Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Που είναι η αλλαγή σε ελληνικά σε αυτή τη ν έκδοση? Δεν τα βρισκω

Εκεί που είναι σε όλες .Τερμα δεξιά στις ρυθμίσεις.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τελευταίες μέρες δεν παίζει το Icefilms και δεν μπορώ να δω HD σειρές.

Εκτός από Navi που είναι το απόλυτο χάος από κανάλια και δεν ξέρω πού να κοιτάξω, άλλη πρόταση υπάρχει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τελευταίες μέρες δεν παίζει το Icefilms και δεν μπορώ να δω HD σειρές.

Εκτός από Navi που είναι το απόλυτο χάος από κανάλια και δεν ξέρω πού να κοιτάξω, άλλη πρόταση υπάρχει;

το mashup δεν εχει hd σειρες?

το mashup δεν εχει hd σειρες?

μόνο ταινίες

Το simply player

Παραδόξως χτες είδα Vikings μια χαρά στο simply, αλλά πολλές άλλες φορές δεν φορτώνει καν.

Amazon Fire stick 4k max

αυτο εκανα φιλε μου , το κατεβασα και το εβαλα με το ζορι αλλα για καποιο λογο δεν ΕΠΑΙΖΕ κανενα αρχειο...

Μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το superrepo ?

μισο για να καταλαβω

1. μέσω του fusion μπορεσες να εγκαταστησεις άλλα κανάλια κανονικά και παίζουν? εννοώ μήπως έχεις γενικό πρόβλημα δηλ?

2. το βάζεις με το αρχειο του απευθειας και δεν εγκαθίσταται, ή απλά δεν σου παίζει τις ταινίες που επιλέγεις (ενώ είναι ήδη εγκατεστημένο)?

3. το superrepo είναι απλά ένας ακόμα τρόπος να αποκτήσεις το channel1 που θες. έχει και πολλά άλλα χρήσιμα μέσα συγκεντρωμένα. είναι repo και το κατεβάζεις (έχει οδηγίες εκεί). εγώ έβαλα το all-in-one. κατεβάζεις το zip το ρίχνεις μες το xbmc σου και απ τις ρυθμίσεις πας addons-install zip και το επιλέγεις. θα εγκατασταθεί μόνο του και μετά θα το βρεις μες το "get addons". άνοιξε το δες τη λίστα και εγκατέστησε όποιο σ αρέσει απο κείνα (έχει και το channel1 που θες)

Ακριβώς, έλυσα το πρόβλημα του 1channel αλλά δεν παίζει καμία ταινία- σειρά. Ενώ τα Hellenic tv,movies etc παίζουν......έκανα από την αρχή εγκατάσταση raspbmc g αλλά πάλι τα ίδια. Βέβαια γενικότερα τα ανοίγει πολύ αργά όλα σε σχέση με κινητό, ταμπλέτα αλλά το ήξερα από την αρχή ότι το βατόμουρο δεν έχει και το τελευταίο hardware. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και έχει φάει τέτοιο σκαλωμα με το 1channel
HTC Desire HD <<<

Ακριβώς, έλυσα το πρόβλημα του 1channel αλλά δεν παίζει καμία ταινία- σειρά. Ενώ τα Hellenic tv,movies etc παίζουν......έκανα από την αρχή εγκατάσταση raspbmc g αλλά πάλι τα ίδια. Βέβαια γενικότερα τα ανοίγει πολύ αργά όλα σε σχέση με κινητό, ταμπλέτα αλλά το ήξερα από την αρχή ότι το βατόμουρο δεν έχει και το τελευταίο hardware. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και έχει φάει τέτοιο σκαλωμα με το 1channel

εκανες update-refresh σαν εσχατη λυση? στο πισι σου το δοκιμασες αν λειτουργει? αν και παλι δεν, τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω, περιμενε καναν πιο ειδικο...

ΝαΙ φίλε μου, τα πάντα δοκίμασα....στο κινητό, ταμπλέτα,πισι παίζει κανονικά. Στην κρεβ/ρα εκεί που με καιεί περισσότερο να το έχω, δεν παίζει η μαμακια
HTC Desire HD <<<

εκανες update-refresh σαν εσχατη λυση? στο πισι σου το δοκιμασες αν λειτουργει? αν και παλι δεν, τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω, περιμενε καναν πιο ειδικο...

