junglist Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ακόμη και με το trakt; Σου εμφανίζει τις σειρές που παρακολουθείς; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αν λες σε μένα, ναι τελεια δουλεύει το traktv από την αρχή. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Αν λες σε μένα, ναι τελεια δουλεύει το traktv από την αρχή. Sent from mTalk Δηλαδή από το mySpecto ανοίγει το μενού my collection για τις σειρές; Σε μένα μόνο για ταινίες λειτουργεί και όχι για σειρές. Κάνει πως φορτώνει και τελικά δεν δείχνει τίποτα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Δηλαδή από το mySpecto ανοίγει το μενού my collection για τις σειρές; Σε μένα μόνο για ταινίες λειτουργεί και όχι για σειρές. Κάνει πως φορτώνει και τελικά δεν δείχνει τίποτα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν ασχολούμαι με το traktv. Τρέχει στο background. Δεν δουλεύεις το My library και το Tv shows του Kodi? Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Δεν ασχολούμαι με το traktv. Τρέχει στο background. Δεν δουλεύεις το My library και το Tv shows του Kodi? Sent from my m1 note using Tapatalk Δεν σε κατάλαβα. Όταν λες tv shows του Kodi; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 επειδη προσωπικα με ενδιαφερει σχεδον αποκλειστικα η ευρωλιγκα κι επειδη οπως θα δειτε εδω: http://liveonsat.com/los_other_basketball.php τα sportklub μεταδιδουν ολα τα ματς σχεδον και τελος επειδη στο uk turk δεν μου επαιζαν τα sportklub, οποιος ξερει με/σε ποιο addon παιζουν να μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) επειδη προσωπικα με ενδιαφερει σχεδον αποκλειστικα η ευρωλιγκα κι επειδη οπως θα δειτε εδω: http://liveonsat.com/los_other_basketball.php τα sportklub μεταδιδουν ολα τα ματς σχεδον και τελος επειδη στο uk turk δεν μου επαιζαν τα sportklub, οποιος ξερει με/σε ποιο addon παιζουν να μας πει Χρησιμοποίησε το app LiveTV https://www.facebook.com/androidlivetvfree/ (δουλεύουν ) Για το σημερινό ελληνικό ντέρμπι θα βρεις σίγουρα πηγές acestreaming !! Επίσης για kodi βάλε to zem ! Απο εκεί δες το inFinite Streams,Sport365.live Edited November 18, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Χρησιμοποίησε το app LiveTV https://www.facebook.com/androidlivetvfree/ (δουλεύουν ) 1) απο εδω κανω εγκατασταση για windows; https://www.microsoft.com/en-us/store/p/live-tv/9nblggh4v2bg# 2) ασχετο με kodi, ετσι; 3) +Contains in-app purchases δεν πιστευω να θελουν τιποτα φραγκα; Επίσης για kodi βάλε to zem ! Απο εκεί δες το inFinite Streams,Sport365.live σωστος, εννοειται τα εχω βαλει αυτα και στα favorites φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 1) απο εδω κανω εγκατασταση για windows; https://www.microsoft.com/en-us/store/p/live-tv/9nblggh4v2bg# 2) ασχετο με kodi, ετσι; 3) δεν πιστευω να θελουν τιποτα φραγκα; σωστος, εννοειται τα εχω βαλει αυτα και στα favorites φυσικα Δεν υπάρχει για Windows ,μόνο για Android και Windows Phone ! θα το κάνω decompile μήπως πάρω τις πηγές που έχει . Εάν βρω άκρη θα σου στείλω pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 ωραιος, thanks, δεν βολευομαι με android, προτιμω windows, τα οποια τα στελνω με hdmi στην tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 patrick αφού ψάχνεις μόνο αθλητικά βάλε και το addon Adryanlist: https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-adryanlist-iptv-kodi/ Στην κατηγορία Deportes (sports) έχει άπειρες λίστες iptv, acestream, sopcast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Νομίζω πως το default skin που έρχεται, είναι απλά τέλειο! Ανυπομονώ για την έκδοση 17 Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 περνάω το sportdevil αλλά μόλις πατάω εκκίνηση μου βγάζει ότι δεν υπάρχει στο σύστημα. τι κάνω λάθος? επίσης κάποιο άλλο αθλητικό add on καλό? έχω οτε tv άρα πιο πολύ καίγομαι για superleague αν έχει κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ξέρει κάποιος γιατί στο Exodus μετά από ένα επεισόδιο μου ζητάει να το βαθμολογήσω στο Trakt ενώ στο Specto όχι. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στο Dashboard του Trakt που με Exodus μου δείχνει τι βλέπω τώρα και πόσο έχω δει, ενώ με Specto όχι. Εννοείται ότι τα έχω κάνει και τα δύο authorisation. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ξέρει κάποιος γιατί στο Exodus μετά από ένα επεισόδιο μου ζητάει να το βαθμολογήσω στο Trakt ενώ στο Specto όχι. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στο Dashboard του Trakt που με Exodus μου δείχνει τι βλέπω τώρα και πόσο έχω δει, ενώ με Specto όχι. Εννοείται ότι τα έχω κάνει και τα δύο authorisation. Ξανακάνε το authorization στο specto, μπορεί να έχει κολλήσει..... Τώρα δοκίμασα, σε μένα δουλέυει μια χαρά και στο Specto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Στο specto σας εμφανίζει τις σειρές που παρακολουθείται στο trakt; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Στο specto σας εμφανίζει τις σειρές που παρακολουθείται στο trakt; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Κανονικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Τι κάνω λάθος; Έχω κάνει κανονικά την διαδικασία με το trakt και βλέπω τις ταινίες, ποτέ όμως τις σειρές! Κάνει πως ψάχνει και απλά δεν γίνεται τίποτα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Τι κάνω λάθος; Έχω κάνει κανονικά την διαδικασία με το trakt και βλέπω τις ταινίες, ποτέ όμως τις σειρές! Κάνει πως ψάχνει και απλά δεν γίνεται τίποτα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ψαχνει τι, που; Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ψαχνει τι, που; Sent from mTalk Πατώντας πάνω στο my specto-trakt:TV collection κάνει πως ψάχνει αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ενώ στην επιλογή trakt: movies collection εμφανίζει τις ταινίες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Πατώντας πάνω στο my specto-trakt:TV collection κάνει πως ψάχνει αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ενώ στην επιλογή trakt: movies collection εμφανίζει τις ταινίες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Γιατί δεν τσεκάρεις μέσα από το traktv από το δικό του μενού μέσα από το Kodi>Programs; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Θα το κάνω, ευχαριστώ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Παιδιά γιατί τα sportsdevil και castaway δεν παίζουν σε laptop windows 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μήπως στο laptop έχεις username με ελληνικούς χαρακτήρες? Αν ναι, αυτό φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Στο specto σας εμφανίζει τις σειρές που παρακολουθείται στο trakt; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σε μένα δεν εμφανίζει τίποτα. Ούτε όταν παίζω μια σειρά/ταινία φαίνεται στο Dashboard του Trakt, ούτε να την βαθμολογήσω μετά το τέλος. Από την άλλη στο Exodus δουλεύουν όλα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν τσεκάρεις μέσα από το traktv από το δικό του μενού μέσα από το Kodi>Programs; Αυτό πως γίνεται ακριβώς. Εγώ όταν πάω Programs/Add-ons/Trakt απλά κάνει συγχρονισμό. Δεν ανοίγει κάτι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Γεια σας, Εμαι καινουργιος στο κοντι και θελω να μαθω το εξης. Περασα μια λστα m3u με πανω απο 4000 καναλια και την πρωτη φορα εκανε πανω απο μιση ωρα για να φορτωσει. Λογικο. Οταν εκλεισα και ξανα ανοιξα το κοντι αρχισε να τα φορτωνει παλι απο την αρχη. Γινεται αυτο να σταματησει γιατι καθυστερει πολυ? Και εαν γινεται να σταματησει, καθε φορα που θα θελησω να κανω ενημερωση θα κανει τοση ωρα? Στο iptv στο tv box και στην τηλεοραση , η ενημερωση καναλιων παιρνει μονο καποια δευτερολεπτα. Γιατι κανει το κοντι τοση ωρα? Επισης Αν χρησιμοποιω το κοντι απο playstore και οχι αυτο το κοντι (RKMC) που υποστηριζει τη δικια μου cpu (RK3229), θα δω καποια διαφορα στην αποδοση του ? Edited January 19, 2017 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts