Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι 140 ευρώ

Και στις ποσες μερες σταματαει;

Επισης ενας απο ολους αυτους που το πουλησατε δεν θα βρεθει να ανεβασει το m3u? θα βρεθει

Ψάχνω για f1 μέσω sky sports. Δοκίμασα με navi x δοκίμασα από sportholic sportsdevil τίποτα...Υπάρχει καπου για live streaming??? Exει μπει κανείς τελευταία. και δει f1 ή εστω κάτι άλλο στο sky sports 1 ,2 ,3 ,4 ???

Τίποτα κανείς????

Edited by gtok34

Να ρωτήσω και εγώ κάτι? υπάρχει κάποιο add-on που να έχει hd ταινίες γιατί στο 1channel δεν έχω βρεί..

Icefilms, Much movies κλπ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά για να βλέπουμε αμερικάνικες σειρές πχ από HBO κλπ. ποιο adds-on πρέπει να εγκαταστήσω; και ποια βήματα πρέπει να κανω;

Είμαι λίγο άσχετος με το συγκεκριμένο θέμα. Έχω μόνο το lamda 2.6.2 για τα ελληνικά κανάλια.

Ευχαριστώ.

Edited by giorgosgeo4

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Παιδιά για να βλέπουμε αμερικάνικες σειρές πχ από HBO κλπ. ποιο adds-on πρέπει να εγκαταστήσω; και ποια βήματα πρέπει να κανω;

Είμαι λίγο άσχετος με το συγκεκριμένο θέμα. Έχω μόνο το lamda 2.6.2 για τα ελληνικά κανάλια.

Ευχαριστώ.

Google για superrepo και περνα τα Primewire, Gotv, Icefilms

Amazon Fire stick 4k max

δοκιμάστε αν θέλετε την καινούργια justxbmc http://www.mediafire.com/download/lo8ge3i30bs6pht/justXBMC_Beyond_Mod.apk

εχει γινει πολύ καλή δουλειά με προεγκατεστημενα πολλά addon's αν και αντιμετώπισα πρόβλημα με το lambda repo και το icifilm δεν γινόταν install τελικά το ξανάκανα εγκατάσταση το justxbmc kai to lambda έπαιξε, το icifilm οχι ομως:wacko:

το mushup παίζει κανονικά

αν ξέρετε πως να τα κάνετε να δουλέψουν be my guest!!

παιζει σε minix kai cs968 σίγουρα

δοκιμάστε αν θέλετε την καινούργια justxbmc http://www.mediafire.com/download/lo8ge3i30bs6pht/justXBMC_Beyond_Mod.apk

εχει γινει πολύ καλή δουλειά με προεγκατεστημενα πολλά addon's αν και αντιμετώπισα πρόβλημα με το lambda repo και το icifilm δεν γινόταν install τελικά το ξανάκανα εγκατάσταση το justxbmc kai to lambda έπαιξε, το icifilm οχι ομως:wacko:

το mushup παίζει κανονικά

αν ξέρετε πως να τα κάνετε να δουλέψουν be my guest!!

παιζει σε minix kai cs968 σίγουρα

Τι παραπάνω προσφέρει σε επίπεδο Hd 1080p playback από δίσκο;

Amazon Fire stick 4k max

παιδια το much movies HD δουλευει δουλευει σε κανεναν??παλια δουλευε καλα τωρα δεν παιζει σχεδον καθολου....γνωριζει κανεις τπτ??και απο το superrepo το yify 1080p movies ξερει κανεις πως δουλευει η μονο τραιλερ εχει??? Edited by woolfy

Έσβησα τον φάκελο thumbnails γιατί είχε φθάσει 1+gb και τώρα δεν μπορώ να βρω πώς θα φορτωθούν από την αρχή για τα πάντα.

Καμία ιδέα;

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Σαν χρηστης xbmc σε android (minix) μετα απο πολλους μηνες ή τεσπα πολλη χρηση, χρειαζεται καποιου ειδους συντηρηση? Πχ καμια απελευθερωση μνημης, καθαρισμα, σβησιμο περιτων αρχειων.....

Σαν χρηστης xbmc σε android (minix) μετα απο πολλους μηνες ή τεσπα πολλη χρηση, χρειαζεται καποιου ειδους συντηρηση? Πχ καμια απελευθερωση μνημης, καθαρισμα, σβησιμο περιτων αρχειων.....

Από προσωπική πείρα, πρέπει να κρατάει αρκετά σκουπίδια. Στις 2 εβδομάδες χρήσης το Clean Master μου βρήκε 50+ ΜΒ άχρηστα αρχεία που σχετίζονταν με το xbmc. Μετά το καθάρισμα δεν είδα να επηρεάζεται η λειτουργικότητά του πάντως.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Από προσωπική πείρα, πρέπει να κρατάει αρκετά σκουπίδια. Στις 2 εβδομάδες χρήσης το Clean Master μου βρήκε 50+ ΜΒ άχρηστα αρχεία που σχετίζονταν με το xbmc. Μετά το καθάρισμα δεν είδα να επηρεάζεται η λειτουργικότητά του πάντως.

δηλ τι να σβήνω και από που? το clean master ειναι κάτι καθαριστικό πρόγραμμα για android γενικότερα?

Καλά περιμένετε να δείτε o φάκελος Thumbnails πόσο χώρο πιάνει.

Σε μένα έφτασε το 1gb σε μερικούς μήνες.

Επίσης έχω προσέξει ότι ένα restart την βδομάδα στο tvbox βοηθάει σε κάποια σκαλωματα του xbmc.

Amazon Fire stick 4k max

δηλ τι να σβήνω και από που? το clean master ειναι κάτι καθαριστικό πρόγραμμα για android γενικότερα?

Ναι. Είναι δωρεάν στο play.:)

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

κανενα αξιοπιστο addon για νεες ξενες σειρες?

Έχει αναφερθεί 5,6 φορές στις προηγούμενες σελίδες.

Amazon Fire stick 4k max

Έχει αναφερθεί 5,6 φορές στις προηγούμενες σελίδες.

ναι σορρυ ρε μεγαλε που δεν ειμαι αργοσχολος να κάτσω να διαβάσω 440+ άσχετα μηνυματα και αν θα υπαρχει η απαντηση... αφου μπηκες στον κοπο να ποσταρεις, θα μπορουσες να εδινες την απαντηση να τελειωναμε κ να βοηθουσες κιολας. αλλά πουλαμε εξυπναδα

ναι σορρυ ρε μεγαλε που δεν ειμαι αργοσχολος να κάτσω να διαβάσω 440+ άσχετα μηνυματα και αν θα υπαρχει η απαντηση... αφου μπηκες στον κοπο να ποσταρεις, θα μπορουσες να εδινες την απαντηση να τελειωναμε κ να βοηθουσες κιολας. αλλά πουλαμε εξυπναδα

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5323500