το προβλημα μου λυθηκε βαζωντας openelec αντι για raspbmc

HTC Desire HD <<<

το justxbmc,αν καταλαβα καλα ειναι μια εφαρμογη που μας επιτρεπει να τρεχουμε το xbmc μεσω καποιου αλλου player?οπως mxplayer?

και ειναι μονο για μερικα συγκεκριμενα android box?σε ταμπλετ δε μπαινει?ευχαριστω προκαταβολικα

Vamos Aris

το justxbmc,αν καταλαβα καλα ειναι μια εφαρμογη που μας επιτρεπει να τρεχουμε το xbmc μεσω καποιου αλλου player?οπως mxplayer?

και ειναι μονο για μερικα συγκεκριμενα android box?σε ταμπλετ δε μπαινει?ευχαριστω προκαταβολικα

Το justxbmc είναι μια modded version του xbmc.

Δηλαδή έχει τις ίδιες δυνατότητες με το κανονικό xbmc, απλά έχει τροποποιηθεί με κάποιες έξτρα λειτουργίες.

Σε ολα τα Android μπαίνει. Απλά σε κάποια μπορεί να παίζει καλύτερα.

Για αυτό έχουν βγει και 5-6 εκδόσεις του.

Amazon Fire stick 4k max

σε Android κινητο διπυρηνο με 1GB μνημη παιζει μια χαρα

σε ταμπλετ διπυρηνο με 512 μνημη παιζει σε αργη κινηση και με χαλια ηχο

Υπαρχει καποια λυση ή αλλη πιο ελαφρια εκδοση ?

Το justxbmc είναι μια modded version του xbmc.

Δηλαδή έχει τις ίδιες δυνατότητες με το κανονικό xbmc, απλά έχει τροποποιηθεί με κάποιες έξτρα λειτουργίες.

Σε ολα τα Android μπαίνει. Απλά σε κάποια μπορεί να παίζει καλύτερα.

Για αυτό έχουν βγει και 5-6 εκδόσεις του.

ευχαριστω!εχει καπου κεντρικη σελιδα,γιατι δε βρισκω κατι εκτος απο freektab κτλ..σε ταμπλετ ενδιαφερομαι να τη βαλω..

Vamos Aris

ευχαριστω!εχει καπου κεντρικη σελιδα,γιατι δε βρισκω κατι εκτος απο freektab κτλ..σε ταμπλετ ενδιαφερομαι να τη βαλω..

Δες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5049016

Amazon Fire stick 4k max

Εχω ένα περίεργο. Εχω βάλει το justxbmc σε 3 συσκευες. Tablet, Κινητό και Tvbox(mk808B). Στο ταμπλετ και στο tv box ολα καλα.

Στο κινητό για έναν περίεργο λόγο δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι. Δεν έχω κάνει κάτι διαφορετικό στο στήσιμο απο ότι στις άλλες 2 συσκευές.

Τι μπορώ να δώ/κάνω για να το λύσω?!

Πάντως απο Παρασκευή βράδυ έως Κυριακή βράδυ είναι υπερβολικά δύσκολο να δώ οτιδήποτε απο πχ 1channel. Δεν ξέρω τι μπουκώνει πρώτα, οι γράμμες/ κέντρο της περιοχής μου , οι servers του 1channel...πάντως streaming δεν παίζει με τίποτα... Όλη την άλλη βδομάδα ολα τρέχουν νεράκι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους. Στην έκδοση για pc μου βγάζει συνέχεια script error στα περισσότερα κανάλια που χρησιμοποιώ και κυρίως στο 1chanel. Χρειάζεται να κάνω κάτι που μου διαφεύγει; Μήπως υπάρχει κάποια custom έκδοση πιο λειτουργική;

γνωρίζει καποιός;

Αν βάλεις το lamda addon με τα ελληνικα η το κάνεις update στην τελευταία έκδοση,έχει

μεσα το nba on demand οπου μπορεις να δεις ολα τα παιχνίδια σε μαγνητοσκόπηση αλλά και highlights.

Αλλιώς στο navix κανε αναζήτηση με NBA και θα σου βγάλει πολλά online.(NBA TV,TNT και αλλα πολλά που δείχνουν live παιχνίδια).

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπορει κάποιος να μου πει κάποιο repo/addon (εκτός sports-a-holic, mash up, sportsdevil) για αγώνες NBA;

κάτι που *τσεκαρισμενα* συνδέεται και δουλεύει (αν υπάρχει και HD ακόμα καλύτερα)

Επίσης αν υπάρχει κάποιο repo που να αξίζει, πέρα από Superrepo και fusion

Αν βάλεις το lamda addon με τα ελληνικα η το κάνεις update στην τελευταία έκδοση,έχει

μεσα το nba on demand οπου μπορεις να δεις ολα τα παιχνίδια σε μαγνητοσκόπηση αλλά και highlights.

Αλλιώς στο navix κανε αναζήτηση με NBA και θα σου βγάλει πολλά online.(NBA TV,TNT και αλλα πολλά που δείχνουν live παιχνίδια). .

Για να παίξει ο MX player σαν default playey στο XBMC, χρειαζομαι κάποια συγκεκριμένη version η μπορεί να γίνει σε ολες? Εχω την 12.3 frodo απο το xbmc.org

Για να παίξει ο MX player σαν default playey στο XBMC, χρειαζομαι κάποια συγκεκριμένη version η μπορεί να γίνει σε ολες? Εχω την 12.3 frodo απο το xbmc.org

Θες συγκεκριμενες εκδοσεις.

Κανε ενα search εδω με την λεξη player και σιγουρα θα βρεις τα σχετικα post.

Amazon Fire stick 4k max

Σε android tv box δοκιμασα την εκδοση που εχει στο xbmc.org αλλα και την ΒΕΤΑ2 επισης το justxbmc to xpmc και το beyond xbmc ομως οι επεκτασεις στου υποτιτλος για το subs4free και το subtitles.gr ενω παταω να κατεβασει υποτιτλο και φαινετε να κατεβαζει επιστρεφει στην ταινια και δεν εμφανιζετε ο υποτιτλος καθολου ενω στις επιλογες φαινετε να υπαρχει υποτιτλος, δηλαδη μπορω να τον απενεργοποιησω και να αλλαξω το συγχρονισμο. Απο το opensubtitles ολα λειτουργουν κανονικα. Μπορει καποιος να βοηθησει; Δοκιμασα με πολλους υποτιτλους σε πολλες ταινιες αλλα ματαια

Σε android tv box δοκιμασα την εκδοση που εχει στο xbmc.org αλλα και την ΒΕΤΑ2 επισης το justxbmc to xpmc και το beyond xbmc ομως οι επεκτασεις στου υποτιτλος για το subs4free και το subtitles.gr ενω παταω να κατεβασει υποτιτλο και φαινετε να κατεβαζει επιστρεφει στην ταινια και δεν εμφανιζετε ο υποτιτλος καθολου ενω στις επιλογες φαινετε να υπαρχει υποτιτλος, δηλαδη μπορω να τον απενεργοποιησω και να αλλαξω το συγχρονισμο. Απο το opensubtitles ολα λειτουργουν κανονικα. Μπορει καποιος να βοηθησει; Δοκιμασα με πολλους υποτιτλους σε πολλες ταινιες αλλα ματαια

Και μένα μου το κάνει στον opensubtitles όμως και στο sub4free, ενώ δουλεύουν μια χαρά από divxplanet.

Πραγματικά κάποιες φορές με κουράζει τόσο το θέμα των υποτίτλων που κατεβαίνουν όποτε θέλουν, που ώρες ώρες προτιμώ να κατεβάσω την ταινία που θέλω.

Amazon Fire stick 4k max

Το ίδιο αντιμετώπισα χθες το βράδυ όπου από το open subtitles έπαιζαν κανονικά αλλά επειδή είχε μόνο αγγλικούς βρήκα σε άλλα site ελληνικούς άλλα δεν εμφανιζόταν ποτέ. Εξωτερικό υπότιτλοι πως βάζουμε? Τον κατέβασα τον έβαλα στον φάκελο subs που έχει δημιουργήσει αλλά από που τον επιλέγω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο αντιμετώπισα χθες το βράδυ όπου από το open subtitles έπαιζαν κανονικά αλλά επειδή είχε μόνο αγγλικούς βρήκα σε άλλα site ελληνικούς άλλα δεν εμφανιζόταν ποτέ. Εξωτερικό υπότιτλοι πως βάζουμε? Τον κατέβασα τον έβαλα στον φάκελο subs που έχει δημιουργήσει αλλά από που τον επιλέγω?

τον έβαλες στον φάκελο που είναι το αρχείο που θες να δεις ; (με ίδιο όνομα) θα το πάρει αυτόματα