Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασα και Δεν κάνει κάτι με παρατεταμένο πάτημα.Να φανταστώ εννοείς την ώρα εμφανίζεται το "Τώρα εκτελείται" Έτσι;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εννοώ παντού. Όταν έχεις επιλέξει πχ μία ταινία και ετοιμάζεται να παίξει και κάτω δεξιά εμφανίζεται το "working", με παρατεταμένο πάτημα θα σταματήσει. Αν την ώρα που παίζει εμφανίζονται οι πληροφορίες με την μπάρα που λέει και για να ψάξεις υπότιτλους, θα φύγει το μενού και θα μείνει η οθόνη "καθαρή". Το κάνω συνέχεια.

Άλλωστε, είναι ο μόνος τρόπος να εμφανίσεις το μενού ρυθμίσεων. Το παρατεταμένο πάτημα, λειτουργεί σαν δεξί κλικ.

Edited by cb600f

Αυτό είναι το εύκολο της υπόθεσης. Εγώ το κάνω με το LocalCast και ένα xml αρχείο που το βρήκα στο xda. Εκεί είναι και οι οδηγίες για το που το βάζεις. Αν θέλω να δω την ταινία στο τηλέφωνο, αλλάζω πριν την κατάληξη του αρχείου. Ρίξε μια ματιά και αν δεν το καταφέρεις, που δεν νομίζω, εδώ είμαστε.

Για δώσε link στο xda να δοκιμάσω.

Μισό να σου ανεβάσω το xml αρχείο. Κατεβάζεις το local cast και θα τρέχει εκεί το Kodi.

Θα κάνω edit αυτό ποστ και με την διαδρομή που πρέπει να μπει.

https://drive.google.com/file/d/0Byq85pNdlcDcWFl2SmdVMlJCemc/view?usp=docslist_api

Πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών αρχείων στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για φακέλους που βλέπεις. Έγω έχω το solid.

Η διαδρομή είναι

Internal memory/Android/data/org.xmbc.Kodi/files/.Kodi/userdata

Και το κάνεις αντιγραφή χύμα. Δοκίμασε να παίξεις βίντεο από Kodi, θα πρέπει να ανοίξει αυτόματα το localcast και να το το στείλει στο chromecast μετά από επιλογή σου. Υπότιτλους θα επιλέξεις μέσα από το localcast. Κάνε και μία εγγραφή στο site υποτίτλων που σου λέει, δωρεάν είναι.

Αντίστοιχα xml αρχεία υπάρχουν και για άλλους players. Εγώ κατέληξα στο LocalCast.

Edited by cb600f

καλησπερα κ απομενα...εισαστε υπερ της αποψης να χρεισιμοποιειται καποιο build{k ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας}η να εχετε το βασικο μενου απλα να περασετε κα ποια add ons που χρησιμοποιειται????

Με ενδιαφέρει προβολή ταινιών, σειρών, ντοκυμαντρέρ, ελληνική ΤV (για εξωτερικό).

Μέσω internet και τοπικά.

Ποιά είναι τα προτεινόμενα addons αυτή τη στιγμή;

Με τον ορυμαγδό που υπάρχει χάνεις τη μπάλα.

Με ενδιαφέρει και το κατέβασμα από torrents

καλησπερα κ απομενα...εισαστε υπερ της αποψης να χρεισιμοποιειται καποιο build{k ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας}η να εχετε το βασικο μενου απλα να περασετε κα ποια add ons που χρησιμοποιειται????

Υπάρχουν μερικά πολύ καλά builds που έχουν πάνω όλα τα ψαγμενα addons, iptv κλπ. Αυτό που με ενοχλεί στα περισσότερα είναι ότι σε Android αργεί το setup κι ότι σε κάθε νέα έκδοση πρέπει να κάνεις την ίδια χρονοβόρα εγκατάσταση. Τέλος κάποια απαιτούν κι επέμβαση στα αρχεία της συσκευής κάτι που δεν είναι απλό για όλους..

Θέλω να περάσω το kodi σε ένα πισί με windows xp.κατέβασα κάποιες εκδόσεις αλλά Όταν τις κάνω εγκατάσταση μου βγάζει ένα πινακακι και λέει ότι η συγκεκριμένη έκδοση Δεν κάνει για windows xp και ότι πρέπει να βρω τη σωστή.Εγώ όμως όταν την κατέβασα είδα ότι έλεγε ότι κάνει για τα xp.Έχει κάποιος να μου προτείνει καμία δοκιμασμένη έκδοση για xp να την περάσω Και να μπορώ να βλέπω τις σειρουλες μου από τον υπολογιστή και όχι μόνο από το κινητό; Ευχαριστώ πολύ.

Εγώ πάλι θεωρώ ότι οι τελευταίες επίσημες εκδόσεις παίζουν μια χαρά είτε στο Android, είτε στα Windows και δεν θέλουν κανένα πείραγμα.

Βάζεις και τα add-on που θες και τέλος.

Ούτε καν σκιν εγώ δεν αλλάζω πια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για skin περιμένω το νέο ανανεωμένο default που έρχεται μάλλον με την νέα έκδοση.

Όντως το εκαναν πολύ όμορφο ιδιαίτερα τη touch friendly έκδοση

Θέλω να περάσω το kodi σε ένα πισί με windows xp.κατέβασα κάποιες εκδόσεις αλλά Όταν τις κάνω εγκατάσταση μου βγάζει ένα πινακακι και λέει ότι η συγκεκριμένη έκδοση Δεν κάνει για windows xp και ότι πρέπει να βρω τη σωστή.Εγώ όμως όταν την κατέβασα είδα ότι έλεγε ότι κάνει για τα xp.Έχει κάποιος να μου προτείνει καμία δοκιμασμένη έκδοση για xp να την περάσω Και να μπορώ να βλέπω τις σειρουλες μου από τον υπολογιστή και όχι μόνο από το κινητό; Ευχαριστώ πολύ.

Η τελευταία επίσημη έκδοση για Windows XP είναι η xbmc-12.3 (http://filehippo.com/download_kodi/tech/56643/)

καλησπέρα,

σέταρα το φρεσκοαγορασμένο Pi με OSMC και τρέχει πολύ ομαλά και όμορφα.

Η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν με ένα android tv box πριν 3 χρόνια που είχα κάποια προβληματάκια με σπασίματα αλλά τώρα, τίποτα.

Έχω κάποιες απορίες για addons που δεν έχω χρόνο να ψάξω διεξοδικά.

Συγκεκριμένα, για live sports, υπάρχει κάτι; Τσουλού και λοιπές λίγκες; ΝΒΑ;

Επίσης, το YIFY είναι πεσμένο εδώ και καιρό; Βρήκα άρθρο από Φλεβάρη που το σύστηνε και αναρωτιέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση που του έχω κάνει εγώ..

Κατά τ'άλλα να πω κι εγώ ότι Exodus, Specto, Ice, 1, είναι πολύ καλά, για επίπεδο στρημαρίσματος πάντα.

Εγώ ακόμα, στα πιο πολλά αρχεία, κατεβάζω και στρημάρω από το πισί μου στο Pi, αλλά για να περάσει η ώρα και να τσεκάρεις αν σου αρέσει κάτι, το KODI είναι κορυφή.

Το addon "Yify Movies HD" δεν δουλεύει εδώ και 5 μήνες περίπου.

Για NBA και όχι μόνο το καλύτερο είναι το Pro Sport.

Για αθλητικά είναι τα: SportsDevil, Castaway, ZemTV, Awesome Streams, Operation Robocop (μέσα στο Navi-X πλέον), Money Sports (προς το παρών δεν δουλεύει), NJM Soccer, Sports Mix, Live Mix, UK Turk Playlists, Halow Live κ.ά.

Edited by xalaros
Για moneysports ενημέρωση

Στο addon Quasar, έχω για download path εξωτερική sd card. Ξεκινάει να κάνει download buffer το torrent με καλη ταχύτητα π.χ 800 kb/s και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέφτει στα 10 με 15, παρόλο που υπάρχουν 700 seeders. Πως μπορώ να αυξήσω την ταχύτητα (έχω 10αρα σύνδεση).

Στο addon Quasar, έχω για download path εξωτερική sd card. Ξεκινάει να κάνει download buffer το torrent με καλη ταχύτητα π.χ 800 kb/s και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέφτει στα 10 με 15, παρόλο που υπάρχουν 700 seeders. Πως μπορώ να αυξήσω την ταχύτητα (έχω 10αρα σύνδεση).

Το κάνει σε όλα τα torrent ; Οι 700 seeders δεν λένε και τίποτα...μπορει να έχουμε πχ οι 699 το 0.5 του αρχείου(η να μην κάνουν seed )...και μόλις πας και εσύ στο 0.5 λογικό είναι να πέσει η ταχύτητα ...

Άλεξ το κάνει σε όλα τα torrent.

Περίεργο.Για κάνε ένα clear cache (στις ρυθμίσεις του Quasar στο advanced ) .Και εγώ download path την εξωτερική sd card έχω (δεν έχω πειράξει τίποτα αλλο)

Το κάνω ήδη συνέχεια αυτό χωρίς αποτέλεσμα: Προχωρημένες ρυθμίσεις - Διαγραφή προσωρινής μνήμης.

Πάντως σε αυτό το pro sport ποτέ σχεδόν δεν κατάφερα να δω αγώνα. Να φανταστείτε, ακόμη δεν έχει link στα archives για το περασμένο superbowl!

Ούτε βέβαια και σε live. Ελπίζω να το διορθώσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Το addon "Yify Movies HD" δεν δουλεύει εδώ και 5 μήνες περίπου.

Για NBA και όχι μόνο το καλύτερο είναι το Pro Sport.

Για αθλητικά είναι τα: SportsDevil, Castaway, ZemTV, Awesome Streams, Operation Robocop (μέσα στο Navi-X πλέον), Money Sports (προς το παρών δεν δουλεύει), NJM Soccer, Sports Mix, Live Mix, UK Turk Playlists, Halow Live κ.ά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Βλέπω ότι σχεδόν όλα είναι εδώ.

Βολικό αυτό και μου δείχνει ότι το σάιτ είναι αξιόπιστο, παρά τις όποιες διαφημίσεις που έχει.

Θα τα εγκαταστήσω όλα και θα δω.

Άλλωστε δεν έχω και τον χρόνο για να βλέπω κάθε μέρα, θα μου πάρει κάποιο καιρό να τα ελέγξω. :)

Πάντως σε αυτό το pro sport ποτέ σχεδόν δεν κατάφερα να δω αγώνα. Να φανταστείτε, ακόμη δεν έχει link στα archives για το περασμένο superbowl!

Ούτε βέβαια και σε live. Ελπίζω να το διορθώσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Τώρα εμένα γιατί δουλεύει ρολόι; Βλέπω στην κατηγορία NBA Archive σε 1080p τον αγώνα Cleveland Cavaliers - Atlanda Hawks (1-04-2016).

Αλλά και σε live τώρα Pelicans - Nets σε SD.

Edited by xalaros

Τώρα εμένα γιατί δουλεύει ρολόι; Βλέπω στην κατηγορία NBA Archive σε 1080p τον αγώνα Cleveland Cavaliers - Atlanda Hawks (1-04-2016).

Αλλά και σε live τώρα Pelicans - Nets σε SD.

Εγω ΟKC - HOU βλέπω.... σε SD. Δυστυχώς εδω και καιρό τα απίστευτα stream του Hehestreams δεν υπάρχουν στον φάκελο του...

Μιλάμε για 720 HD και 60p, λες και ήσουν μεσα στο γήπεδο :O