Geezor Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παιδια θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη. Εμενα μου φαινεται μετρια επιδοση. ROM : Stock 4.4.2 Kernel : ElementalX (default settings) GravityBox + Z2 patches Greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την φόρτιση τον τελευταίο καιρο... Κάνει άπειρη ώρα να φορτίσει το τηλέφωνο. Πχ το έχω τωρα ενα 10λεπτο απο το 0% και δεν έχει ανέβει καν στο 1. Τις προάλλες το είχα αφήσει 1 ώρα και 40 λεπτά και είχε πάρει 10%. Έχω δοκιμάσει στοκ, στοκ με franco kernel, slimkat,carbon και cm. Βάζω το currentwidget και παίζει όσο φορτίζει (μιλάω πάντα για ΑC και όχι usb φόρτιση) απο 30mA μέχρι 700mA. Μέσος όροσ γύρω στο 200. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια και δεν άλλαξε κάτι. Άλλον φορτιστή δυστυχώς δεν έχω. Είναι θέμα software? Υπάρχει κάποια λύση? Τώρα είμαι με slimkat latest rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδια θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη. Εμενα μου φαινεται μετρια επιδοση. ROM : Stock 4.4.2 Kernel : ElementalX (default settings) GravityBox + Z2 patches Greenify Εμένα μόνο με root + greenify. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδια θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη. Εμενα μου φαινεται μετρια επιδοση. ROM : Stock 4.4.2 Kernel : ElementalX (default settings) GravityBox + Z2 patches Greenify Δε θα το έλεγα μέτρια. Αναμενόμενη απόδοση - μια χαρά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) [ATTACH]45726[/ATTACH][ATTACH]45726[/ATTACH][ATTACH]45726[/ATTACH] Πως σας φενεται ? Edited June 3, 2014 by leuteris4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την φόρτιση τον τελευταίο καιρο... Κάνει άπειρη ώρα να φορτίσει το τηλέφωνο. Πχ το έχω τωρα ενα 10λεπτο απο το 0% και δεν έχει ανέβει καν στο 1. Τις προάλλες το είχα αφήσει 1 ώρα και 40 λεπτά και είχε πάρει 10%. Έχω δοκιμάσει στοκ, στοκ με franco kernel, slimkat,carbon και cm. Βάζω το currentwidget και παίζει όσο φορτίζει (μιλάω πάντα για ΑC και όχι usb φόρτιση) απο 30mA μέχρι 700mA. Μέσος όροσ γύρω στο 200. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά καλώδια και δεν άλλαξε κάτι. Άλλον φορτιστή δυστυχώς δεν έχω. Είναι θέμα software? Υπάρχει κάποια λύση? Τώρα είμαι με slimkat latest rom. Ενεργοποίησε να φορτίζει γρήγορα από USB από τις ρυθμίσεις του kernel και συνέδεσε το στη USB στο PC να δεις πως φορτίζει. Αν είχες και άλλο καλώδιο ακόμα καλύτερα.. Έτσι θα καταλάβεις σίγουρα αν φταίει το τηλέφωνο. Επίσης φόρτισε το με ac και κλειστό να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μια χαρά τα πάει η μπαταρία στην 4.4.3 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μια χαρά τα πάει η μπαταρία στην 4.4.3 με 2 ωρεσ οθονη εχει καταναλωσει 14% πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε αυτονομια Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εγώ πιστεύω ότι δεν το χρησιμοποιούσε γιατί έχει σχεδόν ίδια κατανάλωση με την ώρα που η οθόνη ήταν σβηστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εγώ πιστεύω ότι δεν το χρησιμοποιούσε γιατί έχει σχεδόν ίδια κατανάλωση με την ώρα που η οθόνη ήταν σβηστή. Και πωσ γίνετε να λέει οτι είναι 2ωρες σε χρηση η οθόνη Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Απλά το ακουμπάς :p Μα πως γίνεται να έχεις 12 ώρες οθόνης μέχρι να κλείσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Μονο σε μενα τα παει σκατα η 4.4.3 :( http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=45880&stc=1&d=1402085041 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Code blue & Slimkat. Πολύ καλά για μένα [ATTACH]46105[/ATTACH][ATTACH]46105[/ATTACH] Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Code blue + puritty Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Code blue + puritty με χαλαρή χρηση . η αλήθεια είναι πωσ πανω απο 3 ώρες δεν έχει παει και δεν παίζω παιχνίδια [ATTACH]46299[/ATTACH][ATTACH]46300[/ATTACH] Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanaiskep Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Πρόσφατα συνδύασα code blue με purity και διαπίστωσα ότι ενώ η χρήση είναι ίδια ο μετρητής της μπαταρίας για την οθόνη δείχνει λιγότερες ώρες. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 11% μέσα σε 8 ώρες me flight mode δεν είναι πολύ; [ATTACH]46435[/ATTACH] Όλα stock με 4.4.3!! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 11% μέσα σε 8 ώρες me flight mode δεν είναι πολύ; [ATTACH]46435[/ATTACH] Όλα stock με 4.4.3!! Χωρίς να το πειράξεις καθόλου; Είναι πάρα πολύ. Εγώ χάνω σε flight mode το βράδυ 1-2 % Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χωρίς να το πειράξεις καθόλου; Είναι πάρα πολύ. Εγώ χάνω σε flight mode το βράδυ 1-2 % και εγώ τόσο είχα παλιά, τώρα τελευταία το κάνει, λες να θέλει κάνα restart ; Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 και εγώ τόσο είχα παλιά, τώρα τελευταία το κάνει, λες να θέλει κάνα restart ; Πόσες ώρες το έχεις ανοιχτό; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ;)Πόσες ώρες το έχεις ανοιχτό; 287 ώρες Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ;) 287 ώρες Σα και μένα και εσύ.. Ξεχνάω να το κλείσω :p καλό βέβαια ένα restart ανά δύο τρεις μέρες άσχετα αν δεν το κάνω! Ένα χθεσινό s.s, την περισσότερη ώρα μόνιμα ανοιχτά τα data. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Σα και μένα και εσύ.. Ξεχνάω να το κλείσω :p καλό βέβαια ένα restart ανά δύο τρεις μέρες άσχετα αν δεν το κάνω! Ένα χθεσινό s.s, την περισσότερη ώρα μόνιμα ανοιχτά τα data. είχα και καλύτερο!!! [ATTACH]46458[/ATTACH] :P Edited June 22, 2014 by sp_stavros Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 είχα και καλύτερο!!! [ATTACH]46458[/ATTACH] :P Ααα κατάλαβα! Εγώ το έχω φτάσει μέχρι 750 ώρες μόνο :p θα πήγαινα κι άλλο αλλά έκανα αναβάθμιση στο xposed και ήθελε restart.. Πάντως ακόμα και σε αυτές τις ώρες δε καταλαβαίνει τίποτα.. Το Sony που είχα θα είχε γονατίσει.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Ααα κατάλαβα! Εγώ το έχω φτάσει μέχρι 750 ώρες μόνο :p θα πήγαινα κι άλλο αλλά έκανα αναβάθμιση στο xposed και ήθελε restart.. Πάντως ακόμα και σε αυτές τις ώρες δε καταλαβαίνει τίποτα.. Το Sony που είχα θα είχε γονατίσει.. ναι το N5 δεν μασαει!!! απλά έχω λίγο drain στο flight mode ... οπότε μάλλον θέλει ένα restart Edited June 23, 2014 by sp_stavros Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts