Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και 2 μέρες δεν παίζει το icefilms τίποτα.

Σε εσάς δουλεύει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δυο θέματα ακόμα να βάλω κι εγώ,

1. με το που ανοίγω τον xbmc αρχίζει και μου βγάζει μηνύματα για 2-3 broken addons.

Ένα εξ αυτών είναι το 1chanel το οποίο είναι το βασικό μου addon που βλέπω σειρές και ταινίες και το οποίο σε γενικές γραμμές δουλεύει.

Τί δεν πάει καλά;

2. Εσείς βλέπετε χωρίς κανένα σπάσιμο; Έχει ξαναγίνει αυτή η κουβέντα εδώ και μου είχε κάνει εντύπωση ότι λέγατε ότι δεν έχετε σπασίματα. Εγώ, ενώ το βλέπω ότι έχει κατεβάσει αρκετά buffer, το βίντεο προβάλλεται με σπασίματα, άλλες φορές λίγα που μπορείς να δεις ότι θες, άλλες φορές τόσα πολλά πολλά που δεν μπορείς να δεις τίποτα.

Αφού το βίντεο έχει κατέβει και δεν είναι πρόβλημα δικτύου, είναι θέμα cpu ;

Έχει σχέση ότι είμαι με μαμά ρομ σε cs968 ;

Και μιλάμε πάντα για SD, ούτε που έχω δοκιμάσει για HD.

Tί δεν πάει καλά;

Χτες είδα HD σειρά στο Icefilms κανονικά και χωρίς προβλήματα, απλά έπρεπε να δοκιμάσω 10 sources μέχρι να βρω κάποιο να παίζει χωρίς καθόλου buffering.

Για εναλλακτική, ποιο άλλο addon είναι καλό για Hd σειρές;

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω αν είναι λάθος μου,θέλω να χρησιμοποιήσω το XBMC και για downloading(ταινίες,video clips,mp3).Μπορώ να το κάνω αυτό και αν ναι,πως;

Ρωτάω γιατί δεν βρίσκω κάποια διαθέσιμη επιλογή για save ή download,είτε ακούω κάποιο τραγούδι,είτε βλέπω κάποια ταινία ή video.

Σας ευχαριστώ.

Ξέχασα να ρωτήσω.

Το θέμα με τα meta containers του Icefilms που ζητάνε κατέβασμα οπότε μπαίνω στο Addon,μπορεί να λυθεί με manual κατέβασμα;

2 φορές τα κατέβασα τα 2mb που θέλει στην αρχή και μετά ζήτησε άλλα 100mb, αλλά σέρνεται ο server τους.

Μπορώ να τα περάσω ξεχωριστά;

Amazon Fire stick 4k max

Εδω και καποιες μέρες το football today δεν μου δουλευει καθολου. Το βγαζω το ξανακανω install, τιποτα.. Καμια ιδεα κανεις?

Ξέχασα να ρωτήσω.

Το θέμα με τα meta containers του Icefilms που ζητάνε κατέβασμα οπότε μπαίνω στο Addon,μπορεί να λυθεί με manual κατέβασμα;

2 φορές τα κατέβασα τα 2mb που θέλει στην αρχή και μετά ζήτησε άλλα 100mb, αλλά σέρνεται ο server τους.

Μπορώ να τα περάσω ξεχωριστά;

Τι ακριβώς κάνουν τα meta containers?

Τι ακριβώς κάνουν τα meta containers?

Κατεβάζουν τα covers κλπ γραφικά στις σειρές και ταινίες που βρίσκεις.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο repo ή addon που να περιέχει αγώνες του NBA αλλά και ξένων και ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου;

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ τον lambda...

Edited by djtutis

Για ποδόσφαιρο χρησιμοποιώ το football today, το οποίο όμως εδώ και λίγες μέρες δεν φαίνεται να δουλεύει, παρά τα update που έχω κάνει.. Καμιά ιδέα κανείς?

Η αλήθεια είναι ότι φως βλέπεις κανένα 5λεπτο μετά την έναρξη του αγώνα. Δηλαδή τότε εμφανίζονται κάμποσα links.

Exω μια ερωτηση ακομα που ισως να ειναι δυσκολη για απαντηση...

στον δορυφορικο δεκτη EDISION pingulux αν

μέ ενα usb στικάκι πάμε στο web tv και πατάμε το κουμπί "download xml folder" του φορτωνουμε το αρχειο xml ή

μέσο ftp /var/plugin/webtv_usr κανουμε αντικατάσταση του φακέλου και στη συνεχεια πάμε στο webtv του δεκτη και απολαμβάνουμε το περιεχομενο του αρχειου...

Λοιπον στον δορυφορικο δεκτη δουλευει μια χαρα το αρχειο και περιεχει πανω απο 500 καναλια με ip της μορφης που γραφω παρακατω...

<?xml version=" 1.0"?>

-<webtvs>

<webtv title="ET1" type="0" iconsrc="" description="Greek Tv" url="rtmp://cp76856.live.edgefcs.net/live/GRERT_vid_nogeo_ET1@25926" urlkey="0"/>

<webtv title="NET" type="0" iconsrc="" description="Greek Tv" url="rtmp://cp76856.live.edgefcs.net/live/GRERT_vid_nogeo_NET@25927" urlkey="0"/>

<webtv title="Masti Chat" type="0" iconsrc="" description="18+ Hard" url="rtmp://111.118.21.75:1935/ptv2/phd765 " urlkey="0"/>

</webtvs>

Ειναι δυνατον με καποιο τροπο να αναπαραχτει αυτο το αρχειο μεσο xbmc

εχουμε τιποτα για αγωνες nba? εκτος απο sportsdevil εχει καποια λινκ αλλα η ποιότητα ειναι αθλια εχουμε κατι καλυτερο σε ποιοτητα και ας μην ειναι live , να βλεπω σημερα τον χτεσινο/προχτεσινο αγωνα

εκτος αν εχει λινκ και δεν εχω ατ εχω βρει (με καλυτερη ποιοτητα)

καποιος που να εχει απροβληματιστο android box ?

Πολλοί.

Το θέμα είναι ότι το software δεν βοηθάει πάντα.

Amazon Fire stick 4k max

Έχετε πρόβλημα με του υπότιτλους με το opensubtitles στο Xbmc; Βασικά χθες δεν έβρισκε τίποτα ακόμα και σε ταινίες που είδα πριν μερικές ημέρες και τους έβρισκε κανονικά. Επίσης βρίσκει μεν υπότιτλους από την υπηρεσία του subs4free και ενώ βγάζει στην αναζήτηση κανονικά τον τίτλο της ταινίας οι υπότιτλοι που εμφανίζονται είναι άσχετοι τελείως με την ταινία.

Έχετε πρόβλημα με του υπότιτλους με το opensubtitles στο Xbmc; Βασικά χθες δεν έβρισκε τίποτα ακόμα και σε ταινίες που είδα πριν μερικές ημέρες και τους έβρισκε κανονικά. Επίσης βρίσκει μεν υπότιτλους από την υπηρεσία του subs4free και ενώ βγάζει στην αναζήτηση κανονικά τον τίτλο της ταινίας οι υπότιτλοι που εμφανίζονται είναι άσχετοι τελείως με την ταινία.

Γενικά τρώνε ζόρι.

Έβαλα χθες να δω Sherlock 3x01 και έπρεπε 3 φορές να επιλέξω τους ίδιους υπότιτλους μέχρι να εμφανιστούν κανονικά στην οθόνη.

Το ίδιο είτε από open είτε από subs4free.

Amazon Fire stick 4k max

Γενικά τρώνε ζόρι.

Έβαλα χθες να δω Sherlock 3x01 και έπρεπε 3 φορές να επιλέξω τους ίδιους υπότιτλους μέχρι να εμφανιστούν κανονικά στην οθόνη.

Το ίδιο είτε από open είτε από subs4free.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην εμφάνιση αλλά μέσω opensubtitles πάντα αναγράφει "Δεν βρέθηκαν υπότιτλοι", όσο για το subs4free ποτέ μα ποτέ δεν έχει κατεβάσει τους σωστούς υπότιτλους αν και συμπίπτει η ονομασία στο αποτέλεσμα της αναζήτησης.

Πολλοί.

Το θέμα είναι ότι το software δεν βοηθάει πάντα.

εννοεις το ποσο καλα εκμεταλλευεται το xbmc τα android boxes?

με αυτο σκεφτομαι να παιξω μπαλα η να δοκιμασω raspberry pi Που ακουω τα καλυτερα(αλλα εχει δυσκολο στησιμο)

Vamos Aris

με αυτο σκεφτομαι να παιξω μπαλα η να δοκιμασω raspberry pi Που ακουω τα καλυτερα(αλλα εχει δυσκολο στησιμο)

Εννοώ ότι στο ίδιο box, την μια μετά τρέχει αέρα το πρόγραμμα και την άλλη μπορεί να τρώει κολλήματα στην εύρεση και παίξιμο ταινιών ή υποτίτλων κλπ.

Amazon Fire stick 4k max

πιο δύσκολο είναι να αλλάξεις ρομ σε android box παρά να βάλεις κανά raspbmc στο raspberry :)

υ.γ. αν θες να βλέπεις streams από ιντερνετ κλπ κλπ , άστο το raspberry , θα κοιμηθείς μέχρι να μπεις στο addon / επιλέξεις stream κλπ κλπ

αλλά για παίξιμο 720/1080 τοπικά ναι παίζει μια χαρά

ναι για stream λεω περισσοτερο,ειδαλλως εχω τροπο αναπαραγωγης

πιστευω οτι αν χτυπησω αυτο θα μεινω ευχαριστημενος..τι λετε?οσο για τις ρομ,ειναι ενα θεμα,καμια σχεση με το φλασαρισμα στα κινητα

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908II-RK3188-Cortex-A9-Quad-Core-1-6GHz-Google-Android-4-2-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html

Vamos Aris

Exω μια ερωτηση ακομα που ισως να ειναι δυσκολη για απαντηση...

στον δορυφορικο δεκτη EDISION pingulux αν

μέ ενα usb στικάκι πάμε στο web tv και πατάμε το κουμπί "download xml folder" του φορτωνουμε το αρχειο xml ή

μέσο ftp /var/plugin/webtv_usr κανουμε αντικατάσταση του φακέλου και στη συνεχεια πάμε στο webtv του δεκτη και απολαμβάνουμε το περιεχομενο του αρχειου...

Λοιπον στον δορυφορικο δεκτη δουλευει μια χαρα το αρχειο και περιεχει πανω απο 500 καναλια με ip της μορφης που γραφω παρακατω...

<?xml version=" 1.0"?>

-<webtvs>

<webtv title="ET1" type="0" iconsrc="" description="Greek Tv" url="rtmp://cp76856.live.edgefcs.net/live/GRERT_vid_nogeo_ET1@25926" urlkey="0"/>

<webtv title="NET" type="0" iconsrc="" description="Greek Tv" url="rtmp://cp76856.live.edgefcs.net/live/GRERT_vid_nogeo_NET@25927" urlkey="0"/>

<webtv title="Masti Chat" type="0" iconsrc="" description="18+ Hard" url="rtmp://111.118.21.75:1935/ptv2/phd765 " urlkey="0"/>

</webtvs>

Ειναι δυνατον με καποιο τροπο να αναπαραχτει αυτο το αρχειο μεσο xbmc

Eιναι πολυ σημαντικο αυτο που ρωταω... εχει πολλαααααα "καναλια" η λιστα :wink:

Παιδια δεν ξερει κανενας πως δουλευει ? βοηθηστε εχω πολλες ip απο πολλαααααααααα καναλια

Bein Sports 1

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi101

Bein Sports 2

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi2

Bein Sports 3

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi3

Bein Sports 4

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi4

Bein Sports 5

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi50

Bein Sports 6

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi6

Bein Sports 7

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi70

Bein Sports 8

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi80

Bein Sports 11

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi90

Bein Sports 12

rtsp://93.120.27.90:1935/live/mobi10

Bein Sports 1

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/jsc0

Bein Sports 2

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/jsc0

Bein Sports 3

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/jsc3

Bein Sports 4

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/js04

Bein Sports 5

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/js05

Bein Sports 6

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/js06

Bein Sports 7

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/j07

Bein Sports 8

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/jc08

Bein Sports 11

rtsp://strm.dcast.tv:1935/push/c09

Bein Sports 12

rtsp://strm.dcast.tv:1935/pushjsc10

SKY 1 HD

rtsp://secret.castok.com:193/pub/_definst_/mrk1

SKY 2 HD)

rtsp://secret.castok.com:195/pub/_definst_/mrk2

SKY 3 HD

rtsp://secret.castok.com:135/pub/_definst_/mrk3

SKY 4 HD

rtsp://secret.castok.com:935/pub/_definst_/mrk4

SKY F1

rtsp://93.120.27.78:1935/live/f1sky

SKY NEWS

rtsp://93.120.27.78:1935/live/skyspnews

BT sport 1

rtsp://secret.castok.com:1935/pub/_defist_/bs1

BT sport 1

rtsp://93.120.27.78:195/live/bt121m

BT sport 2

rtsp://93.120.27.78:195/live/bt222m

Eurosport 1

rtsp://93.120.27.78:195/live/euro1n

Eurosport 2

rtsp://93.120.27.78:195/live/euro2n

Eurosport 1

http://mss-v3-spbtv.mk.spbtv.com/178.isml/178-548k.m3u8

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"