Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και φυσικά να έβγαζε νυχτερινές φωτογραφίες σαν να είναι μέρα μην το ξεχνάς αυτό είναι βασικό.. :D:D

δεν νομιζω να ειμαι υπερβολικος ..το κορεατικο το g2 υπαρχει και θα μπορυσε να το βγαλει ευκολα παντου , ακομα καλυτερα αν το ειχε μονο σε 32 gb οπως το προηγουμενο lg optimus g !!!

τωρα αυτο για την ποιοτητα κλησης αλλες φορες ειναι τελεια , αλλες φορες οχι ..δεν ξερω τι γινεται ... και φυσικα τα προβληματα με το gps διορθωθηκαν μετα απο καποιες παρτιδες !!! απλα επειδη παιρνουμε τηλ πρεπει να εχει οσο το δυνατον καλυτερο σημα και ποιοτητα κλησης οπως εχω διαβασει ο,τι εχουν τα καινουρια και πιο φθηνα μοντελα της lg :D:D:D

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μετα απο ενα ελλατωματικο g2 :( που ειχα παρει απο ενα skoytzomagazo παρτιδα 403 ιταλικο ( βεβαια μου το εφτιαξαν αλλα ξενερωσα ) σημερα παρελαβα το νεο μου g2 apo kinitomania ειναι και αυτο ιταλικο και παρτιδα 408 ευτυχως αυτο ειναι τελειο.:D Edited by kostas71-

http://www.aliexpress.com/item/Original-LG-G2-D802-F320-phone-13-0MP-camera-2G-RAM-16G-ROM-Qual-core-3G/1548774245.html

220 ευρω η κινηταρα μας... αυτο και αν ειναι value for money!!

http://www.aliexpress.com/item/Original-LG-G2-D802-F320-phone-13-0MP-camera-2G-RAM-16G-ROM-Qual-core-3G/1548774245.html

Γενικά από ό,τι είδα έχει όλες τις εκδόσεις.

Τιμή χώμα, aliexpress τα σπάει αλλά για σοβαρά ηλεκτρονικά δεν θα το εμπιστευόμουν...

Edited by silentpower

Γενικά από ό,τι είδα έχει όλες τις εκδόσεις.

Τιμή χώμα, aliexpress τα σπάει αλλά για σοβαρά ηλεκτρονικά δεν θα το εμπιστευόμουν...

Όσοι δεν πιάνουν στο ebay η έχουν πάρει πόδι από εκεί πάνε στο ali.. Έτσι έχω ακούσει.

Απο το aliexpress.com ψωνίζει εδώ και ένα χρόνο γείτονας μου 6 τηλέφωνα για αυτόν και για φίλους και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Σήμερα παρέλαβε γυαλιά ηλίου ρειμπαν...!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλά δεν είπαμε ότι όλοι στο ali είναι απατεώνες.. Άμα ξέρεις από που να ψωνίζεις είσαι καλυμμένος. ;)

Εκεί που λέει

Item specifics

Γράφει :

Item condition : refurbished ...

Συγνωμη για το οφτοπικ απλα θελω να μαθω , το aliexpress ειναι σαν το ebay ενα πραγμα ή ονλινε καταστημα?
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά οι αγορές που γίνονται απο σκρουτζομάγαζα έχουν φπα? Για την έκδοση τιμολογιου ενδιαφέρομαι για αυτό ρωτάω...

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά οι αγορές που γίνονται απο σκρουτζομάγαζα έχουν φπα? Για την έκδοση τιμολογιου ενδιαφέρομαι για αυτό ρωτάω...

Σε ρωτάνε αν θέλεις απλή απόδειξη ή τιμολόγιο.

Όταν έκανα εγγραφή στο site για να κάνω παραγγελία μου ζήτησε και στοιχεία για να κοπεί τιμολόγιο... Αλλά με προβλημάτισε επειδή έλεγε στη σύνοψη παραγγελίας σύνολο φόρου 0 και δεν έγραφε κάπου αναλυτικά ποσό είναι το φπα παρά μόνο τελική τιμή.

Ούτως η άλλως το τιμολόγιο που θα σου κόψουν θα έχει την τιμή πλήρη, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, εσύ θα πληρώσεις όλο το ποσό (μαζί με το φόρο) και όταν έρθει η ώρα, το ΦΠΑ θα σου επιστραφεί. Μην μένουμε όμως άλλο εκτός θέματος!
Κώστας

Καλησπερα,

Επειδη λεω να μεταβω κι εγω στο G2, θα ηθελα τη γνωμη σας για τα σημαντικα πραγματα που πρεπει να προσεξω σε ενα μεταχειρισμενο G2!!!

Απο την εμπειρια σας, σε τι να δωσω βαση και τι ακριβως να κοιταξω για προβληματα?

Επισης με τα 32αρια τι παιζει? Θα τα φερει κανενα αλλο μαγαζι σε πιο λογικη τιμη? Απο ευρωπαικο μαγαζι δεν υπαρχει καλη τιμη?

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

αυτο με τον ηχο κλησης τι παιζει παιδια? ειχε αναφερθει προβλημα οτι εχανε ευκολα το δικτυο, ισχυει κατι τετοιο η ετυχε σε μερικες παρτιδες?

Καλησπερα,

Επειδη λεω να μεταβω κι εγω στο G2, θα ηθελα τη γνωμη σας για τα σημαντικα πραγματα που πρεπει να προσεξω σε ενα μεταχειρισμενο G2!!!

Απο την εμπειρια σας, σε τι να δωσω βαση και τι ακριβως να κοιταξω για προβληματα?

Επισης με τα 32αρια τι παιζει? Θα τα φερει κανενα αλλο μαγαζι σε πιο λογικη τιμη? Απο ευρωπαικο μαγαζι δεν υπαρχει καλη τιμη?

αυτο με τον ηχο κλησης τι παιζει παιδια? ειχε αναφερθει προβλημα οτι εχανε ευκολα το δικτυο, ισχυει κατι τετοιο η ετυχε σε μερικες παρτιδες?

Δεν υπάρχει κανένα θέμα......ναι στης πρώτες παρτίδες υπήρχε πρόβλημα με τον ήχο..!!:dash: απο την 402 και μετά no problem...! Κανένα θέμα και με το wi-fi..!!! Είναι ενα εκπληκτικό τηλέφωνο που αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα του...!;) τρέχει ΣΦΑΙΡΑ :w00t:

Κι εγώ φίλε μου ένα 32ρι ψάχνω σε καλύτερη τιμή. Πριν μια βδομάδα είχε 337, απ'οτι φαινεται ξεπούλησαν όλοι και το έχουν ελάχιστοι με 360+ :(

Κι εγώ φίλε μου ένα 32ρι ψάχνω σε καλύτερη τιμή. Πριν μια βδομάδα είχε 337, απ'οτι φαινεται ξεπούλησαν όλοι και το έχουν ελάχιστοι με 360+ :(

Μην ''τσιμπάτε'' που η μάγκες είδαν την ζήτηση και το ανέβασα. Πάρτε τo 16αρη (280€) , και ο αποθηκευτικος χώρος λύνεται με αυτό ΕΔΩ το έχω...! το τηλέφωνο καθαρό, και στο στικακι τα πάντα..! Photo - Video - Musick. To εχω στα κλειδιά, με κάρτα 32mp...!!! το διαβάζει σφαίρα..!

Edited by mariodj

Μην ''τσιμπάτε'' που η μάγκες είδαν την ζήτηση και το ανέβασα. Πάρτε τo 16αρη (280€) , και ο αποθηκευτικος χώρος λύνεται με αυτό ΕΔΩ το έχω...! το τηλέφωνο καθαρό, και στο στικακι τα πάντα..! Photo - Video - Musick. To εχω στα κλειδιά, με κάρτα 32mp...!!! το διαβάζει σφαίρα..!

Και εγω για 32αρα κάρτα το σκέφτομαι.. Ποια έχεις???

Καλησπέρα παιδιά..είμαι κάτοχος galaxy s3 και έχω πάθει μεγάλη καψουρα και εγώ για 32αρι..εχω δει απειρα βιντεο και εχω εχω διαβασει πολλα σε forum και ειδικα μετά την λύση του mariodj ψηθηκα και για το 16αρι, αλλα οι τύποι τώρα το ανεβασανε στα 304€!!!!!! Δεν ειναι ότι θα τσιγκουνευτω 10-15€ παραπάνω, αλλα για το ****το της υπόθεσης θα περιμένω να πέσει ξανά..