Manux_oS Δημοσιεύτηκε November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 18, 2013 (edited) Σήμερα παρέλαβα! Μέχρι τη τετάρτη θα έχω ανεβάσει video hands on και σήμερα το βραδάκι θα ακολουθήσει και το unboxing που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει! :D 4.0 inch TFT Capacitive Touch Screen,800*480 pixels MTK6572 dual core 1.3GHz 512MB RAM + 4GB ROM Android 4.2.2 OS Networking:2G:GSM850/900/1800/1900MHz; 3G: WCDMA 900/2100 MHz waterproof,dust-proof,scratch-proof Dual SIM Card Dual Standby (κάνω κράτηση το δεύτερο post για μελλοντικές αναρτήσεις, ευχαριστώ) ορίστε και το unboxing του Haier W718 που υποσχέθηκα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rOSpyGEV6XA]Haier W718 IP67 unboxing @ myphone.gr - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=p6wrkZeBBn8]Haier W718 IP67 - hands on - review @ myphone.gr - YouTube[/ame] Τα video έγιναν από το techvalue.net σε συνεργασία με το myphone.gr. Ευχαριστώ athanaso77 :) Edited January 15, 2014 by navi55 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Έγινε συνένωση γιατί σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να κανεις edit τα παλιά post σου ούτως ή αλλως. Ειναι θεμα vbulletin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Πολυ καλη η παρουσιαση αλλα στα πρωτα 20'' ουτε τη μαρκα πετυχες ουτε την πιστοποιηση!:lol: Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Πολυ καλη η παρουσιαση αλλα στα πρωτα 20'' ουτε τη μαρκα πετυχες ουτε την πιστοποιηση!:lol: +1 :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλημερα, ο αδερφος μου πηρε απο καποιον φιλο του αυτο το κινητο, σαν πρωτο του smartphone, πριν απο κανα 3μηνο. Βεβαια εχει μια διαφορα που δεν την ηξερα μεχρι που ειδα το δικο σου, εκεινου εχει 4 πληκτρα κατω στην οθονη και android 4.0. (μαλλον) 4. Μηπως ειναι το μονοπυρηνο που αναφερεις; Υπαρχει καποιος τροπος να του περασουμε την 4.1 ή 4.2 ; Μπας και ανανεωθει λιγο, ή λογο specs λες να μην αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 έχει το παλιό. δε γίνεται να κάνει κάτι από όσο ξέρω. διαφορετικό chipset κτλ δηλαδή δε γίνεται να περάσεις τη rom του καινούργιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καταλαβα, οποτε το αφηνει οπως ειναι και τελειωνει η υποθεση. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Σορρυ ρε φιλε αλλα το να μας εντυπωσιασει απο το τλεφωνο? Τα 512 ραμ,η αναλυση της οθονης,η ελειψη gorilla glass 2,η καμερα,το παχος(12.6mm!),τι απόλα? Με 20-25$ (15-18 ευρω δηλ.!)πραπανω αγοραζες το ΗΑΙΕR W910 που εκτος τις μικροτερης μπαταριας(1760mAh εναντι των 2000 του W718) και το οτι εχει μικροτερου ip(εκτος αν εχεις σκοπο να το εχεις συνεχεια κατω απο το νερο!) ειναι σε ολα κλασεις ανωτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Σορρυ ρε φιλε αλλα το να μας εντυπωσιασει απο το τλεφωνο? Τα 512 ραμ,η αναλυση της οθονης,η ελειψη gorilla glass 2,η καμερα,το παχος(12.6mm!),τι απόλα? Με 20-25$ (15-18 ευρω δηλ.!)πραπανω αγοραζες το ΗΑΙΕR W910 που εκτος τις μικροτερης μπαταριας(1760mAh εναντι των 2000 του W718) και το οτι εχει μικροτερου ip(εκτος αν εχεις σκοπο να το εχεις συνεχεια κατω απο το νερο!) ειναι σε ολα κλασεις ανωτερο! Valsam Πρώτον το unboxing είπα ότι θα ενθουσιάσει... με τα ποιοτικά καλούδια που έχει μέσα. Δεύτερον Η διαφορά στη τιμή είναι ακριβώς 40$ δηλαδή 29.50 ευρώ εσύ τώρα πως τα έκανες 15-18.. :lol: Τρίτον ένα κινητό που κοστίζει 95$ με οθόνη 4" δε το συγκρίνεις ποτέ με ένα που κοστίζει 135$ και έχει οθόνη 4.5" Τέταρτον Ξανά, δε συγκρίνεις smartphone με διαφορά στο πλάτος σχεδόν 5 χιλιοστά. Πέμπτον Δε γίνεται όλοι να έχουμε τις ίδιες απατήσεις στα smartphone, άνοιξε λίγο το μυαλό σου.. Εκτον Δε σου είπε κανείς να το αγοράσεις με το ζόρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δικια σου τα λεφτα ,δικια σου και η επιλογη φιλε! Εγω καταλαβα θα ενθουσιαει το τηλ.! Η διαφορα ειναι 25$ φιλε με τα κουπονια που παιζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Θα σου ημουν ευγνώμων αν μου ελεγες πιο πολλα για τα κουπονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Σορρυ για τα κουπονια,ενοουσα εκπτωσεις,π.χ εγω οταν αγορασα το W910 εκανε 126.99$ και μου εκαναν και εκπτωση 5% σαν κανουργιο πελατη,αυτο ενοουσα δηλ. μΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ μου κοστισε 120$ και κατι σεντς,μου βγηκε δηλ. 90 ευρω,επειδη κοιτουσα και το Haier W718 γιατι δεν ηθελα να δοσω πολλα λεφτα το W718 μου εβγαινε 73-75 ευρω,γιαυτο σου την ειπα πριν,δηλ. για 15-17 ευρω παραπανω δεν συγκρινονται τα τηλ.(για σπεκς μιλαω παντα γιατι ακομη δεν μου ηρθε,σημερα εφτασε Αθηνα και ελπιζω μεχρι την Παρασκυη να το εχω στα χερια μου!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σορρυ για τα κουπονια,ενοουσα εκπτωσεις,π.χ εγω οταν αγορασα το W910 εκανε 126.99$ και μου εκαναν και εκπτωση 5% σαν κανουργιο πελατη,αυτο ενοουσα δηλ. μΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ μου κοστισε 120$ και κατι σεντς,μου βγηκε δηλ. 90 ευρω,επειδη κοιτουσα και το Haier W718 γιατι δεν ηθελα να δοσω πολλα λεφτα το W718 μου εβγαινε 73-75 ευρω,γιαυτο σου την ειπα πριν,δηλ. για 15-17 ευρω παραπανω δεν συγκρινονται τα τηλ.(για σπεκς μιλαω παντα γιατι ακομη δεν μου ηρθε,σημερα εφτασε Αθηνα και ελπιζω μεχρι την Παρασκυη να το εχω στα χερια μου!). Σε ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες με γεια το κινητάκι σου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linospas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μπορεις να μου πεις αν εχει ελληνικη γλωσσα και απο που το πηρες? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Απο aliexpress αλλα το εχει και το geekbuying. Ελληνικο μενου οχι ελληνικο πληκτρογιο ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 ελληνικο μενου πως μπορω να βαλω παιδια η μπορω αν το κανω ρουτ με καποια ρομ ελληνικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Δεν έχω δει κάπου multilanguage rom (με ελληνικά) για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) εδω http://vondroid.com/threads/cfw-vondroid-haier-w718-v2-x.9792/ στα σχολια ενας γραφει ευχαριστω που προσθεσατε την ελληνικη γλωσσα ,να ισχυει ? εδω αυτος που το πουλαει λεει ελληνικο μενου... http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=17035&s=1 ειναι ηδη ρουτ κ οπως ειπα δεν εχει ελληνικα αν κατεβασω την απο πανω ρομ κ με το ρομ μανατζερ θα κανω δουλεια ? που μπορω να δω τις οδηγιες καπου ? Edited December 13, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. December 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 είναι για το παλιό w718 η rom που βρήκες το μονοπυρηνο με ics... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=17035&s=1 οποτε αυτος εδω εχει την ics με τον μονοπυρηνο ? που πηγαινω να δω στο android τα χαρακτηριστηκα π.χ. επεξεργαστη κτλ διοτι ψαχνω κ δεν βρισκω υπαρχει ? τωρα πρεπει να ψαξω αλλου αν υπαρχουν ελληνικα για αυτο . Παιδια μου φαινεται οτι την βρηκα , αυτη η ρομ http://vondroid.com/threads/cfw-haier-w718j-v1-x.17197/ κανει για το δικο μου ετσι εχει κ ελληνικα απο τι βλεπω http://vondroid.com/resources/cfw-haier-w718j-v1-x.403/ . Επειδη ειμαι ασχετος το θεμα ειναι το δικο μου ειναι ηδη ρουταρισμενο στην 4,2,2 οποτε δεν υπαρχει προβλημα ετσι ? Επισης πως περναω αυτη τη ρομ ? κανω reset ολο το κινητακι , κατεβαζω την rom manager κ την rom στην sd Καρτα ? κ μετα ? :O Edited December 13, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Πρέπει να έχεις βάλει custom recovery στη συσκευή σου και να την περάσεις μέσω CWM έχοντας πετάξει τη rom στην κάρτα μνήμης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) δηλαδη :( ... Λοιπον οταν εννοεις custom recovery να θεσω σε λειτουργεια σε καποια λειτουγια ? γραφει ενα παληκαρι "To enter cwm you need press powerbutton + volume down Or in android you need install terminal emulator and typ: Su Reboot recovery" . ετσι το θετω σε custom recovery η σε cwm η ειναι το ιδιο ? Οποτε οι κινησεις ποιες ειναιι 1) :) Παρεπιμπτοντως ειναι ηδη ρουτ το κινητο που εχω απλα το ξαναγραφω μηπως εχει σημασια . http://www.doctorandroid.gr/2013/12/rom-installer.html αν ακολουθησω αυτο "Αν για τη συσκευή μας δεν υπάρχουν διαθέσιμες ROM ή recovery, η εφαρμογή μπορεί να παραμείνει χρήσιμη καθώς μας δίνει τη δυνατότητα αν έχουμε κατεβάσει μόνοι μας το zip μίας ROM να το εγκαταστήσουμε μέσω αυτής χωρίς να χρειαστεί να μπούμε σε recovery mode επιλέγοντας μάλιστα τα "Wipe" που θα γίνουν στα partition της συσκευής πριν η ROM μας εγκατασταθεί! Μπορούμε επίσης να κάνουμε backup & restore τη ROM μας ή να τσεκάρουμε αν διαθέτει κάποια αναβάθμιση. " θα ναι ΟΚ ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 13, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Θα πρέπει πρώτα με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ να περάσεις το custom recovery που θα κατεβάσεις από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) σε ευχαριστω . Να ρωτησω παλι κατι... την σιμ την εχω βγαλει ? εχω κανει reset πριν το κινητο ? Να σου υπενθυμισω πως το κινητο ειναι το w718j που η ρομ με τα ελληνικα ειναι αυτη http://vondroid.com/resources/cfw-haier-w718j-v1-x.403/updates Επειτα συμφωνα με του οδηγου που μου εστειλες να διαβασω κατεβαζω 1) Flashmode Drivers http://www.mediafire.com/d...89+drivers.zip 2) Sp flash tool ολα καλα μεχρι εδω .ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ . δηλαδη οταν"Φορτώνουμε στο scatter-loading δεξιά "εκει παταω scatter- loading" κ βρισκω το φακελο της νεα ρομ για το w718j που εχω περασει ? η του custom recovery που μου εστειλες πιο πανω (το δευτερο λινκ)? διοτι το εκανα δοκιμαστικα (χωρις να εχω συνδεσει το κινητο) κ με το φακελο της νεας ρομ ρομ ενω βρισκει αρχειο "MT6572_Android_scatter " που ειναι σωστο συμφωνα με τον επεξεργαστη που εχει η cpu μου βγαζει μηνυμα λαθους " error initializing scatter file failed . Please chec the name of scatter file which you load is legal " ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ φορτωσω απο το δευτερο λινκ το φακελο που μου εστειλες βρισκει το "MT6575_Android_scatter_emmc " κ το φορτωνει κανονικα κ βγαζει κ τις υπολοιπες επιλογες αριστερα απλα μπερδευομαι διοτι ο ΜΤ6575 δεν ειναι αυτος που εχει ο cpu του κινητου κ αν οντως φορτωνω αυτο την ρομ ποτε την βαζω συμφωνα με τον οδηγο διοτι απο τι καταλαβα επειτα απλα συνδεεις συμφωνα με τις οδηγιες το κινητο κ αρχιζει το φλασαρισμα !!! την ρομ ομως την καινουργια με τα ελληνικα πως θα περασει ? στην sd δεν θα εχω βαλει κατι πως γινεται? ψιλομπερδευτηκα... η απλα μολις τελειωσει ολο αυτο εχει μετα να περαστει η ρομ η νεα ? καλο βραδυ . τα καταφερα !!! στην ασρχη κατεβασα τους οδηγους του usb τους περασα επειτα την πιο νεα εκδοση του flash tool επειτα στο scatter-loading εβαλα της ρομ που ειχα κατεβασει δηλαδη το MT6572_Android_scatter κ οχι αυτο που αναφερεται στον mt6575 αλλωστε οταν δοκιμαζα με το δευτερο εβλεπε οτι υπηρχε ασυμβατοτητα στο flash tool ,μονο που στο fast tool πατησα επελεξα μονο το recovery απο τις επιλογες αριστερα συμφωνα με τον ενα οδηγο που ειδα πιο πανω στην αρχη ολα οκ κ καλα,μετα μπαινω recovery mode αλλα ενω ξεκινουσε να μου κανει install τhn rom σταματουσε "instalation abored..." ,ξαναπερασα την ρομ διαγραφοντα τα παντα στη sd αλλα τιποτα,επειτα απο το φορουμ που αναφερω πιο πανω μου ειπαν να αφησω πατημενες ολες τις επιλογς οχι μονο το recovery ,το δοκιμασα το Flash παλι με ολες τις επιλογες κ περαστηκε κ παλι με επιτυχια , Ανοιγω το κινητω κ βλεπω σαν Logo το vondroid.com :lol: κ εκει που παω να μπω στο μενου κ να παω μεσο rom manager στο recovery ωστε να περασω την rom απο την sd βλεπω πως κατι ειχε αλλαξει εκτος απο το logo :O παω ρυθμισεις κ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . Ρε παιδια σορρυ αλλα τελικα περαστηκε κ η ρομ μαζι ? :p διοτι εγω νομιζα οτι μετα το flash θα εμπαινα στο recovery mode Κ θα την περναγα απο εκει . Ολα δειχνουν οκ σημα wifi κ ελληνικα ,ειναι οκ λογικα ε ? edit ειναι οκ τελικα εχει περαστει δεν χρειαζοταν απο recovery mode . Ετοιμο το κινητακι . Edited December 15, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 ΚΟΥΠΟΥΝΙ Haier46590 - 15 ΕΥΡΩ Expire: 23:00 Dec.30, 2013 EST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts