τα benchmarks σαν αισθηση παρατηρεις διαφορα;; Το benchmark είναι το vellamo. Το ξαναγράφω ... Γρήγορη και πιο smooth η λολλυ. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Και εγω εξαιρεση ειμαι? Εγω απο τη lollipop ανοιγα το sygic και αργουσε ενω τωρα στην jellybean ανοιγει ακαριαια. Οι εφαρμογες στη lollipop εκαναν 20 δευτερολεπτα να κλεισουν κ τωρα με την jellybean ακαριαια κλεινουν. Σε jellybean benchmark βγαινω πρωτος με 46000 και το κινητο απλως πεταει. Δοκιμαστε την κ πειτε μας εντυπωσεις εαν καποιος πιστευει οτι λεμε παραμυθια. Καντε την καθαρη εγκατασταση κ μετα παλι φορματ. Τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Φίλε μου διάβασα αυτό που έγραψες ... Αγαπητά μέλη. Δεν σας άκουσα! Αποφάσισα να κάνω την αναβάθμιση. Όλα κυλούσαν σχετικά καλά με την 4.4.2 και αποφάσισα να δοκιμάσω την γλυφιτζουρένια έκδοση. Η έκδοση κατέβηκε σε καθαρό κινητό και το ξανακαθάρισα με wipe data και δεν συμμαζεύεται. Είναι πολύ Beta έκδοση μόνο έτσι θα την χαρακτήριζα με αδιάφορη κατανάλωση μπαταριάς. Πατας το συμβολάκι να κλείσουν με το Χ όλες οι εφαρμογές και περιμένεις τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα μέχρι να τις κλείσει. Λες να κρατάω την λολλυ περιμένοντας 15 δευτερόλεπτα να κλείσει τις εφαρμογές; Δεν ξέρω αν έχεις και εσύ 200 εφαρμογές όπως ο modeling που μπορεί να δημιουργούν θέματα. Εγώ 10 εφαρμογές παίζω κάθε μέρα και με αυτές η λολλυ είναι υποδειγματικη. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Φίλε μου διάβασα αυτό που έγραψες ... Λες να κρατάω την λολλυ περιμένοντας 15 δευτερόλεπτα να κλείσει τις εφαρμογές; Δεν ξέρω αν έχεις και εσύ 200 εφαρμογές όπως ο modeling που μπορεί να δημιουργούν θέματα. Εγώ 10 εφαρμογές παίζω κάθε μέρα και με αυτές η λολλυ είναι υποδειγματικη. fifa 15 ut,sygic,viber,whatsapp wps offce, adobe reader,photoshop,audiko,my vodafone,B1 archieve,facebook,facebook messenger και το βρες την λεξη. Δεν ξερω τι αλλο να ξηλωσω. Εαν θες κανουμε κανενα Benchmark δεν εχω θεμα για να σου δειξω οτι παει by far καλυτερα στην jellybean αν και ζεστενεται λιγο. Στην κιτκατ δεν ζεστενοταν καθολου προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος Edited February 15, 2015 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 fifa 15 ut,sygic,viber,whatsapp wps offce, adobe reader,photoshop,audiko,my vodafone,B1 archieve,facebook,facebook messenger και το βρες την λεξη. Δεν ξερω τι αλλο να ξηλωσω. Εαν θες κανουμε κανενα Benchmark δεν εχω θεμα για να σου δειξω οτι παει by far καλυτερα στην jellybean αν και ζεστενεται λιγο. Στην κιτκατ δεν ζεστενοταν καθολου προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος Δώσε μας αν θες νούμερα από vellamo να δούμε διάφορες. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δώσε μας αν θες νούμερα από vellamo να δούμε διάφορες. Με την jellybean ετσι? Εχω απενεργοποιημενα ομως κατι chat on ππυ δεν χρησιμοποιω υποψην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts