johnannis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πλεον με περιορισμένο 3G, δεδομένα ανοιχτα μονο αν τα χρειάζομαι. Χαμηλή σχετικα φωτεινότητα και WiFi οποτε είμαι σε γνωστά δίκτυα. Όλα αυτά σε βαση 24ωρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πάνω κάτω ίδια χρήση κάνουμε! Στο Xperia p 2 ώρες οθόνη:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 stockrom francokernel ανοιγοκλεινω data συγχρωνισμουςκ ******** off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τη συσκευή την παρέλαβα τη Δευτέρα. Περίμενα μέχρι να αδειάσει εντελώς η μπαταρία (βράδυ Τρίτης) και το φόρτισα απενεργοποιημένο για 6+ ώρες. Τετάρτη ξεκλείδωσα bootloader, το ρούταρα, πέρασα custom recovery και φλάσαρα για δοκιμή την DroidKang . Φόρτισα Πέμπτη βράδυ. Η επόμενη φόρτιση έγινε σήμερα το πρωί. Κέρνελ δεν έχω αλλάξει. Έχω Greenify και έχω παγώσει Facebook, messenger, yahoo και κάποιες άλλες εφαρμογές που δουλεύουν από πίσω. Έχω απενεργοποιήσει το Google Now, wifi, δεδομένα. Τα ανοίγω μόνο όταν θέλω να μπω internet, facebook κτλ. Η οθόνη ήταν πάνω από 5 ώρες ενεργοποιημένη όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σε διαστημα 2 ημερών και 5 ώρες οθόνης μου φαίνονται κάτι παραπανω απο ικανοποιητικά αποτελεσματα. Πιθανότατα το systemUI δεν σε επιβάρυνε ΚΑΘΟΛΟΥ,τώρα γιατί το δείχνει δεν ξέρω. Πάντως μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σε διαστημα 2 ημερών και 5 ώρες οθόνης μου φαίνονται κάτι παραπανω απο ικανοποιητικά αποτελεσματα. Πιθανότατα το systemUI δεν σε επιβάρυνε ΚΑΘΟΛΟΥ,τώρα γιατί το δείχνει δεν ξέρω. Πάντως μην ανησυχείς Δεν ανησυχώ, ίσα ίσα. Απ' αυτά που διάβασα για την μπαταρία είναι καλό το σκορ. Και με την ρομ που έβαλα είμαι ικανοποιημένος. Η απένεργοποίηση του Google now και το Greenify νομίζω έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisA Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 μιας και εδώ το θέμα ειναι η μπαταρία και έχει σχέση και με φορτιστές θα κάνω εδώ την ερώτηση μου. ο μαμα LG φορτιστής ειναι 1.2Ah...με τον καιρό έχουν πέσει στα χέρια μου διάφοροι USB φορτιστές, απο blackberry/iphone/noname οι οποίοι ειναι απο 700mAh μέχρι 1.5Ah...όλοι 5V θα έχω πρόβλημα να βάλω είτε τους μικρότερους είτε τους μεγαλύτερους να φορτίσουν το κινητό? Υποθέτω πως αντίστοιχα θα ειναι πιο αργή/πιο γρηγορη η φορτιση απο τον εργοστασιακό, αλλα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω πρόβλημα στην μπαταρία με αυτούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Φορτιστή 1.2 που βρίσκουμε? της LG υπάρχει ξεχωριστός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Με μικροτερο θα υποφέρει απο αργούς χρόνους. Άλλα με μεγαλύτερο δεν θα υπάρχει διάφορα , το κινητό λαμβάνει το ρεύμα που θέλει/μπορεί να λάβει. Απλα μακριά από κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μια παρατήρηση και από μένα. Ότι άλλες φορές μετράει από το reboot και άλλες όχι νομίζω έχει γίνει αντιληπτό από όλους. Εμένα όμως μου συνέβη τη Κυριακή το εξής κουφό : Ενώ δοκίμαζα μια rom+gravity και είχα φτάσει το βράδυ στις 4ω16λ18δ και 30% υπόλοιπο μπαταρίας, ξαφνικά μετά από ένα soft reboot ο μετρητής κόλλησε. Παρόλο που έκανα 2-3 reboot, παρέμεινε ακριβώς σε αυτό το χρόνο μέχρι που κατέβηκε η μπαταρία στο 15%. Μετά συνέχισε να μετράει πάλι κανονικά φτάνοντας τις 4ω35λ μέχρι το 11%. Δε θυμάμαι αν έχει αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο ή άν έχει συμβεί σε άλλον. Να φταίει η συγκεκριμένη rom αποκλείεται και δεν είχα και κανένα περίεργο module στο xposed. Όχι ότι τρέχει και τίποτα φοβερό αλλά οκ. Σίγουρα πάντως η μπαταρία αποδίδει πολύ καλά σε σχέση με τη χωρητικότητα της και σίγουρα καλύτερα από το Ν4 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Nα προσθέσω και την εξής παρατήρηση. Στο battery ο counter έδειχνε 1d03h, βγάζοντας τη SIM ο μετρητής ξεκίνησε από τη 1 ημέρα. Ύστερα από 2 ώρες έβαλα πάλι τη SIM και ο μετρητής πάλι ξεκίνησε από τη μία ημέρα. Γενικά φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια θέματα ακόμα με το συγκεκριμένο μετρητή, καθώς στο GSam και το BBS δεν συμβαίνει το ίδιο. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το 5ωρο το είχα αλλά έπρεπε να το φορτίσω! Με λίγο 3g ,πολύ WiFi ,μερικά τεστ με GPS, λίγη ομιλία. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Σε στοκ κατασταση....με wifi συνεχεια ανοιχτο... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ρε παιδες εμενα ενα τριωρο μου βγάζει σε on screen... ειμαι στοκ με χρηση καμια ωρα gaming καμια ωρα κλήσεις και google services απενεργοποιημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ρε παιδες εμενα ενα τριωρο μου βγάζει σε on screen... ειμαι στοκ με χρηση καμια ωρα gaming καμια ωρα κλήσεις και google services απενεργοποιημένα Με αυτά που λες μια χαρά το βρίσκω. Ειδικά τα παιχνίδια τρώνε μπαταρία. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Και γω μια χαρά το βρίσκω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 6ωρες κ 20 λεπτα οθόνη..... ψάχνω να βρω το screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μας έστειλες ρε φραπέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μας έστειλες ρε φραπέ Απίστευτο αλλά δεν μας είπε λεπτομέρειες χρήσης. Δηλαδή αν τα έχω όλα κλειστά καλυτερα παίρνω ενα νοκια 100 που μπαίνει και στην τσέπη! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 6ωρες κ 20 λεπτα οθόνη..... ψάχνω να βρω το screenshot Αυτό ή αυτό εννοείς; :lol: Πάντως το topic πρέπει να μετονομαστεί σε "Διαγωνισμός screen on time". Μπορώ άνετα να βγάλω κοντά 20 ώρες sot και να ποστάρω screenshot αλλά δεν γίνεται να κρατηθώ 20 ώρες χωρίς να ακουμπήσω το κινητό. :lol: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Σας τρωω νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σας τρωω νομιζω Πρέπει να βάλεις και τα υπόλοιπα screenshot για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σου στο διαγωνισμό, δηλαδή να φανεί πόσες ώρες/μέρες κράτησε η μπαταρία στο σύνολο, πόση ώρα είχες ανοιχτά σήμα δικτύου, wifi, gps και τι εφαρμογές χρησιμοποιούσες. :lol: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnfrapes Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 6ωρες και 20 λεπτα τις έβγαλαν μισές σε 3g και μισές σε wifi λιγες κλήσεις λιγα παιχνίδια το νεξους παιζει απο 3μιση ώρες σε φουλ χρηση μέχρι και 10 ώρες σε απλή χρηση και wifi only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μέχρι 10 ??? Ουτε στον ύπνο μου δε βλέπω 10 ώρες. Εχθές με λίγο τσιγκουνικες ρυθμίσεις στο κέρνελ έβγαλαν 4.30 αλλά και GPS κάνα μισαωρο και μπόλικο 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μετά το Wi-Fi ήμουν μόνιμα 3g.. elemental kernel [ATTACH]43120[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts