gtctsiamp Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Πάμε πάλι.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εγω γυρισα τελειως στοκ και κλειδωμα boot loader αλλα ΟΤΑ δεν μου εχει ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδιά ο franco kernel εχει καλη αυτονομια ?Και επισης πως κοιταω αν εχω τους καινουριους drivers gpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Τελικά τι είναι καλύτερο να περάσουμε με fastboot το factory image ή με custom recovery το OTA; Ενα clean install δεν είναι παντα προτιμότερο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδιά ο franco kernel εχει καλη αυτονομια ?Και επισης πως κοιταω αν εχω τους καινουριους drivers gpu? Σχεδιάστηκε θεωρητικά για να έχει αυτονομία χωρίς πολλά πειράγματα, αλλά έγινε διάσημος και γι' αυτό. Είναι απο τους πιο αξιόπιστους kernels. Εγώ αυτόν θα βάλω μετά τον stock kernel που έχω τώρα για να συγκρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Σχεδιάστηκε θεωρητικά για να έχει αυτονομία χωρίς πολλά πειράγματα, αλλά έγινε διάσημος και γι' αυτό. Είναι απο τους πιο αξιόπιστους kernels. Εγώ αυτόν θα βάλω μετά τον stock kernel που έχω τώρα για να συγκρίνω. Και εγω σημερα περασα τον r52 θα δουμε πως θα πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη οταν εχουμε μνμ η τηλεφωνο να αναβοσβηνει το φλας???το ειδα σε iphone kai galaxy και λεω γιατι οχι και σε νεξους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη οταν εχουμε μνμ η τηλεφωνο να αναβοσβηνει το φλας???το ειδα σε iphone kai galaxy και λεω γιατι οχι και σε νεξους!!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 εννοω το φλας τς καμερας,,αυτα που μου εστειλες το κανουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παλικάρια, τι παίζει με την 4.4.3; Να τη βάλω ή ακόμα; Διαπιστώσατε καμιά ασυμβατότητα με καμιά εφαρμογή ή κάνα προβληματάκι σχετικό με root, xposed κλπ; Επίσης, είδα μόλις ότι ο flar2 ενημέρωσε τον τίτλο του Elemental X με τον 0.43. Ακούω reviews πριν τον περάσω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παλικάρια, τι παίζει με την 4.4.3; Να τη βάλω ή ακόμα; Διαπιστώσατε καμιά ασυμβατότητα με καμιά εφαρμογή ή κάνα προβληματάκι σχετικό με root, xposed κλπ; Επίσης, είδα μόλις ότι ο flar2 ενημέρωσε τον τίτλο του Elemental X με τον 0.43. Ακούω reviews πριν τον περάσω. Όλα άψογα μέχρι στιγμής. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη οταν εχουμε μνμ η τηλεφωνο να αναβοσβηνει το φλας???το ειδα σε iphone kai galaxy και λεω γιατι οχι και σε νεξους!!!! Νομιζω πως αυτο που ψαχνεις ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=net.megawave.flashalerts&hl=el Αυτο που σου εδωσε ο φιλος ειναι για το LED μονο Edited June 5, 2014 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ποιες καστομ την εχουν ενσωματωσει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ποιες καστομ την εχουν ενσωματωσει? Επίσημα σήμερα η purity,με το μαγικό χερι του Kener..... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Επίσημα σήμερα η purity,με το μαγικό χερι του Kener..... ωραιος.λογικα οπου ναναι και οι αλλοι.η purity βγαζει συχνα updates,σωστα?απαιτουσε reset? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ωραιος.λογικα οπου ναναι και οι αλλοι.η purity βγαζει συχνα updates,σωστα?απαιτουσε reset? Αν έχεις stock rom factory reset wipe dalvik / cashe και είσαι έτοιμος.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 ωραιος.λογικα οπου ναναι και οι αλλοι.η purity βγαζει συχνα updates,σωστα?απαιτουσε reset? Δε θα το έλεγα. Η τελευταία ήταν πριν ένα μήνα 8/5. Αλλά είναι προσεγμένη δουλειά. Δε χρειάζεται update πάντα. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παλικάρια, τι παίζει με την 4.4.3; Να τη βάλω ή ακόμα; Διαπιστώσατε καμιά ασυμβατότητα με καμιά εφαρμογή ή κάνα προβληματάκι σχετικό με root, xposed κλπ; Επίσης, είδα μόλις ότι ο flar2 ενημέρωσε τον τίτλο του Elemental X με τον 0.43. Ακούω reviews πριν τον περάσω. Kαι γιατί να μην περιμένουμε εμείς review από σένα πριν το περάσουμε; :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Στο νήμα της purity είναι ακόμη 4.4.2. Μόνο τα gapps είναι 4.4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Στο νήμα της purity είναι ακόμη 4.4.2. Μόνο τα gapps είναι 4.4.3. http://d-h.st/JJQ εδω εισαι φιλε μου,οχι απλα γρηγορη,σφαιρα ειναι,λογικο αφου εχει βαλει το χερακι του ο Kener(Uber development) :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ρε παιδιά δώστε μου μια απάντηση γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Όταν έχουμε custom kernel και θέλουμε να βάλουμε στοκ κερνελ πρέπει να κάνω dirty flash τη ρομ που έχω ( στοκ ) ή μπορώ να βρω τον στοκ κερνελ σε zip και να τον βάλω από recovery; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ρε παιδιά δώστε μου μια απάντηση γιατί κόλλησε το μυαλό μου. Όταν έχουμε custom kernel και θέλουμε να βάλουμε στοκ κερνελ πρέπει να κάνω dirty flash τη ρομ που έχω ( στοκ ) ή μπορώ να βρω τον στοκ κερνελ σε zip και να τον βάλω από recovery; Και τα δυο μπορεις να κανεις,το ποιο σωστο κατα την γνωμη μου ειναι να κανεις flash την ρομ ετσι ωστε να μην εχεις καταλοιπα απο των προηγουμενο kernel... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) http://d-h.st/JJQ εδω εισαι φιλε μου,οχι απλα γρηγορη,σφαιρα ειναι,λογικο αφου εχει βαλει το χερακι του ο Kener(Uber development) :) Ρε παιδιά πρώτη φορά το παθαίνω αυτό: Έχω κολλήσει στο σετάρισμα του Google account. Φτάνω στο σημείο για να μου έρθει ο 6ψήφιος αριθμός ασφαλείας στο κινητό, αλλά δεν έρχεται ποτέ σε sms. Στη notification bar λεέι πως τα Hangouts απαιτούν ενημέρωση των υπηρεσιών Google για να δουλέψουν. Το πατάω αλλά με ξαναπετάει στην αρχή για σετάριμα του λογαριασμού (το ξανακάνω και πάλι μήνυμα δεν έρχεται). PA Stock Gapps έχω φλασάρει κατ ευθείαν μετά την Purity και πιο πριν full wipe. Έστειλα μήνυμα από άλλη συσκευή και δεν πάει φυσικά το μήνυμα. Άρα το πρόβλημα είναι στο Hangouts/Google Services Update που 'έχω τη εντύπωση πως γινόταν αυτόματα. Καμία ιδέα; Edited June 5, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Και τα δυο μπορεις να κανεις,το ποιο σωστο κατα την γνωμη μου ειναι να κανεις flash την ρομ ετσι ωστε να μην εχεις καταλοιπα απο των προηγουμενο kernel... Οκ. Ευχαριστώ! Άλλη μια ερώτηση. Με στοκ ρομ και xposed - gravity box , αν πω οτι γυρναω σε στοκ κερνελ, θα χαθουν οι ρυθμίσεις μου ή θα μείνουν όλα; Και το ρουτ μαζί. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Οκ. Ευχαριστώ! Άλλη μια ερώτηση. Με στοκ ρομ και xposed - gravity box , αν πω οτι γυρναω σε στοκ κερνελ, θα χαθουν οι ρυθμίσεις μου ή θα μείνουν όλα; Και το ρουτ μαζί. δεν χανεται τιποτα,ουτε το ρουτ απο την στιγμη που υπαρχει το supersu,το εχω κανει απειρες φορες σε δοκιμες κερνελ,αλλα και να φλασαρεις μονο το zip του stock κερνελ,και παλι δεν θα εχεις προβλημα,δυο επιλογες το ιδιο αποτελεσμα,απλα με flash rom εισαι ψυχολογικα ποιο σιγουρος.....:lol: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 δεν χανεται τιποτα,ουτε το ρουτ απο την στιγμη που υπαρχει το supersu,το εχω κανει απειρες φορες σε δοκιμες κερνελ,αλλα και να φλασαρεις μονο το zip του stock κερνελ,και παλι δεν θα εχεις προβλημα,δυο επιλογες το ιδιο αποτελεσμα,απλα με flash rom εισαι ψυχολογικα ποιο σιγουρος.....:lol: Ευχαριστώ πολύ! Λέω να δοκιμάσω elementalX. Αν και ο νέος κερνελ της 4.4.3 μου φαίνεται οτι πάει καλά.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts