Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aς μου λυση καποιος μια απορια ρε παιδια,στο xbmc-gotham,και στα αρχεια avi,μου κανει σπασιματα στην κινηση,ενω οτα τρεχω το ιδιο αρχειο με τον mx ας πουμε δεν εχω θεμα.Τι πρεπει να κανω??Κατεβαζω κατι απο καπου????

Σχετικος με τα κντ,ασχετος εδω,pls help.............:)

δοκίμασε...ρυθμίσεις...video ...acceleration.. decoding method...hardware acceleration

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δοκίμασε...ρυθμίσεις...video ...acceleration.. decoding method...hardware acceleration

Το δοκιμασα και αυτο μικρη η διαφορα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ευχαριστώ για την βοηθεια.. τελικά μου εμφάνησε σαν επιλογη τους υπότιτιτλους. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα βάλει στο βίντεο και ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους. Με το που εβαλα μόνο ελληνικούς κατάφερα και ενεργοποίησα τους υπότιτλους στα προσθετα.

α) Στον οδηγό με την εγκατασταση του lamda εμφανιζει hellenic toons, hellenic movies. Σε μένα όμως δεν τα εμφανίζει αυτά, hellenic tv βλέπω για παράδειγμα.

β) hd movies από που παρακαλουθείτε..;

ευχαριστώ

Δες και το gomovies..

Στο lambda δεν υπάρχουν τα Hellenic movies,player Kai toons. Τι πρέπει να κανω για να εμφανιστούν?

Δεν υπάρχουν πια. Έχουν ενσωματωθεί όλα στο Hellenic tv .

Το phoenix add on ξέρει κανείς τι είναι και τι κάνει;

Ενα απο τα καλυτερα add για νεες ταινιες και σειρες HD

http://www.tvaddons.ag/phoenix-live-streams/

Minix Neo X8-H

Δεν υπάρχουν πια. Έχουν ενσωματωθεί όλα στο Hellenic tv .

Εχω προβλημα με τους υποτιτλους ,αν και εχω εγκαταστήσει τα πάντα δεν μου εμφανίζει στην οθόνη.ισως χρειάζεται κάποια ρύθμιση ?

Χαίρετε παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους! Ερώτηση στα γρήγορα. Τι σύνδεση Internet χρειάζεται για να βλέπεις απροβλημάτιστα ταινίες σειρές σε 720 τουλάχιστον? Στη Σαντορίνη και εδώ που είμαι έχω μέχρι 7 mbps και ζορίζεται λίγο η αλήθεια είναι. Έκανα και μια ρύθμιση που βρήκα εδώ με το 0 cache από το xunity αλλά προκοπή δεν είδα. Συνήθως κάνει παύση αυτό που βλέπω και αρχίζει το buffer. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι πάει συνήθως μέχρι 30 40% και σταματάει το buffer γράφοντας cache memory full κλπ κλπ. Είναι θέμα ρύθμισης του xbmc του TV box η κάτι μου διαφεύγει?

Χαίρετε παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους! Ερώτηση στα γρήγορα. Τι σύνδεση Internet χρειάζεται για να βλέπεις απροβλημάτιστα ταινίες σειρές σε 720 τουλάχιστον? Στη Σαντορίνη και εδώ που είμαι έχω μέχρι 7 mbps και ζορίζεται λίγο η αλήθεια είναι. Έκανα και μια ρύθμιση που βρήκα εδώ με το 0 cache από το xunity αλλά προκοπή δεν είδα. Συνήθως κάνει παύση αυτό που βλέπω και αρχίζει το buffer. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι πάει συνήθως μέχρι 30 40% και σταματάει το buffer γράφοντας cache memory full κλπ κλπ. Είναι θέμα ρύθμισης του xbmc του TV box η κάτι μου διαφεύγει?

Και πόλη καλή ταχύτητα έχεις, εδώ Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη με το ζόρι 9-10 με 24αρα γραμμή, έχω το ίδιο θέμα και κατεβάζω τις ταινίες που θέλω από το popcorn και τις βλέπω μετά στο xbmc κατεβάζοντας εκείνη την ώρα μόνο υπότιτλους.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Και πόλη καλή ταχύτητα έχεις, εδώ Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη με το ζόρι 9-10 με 24αρα γραμμή, έχω το ίδιο θέμα και κατεβάζω τις ταινίες που θέλω από το popcorn και τις βλέπω μετά στο xbmc κατεβάζοντας εκείνη την ώρα μόνο υπότιτλους.

Ναι ρε συ αλλά το TV box το πήραμε και για μη κατεβάζουμε. Αλλιώς κατέβασμα μετά usb και τέλος. Με sharing 3g που δοκίμασα πριν λίγο από το κινητό μου πάντως την ίδια ταινία την βλέπω ρολόι. Άρα δεν είναι θέμα ρυθμίσεων ούτε συσκευής. Είναι καθαρά θέμα δικτύου.

Ναι ρε συ αλλά το TV box το πήραμε και για μη κατεβάζουμε. Αλλιώς κατέβασμα μετά usb και τέλος. Με sharing 3g που δοκίμασα πριν λίγο από το κινητό μου πάντως την ίδια ταινία την βλέπω ρολόι. Άρα δεν είναι θέμα ρυθμίσεων ούτε συσκευής. Είναι καθαρά θέμα δικτύου.

Δυστυχώς ναι, είναι θέμα δικτύου, και θέλουν να πουλήσουν και vdsl εδώ 24 πληρώνουμε και δεν τα βλέπουμε

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Παιδιά εγώ χρησιμοποιώ icefilms, 1channel και much movvies. Έβαλα και το istream αλλά δε μου δουλεύει. Υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει? Επίσης παίζει να δούμε 3D ταινίες απο κάπου?? Απο τότε που χάσαμε το mashup έχω σπαστεί πολύ.:(

Παιδιά εγώ χρησιμοποιώ icefilms, 1channel και much movvies. Έβαλα και το istream αλλά δε μου δουλεύει. Υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει? Επίσης παίζει να δούμε 3D ταινίες απο κάπου?? Απο τότε που χάσαμε το mashup έχω σπαστεί πολύ.:(

3d+...phoenix,Entertainment Hub (Ψάχνοντας πάντα βρίσκεις....)

Edited by alex222800

3d+...phoenix,Entertainment Hub (Ψάχνοντας πάντα βρίσκεις....)

Το 3D+ είναι addon? Και αν ναι που το βρίσκουμε? Το phoenix που στο διαολο έχει σειρές κλπ? Μόνο κανάλια εξωτερικού βρήκα.

Το 3D+ είναι addon? Και αν ναι που το βρίσκουμε? Το phoenix που στο διαολο έχει σειρές κλπ? Μόνο κανάλια εξωτερικού βρήκα.

Δεν είναι addons ,σε 3d ταινίες αναφέρομαι , δεν έχει πολλές σειρές ...έχει ταινίες όμως !

Edited by alex222800

Ρε παιδιά παρατήρησα ότι όλες οι ταινίες που παίζω μεσο spmc ειναι πάρα πολύ σκοτεινές..

Αλλά δεν βρίσκω πουθενά ρύθμιση για φωτισμό...

Τι να κάνω???

Παιδιά όταν μπαίνω στο repositore για να μου εμφανίσει τα κανάλια δεν μου εμφανίζει τίποτε .Τι πρέπει να κανω?

Δηλαδή εχεις κανει install ένα ρεπό πας στα addons του βίντεο καο εκει μέσα δεν εχει τίποτα; Μήπως εχει περαστεί λάθος το ρεπό;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Όταν τα έκανα install υπήρχαν ολα ξαφνικά χάθηκαν και δεν υπάρχουν σε κανένα repo. Όταν πηγαίνω στο all addons δεν υπαρχει τίποτα Edited by Jimdemou

Όταν τα έκανα install υπήρχαν ολα ξαφνικά χάθηκαν και δεν υπάρχουν σε κανένα repo. Όταν πηγαίνω στο all addons δεν υπαρχει τίποτα

Δοκίμασε να περάσεις ξανά ενα ρεπό. Πχ http://srp.nu είναι το ρεπό του superuser

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Υπάρχει κανένα addon που να μπορώ να αποθήκευσω μια σειρά για να την δω μετά;

Να κατεβάσεις το yatse που κάνει το τηλέφωνο να παίζει ρόλο τηλεκοντρόλ. Το σετάρισμα είναι σχετικά απλό...

Μετά πατώντας το κεντρικό κουμπί παρατεταμένα σου εμφανίζει την ιδιότητα να προσθέσεις στα "αγαπημένα" σου μια σειρά, ή κάποιες ταινίες.

Μου συνέβη κάτι περίεργο. Πήγα χθες να βάλω μια ταινία στο xbmc του τάμπλετ, τη βρήκα και στο genesis και στο yifi movies. Δεν είχα κάνει όμως τις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους και έτσι βγήκα από το videos και πήγα στο system->subtitles κλπ έβαλα ελληνικά κατά τα γνωστά και γύρισα πίσω στο videos να ξαναβρώ την ταινία. Δεν υπήρχε πουθενά! Είτε την αναζητούσα αλφαβητικά, είτε μέσω χρονολογίας, είτε με search δεν εμφανιζόταν, ενώ πριν 1 λεπτό ήταν εκεί! Μπήκα στο xbmc στο pc, την αναζήτησα στα ίδια addons και την εμφάνιζε κανονικότατα. Τι μπορεί να συνέβη και στο τάμπλετ εξαφανίστηκε? Υπάρχει κάποιο setting στο xbmc που να το πάτησα κατά λάθος και το οποίο να κρύβει μια ταινία ας πούμε? Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω.