Jump to content

Lenovo S6000

Freewin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...
Πήρα το S6000-L με 158€ με 16G μνήμη το οποίο δεν έχει πίσω κάμερα ούτε παίρνει sim. Όχι ότι με ενοχλεί, δεν το πήρα για photos ή τηλ αλλά πως ξεχωρίζεις τα διαφορετικά μοντέλα αφού όλα είναι S6000-L;

Πήρα το S6000-L με 158€ με 16G μνήμη το οποίο δεν έχει πίσω κάμερα ούτε παίρνει sim. Όχι ότι με ενοχλεί, δεν το πήρα για photos ή τηλ αλλά πως ξεχωρίζεις τα διαφορετικά μοντέλα αφού όλα είναι S6000-L;

Υπάρχει και το S6000-H που έχω εγώ.. Έχει πεντάρα κάμερα πίσω και δέχεται καρτασιμ για 3g

• 2 weeks later...

Χαίρεται πρόσφατα απέκτησα το Lenovo S6000 αλλα έχω ένα πρόβλημα, το PC δεν το αναγνωρίζει όταν το συνδέω ενώ ακούγεται και ο χαρακτηριστικός Ήχος αλλα και το Tablet Φορτίζει καμια ιδέα τι μπορεί να είναι?

νας φίλος μου πρότεινε να πάω στο site τις Lenovo και να κατεβάσω τους Drivers αλλα όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι δεν το κατέχω και πολύ. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ

• 4 months later...
:rolleyes: - στους ενδιαφερομενους κι εγω,διαβαζω για να παρω την αποφαση για 3G tablet λιγακι στην δουλεια (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

U can't make a call because it only works on 3g network . it can be used only as data line

Did you mean making phone calls?

You CAN'T!

http://www.gsmarena.com/lenovo_ideatab_s6000h-reviews-5354p2.php

:rolleyes: - δεν ξερω περι του θεματος,οτι εβγαλε στα γρηγορα η αναζητηση (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Γεια σας. Εχω το lenovo ideatab s6000-h και μόλις βρήκα προγραμματακι για να παίζει ραδιόφωνο χωρίς ίντερνετ (μόνο με τα ακουστικα). Δεν υπάρχει ενσωματμενο.

Τώρα ψάχνω να βρω τον τρόπο να κανει τηλεφωνικές κλήσεις. Ξέρω πως επίσημα δεν το υποστηριζει αλλά διάβασα στο gasmarena πως με κάποιους τρόπος-προγραμμα ή firmware μπορεί να γινει.

Υπάρχει κάποιος που να ξερει πως γινεται να το μετατρεψω να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις?

Ξέρετε άλλα "κόλπα" να μου προτεινετε για να φτιαξω καλυτερο το ταμπλετακι μου?

Γεια σας. Εχω το lenovo ideatab s6000-h και μόλις βρήκα προγραμματακι για να παίζει ραδιόφωνο χωρίς ίντερνετ (μόνο με τα ακουστικα). Δεν υπάρχει ενσωματμενο.

Τώρα ψάχνω να βρω τον τρόπο να κανει τηλεφωνικές κλήσεις. Ξέρω πως επίσημα δεν το υποστηριζει αλλά διάβασα στο gasmarena πως με κάποιους τρόπος-προγραμμα ή firmware μπορεί να γινει.

Υπάρχει κάποιος που να ξερει πως γινεται να το μετατρεψω να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις?

Δηλαδή το ταμπλετ έχει και tuner; Ενδιαφέρον!

Μπορείς να πείς ποιό είναι το πρόγραμμα;

Ίσως αναφέρετε στο spirit FM.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δηλαδή το ταμπλετ έχει και tuner; Ενδιαφέρον!

Μπορείς να πείς ποιό είναι το πρόγραμμα;

Δεν θυμάμαι ποιο πρόγραμμα είναι. Θα το δω οταν παω στο σπίτι και θα το γραψω. Ισως κανει και το πρόγραμμα που προτείνει ο φίλος απο πανω. Λογικά οποιο απο αυτα τα προγράμματα βαλεις θα παιζει..

• 2 weeks later...
στο δικο μου παντως δεν εχει.

δυσκολο μου φαινεται να υπαρχει προγραμμα χωρις το αντιστοιχο hardware

Αυτό που λες φαίνεται πιό λογικό...

Εγω εβαλα ενα πρόγραμμα το "any radio" (το βρήκα εκτος play store) και με hands free παιζει κανονικότητα!! Εννοειται χωρις ίντερνετ!!

Ψαχτειτε λιγο παιζει να η αρχουν κι αλλά προγράμματα..

• 2 weeks later...

ειναι καποιος που εβαλε μεσω του otg wireless receiver xbox360 adapter ?

εχω το lenovo s6000L και δεν συγχρονιζεται -.-

• 2 months later...

Χαίρεται παιδιά, έχω και εγώ το συγκεκριμένο Tablet και αλλα το είχα παρατημένο αλλα αποφάσισα να ασχοληθώ γιατί πλέον μου είναι αναγκαίο.

Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια Must apps για διαφορες λειτουργίες που έχετε δοκιμάσει και έχετε μείνει ευχαριστημένοι όπως Music/Movies /Navigator(χωρίς Internet connection) και γενικά apps τα οποια έχετε βρει χρήσιμα.

Επίσης αν έχετε να προτείνεται MicroSD και γενικά περιφερειακά (θήκες,φορτιστές αυτοκινητου και βαση για το αμάξι)

• Administrators
Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια Must apps για διαφορες λειτουργίες που έχετε δοκιμάσει και έχετε μείνει ευχαριστημένοι όπως Music/Movies /Navigator(χωρίς Internet connection) και γενικά apps τα οποια έχετε βρει χρήσιμα.

Δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387532

Επίσης αν έχετε να προτείνεται MicroSD και γενικά περιφερειακά (θήκες,φορτιστές αυτοκινητου και βαση για το αμάξι)

Από microsd προτίμησε ανεξαρτήτως χωρητικότητας με όσο μεγαλύτερο Class, κατά προτίμηση class 10.

Modpic.gif

• 1 month later...

Έχουμε κανένα νεο?