puzzle21 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μηπως υπαρχει καποιο κολπο για σωστο συγχρονισμο υποτιτλων?? Κάπου έχει όπου μπορείς να αλλάξεις τον συγχρονισμό για καμιά δεκαριά δεύτερα αλλιώς πέρασε άλλους υπότιτλους. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Κάπου έχει όπου μπορείς να αλλάξεις τον συγχρονισμό για καμιά δεκαριά δεύτερα αλλιώς πέρασε άλλους υπότιτλους. ή άλλαξε server Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το subtitles offset....τι ακριβως κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το subtitles offset....τι ακριβως κανει?? Αυτό που ρωτας στο 801 ποστ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αυτό που ρωτας στο 801 ποστ. Add-on είναι; δεν το έχω δει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHALLENGER Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αξίζει να εγκαταστήσω το hub wizard του fusion ή θα εγκαταστήσει πολλά περιτά με αυτό τον τρόπο? Αν δεν εγκαταστήσω το hub wizard που μπορώ να βρω το maintenance για το xbmc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπερα, δεν ειχα ιδεα για το προγραμμα μεχρι που το διαβασα εδω και πραγματικα εχω μεινει αφωνος με τις δυνατοτητες αλλα και με ποσσα ενδιαφεροντα μπορεις να βρεις. Εχω χασει την μπαλα βασικα με υποτιτλους και ταινιες. Καταρχας που βρισκετε τι εσεις δηλαδη εχω βαλει navi και οτι παω να δω στο search με τους υποτιτλους δεν βρισκει τιποτα βεβαια ειναι του 2014 αλλα προσπαθω να βρω και πιο παλιες ταινιες δεν βρισκω κατι...που πατε να τα δειτε εσεις ολα αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Add-on είναι; δεν το έχω δει Έχω την εντύπωση ότι το subtitles offset ανήκει στο xbmc subs. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι άλλο. Και το βρίσκω και στην Windows αλλά και στην Android έκδοση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Δεν έχω βάλει Ούτε το xbmc subs, δεν το έχω βρει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Δεν έχω βάλει Ούτε το xbmc subs, δεν το έχω βρει Στην καινούργια έκδοση δεν χρειάζεται.. Θα πας στα addons - υπότιτλοι και θα περάσεις το subtitles. Gr μετά θα πας ρυθμίσεις βίντεο υπότιτλοι και θα σου στείλω ένα screenshot Έχω είναι όπως το έχω ρύθμιση εγώ και παίζουν κανονικά Edited October 30, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδια καλησπερα εχεις κανεις δουλεψει pvr?Μπορει να γραψει τηλεοπτικο προγραμμα σε σκληρο δισκο η σε ταμπλετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έχω είναι όπως το έχω ρύθμιση εγώ και παίζουν κανονικά Ευχαριστώ, είσαι αδερφός Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα παίζω λινκ πχ από από shopcast? Μου βγάζει activate download modules on boot αλλά δεν ξέρω που να το βρω Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Έχω γράψει σχετικά μερικές σελίδες πίσω. Ψάξε λίγο. Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδιά καλό minimal theme με εύκολη πλοήγηση? Φοβερό πρόγραμμα πάντως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Αφαιρέθηκαν κάποια ποστ που δεν σχετίζονταν με το θέμα... ;) Να συνεχίσουμε ontopic. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Έχω γράψει σχετικά μερικές σελίδες πίσω. Ψάξε λίγο. Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε. Καλημερα φιλε μου ,μηπως ξερεις αν μπορω να αντιγραψω ελληνικο τηλεοπτικο προγραμμα (pvr) με το xbmc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Καλημερα φιλε μου ,μηπως ξερεις αν μπορω να αντιγραψω ελληνικο τηλεοπτικο προγραμμα (pvr) με το xbmc? Δυστυχώς ασχολήθηκα πολύ λίγο με αυτό το θέμα και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Δυστυχώς ασχολήθηκα πολύ λίγο με αυτό το θέμα και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Σε ςυχαριστω ουτε εγω τα εχω καταφερει αλλα πρεπει να γινεται καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μήπως είναι εφικτή η εγκατάσταση του XBMC σε android smartphone ή tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μήπως είναι εφικτή η εγκατάσταση του XBMC σε android smartphone ή tablet; Αν όχι όλοι οι περισσότεροι εδώ το έχουμε εγκατεστημένο. Αν πας στη σελίδα του στα downloads θα βρεις και την έκδοση Android που ζητάς. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Επειδή ψαχτηκα να δω πως παίζει sopcast μέσω xbmc σας παραθέτω τον οδηγό που είναι πολύ απλός και γρήγορος. Σίγουρα έχει αναφερθεί ξανά κάπου στις σελίδες. https://github.com/enen92/P2P-Streams-XBMC/wiki/Windows-configuration Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το θέμα όμως είναι ότι ελάχιστα από αυτά τα links που εμφανίζονται στους parsers λειτουργούν στην πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το θέμα όμως είναι ότι ελάχιστα από αυτά τα links που εμφανίζονται στους parsers λειτουργούν στην πραγματικότητα. Εγώ το δοκίμασα σε 2-3 στο europa league και έπαιξαν.. Σίγουρα δεν θα παίζουν όλα όπως δεν έπαιζαν και μέσω sportslemon.. Όμως στα μεγάλα παιχνίδια σίγουρα θα βρεις κάτι. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Κατάφερα επιτέλους να εγκαταστήσω το XBMC στο smartphone μου. Επειδή όμως με ενδιαφέρουν μόνο τα sports live streaming, tο θέμα είναι πως θα εγκαταστήσω το acestream. Κατάφερε κανένας να το εγκαταστήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts