SCOROS Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 ...κι επειδή ήρθε η ώρα να αλλάξει η μαμά μπαταρία, έχοντας διαβάσει για μια εβδομάδα αναμονή στην procordia, μήπως παίζει κάποιο άλλο επίσημο service; (με απόδειξη αγοράς 12/2003 από το Γερμανικό Google Play). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Tεράστια αλλαγή στην μπαταρία (πάνω που ήμουν έτοιμος να πάω να την αλλάξω) η οποία βγάζει ολόκληρη μέρα (πριν το φόρτιζα 2 φορές μέσα στη μέρα). Μια ένσταση όμως, γιατί από τα stats της βλέπω ότι την περισσότερη την τρώει το wifi , το οποίο το περισσότερο διάστημα το είχα κλειστό! Θεώρησα ότι φταίει τo setting για το scanning που by default ειναι στο on, αλλά δεν υπάρχει από ότι βλέπω στην 6.0 . Any ideas? http://i62.tinypic.com/dxxvk7.png Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 υπάρχει το scanning always on στις ρυθμίσεις του location..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Thanks, για να δούμε τώρα :) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καπου ειχα δει οτι ειναι bug στην 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Από εκείνη την ώρα πάντως που άλλαξα το setting, έχω κρατήσει επίτηδες κλειστό το wifi (μιας και έχω αρκετά δεδομένα) και δεν έχει εμφανιστεί στα battery stats. Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Από εκείνη την ώρα πάντως που άλλαξα το setting, έχω κρατήσει επίτηδες κλειστό το wifi (μιας και έχω αρκετά δεδομένα) και δεν έχει εμφανιστεί στα battery stats. Εγώ πάντως το βράδυ που το έχω κλειστό το βλέπω και το wifi το έχω στην ενδιάμεση επιλογή, "Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο". Πάντως η αυτονομία έχει βελτιωθεί αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μια καινούργια μπαταρία, πόσους κύκλους φόρτισης πρέπει να κάνει ώστε να έχεις ασφαλή συμπεράσματα για την συμπεριφορά της . Έκανα την αλλαγή πριν μια εβδομάδα αλλά δεν βλέπω φοβερή βελτίωση...... Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 υπάρχει το scanning always on στις ρυθμίσεις του location..;) Στις ρυθμίσεις του wi-fi? Never? Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Στις ρυθμίσεις του wi-fi? Never? εγώ το έχω στο always (on) :)...δηλαδή δε κλείνει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 εγώ το έχω στο always (on) :)...δηλαδή δε κλείνει ποτέ! νομίζω όπου και να το έχεις δεν κλείνει ποτέ! ;) Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 νομίζω όπου και να το έχεις δεν κλείνει ποτέ! ;) Αν το έχεις στο "Never", τότε μετά από λίγη ώρα σε αναμονή κλείνει και γυρνάει σε mobile data (αν είναι ενεργοποιημένα). Το καταλαβαίνεις αν έχεις αφήσει για κάποια ώρα το κινητό χωρίς να το δουλέψεις. Με το που ανάβεις την οθόνη δεν υπάρχει το εικονίδιο του wifi και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται και εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Και μετά από μια εβδομάδα , δηλώνω πλήρως ικανοποιημένος! Η μπαταρία πλησιάζει τις αποδόσεις όταν το πρωτοπήρα πριν 2 χρόνια, δεν περίμενα τέτοια μεταμόρφωση! 2.5 ώρες οθόνη και 24 H ! Μας έβγαλε την Παναγία η google μετά την 4.4.2 , της πήρε λίγο , αλλά το έστρωσε το θέμα :lol: (γλιτώσαμε και το 25άρι της procordia :ninja: ) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Αν το έχεις στο "Never", τότε μετά από λίγη ώρα σε αναμονή κλείνει και γυρνάει σε mobile data (αν είναι ενεργοποιημένα). Το καταλαβαίνεις αν έχεις αφήσει για κάποια ώρα το κινητό χωρίς να το δουλέψεις. Με το που ανάβεις την οθόνη δεν υπάρχει το εικονίδιο του wifi και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται και εμφανίζεται. βασικά έχω μόνο το wi-fi enabled, το θέμα είναι ότι το wi-fi είναι ακόμα πρώτο στην κατανάλωση!! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 βασικά έχω μόνο το wi-fi enabled, το θέμα είναι ότι το wi-fi είναι ακόμα πρώτο στην κατανάλωση!! Νομίζω το κάνει σε όλους αυτό και πρέπει να είναι πλασματικό. Μάλιστα τώρα που το κοιτάω μου λέει ότι η υπολογιζόμενη χρήση ενέργειας από το wifi είναι 3500 mAh δηλαδή 1200 mAh παραπάνω από τη συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Στην αρχή με την Μ είχα ξενερώσει με την μπαταρία αλλα πλεον εχει βελτιωθεί αρκετά...4 ωρες SOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 καλησπερα παιδια αγορασα χτες ενα μεταχεισμενο nexus και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να εχει χαλασμενη μπαταρια εχει δοκιμασει κανεις σας αυτην με τα 3000mah να μου πει αν αξιζει να την παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Παίρνεις με 10 ευρω την γνήσια απο ebay ή πας για επιτοπου αλλαγη μπαταρίας στο επισημο σερβις της procordia με 35 ευρω. Ολα τα άλλα είναι σειρήνες και δέσου στο κατάρτι σαν άλλος Οδυσσέας και μην ακούς τίποτα... 3000 εγκεφαλικά είναι οχι mah! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Γιατί το λες αυτό ρε φίλε αν όντως το έχουν κάνει κερδίζεις ένα 30 τις εκατό έτσι απλά μπαταρία είναι δεν είναι κάτι το σοβαρό να πεις δεν γίνεται παραμετροποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Γιατί το λες αυτό ρε φίλε αν όντως το έχουν κάνει κερδίζεις ένα 30 τις εκατό έτσι απλά μπαταρία είναι δεν είναι κάτι το σοβαρό να πεις δεν γίνεται παραμετροποιηση Ή γνήσια στη προκορδια έχει 25 ευρώ αν δεν έχεις απόδειξη ελληνικού μαγαζιού.. Ότι άλλο ακους 3-4000 είναι απλά κουραφεξαλα... Πιο φτηνή λύση αγορά από eBay γνήσια όμως όχι κινεζική και να τη βαλεις μόνος..δεν νομίζω όμως να αξίζει για να γλιτωσεις 7-8 ευρω Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Πως ανεβάζω φωτογραφία να σας δείξω Edited October 26, 2015 by koyjkoyk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Ότι γράφει ο κινέζος 3000 mah δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας....! Κατά 99.999% ή πραγματική της χωρητικότητα είναι λιγότερη από τα 2300 της γνήσιας. Είπαμε... Οι κινέζοι δεν λένε ψέματα.... Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ξέρει κανένας πόσο πάει να σου αλλάξουν housing και μπαταρία μαζί στο επίσημο σέρβις της LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Στο nexus to housing πάει με την οθόνη καθώς είναι ενσωματωμένη. 130€. Ή μπαταρία πάει περίπου 25€ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πολλά πιστεύω είναι βρίσκεις οεμ με πολύ λιγότερα αλλά δεν ξέρεις τι θα σου τύχει ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλέον με τόσα μπορείς να πάρεις ένα μςταχειρισμενο σε πολύ καλή κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts