Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά τι είναι καλύτερο να περάσουμε με fastboot το factory image ή με custom recovery το OTA; Ενα clean install δεν είναι παντα προτιμότερο;;

Παιδιά ο franco kernel εχει καλη αυτονομια ?Και επισης πως κοιταω αν εχω τους καινουριους drivers gpu?

Σχεδιάστηκε θεωρητικά για να έχει αυτονομία χωρίς πολλά πειράγματα, αλλά έγινε διάσημος και γι' αυτό. Είναι απο τους πιο αξιόπιστους kernels. Εγώ αυτόν θα βάλω μετά τον stock kernel που έχω τώρα για να συγκρίνω.

Σχεδιάστηκε θεωρητικά για να έχει αυτονομία χωρίς πολλά πειράγματα, αλλά έγινε διάσημος και γι' αυτό. Είναι απο τους πιο αξιόπιστους kernels. Εγώ αυτόν θα βάλω μετά τον stock kernel που έχω τώρα για να συγκρίνω.

Και εγω σημερα περασα τον r52 θα δουμε πως θα πει

παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη οταν εχουμε μνμ η τηλεφωνο να αναβοσβηνει το φλας???το ειδα σε iphone kai galaxy και λεω γιατι οχι και σε νεξους!!!!

παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη οταν εχουμε μνμ η τηλεφωνο να αναβοσβηνει το φλας???το ειδα σε iphone kai galaxy και λεω γιατι οχι και σε νεξους!!!!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Παλικάρια, τι παίζει με την 4.4.3; Να τη βάλω ή ακόμα; Διαπιστώσατε καμιά ασυμβατότητα με καμιά εφαρμογή ή κάνα προβληματάκι σχετικό με root, xposed κλπ;

Επίσης, είδα μόλις ότι ο flar2 ενημέρωσε τον τίτλο του Elemental X με τον 0.43. Ακούω reviews πριν τον περάσω.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Παλικάρια, τι παίζει με την 4.4.3; Να τη βάλω ή ακόμα; Διαπιστώσατε καμιά ασυμβατότητα με καμιά εφαρμογή ή κάνα προβληματάκι σχετικό με root, xposed κλπ;

Επίσης, είδα μόλις ότι ο flar2 ενημέρωσε τον τίτλο του Elemental X με τον 0.43. Ακούω reviews πριν τον περάσω.

Όλα άψογα μέχρι στιγμής.

Νομιζω πως αυτο που ψαχνεις ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=net.megawave.flashalerts&hl=el

Αυτο που σου εδωσε ο φιλος ειναι για το LED μονο

Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

ποιες καστομ την εχουν ενσωματωσει?

Επίσημα σήμερα η purity,με το μαγικό χερι του Kener.....

Nexus 5 red 16GB

Επίσημα σήμερα η purity,με το μαγικό χερι του Kener.....

ωραιος.λογικα οπου ναναι και οι αλλοι.η purity βγαζει συχνα updates,σωστα?απαιτουσε reset?

Vamos Aris

ωραιος.λογικα οπου ναναι και οι αλλοι.η purity βγαζει συχνα updates,σωστα?απαιτουσε reset?

Αν έχεις stock rom factory reset wipe dalvik / cashe και είσαι έτοιμος....

Nexus 5 red 16GB

Δε θα το έλεγα. Η τελευταία ήταν πριν ένα μήνα 8/5. Αλλά είναι προσεγμένη δουλειά. Δε χρειάζεται update πάντα. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kαι γιατί να μην περιμένουμε εμείς review από σένα πριν το περάσουμε; :lol: :D

Στο νήμα της purity είναι ακόμη 4.4.2. Μόνο τα gapps είναι 4.4.3.

http://d-h.st/JJQ εδω εισαι φιλε μου,οχι απλα γρηγορη,σφαιρα ειναι,λογικο αφου εχει βαλει το χερακι του ο Kener(Uber development) :)

Nexus 5 red 16GB

Ρε παιδιά δώστε μου μια απάντηση γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Όταν έχουμε custom kernel και θέλουμε να βάλουμε στοκ κερνελ πρέπει να κάνω dirty flash τη ρομ που έχω ( στοκ ) ή μπορώ να βρω τον στοκ κερνελ σε zip και να τον βάλω από recovery;
:D

Ρε παιδιά δώστε μου μια απάντηση γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Όταν έχουμε custom kernel και θέλουμε να βάλουμε στοκ κερνελ πρέπει να κάνω dirty flash τη ρομ που έχω ( στοκ ) ή μπορώ να βρω τον στοκ κερνελ σε zip και να τον βάλω από recovery;

Και τα δυο μπορεις να κανεις,το ποιο σωστο κατα την γνωμη μου ειναι να κανεις flash την ρομ ετσι ωστε να μην εχεις καταλοιπα απο των προηγουμενο kernel...

Nexus 5 red 16GB

http://d-h.st/JJQ εδω εισαι φιλε μου,οχι απλα γρηγορη,σφαιρα ειναι,λογικο αφου εχει βαλει το χερακι του ο Kener(Uber development) :)

Ρε παιδιά πρώτη φορά το παθαίνω αυτό:

Έχω κολλήσει στο σετάρισμα του Google account.

Φτάνω στο σημείο για να μου έρθει ο 6ψήφιος αριθμός ασφαλείας στο κινητό, αλλά δεν έρχεται ποτέ σε sms.

Στη notification bar λεέι πως τα Hangouts απαιτούν ενημέρωση των υπηρεσιών Google για να δουλέψουν. Το πατάω αλλά με ξαναπετάει στην αρχή για σετάριμα του λογαριασμού (το ξανακάνω και πάλι μήνυμα δεν έρχεται).

PA Stock Gapps έχω φλασάρει κατ ευθείαν μετά την Purity και πιο πριν full wipe.

Έστειλα μήνυμα από άλλη συσκευή και δεν πάει φυσικά το μήνυμα. Άρα το πρόβλημα είναι στο Hangouts/Google Services Update που 'έχω τη εντύπωση πως γινόταν αυτόματα.

Καμία ιδέα;

Edited by spdrosin

Και τα δυο μπορεις να κανεις,το ποιο σωστο κατα την γνωμη μου ειναι να κανεις flash την ρομ ετσι ωστε να μην εχεις καταλοιπα απο των προηγουμενο kernel...

Οκ. Ευχαριστώ!

Άλλη μια ερώτηση. Με στοκ ρομ και xposed - gravity box , αν πω οτι γυρναω σε στοκ κερνελ, θα χαθουν οι ρυθμίσεις μου ή θα μείνουν όλα; Και το ρουτ μαζί.

Οκ. Ευχαριστώ!

Άλλη μια ερώτηση. Με στοκ ρομ και xposed - gravity box , αν πω οτι γυρναω σε στοκ κερνελ, θα χαθουν οι ρυθμίσεις μου ή θα μείνουν όλα; Και το ρουτ μαζί.

δεν χανεται τιποτα,ουτε το ρουτ απο την στιγμη που υπαρχει το supersu,το εχω κανει απειρες φορες σε δοκιμες κερνελ,αλλα και να φλασαρεις μονο το zip του stock κερνελ,και παλι δεν θα εχεις προβλημα,δυο επιλογες το ιδιο αποτελεσμα,απλα με flash rom εισαι ψυχολογικα ποιο σιγουρος.....:lol:

Nexus 5 red 16GB

δεν χανεται τιποτα,ουτε το ρουτ απο την στιγμη που υπαρχει το supersu,το εχω κανει απειρες φορες σε δοκιμες κερνελ,αλλα και να φλασαρεις μονο το zip του stock κερνελ,και παλι δεν θα εχεις προβλημα,δυο επιλογες το ιδιο αποτελεσμα,απλα με flash rom εισαι ψυχολογικα ποιο σιγουρος.....:lol:

Ευχαριστώ πολύ! Λέω να δοκιμάσω elementalX. Αν και ο νέος κερνελ της 4.4.3 μου φαίνεται οτι πάει καλά..

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)