sefosmaria Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Έχει κάνει κανείς rooted ; Με ποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Έχει κάνει κανείς rooted ; Με ποιο τρόπο; Είναι πολύ απλό και ακίνδυνο... http://true-android.blogspot.gr/2013/12/how-to-root-cubot-gt90-running-on.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefosmaria Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Είναι πολύ απλό και ακίνδυνο... http://true-android.blogspot.gr/2013/12/how-to-root-cubot-gt90-running-on.html Πολύ σωστά και πανεύκολα.Για να βοηθήσω λίγο παραθέτω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 γιατί με την 1.4.1 δεν τα κατάφερα. Το Framaroot μπορώ να το απεγκαταστήσω τώρα ή καλύτερα να το αφήσω;Κάνει και unroot; Edited February 24, 2014 by sefosmaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το framaroot μπορείς να το πετάξεις αφού το κάνεις root. Έχει και επιλογή για unroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefosmaria Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Έχει βρει κανείς μεγαλύτερη μπαταρία ή βολεύομαι με power bank http://www.ebay.com/bhp/portable-power-bank-battery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εγώ το ρούταρα με το SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse ( δε έχω λινκ :-( ) γιατί με το framroot είχα κάποια θέματα. Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Λοιπόν κοιτώντας δεξιά και αριστερά , μάλλον βλέπω να καταλήγω στο εν λόγω τηλέφωνο για την σύζηγο . Τι λέτε ; Αξίζει ; Είναι σχετικά απροβληματιστό ; Η θα μπλέξω και θα μου το πετάξει στο τέλος η γυναίκα στο κεφάλι ; :) Έχει κάποιο θέμα ίσως να δουλέψει με κάρτα από vodafone ala carte ; Ευχαριστώ Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παρτο είναι ταμάμ για τα λεφτά του. Εδώ και πόσο καιρό εμένα τουλάχιστον δεν έχει κάνει κιχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefosmaria Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Λοιπόν κοιτώντας δεξιά και αριστερά , μάλλον βλέπω να καταλήγω στο εν λόγω τηλέφωνο για την σύζηγο . Τι λέτε ; Αξίζει ; Είναι σχετικά απροβληματιστό ; Η θα μπλέξω και θα μου το πετάξει στο τέλος η γυναίκα στο κεφάλι ; :) Έχει κάποιο θέμα ίσως να δουλέψει με κάρτα από vodafone ala carte ; Ευχαριστώ Λευτέρης Για μένα στο μόνο που υστερεί από τα επώνυμα των 250 ευρώ είναι η κάμερα.Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ έχω μέσα κοσμοκάρτα οπότε γιατί να έχει πρόβλημα με vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Λοιπον παρέλαβα κινητό παιδιά πριν μια εβδομάδα για μια φιλη. Η παραγγελία εγινε από geekbuying και κοστισε γυρω στα 64 ευρω μαζι μ φορτιστη αυτοκινητου και μια εγγύηση δέματος που εχουν αυτοι στ σαιτ. Τωρα νομίζω έχει 55 ευρω. Ειχα τη συσκευή 3 μερες στα χέρια μου χωρίς όμως να τοποθετησω κάρτα. Στα αρνητικα. Μεγαλύτερο απ ότι το περίμενα. Κ το διαλεξα έναντι του zte v965 γιατι δεν ηθελε κουμουτσα η κοπέλα. Δεν εχει μεγάλη διαφορά απο το w100 μου. Η κάμερα μετρια! Πολυ μετρια! Και κυρίως σκοτεινή! Auto focus no! Η οθόνη.... κακη μάλλον. Δεν εχω ξαναδουλεψει τηλέφωνο πιυ να μην έχει ips οθονη και με κουρασε παρα πολυ. Ισως βέβαια να ηταν λογω δικης μου συνηθειας. Στα θετικά . Το κινητό είναι πανέμορφο! Μου ήρθε με 2 καπακια τα οποία είναι εξαιρετικά. Κόκκινο και λευκο. Πολυ στιβαρή κατασκευή. Καλύτερο απο το δικο μου. Φλας... προβολεας. Πολυ δυνατο. Η μπαταρία φάνηκε αρκετα καλή. Wifi αρκετά καλο. Σχεδον ισαξιο με του δικου μου. Ομως κ αυτο οπως και ολα τα κινεζικα που εχω παρει (thl w100, 2 amoi n828, thl w7s κ cubot gt99) έχουν πρόβλημα με το λευκο μοντεμ της wind με το τζαμακι. Ηχειο πολύ δυνατο. Ταχύτητα αρκετά γρήγορο. Καταλαβαινεις διαφορα με το 4πυρηνο αλλά το περίμενα χειρότερο. Καλη διαχείριση της ram. Ειχα συνέχεια 90-100 mb ελευθερα. Το ρουταρα με framaroot, με τη τρίτη όμως. Καθως οι 2 πρώτες εκδόσεις πιυ κατεβασα δε τα κατάφεραν. Αυτα. Στη συσκευασία ειχε μια πολυ καλη ημιδιαφανη θήκη σιλικόνης. 2 καπακια. Ακουστικα. Καλωδιο. Φορτιστή. Και μια προστασία οθόνης φορεμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eakritas_1968 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Το εχω σχεδον 3 μηνες εχει πεσει κατω 4-5 φορες μερα νυχτα ανοιχτο ραδιο, μουσικη, ιντερνετ παιχνιδομηχανη απο την κορη μου μεχρι τωρα σκυλι πολυ καλο για τα λεφτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Έχει βγει ας το πούμε διάδοχος, το C6W, στα ίδια λεφτά, 4.3" IPS και με μεταλλικά φιλέτα. Το περιμένω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 . Wifi αρκετά καλο. Σχεδον ισαξιο με του δικου μου. Ομως κ αυτο οπως και ολα τα κινεζικα που εχω παρει (thl w100, 2 amoi n828, thl w7s κ cubot gt99) έχουν πρόβλημα με το λευκο μοντεμ της wind με το τζαμακι. τι εννοείς έχουν πρόβλημα; δε συνδέεται; δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι συχνότητας στο ρουτερ, βάλτο σε μια πιο τυπική (6 ή 10) από αυτή που χρησιμοποιεί η wind. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 τι εννοείς έχουν πρόβλημα; δε συνδέεται; δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι συχνότητας στο ρουτερ, βάλτο σε μια πιο τυπική (6 ή 10) από αυτή που χρησιμοποιεί η wind. Τα ειχα δοκιμασει ολα.ολα ομως.ειχα μιλησει και με τεχνικο και μου εδωσε κι αυτος καποιες οδηγιες.τιποτα ομως.συνδεοταν οποτε ηθελε κι εκανε αποσυνδεση οποτε ηθελε.μιλαμε για 10 διαφορετικες συσκευες.αλλαξα μοντεμ βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πήρα και εγώ ένα σήμερα για τη σύζυγο, λευκό, με τη προσφορά του focalprice στα 43 ευρώ: http://www.focalprice.com/MH0872W/Amazing_Cubot_GT90_4.0_Capacitive_Touch_800x480_Android_4.2_Dual_Core.html Με το καλό θα μου ρθει;... Ελπίζω να μην φάω φόλα από το focal.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvo Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Έχει βγει ας το πούμε διάδοχος, το C6W, στα ίδια λεφτά, 4.3" IPS και με μεταλλικά φιλέτα. Το περιμένω.... Αντε asterisd να μας πεις αντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Πήρα και εγώ ένα σήμερα για τη σύζυγο, λευκό, με τη προσφορά του focalprice στα 43 ευρώ: http://www.focalprice.com/MH0872W/Amazing_Cubot_GT90_4.0_Capacitive_Touch_800x480_Android_4.2_Dual_Core.html Με το καλό θα μου ρθει;... Ελπίζω να μην φάω φόλα από το focal.... Και εγώ από focal το πήρα. 20 μέρες έκανε αλλά μου ήρθε με πρόβλημα στη φόρτιση οπότε έφυγε πίσω. Δεν είναι κακό το μαγαζί οπότε μην αγχώνεσαι. Λίγες οι πιθανότητες να βγει μούφα. Σου απαντάνε και σχετικά γρήγορα αν προκύψει κάτι( εκτός αν πέσεις πάνω σε καμιά γιορτή τους!). Για κοπέλα οτι πρέπει είναι, θα το ευχαριστηθεί. Για την κοπέλα μου το πήρα και εγώ. Με το καλό! Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Και εγώ από focal το πήρα. 20 μέρες έκανε αλλά μου ήρθε με πρόβλημα στη φόρτιση οπότε έφυγε πίσω. Δεν είναι κακό το μαγαζί οπότε μην αγχώνεσαι. Λίγες οι πιθανότητες να βγει μούφα. Σου απαντάνε και σχετικά γρήγορα αν προκύψει κάτι( εκτός αν πέσεις πάνω σε καμιά γιορτή τους!). Για κοπέλα οτι πρέπει είναι, θα το ευχαριστηθεί. Για την κοπέλα μου το πήρα και εγώ. Με το καλό! Ευχαριστώ! CMV recovery σε zip για εγκατάσταση μέσω mobileuncle εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αυτές οι προσφορές με τις τιμές ξεστοκάρισμα, εμένα με φοβίζουν. Μου μυρίζει ότι ελλατωματικό κομμάτι τους επιστρέψανε και πήγε εργοστάσιο για επιδιόρθωση και έμεινε στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ευχαριστώ! CMV recovery σε zip για εγκατάσταση μέσω mobileuncle εχουμε? Μπορείς να φτιάξεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Αυτές οι προσφορές με τις τιμές ξεστοκάρισμα, εμένα με φοβίζουν. Μου μυρίζει ότι ελλατωματικό κομμάτι τους επιστρέψανε και πήγε εργοστάσιο για επιδιόρθωση και έμεινε στοκ... Αυτό είναι το άσχημο σενάριο... Εγώ πίστεψα το καλό... πως πουλούσαν περισσότερο τα κόκκινα και τα μαύρα, βγήκε και ο "αντικαταστάτης" το C6W και θέλουν να ξεστοκάρουν. Μπορείς να φτιάξεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 Επειδή με φοβάμαι είπα μήπως υπάρχει έτοιμο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefosmaria Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Καλησπέρα.Απο χθές όταν το συνδέω στο λαπτοπ και επιλέγω λειτουργια μεταφορας δεδομένων μου κάνει επανεκκίνηση ενώ στις άλλες επιλογές ανταποκρίνεται κανονικά.Φαντάζεται κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkdevilakos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 γεια σας παιδια παραγγειλα και εγω αυτο το κινητο απο tinydeal.com και θελω να μου πειτε οσοι το εχετε αν εχει παραπάνψ απο 2 touch γιατι σε αλλα site λεει οτι εχει 2 και εκει που το πηρα εγω λεει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefosmaria Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 γεια σας παιδια παραγγειλα και εγω αυτο το κινητο απο tinydeal.com και θελω να μου πειτε οσοι το εχετε αν εχει παραπάνψ απο 2 touch γιατι σε αλλα site λεει οτι εχει 2 και εκει που το πηρα εγω λεει 5 Το δικό μου είναι 2 touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Τώρα που το έχετε αρκετό καιρό μπορείτε να γράψετε για την μπαταρία ; Πόσο περίπου κρατάει και με τι χρήση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts