giannis12a Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Θέλω να παραγγείλω το κινητό το 16αρι από ένα εκ των kaizershop ή open365, όμως οι άνθρωποι στα τηλεφωνικά κέντρα δεν γνωρίζουν τις παρτίδες της συσκευής. Τι πρέπει να κάνω; Να παραγγείλω και ό,τι μου έρθει; Από kaizer το πήρα εγώ την Δευτέρα και είναι σειρά 409 και είναι Σκανδιναβικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 βλεπω ότι σιγα σιγα η τιμη για το 32αρι εχει αρχισει να πεφτει.λετε να συνεχισει τωρα που πλησιαζουν οι γιορτες η να κανω τωρα την κινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 βλεπω ότι σιγα σιγα η τιμη για το 32αρι εχει αρχισει να πεφτει.λετε να συνεχισει τωρα που πλησιαζουν οι γιορτες η να κανω τωρα την κινηση? +1 το ιδιο αναρωτιεμαι κ εγω! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γιατι πρεπει να ειναι unbranded η συσκευη? @ vag_koun, παρελαβες απο το sellphone το κινητο?εισαι ευχαριστημενος απο την συσκευη?υποστηριζει ελληνικα?συγγνωμη για τον καταιγισμο των ερωτησεων αλλα ενδιαφερομαι και εγω για το τηλεφωνο. ποιο το προβλημα τα 402? φιλε οντως παρελαβες; πως ειναι; ειναι φθηνοτερη η τιμη στα 32, σε σχεση με τα αλλα σκρουτζομαγαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 βλεπω ότι σιγα σιγα η τιμη για το 32αρι εχει αρχισει να πεφτει.λετε να συνεχισει τωρα που πλησιαζουν οι γιορτες η να κανω τωρα την κινηση? Εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις τώρα, μιας και πάντα την περίοδο των εορτών ανεβαίνουν οι τιμές λόγω αυξημένης ζήτησης ηλεκτρονικών ειδών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Από 402 και μετά κανένα πρόβλημα...!!!! εκεί που είναι το βελάκι (photo) είναι για που φτιάχτηκε.....στην προκειμένη περίπτωση Γαλλία...;) και στο S/N 311 παρτίδα...! http://s17.postimg.org/k6dt9k5nz/9e9u7e3u.jpg images upload το 410 ή κατι αντιστοιχο που το βλεπω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 το 410 ή κατι αντιστοιχο που το βλεπω;; Μα το γράφω φίλε μου......''και στο S/N 311 παρτίδα...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδια το παρηγγειλα πριν λιγες ωρες. Παρασκευη ή Δευτερα θα το εχω. Το βρηκα πιο φτηνα εκτος skroutz στα 297ευρω (32gb μαυρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδια το παρηγγειλα πριν λιγες ωρες. Παρασκευη ή Δευτερα θα το εχω. Το βρηκα πιο φτηνα εκτος skroutz στα 297ευρω (32gb μαυρο). Πολυ καλη τιμη!! Απο που φιλε μου, αν επιτρεπεται; Απο περιεργια απλα:) εγω εχω 32αρι εδω και 13 μηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδια το παρηγγειλα πριν λιγες ωρες. Παρασκευη ή Δευτερα θα το εχω. Το βρηκα πιο φτηνα εκτος skroutz στα 297ευρω (32gb μαυρο). Οντως, καλη τιμη για 32αρι. Απο πού φιλε μου; Προσεχε μην ειναι καμια απατη. Ειναι ευρωπαϊκο; Κι εγω με το 32αρι ειμαι εδω και 13 μηνες οπως και ο φιλος Titarasaudi. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 τηλεφωνησα στο sellphone στο χαλανδρι και μου ειπαν ότι το τηλεφωνο είναι unbranded αλλα δεν μπορουσε να μου πει αριθμο παρτιδας και χωρα για την οποια προοριζοταν το τηλεφωνο, μου ειπε ότι είναι ευρωπαικο. τι κανουμε με την τιμη του στα 289 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 τηλεφωνησα στο sellphone στο χαλανδρι και μου ειπαν ότι το τηλεφωνο είναι unbranded αλλα δεν μπορουσε να μου πει αριθμο παρτιδας και χωρα για την οποια προοριζοταν το τηλεφωνο, μου ειπε ότι είναι ευρωπαικο. τι κανουμε με την τιμη του στα 289 ευρω? Κλασικη τακτικη να μη σου λεν αυτο που θες μηπως και ξενερωσεις και δεν αγορασεις. Καλυτερα να πας στο μαγαζι και να δεις ο ιδιος τι γραφει το κουτι της συσκευης που προκειται να αγορασεις. Αν δεις οτι ειναι για μη ευρωπαϊκη χωρα τοτε δεν το αγοραζεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Κλασικη τακτικη να μη σου λεν αυτο που θες μηπως και ξενερωσεις και δεν αγορασεις. Καλυτερα να πας στο μαγαζι και να δεις ο ιδιος τι γραφει το κουτι της συσκευης που προκειται να αγορασεις. Αν δεις οτι ειναι για μη ευρωπαϊκη χωρα τοτε δεν το αγοραζεις. το πρόβλημα είναι ότι ενώ είναι κοντα στην δουλεια μου κλεινουν στις 3 και δεν προλαβαίνω να παω, ενώ δεν το εχουν και ετοιμοπαραδοτο για να το δεις? πηρα και άλλο κατάστημα που το εμφανιζει ετοιμοπαραδοτο και μου απαντησαν ότι προοριζεται για ευρωπαικη χωρα, unbranded αλλα χρειαζονται 1-3 μερες για να στο παραδωσουν. Edited December 4, 2014 by manoschatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) το πρόβλημα είναι ότι ενώ είναι κοντα στην δουλεια μου κλεινουν στις 3 και δεν προλαβαίνω να παω, ενώ δεν το εχουν και ετοιμοπαραδοτο για να το δεις? πηρα και άλλο κατάστημα που το εμφανιζει ετοιμοπαραδοτο και μου απαντησαν ότι προοριζεται για ευρωπαικη χωρα, unbranded αλλα χρειαζονται 1-3 μερες για να στο παραδωσουν. Πιστευω οτι αν τους ελεγες ευγενικα οτι θελεις το IMEI της συσκευης που προκειται να αγορασεις αλλιως θα αγορασεις απο αλλου που στο δεινουν το IMEI τοτε πιστευω οτι θα ιδρωσουν και θα στο πουν. Πες οτι το αγοραζεις και ειναι ασιατικο και τους λες "Μα μου ειπατε οτι ειναι για Ευρωπη", θα σου πει "Αααα...αυτο εννοουσες; Εγω νομιζα αν ειναι συμβατο με της ευρωπαϊκες συχνοτητες και σου ειπα οτι κανει για Ευρωπη". Αντε να βγαλεις ακρη και να βρεις το δικιο σου. Μπορει ομως να ειναι τιμιοι και γνωστες και να λενε οντως την αληθεια οτι προοριζεται για την ευρωπαϊκη αγορα. Το καλυτερο ειναι να συνεννοηθεις μαζι τους, να διευκρινισεις και παλι οτι θελεις να προοριζεται για αγορα ευρωπαϊκης χωρας και να ορισετε μια μερα για να πας να το παραλαβεις πχ. Δευτερα. Οποτε παιρνεις μια ωριτσα αδεια απο τη δουλεια, πας τη Δευτερα, κοιτας αν ειναι ευρωπαϊκο και το παιρνεις. Αν δεν ειναι ευρωπαϊκο τους λες ντροπη σας κι οτι θα τους κανεις τρελη δυσφημιση σε ολα τα μεγαλα τεχνολογικα φορουμς και στο τελος τους λες και φιλακια! Edited December 4, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 το ΙΜΕΙ ειναι το ιδιο με το serial number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) το ΙΜΕΙ ειναι το ιδιο με το serial number? Οχι, αλλο το ΙΜΕΙ και αλλο το serial number. Αν καταφερεις και τα μαθεις, μπορεις να "αντλησεις" καποιες γρηγορες πληροφοριες απ' αυτα. Αν βαλεις το ΙΜΕΙ εδω: http://sndeep.info/en μπορεις να μαθεις διάφορες πληροφοριες για τη συσκευη (συμπεριλαμβανομενου και της χωρας προορισμου της συσκευης) να ειναι τουλαχιστον Ευρωπα'ι'κη! Απ' τα τρια πρωτα νουμερα του serial number μπορεις να μαθεις την παρτιδα. Δηλαδη, αν λεει πχ 409 σημαινει πως ειναι κατασκευης Σεπτεμβριος (9ος) του 2014, 410 κατασκευη Οκτωμβριος του 2014 κ.τ.λ. Edited December 4, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Οχι, αλλο το ΙΜΕΙ και αλλο το serial number. Αν καταφερεις και τα μαθεις, μπορεις να "αντλησεις" καποιες γρηγορες πληροφοριες απ' αυτα. Αν βαλεις το ΙΜΕΙ εδω: http://sndeep.info/en μπορεις να μαθεις διάφορες πληροφοριες για τη συσκευη (συμπεριλαμβανομενου και της χωρας προορισμου της συσκευης) να ειναι τουλαχιστον Ευρωπα'ι'κη! Απ' τα τρια πρωτα νουμερα του serial number μπορει να μαθεις την παρτιδα. Δηλαδη, αν λεει πχ 409 σημαινει πως ειναι κατασκευης Σεπτεμβριος (9ος) του 2014, 410 κατασκευη Οκτωμβριος του 2014 κ.τ.λ. το ΙΜΕΙ το βρισκει κανεις στο κουτι του τηλεφωνου?ακυρο μολις ειδα φωτο απο το κουτι που δειχνει και το ΙΜΕΙ. Edited December 4, 2014 by manoschatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για το που προοριζεται η συσκευη το βλεπεις πανω στο κουτι πανω απο 'κει που λεει το χρωμα. Για το ποιο ειναι το IMEI το βλεπεις πανω στο κουτι αλλα και μεσα στο software. Επισης απο το IMEI καταλαβαινεις και για το ποια χωρα προοριζεται οπως λεει και ο Titarasaudi. Για το ποια ειναι η παρτιδα το βλεπεις πανω στο κουτι στα τρια πρωτα ψηφια του serial number. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλυτερα απο κοντα να το τσεκαρεις. Ετσι θα κανω κ εγω. Να ρωτησω: 1. Θα παρει αναβαθμιση η συσκευης οταν τη παρω τρεχει jelly? 2. Μπορω να ενεργοποιησω το ART? Θα δω σημαντικη διαφορα; Το εχετε κανει παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλυτερα απο κοντα να το τσεκαρεις. Ετσι θα κανω κ εγω. Να ρωτησω: 1. Θα παρει αναβαθμιση η συσκευης οταν τη παρω τρεχει jelly? 2. Μπορω να ενεργοποιησω το ART? Θα δω σημαντικη διαφορα; Το εχετε κανει παιδια; 1. Οταν την παρεις θα τρεχει KK εκτος κι αν παρεις πολυ παλια σειρα(δυσκολο). Θα παρει L αρχες του χρονου. 2. Καλυτερα να σου απαντησουν αυτοι που εχουν δοκιμασει και σε ART και σε dalvik. Ξερω οτι οι επισημες KK ROMs δε σου δινουνε την επιλογη κι οτι δεν δουλευει το xposed installer με ART. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 1. Οταν την παρεις θα τρεχει KK εκτος κι αν παρεις πολυ παλια σειρα(δυσκολο). Θα παρει L αρχες του χρονου. 2. Καλυτερα να σου απαντησουν αυτοι που εχουν δοκιμασει και σε ART και σε dalvik. Ξερω οτι οι επισημες KK ROMs δε σου δινουνε την επιλογη κι οτι δεν δουλευει το xposed installer με ART. Α ναι; Δε το γνωριζα...καλα αυτο δεν ηταν σε πειραματικο σταδιο; τι το αφαιρεσαν;;;; ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Επειδή ακριβώς ήταν πειραματικό στάδιο αφαίρεσαν την επιλογή οι κατασκευαστές για να αποφύγουν ενδεχόμενα παράπονα/service requests κ.λπ. Άσε που την εποχή που μπήκε το ART ως επιλογή δεν ήταν σίγουρο ότι θα δουλέψουν σωστά όλες οι εφαρμογές... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Επειδή ακριβώς ήταν πειραματικό στάδιο αφαίρεσαν την επιλογή οι κατασκευαστές για να αποφύγουν ενδεχόμενα παράπονα/service requests κ.λπ. Άσε που την εποχή που μπήκε το ART ως επιλογή δεν ήταν σίγουρο ότι θα δουλέψουν σωστά όλες οι εφαρμογές... Ναι ειχαν θεματα ορισμενα apps, παντως επειδη μεχρι πριν 6 μηνες ειχα nexus 4 και ειχα ενεργοποιησει την επιλογη ART το κινητο φαινονταν να ρολαρει πιο σφαιρα απο ποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Οχι, αλλο το ΙΜΕΙ και αλλο το serial number. Αν καταφερεις και τα μαθεις, μπορεις να "αντλησεις" καποιες γρηγορες πληροφοριες απ' αυτα. Αν βαλεις το ΙΜΕΙ εδω: http://sndeep.info/en μπορεις να μαθεις διάφορες πληροφοριες για τη συσκευη (συμπεριλαμβανομενου και της χωρας προορισμου της συσκευης) να ειναι τουλαχιστον Ευρωπα'ι'κη! Απ' τα τρια πρωτα νουμερα του serial number μπορεις να μαθεις την παρτιδα. Δηλαδη, αν λεει πχ 409 σημαινει πως ειναι κατασκευης Σεπτεμβριος (9ος) του 2014, 410 κατασκευη Οκτωμβριος του 2014 κ.τ.λ. εγω που βαζω το ιμει γιατι δεν με δειχνει κατι?ναι μεν γραφει το κουτι 6ΝΕ αλλα στην σελιδα τπτ EDIT,εβγαλα τις παυλες και εδειξε.αντι για ολλανδια γραφει nothern europe Edited December 6, 2014 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 εγω που βαζω το ιμει γιατι δεν με δειχνει κατι?ναι μεν γραφει το κουτι 6ΝΕ αλλα στην σελιδα τπτ EDIT,εβγαλα τις παυλες και εδειξε.αντι για ολλανδια γραφει nothern europe Σωστα γραφει. Η Ολλανδια ειναι 6NL. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) βρηκα το τηλεφωνο στα 300 ευρω και δινοντας μου το ΙΜΕΙ μου εβγαλε ότι προοριζοταν το τηλεφωνο για την γερμανια, παρτιδα 411, ημερομηνια κατασκευης 13/11/2014. αξιζει να το παρω? το παρηγγειλα και ελπιζω να μου βγει καλο. Edited December 10, 2014 by manoschatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts