Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τη συσκευή

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλεον με περιορισμένο 3G, δεδομένα ανοιχτα μονο αν τα χρειάζομαι. Χαμηλή σχετικα φωτεινότητα και WiFi οποτε είμαι σε γνωστά δίκτυα. Όλα αυτά σε βαση 24ωρου

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάνω κάτω ίδια χρήση κάνουμε! Στο Xperia p 2 ώρες οθόνη:p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Τη συσκευή την παρέλαβα τη Δευτέρα. Περίμενα μέχρι να αδειάσει εντελώς η μπαταρία (βράδυ Τρίτης) και το φόρτισα απενεργοποιημένο για 6+ ώρες. Τετάρτη ξεκλείδωσα bootloader, το ρούταρα, πέρασα custom recovery και φλάσαρα για δοκιμή την DroidKang . Φόρτισα Πέμπτη βράδυ. Η επόμενη φόρτιση έγινε σήμερα το πρωί. Κέρνελ δεν έχω αλλάξει. Έχω Greenify και έχω παγώσει Facebook, messenger, yahoo και κάποιες άλλες εφαρμογές που δουλεύουν από πίσω. Έχω απενεργοποιήσει το Google Now, wifi, δεδομένα. Τα ανοίγω μόνο όταν θέλω να μπω internet, facebook κτλ. Η οθόνη ήταν πάνω από 5 ώρες ενεργοποιημένη όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία παρακάτω.

Σε διαστημα 2 ημερών και 5 ώρες οθόνης μου φαίνονται κάτι παραπανω απο ικανοποιητικά αποτελεσματα. Πιθανότατα το systemUI δεν σε επιβάρυνε ΚΑΘΟΛΟΥ,τώρα γιατί το δείχνει δεν ξέρω. Πάντως μην ανησυχείς

Σε διαστημα 2 ημερών και 5 ώρες οθόνης μου φαίνονται κάτι παραπανω απο ικανοποιητικά αποτελεσματα. Πιθανότατα το systemUI δεν σε επιβάρυνε ΚΑΘΟΛΟΥ,τώρα γιατί το δείχνει δεν ξέρω. Πάντως μην ανησυχείς

Δεν ανησυχώ, ίσα ίσα. Απ' αυτά που διάβασα για την μπαταρία είναι καλό το σκορ. Και με την ρομ που έβαλα είμαι ικανοποιημένος. Η απένεργοποίηση του Google now και το Greenify νομίζω έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

μιας και εδώ το θέμα ειναι η μπαταρία και έχει σχέση και με φορτιστές θα κάνω εδώ την ερώτηση μου.

ο μαμα LG φορτιστής ειναι 1.2Ah...με τον καιρό έχουν πέσει στα χέρια μου διάφοροι USB φορτιστές, απο blackberry/iphone/noname οι οποίοι ειναι απο 700mAh μέχρι 1.5Ah...όλοι 5V

θα έχω πρόβλημα να βάλω είτε τους μικρότερους είτε τους μεγαλύτερους να φορτίσουν το κινητό?

Υποθέτω πως αντίστοιχα θα ειναι πιο αργή/πιο γρηγορη η φορτιση απο τον εργοστασιακό, αλλα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω πρόβλημα στην μπαταρία με αυτούς?

Με μικροτερο θα υποφέρει απο αργούς χρόνους. Άλλα με μεγαλύτερο δεν θα υπάρχει διάφορα , το κινητό λαμβάνει το ρεύμα που θέλει/μπορεί να λάβει. Απλα μακριά από κινέζικα

Μια παρατήρηση και από μένα.

Ότι άλλες φορές μετράει από το reboot και άλλες όχι νομίζω έχει γίνει αντιληπτό από όλους.

Εμένα όμως μου συνέβη τη Κυριακή το εξής κουφό :

Ενώ δοκίμαζα μια rom+gravity και είχα φτάσει το βράδυ στις 4ω16λ18δ

και 30% υπόλοιπο μπαταρίας, ξαφνικά μετά από ένα soft reboot ο μετρητής κόλλησε.

Παρόλο που έκανα 2-3 reboot, παρέμεινε ακριβώς σε αυτό το χρόνο μέχρι που κατέβηκε η μπαταρία στο 15%.

Μετά συνέχισε να μετράει πάλι κανονικά φτάνοντας τις 4ω35λ μέχρι το 11%.

Δε θυμάμαι αν έχει αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο ή άν έχει συμβεί σε άλλον.

Να φταίει η συγκεκριμένη rom αποκλείεται και δεν είχα και κανένα περίεργο module στο xposed.

Όχι ότι τρέχει και τίποτα φοβερό αλλά οκ.

Σίγουρα πάντως η μπαταρία αποδίδει πολύ καλά σε σχέση με τη χωρητικότητα της και σίγουρα καλύτερα από το Ν4 που είχα.

Nα προσθέσω και την εξής παρατήρηση. Στο battery ο counter έδειχνε 1d03h, βγάζοντας τη SIM ο μετρητής ξεκίνησε από τη 1 ημέρα. Ύστερα από 2 ώρες έβαλα πάλι τη SIM και ο μετρητής πάλι ξεκίνησε από τη μία ημέρα. Γενικά φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια θέματα ακόμα με το συγκεκριμένο μετρητή, καθώς στο GSam και το BBS δεν συμβαίνει το ίδιο.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Το 5ωρο το είχα αλλά έπρεπε να το φορτίσω! Με λίγο 3g ,πολύ WiFi ,μερικά τεστ με GPS, λίγη ομιλία.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Σε στοκ κατασταση....με wifi συνεχεια ανοιχτο...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Ρε παιδες εμενα ενα τριωρο μου βγάζει σε on screen... ειμαι στοκ με χρηση καμια ωρα gaming καμια ωρα κλήσεις και google services απενεργοποιημένα

Ρε παιδες εμενα ενα τριωρο μου βγάζει σε on screen... ειμαι στοκ με χρηση καμια ωρα gaming καμια ωρα κλήσεις και google services απενεργοποιημένα

Με αυτά που λες μια χαρά το βρίσκω. Ειδικά τα παιχνίδια τρώνε μπαταρία.

:D

Και γω μια χαρά το βρίσκω!

Μας έστειλες ρε φραπέ

Απίστευτο αλλά δεν μας είπε λεπτομέρειες χρήσης. Δηλαδή αν τα έχω όλα κλειστά καλυτερα παίρνω ενα νοκια 100 που μπαίνει και στην τσέπη!

OnePlus 5t

6ωρες κ 20 λεπτα οθόνη..... ψάχνω να βρω το screenshot

Αυτό ή αυτό εννοείς; :lol: Πάντως το topic πρέπει να μετονομαστεί σε "Διαγωνισμός screen on time". Μπορώ άνετα να βγάλω κοντά 20 ώρες sot και να ποστάρω screenshot αλλά δεν γίνεται να κρατηθώ 20 ώρες χωρίς να ακουμπήσω το κινητό. :lol:

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Σας τρωω νομιζω

Πρέπει να βάλεις και τα υπόλοιπα screenshot για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, δηλαδή να φανεί πόσες ώρες/μέρες κράτησε η μπαταρία στο σύνολο, πόση ώρα είχες ανοιχτά σήμα δικτύου, wifi, gps και τι εφαρμογές χρησιμοποιούσες. :lol:

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

6ωρες και 20 λεπτα τις έβγαλαν μισές σε 3g και μισές σε wifi λιγες κλήσεις λιγα παιχνίδια

το νεξους παιζει απο 3μιση ώρες σε φουλ χρηση μέχρι και 10 ώρες σε απλή χρηση και wifi only

Μέχρι 10 ??? Ουτε στον ύπνο μου δε βλέπω 10 ώρες. Εχθές με λίγο τσιγκουνικες ρυθμίσεις στο κέρνελ έβγαλαν 4.30 αλλά και GPS κάνα μισαωρο και μπόλικο 3g

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τη συσκευή