aptaliko Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο PIPO m9. Έχουμε κάποια άποψη; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatron Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 τι εννοεί ο ποιητής? Δεν κανει τηλεφωνικές κλήσεις εαν έχει μεσά ενεργή κάρτα sim? Το έχει χρησιμοποιήσει κανεις ως τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgrigor Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Πήρα το S6000-L με 158€ με 16G μνήμη το οποίο δεν έχει πίσω κάμερα ούτε παίρνει sim. Όχι ότι με ενοχλεί, δεν το πήρα για photos ή τηλ αλλά πως ξεχωρίζεις τα διαφορετικά μοντέλα αφού όλα είναι S6000-L; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Πήρα το S6000-L με 158€ με 16G μνήμη το οποίο δεν έχει πίσω κάμερα ούτε παίρνει sim. Όχι ότι με ενοχλεί, δεν το πήρα για photos ή τηλ αλλά πως ξεχωρίζεις τα διαφορετικά μοντέλα αφού όλα είναι S6000-L; Υπάρχει και το S6000-H που έχω εγώ.. Έχει πεντάρα κάμερα πίσω και δέχεται καρτασιμ για 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omigis Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Χαίρεται πρόσφατα απέκτησα το Lenovo S6000 αλλα έχω ένα πρόβλημα, το PC δεν το αναγνωρίζει όταν το συνδέω ενώ ακούγεται και ο χαρακτηριστικός Ήχος αλλα και το Tablet Φορτίζει καμια ιδέα τι μπορεί να είναι? νας φίλος μου πρότεινε να πάω στο site τις Lenovo και να κατεβάσω τους Drivers αλλα όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι δεν το κατέχω και πολύ. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 :rolleyes: - στους ενδιαφερομενους κι εγω,διαβαζω για να παρω την αποφαση για 3G tablet λιγακι στην δουλεια (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 U can't make a call because it only works on 3g network . it can be used only as data line Did you mean making phone calls? You CAN'T! http://www.gsmarena.com/lenovo_ideatab_s6000h-reviews-5354p2.php :rolleyes: - δεν ξερω περι του θεματος,οτι εβγαλε στα γρηγορα η αναζητηση (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Γεια σας. Εχω το lenovo ideatab s6000-h και μόλις βρήκα προγραμματακι για να παίζει ραδιόφωνο χωρίς ίντερνετ (μόνο με τα ακουστικα). Δεν υπάρχει ενσωματμενο. Τώρα ψάχνω να βρω τον τρόπο να κανει τηλεφωνικές κλήσεις. Ξέρω πως επίσημα δεν το υποστηριζει αλλά διάβασα στο gasmarena πως με κάποιους τρόπος-προγραμμα ή firmware μπορεί να γινει. Υπάρχει κάποιος που να ξερει πως γινεται να το μετατρεψω να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις? Ξέρετε άλλα "κόλπα" να μου προτεινετε για να φτιαξω καλυτερο το ταμπλετακι μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γεια σας. Εχω το lenovo ideatab s6000-h και μόλις βρήκα προγραμματακι για να παίζει ραδιόφωνο χωρίς ίντερνετ (μόνο με τα ακουστικα). Δεν υπάρχει ενσωματμενο. Τώρα ψάχνω να βρω τον τρόπο να κανει τηλεφωνικές κλήσεις. Ξέρω πως επίσημα δεν το υποστηριζει αλλά διάβασα στο gasmarena πως με κάποιους τρόπος-προγραμμα ή firmware μπορεί να γινει. Υπάρχει κάποιος που να ξερει πως γινεται να το μετατρεψω να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις? Ξέρετε άλλα "κόλπα" να μου προτεινετε για να φτιαξω καλυτερο το ταμπλετακι μου? Δηλαδή το ταμπλετ έχει και tuner; Ενδιαφέρον! Μπορείς να πείς ποιό είναι το πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ίσως αναφέρετε στο spirit FM. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δηλαδή το ταμπλετ έχει και tuner; Ενδιαφέρον! Μπορείς να πείς ποιό είναι το πρόγραμμα; Δεν θυμάμαι ποιο πρόγραμμα είναι. Θα το δω οταν παω στο σπίτι και θα το γραψω. Ισως κανει και το πρόγραμμα που προτείνει ο φίλος απο πανω. Λογικά οποιο απο αυτα τα προγράμματα βαλεις θα παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 στο δικο μου παντως δεν εχει. δυσκολο μου φαινεται να υπαρχει προγραμμα χωρις το αντιστοιχο hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 στο δικο μου παντως δεν εχει. δυσκολο μου φαινεται να υπαρχει προγραμμα χωρις το αντιστοιχο hardware Αυτό που λες φαίνεται πιό λογικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Εγω εβαλα ενα πρόγραμμα το "any radio" (το βρήκα εκτος play store) και με hands free παιζει κανονικότητα!! Εννοειται χωρις ίντερνετ!! Ψαχτειτε λιγο παιζει να η αρχουν κι αλλά προγράμματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 ειναι καποιος που εβαλε μεσω του otg wireless receiver xbox360 adapter ? εχω το lenovo s6000L και δεν συγχρονιζεται -.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omigis Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Χαίρεται παιδιά, έχω και εγώ το συγκεκριμένο Tablet και αλλα το είχα παρατημένο αλλα αποφάσισα να ασχοληθώ γιατί πλέον μου είναι αναγκαίο. Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια Must apps για διαφορες λειτουργίες που έχετε δοκιμάσει και έχετε μείνει ευχαριστημένοι όπως Music/Movies /Navigator(χωρίς Internet connection) και γενικά apps τα οποια έχετε βρει χρήσιμα. Επίσης αν έχετε να προτείνεται MicroSD και γενικά περιφερειακά (θήκες,φορτιστές αυτοκινητου και βαση για το αμάξι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια Must apps για διαφορες λειτουργίες που έχετε δοκιμάσει και έχετε μείνει ευχαριστημένοι όπως Music/Movies /Navigator(χωρίς Internet connection) και γενικά apps τα οποια έχετε βρει χρήσιμα. Δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387532 Επίσης αν έχετε να προτείνεται MicroSD και γενικά περιφερειακά (θήκες,φορτιστές αυτοκινητου και βαση για το αμάξι) Από microsd προτίμησε ανεξαρτήτως χωρητικότητας με όσο μεγαλύτερο Class, κατά προτίμηση class 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAMOGLIS Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Τώρα ψάχνω να βρω τον τρόπο να κανει τηλεφωνικές κλήσεις. Ξέρω πως επίσημα δεν το υποστηριζει αλλά διάβασα στο gasmarena πως με κάποιους τρόπος-προγραμμα ή firmware μπορεί να γινει. Υπάρχει κάποιος που να ξερει πως γινεται να το μετατρεψω να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις? Ξέρετε άλλα "κόλπα" να μου προτεινετε για να φτιαξω καλυτερο το ταμπλετακι μου? Έχουμε κανένα νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Έχουμε κανένα νεο? Ούτε εγώ έχω βρει κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts