nikoskat Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Clean install χωρίς καμία εφαρμογή να δεις πως πάει. Κατ εμέ δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία όπως βλέπω τα διαγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Και ολα αυτα 4.4.4 στοκ και αρτ. (σκατα σε αυτους που ασχολουνται με ρομ και κερνελς :P ) θα σε ακουσω να το γυρισω σε ART για το αλλο :P και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_hole Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (σκατα σε αυτους που ασχολουνται με ρομ και κερνελς :P ) Tώρα γιατί γίνεσαι τέτοιος και με στεναχώρεις.... Παράθεση Device: Nexus 5 Black 16GB (LG-D821) Rom: Purity (20141015) [4.4.4 KTU84Q] Kernel: Elementalx 1.12 Recovery: TWRP 2.8.1.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Επειδή το BetterBatteryStats δεν δουλεύει σε 4.4, έχετε βρει κάτι αντίστοιχο που να δουλεύει? Αν και η μπαταρία του τα πάει πολύ καλά, μου έφαγε 5% σε standby όλο το βράδυ (βέβαια το σήμα είναι για τα βουνά στην περιοχή μου, το έχω βέβαια 2G only) Το άφησα με 88% και όταν ξύπνησα ήταν 83% Με 2g σημα όλη τ νύχτα εμενα εφαγε 1% απο τις 11 εως 6.30 το αφησα με 97 και το βρηκα με 96 Το τηλ είναι στοκ τελείως 32αρι με 4.4.4 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ύστερα από ένα μεσημεριανό factory data reset, τα αποτελέσματα είναι το ίδιο απογοητευτικά... Η μπαταρία μέσα 2 ώρες έχει πέσει από το 100% στο 45%. Παραθέτω τα screenshots. Σημειώνω ότι το σύνδεσα με τον προσωπικό μου λογαριασμό (επαφές, σωσμένες φωτογραφίες κ.λ.π. έχουν επανέλθει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Και επιπλέον screenshots... Η υπερδραστηριότητα του google+ και των υπηρεσιών google είναι φυσιολογική; Edited September 8, 2014 by basleejr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μήπως συγχρονίζει τίποτα φωτογραφίες σου το Google +; Για άνοιξε την εφαρμογή φωτογραφίες και δες μήπως παίζει τίποτα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Μήπως συγχρονίζει τίποτα φωτογραφίες σου το Google +; Για άνοιξε την εφαρμογή φωτογραφίες και δες μήπως παίζει τίποτα. Πολύ πιθανό... Ελπίζω να σταματήσει κάποια στιγμή... Πάντως η εφαρμογή που είναι συνεχώς ανοιχτή, είναι το google services (2ω:47λ σε σύνολο λειτουργίας 3ω:14λ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Πολύ πιθανό... Ελπίζω να σταματήσει κάποια στιγμή... Πάντως η εφαρμογή που είναι συνεχώς ανοιχτή, είναι το google services (2ω:47λ σε σύνολο λειτουργίας 3ω:14λ) Μπες στον λογαριασμό σου στο Google και ξετικαρε αυτά που δεν θες να συγχρονίζει... Αν είχες πολλές φωτογραφίες είναι λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Πήγαινε στις εφαρμογές και τραβά μια φορά στα δεξια και στις εφαρμογές που εκτελούνται. Εκεί τραβά ενα πριντ σκριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μικτή χρήση με data σχεδόν ανοιχτά όλη μέρα. 4:30 ωρίτσες τις είχε. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αφού έκανε όλα τα udates στις εφαρμογές του google, μετά την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αφού το άφησα να συγχρονίζει μόνο το mail μου, η εικόνα δεν άλλαξε. Μην σας ξεγελάνε οι 16 ώρες λειτουργίας, το τηλέφωνο χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. 1ω 15λ on screen και 13 λεπτά ομιλίας και ελάχιστο browsing, καθόλου 4g. Κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα η μπαταρία έπεφτε με ρυθμό 1% το λεπτό και από το 30% και κάτω ακόμη ταχύτερα. Επίσης η μπαταρία φορτίζει πολύ γρήγορα. Σε 20 λεπτά φορτίζει από το 10% στο 50%+ και στο 100% μέσα σε 1 ώρα το πολύ, χρησιμοποιώντας τον μανίσιο φορτιτή (1,2Α output). Πλέον ψάχνομαι για εγγυήσεις και αλλαγή μπαταρίας γιατί η κατάσταση είναι πολύ εκνευριστική. Το κακό είναι ότι το κινητό αγοράστηκε από φίλο στην Αγγλία και δεν ξέρω τί παίζει με τις εγυήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σε 4g δίκτυο το έχεις όμως; όχι αν είναι ανοιχτά τα data αλλά το δίκτυο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basleejr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο η cosmote με γύρισε σε 4g. Τα δεδομένα είναι πάντως κλειστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο η cosmote με γύρισε σε 4g. Τα δεδομένα είναι πάντως κλειστά... Σίγουρα καίει μπαταρία ακόμα και με κλειστά τα δεδομένα.. Άλλαξε το σε gsm αφού δε χρησιμοποιείς ίντερνετ. Επίσης κάτι location reporting και βλακείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Αφού έκανε όλα τα udates στις εφαρμογές του google, μετά την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αφού το άφησα να συγχρονίζει μόνο το mail μου, η εικόνα δεν άλλαξε. Μην σας ξεγελάνε οι 16 ώρες λειτουργίας, το τηλέφωνο χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. 1ω 15λ on screen και 13 λεπτά ομιλίας και ελάχιστο browsing, καθόλου 4g. Κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα η μπαταρία έπεφτε με ρυθμό 1% το λεπτό και από το 30% και κάτω ακόμη ταχύτερα. Επίσης η μπαταρία φορτίζει πολύ γρήγορα. Σε 20 λεπτά φορτίζει από το 10% στο 50%+ και στο 100% μέσα σε 1 ώρα το πολύ, χρησιμοποιώντας τον μανίσιο φορτιτή (1,2Α output). Πλέον ψάχνομαι για εγγυήσεις και αλλαγή μπαταρίας γιατί η κατάσταση είναι πολύ εκνευριστική. Το κακό είναι ότι το κινητό αγοράστηκε από φίλο στην Αγγλία και δεν ξέρω τί παίζει με τις εγυήσεις. Ενα ακομα πραγμα εμεινε γι αυτο δωσε βαση αν και εγω εβγαλα το συμπερασμα μου. Mαλλον πηγε για φουντο η μπαταρια.... Οσο γρηγορα φορτιζει , τοσο γρηγορα πεφτει. Εχω ενα 10αρι λαπτοπ 3 ετιας (το ειχε αλλος στην οικογενεια) που το εχω μονο για ιντερνετ. Εχει κατεστραμμενη μπαταρια. Σε ενα μισαωρο απο 100% εφτασε στο 65%. Η πρωτη ,δευτερη και τεταρτη εικονα μας λεει οτι η google σου τρωει την μπαταρια. Θα φορτισεις το κινητο και μολις το βγαλεις θα κανεις την εξης διαδικασια. Θα πας στις εφαρμογες και στις υπηρεσιες google play θα πατησεις αναγκαστικη διακοπη (αν δεν ειναι ηδη κλειστο) και καθαρισμο προσωρινης μνημης. Μετα θα πας στο gmail και θα κανεις το ιδιο. Google+ το ιδιο. Play store το ιδιο. Google chrome το ιδιο. Μετα θα πας αμεσως στις εφαρμογες που εκτελουνται (δηλ 4η εικονα) Απο τα 5 που εχει (οπως το βλεπω εγω στην 4η οθονη) , θα μπεις στο 2ο,3ο και 4ο και θα πατησεις σε ολα διακοπη και οτι αλλη εφαρμογη τρεχει. ( αυτα απο την google θα ειναι gcm , location , google analytics κλπ). Θα μεινουν μονο οι ρυθμισεις και το πληκτρολογιο. Θα περιμενεις 4-5 δευτερα μηπως ξαναεργοποιηθουν γιατι ενεργοποιουνται απο μονες τους. Αν ξαναεργοποιηθηκαν κανε την διαδικασια απο την αρχη. Μολις τελειωσεις , αφου ηδη εισαι στις εφαρμογες που εκτελουνται , θα μπεις στις ρυθμισεις και θα πατησεις διακοπη που θα σε βγαλει στα εικονιδια. Και οριστε εχεις ενα κινητο που απο τα 680mb ραμ που χρησιμοποιει θα πεσει στα 300-400 mb που ειναι τα εικονιδια κτλ Θα πατησεις πισω , θα πατησεις το 3ο κουμπι που εχουμε διαθεσιμα και θα σβησεις οτι εχεις στις προσφατες εφαρμογες. Αυτη ειναι μια διαδικασια που κανω εγω πριν το αφησω σε σταντ μπαη και το οποιο διαρκει 1 λεπτο με το ζορι. :p Ενα λεπτο δεν ειναι τιποτα αφου θα εχεις ενα πιο υγιες και λιγοτερο σπαταλο σε μπαταρια κινητο. Κανε αυτα πριν τον υπνο σου (αφου θα το εχεις φορτισει) να δεις ποσο θα σου φαει , κανε συγκριση και τραβα και ενα screenshots Οτι αλλος θες....:) Edited September 10, 2014 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 απ το νεξους 5 της γυναικας μου η χρηση που κανει ειναι κλησεις κ μηνυματα αντε κ καμια φορα ιντερνετ http://s6.postimg.org/nomyy4yz5/Screenshot_2014_09_11_21_33_40.png Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 απ το νεξους 5 της γυναικας μου η χρηση που κανει ειναι κλησεις κ μηνυματα αντε κ καμια φορα ιντερνετ http://s6.postimg.org/nomyy4yz5/Screenshot_2014_09_11_21_33_40.png Αν είχες και screen shot από τις ώρες οθόνης θα ήσουν άρχοντας! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 18% -> 2 ωρες κ 30 λεπτα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Χάζευα το αντίστοιχο θέμα στο xda και έβλεπα μερικούς με 6 ώρες οθόνη και έλεγε βαριά χρήση, ο άλλος 10 ώρες οθόνη.. Έχουν αλλάξει rom, Kernel έχουν κατεβάσει τον επεξεργαστή αλλά και πάλι πρέπει να τα μαγειρεύουν τα νούμερα αρκετά.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Χάζευα το αντίστοιχο θέμα στο xda και έβλεπα μερικούς με 6 ώρες οθόνη και έλεγε βαριά χρήση, ο άλλος 10 ώρες οθόνη.. Έχουν αλλάξει rom, Kernel έχουν κατεβάσει τον επεξεργαστή αλλά και πάλι πρέπει να τα μαγειρεύουν τα νούμερα αρκετά.. Οι περιπτώσεις είναι 3. Δεν κάνουν βαριά χρήση. Τα έχουν κατεβάσει όλα τέρμα κάτω, το κινητό lagάρει σαν τρελό αλλά έχουν μπαταρία. Αφήνουν την οθόνη ανοιχτή στην χαμηλότερη φωτεινότητα μόνο και μόνο για να ποστάρουν το αποτέλεσμα. Εγώ, όταν το πρωτοπήρα, έβγαζα 6+ ώρες με τον franco αλλά με χαλαρή χρήση. Πιστεύω πως το sot των περισσότερων Ν5 κυμαίνεται μεταξύ 2.5 και 4.5 ωρών. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Οι περιπτώσεις είναι 3. Δεν κάνουν βαριά χρήση. Τα έχουν κατεβάσει όλα τέρμα κάτω, το κινητό lagάρει σαν τρελό αλλά έχουν μπαταρία. Αφήνουν την οθόνη ανοιχτή στην χαμηλότερη φωτεινότητα μόνο και μόνο για να ποστάρουν το αποτέλεσμα. Εγώ, όταν το πρωτοπήρα, έβγαζα 6+ ώρες με τον franco αλλά με χαλαρή χρήση. Πιστεύω πως το sot των περισσότερων Ν5 κυμαίνεται μεταξύ 2.5 και 4.5 ωρών. Θα συμφωνήσω μαζί σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Οι περιπτώσεις είναι 3. Δεν κάνουν βαριά χρήση. Τα έχουν κατεβάσει όλα τέρμα κάτω, το κινητό lagάρει σαν τρελό αλλά έχουν μπαταρία. Αφήνουν την οθόνη ανοιχτή στην χαμηλότερη φωτεινότητα μόνο και μόνο για να ποστάρουν το αποτέλεσμα. Εγώ, όταν το πρωτοπήρα, έβγαζα 6+ ώρες με τον franco αλλά με χαλαρή χρήση. Πιστεύω πως το sot των περισσότερων Ν5 κυμαίνεται μεταξύ 2.5 και 4.5 ωρών. Ο άλλος έγραψε βαριά χρήση με τις 6 ώρες.. Πιστεύω μερικοί πρέπει να δουλεύουν καλά το photoshop ή αυτό που λες με τη φωτεινότητα. Εγώ μια φορά είδα sot 5 ώρες όταν το πρωτοπήρα αλλά με wifi χρήση όμως. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Προσωπικά αν βγάλω 3.30 ώρες είναι υπερευχαριστημενος.. Και εκεί κυμαινομαι με τη χρήση που κάνω.. Γιατί απλά είμαι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι. Ούτε pc δεν ανοίγω πλέον. 4 plus δεν είδα ποτέ με ότι κερνελ και να έχω δοκιμάσει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 και εγω που δεν αφηνω το κινητο και με wifi κυριως το περισσοτερο που εχω πιασει ηταν 4ωρες και 36 λεπτα με elemental x 1.05 αλλα ειχα καποια κολληματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts