letom Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Για το AliveGR μιλάω. Κάποιος που το βλέπει να ενημερώσει για ρυθμίσεις κλπ. Σε Kodi ειμαιΑκολουθείς αυτά τα βήματα για εγκατάσταση και είσαι έτοιμος: https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/06/alivegr-kodi-addon-twilight0-greek-tv.html?m=1 Δεν χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ακολουθείς αυτά τα βήματα για εγκατάσταση και είσαι έτοιμος: https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/06/alivegr-kodi-addon-twilight0-greek-tv.html?m=1 Δεν χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις. Ω σ´ευχαριστω πολύ. Θα το δοκιμάσω αργοετρα και ελπίζω όλα να πάνε καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 εμένα έβγαζε λάθος και δεν ξεκίναγε. με δεξί κλικ πήγα εκεί που λέει ενημέρωση,έκανε και μετά δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Και αυτό εδώ τι είναι; ΥΓ: Το βρήκα από την "αναζήτηση στο θέμα" που υπάρχει πάνω δεξιά. Δεν χρειάζεται να παιδεύεσετε! :wink: Νόμιζα ότι όταν έλεγες σε προηγούμενες σελίδες θα έβρισκα κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν 3 ποστ πιο πάνω. :-)) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ακολουθείς αυτά τα βήματα για εγκατάσταση και είσαι έτοιμος: https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/06/alivegr-kodi-addon-twilight0-greek-tv.html?m=1 Δεν χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις. Τα έκανα όπως λέει, αλλά μου βγάζει το αρχείο είναι καταστραμενο στο αποθετηρίο. Τι εννοεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Πότε σου το βγάζει αυτό? Όταν πατάς install για να εγκατασταθεί το alivegr ή όταν πας να το ανοίξεις αφού το έχεις εγκαταστήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό. Πότε σου το βγάζει αυτό? Όταν πατάς install για να εγκατασταθεί το alivegr ή όταν πας να το ανοίξεις αφού το έχεις εγκαταστήσει? Αφού το έχω εγκαταστήσει. Νομίζω πως φταίει που το είχα κατεβάσει και παλιά, αλλά μάλλον ήταν αρχή και το απέσυραν για ένα διάστημα. Αυτό το αποθετηριο που είναι; Μάλλον η μετάφραση δεν είναι και ότι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 To αποθετήριο είναι το greek.repository.twilitgh.zip Δεν νομίζω να έχει σημασία που το είχες και παλιά. Αν έκανες τώρα σωστά την εγκατάσταση θα έπρεπε να δουλέψει. Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο addon από το twilght repository. πχ αντί για βίντεο πρόσθετα πήγαινε μουσικά πρόσθετα και βάλε το Alive Radios. Και δοκίμασε να δεις αν θα παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 To αποθετήριο είναι το greek.repository.twilitgh.zip Δεν νομίζω να έχει σημασία που το είχες και παλιά. Αν έκανες τώρα σωστά την εγκατάσταση θα έπρεπε να δουλέψει. Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο addon από το twilght repository. πχ αντί για βίντεο πρόσθετα πήγαινε μουσικά πρόσθετα και βάλε το Alive Radios. Και δοκίμασε να δεις αν θα παίξει. Όλα τα αλλά παίζουν κανονικα, μόνο το τη δεν παίζει. Όταν πάω να το ενεργοποιήσω δεν μπορώ, το αναφέρει ως μη συμβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Κάνε απεγκατάσταση το alivegr και κατέβασέ το ως zip από εδώ: https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.AliveGR/ και μετά πήγαινε στο kodi και κάνε install from zip, βρες που το κατέβασες και εγκατέστησέ το έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Κάνε απεγκατάσταση το alivegr και κατέβασέ το ως zip από εδώ: https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/plugin.video.AliveGR/ και μετά πήγαινε στο kodi και κάνε install from zip, βρες που το κατέβασες και εγκατέστησέ το έτσι. Τα ίδια. Και όταν πάω να ανοίξω το addon του AliveGR μου βγάζει script failed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Περίμενε να απαντήσει κάποιος που να ξέρει περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Περίμενε να απαντήσει κάποιος που να ξέρει περισσότερα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως. Κάτι πρέπει να παίζει με το μποξ μου μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως. Κάτι πρέπει να παίζει με το μποξ μου μάλλον... Τι έκδοση kodi εχεις και ποιο λειτουργικό (ποιο κουτί ; ) ; παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα ... , https://youtu.be/Cj0x7KNVC5g ( Σβήσε το υπάρχον kodi και κάνε ξανα καθαρη εγκατάσταση με την τελευταία έκδοσης του ) Edited October 6, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 αυτό που σου είχα πει πιο πάνω το δοκίμασες; (εμένα έβγαζε λάθος και δεν ξεκίναγε. με δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιό του πήγα εκεί που λέει ενημέρωση,έκανε, εγκατέστησε κάποια επιπλέον μόνο του και μετά δούλεψε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Τελικά κατέβασα την πιο πρόσφατη έκδοση του kodi &το ΑliveGR παίζει κανονικά. Η παλιά έκδοση που είχα ήταν η 14 . Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Να ρωτήσω κάτι, στην 17 beta 3,live streaming από sportdevil αγώνες σας παίζει; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Να ρωτήσω κάτι, στην 17 beta 3,live streaming από sportdevil αγώνες σας παίζει; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Μήπως δεν έχει αναβαθμίσει το add-on του ο δημιουργός; με το castaway υπήρχε θέμα διάβασα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Μήπως δεν έχει αναβαθμίσει το add-on του ο δημιουργός; με το castaway υπήρχε θέμα διάβασα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Δεν ξέρω,θα φανεί όταν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση Krypton Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Πότε την περιμένουμε; Νόμιζα πως θα έπρεπε να έχει βγει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Πότε την περιμένουμε; Νόμιζα πως θα έπρεπε να έχει βγει ήδη. Λογικά,στα κοντά. Έχει 10 μέρες που κυκλοφόρησε η beta 3,και μάλλον άλλη beta δεν θα παιξει Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Προβλημα με την εγκατάσταση, βαζω το fusion και οταν παω στον οδηγο εγκατάστασης δεν προχωραει. Παω απο το site του addons.ag κανω εγκατασταση αλλα οταν παω να κανω finalize installation βγαζει problem installation has failed please restart to try again Τι μπορει να συμβαινει και δεν μπορω να σεταρω το kodi? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Έκανε ενημέρωση το exodus σήμερα και από τότε δε μπορώ να δω 1080. Ενώ δείχνει διαθέσιμη πηγή την μετατρέπει σε HD 720p. Τι έγινε;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Έκανε ενημέρωση το exodus σήμερα και από τότε δε μπορώ να δω 1080. Ενώ δείχνει διαθέσιμη πηγή την μετατρέπει σε HD 720p. Τι έγινε;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Specto fork και κανένα θέμα Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ακόμη και με το trakt; Σου εμφανίζει τις σειρές που παρακολουθείς; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts