mr_47 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 πιο πολλές φορές στο myphone, μπένω μέσω tapatalk. δεν έχει κάποια αργοπορία ή κολλήματα στους χαρακτήρες Άρα όλα καλά. Στην αναμονή για τη 10.3, λοιπόν. Σ' ευχαριστώ. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Άρα όλα καλά. Στην αναμονή για τη 10.3, λοιπόν. Σ' ευχαριστώ. :) να σαι καλά :) γνωρίζουμε πότε με το καλό θα έρθει η επίσημη 10.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Όχι, δεν ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο. Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται, θα έρθει πριν τον Δεκέμβρη. vasilis018, δοκίμασε και την έκδοση android μήπως και παίξει. Λογικά υπάρχει ασυμβατότητα με το leak της 10.3... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Όχι, δεν ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο. Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται, θα έρθει πριν τον Δεκέμβρη. vasilis018, δοκίμασε και την έκδοση android μήπως και παίξει. Λογικά υπάρχει ασυμβατότητα με το leak της 10.3... μπορεί να ισχύει και η ασυμβατότητα που ανέφερες. στο appstore της amazon δεν το βρίσκω το foursquare. εκτός και αν εγώ είμαι τόσο γκαβός:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Στο snap υπάρχει κανονικά! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Θα δοκιμάσω να κάνω εγκατάσταση το snap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 μπορει καποιος να δει αν παιζει η εφαρμογη alpha bank safe access που παραγει τους εξτρα κωδικους? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Η εγκατάσταση και το registration γίνεται κανονικά και παράγει κωδικό, δεν ξέρω όμως από κει και πέρα τι κάνει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 αν αλλαζει κωδικο ανα 30 δευτερολεπτα ειναι ενταξει! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδες εχουμε κανα νεοτερο για το πότε θα βγει η 10.3; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδες εχουμε κανα νεοτερο για το πότε θα βγει η 10.3; Έχω ακούσει για 17 Δεκέμβρη, όπως έχω δει να λένε και για αρχή του έτους. Επίσης, update του BBM, στην έκδοση 10.5.13.1. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Clash of Clans έχει βάλει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis78 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Η υποθεση εγκατaστασης του Google Play Store εγινε ακομα πιο ευκολη. Το εκανα και ειναι μια χαρα (εχω Ζ10). How to install Google Play Store for BlackBerry 10 (working apk) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Η υποθεση εγκατaστασης του Google Play Store εγινε ακομα πιο ευκολη. Το εκανα και ειναι μια χαρα (εχω Ζ10). How to install Google Play Store for BlackBerry 10 (working apk) Καλημέρα και χρόνια πολλά / καλή χρονιά. Οι εφαρμογές του Google τρέχουν κανονικά? Όλα δουλεύουν άψογα ή έχεις δει κάποιο κόλλημα?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχει δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει τους χάρτες here, σε Q10; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα έχω βάλει το 1Mobile όλα άψογα αλλά ενώ υπάρχουν 2 εφαρμογές για το spotify δεν μπορώ να τις τρέξω. Εάν κάποιος ξέρει κάτι. Επίσης μπορείτε να μου στείλετε το link για το snap??? Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltona Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά / καλή χρονιά. Οι εφαρμογές του Google τρέχουν κανονικά? Όλα δουλεύουν άψογα ή έχεις δει κάποιο κόλλημα?? Ευχαριστώ. Καλημέρα και καλή χρονιά, Μόλις το εγκατέστησα σε Ζ30 και κατέβασα την εφαρμογή της Alpha Bank η οποία παίζει χωρίς πρόβλημα (δεν δοκίμασα τον επιπρόσθετο κωδικό ασφαλείας), δεν έχω παρατηρήσει για την ώρα κάτι περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλημέρα και καλή χρονιά, Μόλις το εγκατέστησα σε Ζ30 και κατέβασα την εφαρμογή της Alpha Bank η οποία παίζει χωρίς πρόβλημα (δεν δοκίμασα τον επιπρόσθετο κωδικό ασφαλείας), δεν έχω παρατηρήσει για την ώρα κάτι περίεργο. και η εφαρμογη κωδικου ασφαλειας λειτουργει και η εφαρμογη για bonus.ολες οι εφαρμογες web banking λειτουργουν κανονικα. κατοχος z30. γενικοτερα οσες εφαρμογες που χρειαζονται google play services δεν παιζουν πχ chrome,google play store και εφαρμογες αγορασμενες απο google play.στο crackberry ενα παλικαρι εχει κανει κατι σαν jailbreak για google play store και μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες και απο εκει.θα το δοκιμασω αυτες τις μερες και θα σας πω.το θεμα μου ειναι ποσο ασφαλη ειναι να κατεβασω ενα σπασμενο google play store.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis78 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά / καλή χρονιά. Οι εφαρμογές του Google τρέχουν κανονικά? Όλα δουλεύουν άψογα ή έχεις δει κάποιο κόλλημα?? Ευχαριστώ. Καλήμέρα και καλή χρονιά έστω και καθυστερημένα. Με πρόλαβαν οι απο πάνω φίλοι. Οσες εχω εγκαταστήσει εγώ (ακόμα και την app του ... Μασούτη) τρέχουν καλά. Το μονο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι για τις ανανεώσεις εφαρμογών πρέπει να απεγκαθιστώ την app και να την ξαναεγκαθιστώ (πχ Google Sky Map). Πιστεύω είναι θέμα της έκδοσης του λογισμικού γιατί απο ότι μαθάινω απο άλλους φίλους στην 10.3 κτλ δεν υπαρχουν τετοια προβληματα. Εγώ έχω την 10.2.3062 σε Ζ10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλήμέρα και καλή χρονιά έστω και καθυστερημένα. Με πρόλαβαν οι απο πάνω φίλοι. Οσες εχω εγκαταστήσει εγώ (ακόμα και την app του ... Μασούτη) τρέχουν καλά. Το μονο πρόβλημα μέχρι τώρα είναι για τις ανανεώσεις εφαρμογών πρέπει να απεγκαθιστώ την app και να την ξαναεγκαθιστώ (πχ Google Sky Map). Πιστεύω είναι θέμα της έκδοσης του λογισμικού γιατί απο ότι μαθάινω απο άλλους φίλους στην 10.3 κτλ δεν υπαρχουν τετοια προβληματα. Εγώ έχω την 10.2.3062 σε Ζ10. οι ανανεωσεις ερχονται μεσω του amazon app store οποτε εισαι ενταξει.εχω την 10.3.1.(α ρε μασουτη.την εχω περασει και εγω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos_ Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 εχει δοκιμασει κανεις το what's up application? Παράθεση Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 εχει δοκιμασει κανεις το what's up application? Σε εμένα δουλεύει άψογα κατεβασμένο από amazon store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 εχει δοκιμασει κανεις το what's up application? diamanos το viber δουλευει κανονονικα στο Q10 αν το κατεβασεις απο το amazon store.θυμαμαι που το ειχες ρωτησει στο thread για το q10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos_ Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Σε εμένα δουλεύει άψογα κατεβασμένο από amazon store. diamanos το viber δουλευει κανονονικα στο Q10 αν το κατεβασεις απο το amazon store.θυμαμαι που το ειχες ρωτησει στο thread για το q10. Το whats up της cosmote εννοω ετσι..? Οσο για το viber, θα περιμενω την επισημη αναβαθμιση οπου φανταζομαι θα ειναι και τοαμαζον μεσα ωστε να το κατεβασω αυτο και αλλα apps Παράθεση Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Το whats up της cosmote εννοω ετσι..? Οσο για το viber, θα περιμενω την επισημη αναβαθμιση οπου φανταζομαι θα ειναι και τοαμαζον μεσα ωστε να το κατεβασω αυτο και αλλα apps Damianos για τι συσκευή BlackBerry αναφέρεσαι? Καί βέβαια μιλάμε για OS10? Aν ναι τις εφαρμογές viber & whats up μπορείς να τις κατεβάσεις και από 1Mobile store που μπορείς να εγκαταστησεις εύκολα στο κινητό. Εάν αναφέρεσαι σε sim whats up by cosmote δεν τίθεται θέμα με το OS10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts