Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπαίνει ο πιτσιρικάς recovery?

Οχι εγω μπηκα αλλα το αφησα στην οθονη του wipe για να κανω μια δουλεια αμμεσα και οταν γυρισα ηταν πλεον αργα...Υπεθεσες κατι αλλο;

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Carbon ROM Changelog

Nightly 5-15-2014

Fix Gallery bug

Other small stuff

Είσαι μεγάλος tester τελικά.:lol:

χαχαχα ειδες τιποτα δεν λεμε στην τυχη:lol:Εχθες να πω την αληθεια ξενερωσα με την carbon διοτι ενω οι devs δουλευουν πραγματικα καθε μερα και την εχουν φτασει σε πολυ καλο επιπεδο τσαφ bug..........και που εεε, στην γκαλερι αν ειναι δυνατον:wacko:

Θα την δοκιμασω σε λιγο αν και απο τι λενε στο googleplus ειναι ολα οκ!!!

Υ.Γ εχθες εκανα μια δοκιμη trinity kernel με carbon και Mahdi.......το nexus εγινε πυραυλος εδαφους αερος:superman: οτι και να πω για αυτον τον kernel σε θεμα ταχυτητας ειναι λιγο πραγματικα,αλλα η μπαταρια ειναι σε stock επιπεδα με επιδοσεις φωτια ομως!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

χαχαχα ειδες τιποτα δεν λεμε στην τυχη:lol:Εχθες να πω την αληθεια ξενερωσα με την carbon διοτι ενω οι devs δουλευουν πραγματικα καθε μερα και την εχουν φτασει σε πολυ καλο επιπεδο τσαφ bug..........και που εεε, στην γκαλερι αν ειναι δυνατον:wacko:

Θα την δοκιμασω σε λιγο αν και απο τι λενε στο googleplus ειναι ολα οκ!!!

Υ.Γ εχθες εκανα μια δοκιμη trinity kernel με carbon και Mahdi.......το nexus εγινε πυραυλος εδαφους αερος:superman: οτι και να πω για αυτον τον kernel σε θεμα ταχυτητας ειναι λιγο πραγματικα,αλλα η μπαταρια ειναι σε stock επιπεδα με επιδοσεις φωτια ομως!!!

Δεν σου ζεσταίνει το κινητό ο trinity?

Φίλος με N4 μου έλεγε ότι του το ζέσταινε όπως έκανε σε εμας ο UBER.

Από μπαταρία ψιλοκαλός είναι ο trinity για αυτά που δίνει, διότι μπορεί να έχει τους 4 πυρήνες online πάντα αλλά δεν χαλάει ενέργεια για να τους ανοιγοκλείνει.;)

Δεν σου ζεσταίνει το κινητό ο trinity?

Φίλος με N4 μου έλεγε ότι του το ζέσταινε όπως έκανε σε εμας ο UBER.

Από μπαταρία ψιλοκαλός είναι ο trinity για αυτά που δίνει, διότι μπορεί να έχει τους 4 πυρήνες online πάντα αλλά δεν χαλάει ενέργεια για να τους ανοιγοκλείνει.;)

Ο πρωτος kernel που φλασαρα στο nexus ηταν ο trinity...στη αρχη εφαγα κολημα διοτι ηταν τοσο γρηγορος που ολοι οι αλλοι μου φενονταν οτι σερνονται.....να σου πω την αληθεια απο εχθες τον εχω στην Mahdi και δεν εχω προσεξει καποιο θεμα με την θερμοκρασια,και του εχω κανει και bench αλλα ολα ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα,αλλα φιλε απο θεμα ταχυτητας οτι ποιο γρηγορο κυκλοφορει αυτη την στιγμη για εμενα με διαφορα!!!

Nexus 5 red 16GB

Mια παρατήρηση: Σε Purity ο ElementalX δεν ανάβει το led κατα τη διάρκεια της φόρτισης, δεν ξέρω γιατί, γύρισα πίσω σε Code Blue (aka Purified) κι όλα οκ ξανά. ;)

Mια παρατήρηση: Σε Purity ο ElementalX δεν ανάβει το led κατα τη διάρκεια της φόρτισης, δεν ξέρω γιατί, γύρισα πίσω σε Code Blue (aka Purified) κι όλα οκ ξανά. ;)

Στη slim δουλεύει πάντως το battery light με elemental.

Στη slim δουλεύει πάντως το battery light με elemental.

Εγω σε οσες rom των εχω δοκιμασει αναβει παντα το led.....Μηπως ειναι καμια ρυθμισει;

Nexus 5 red 16GB

Εγω σε οσες rom των εχω δοκιμασει αναβει παντα το led.....Μηπως ειναι καμια ρυθμισει;

Καμια ρυθμιση παντως δεν εχω κανει εγω σιγουρα ή να εβαλα καμια εφαρμογη. Τελος παντων. Ποιος ξερει. Κι ο "Purified" μια χαρα μου κανει.

Ενα μικρο βιντεο απο την τελευταια nightly carbon rom με elementalX 0.38 και theme kitkat black red απο των ενσωματωμενο cm theme manager τις carbon!

Υ.Γ Dpi 400 icon pack moonshine black

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

Και γω τη σλιμ τη λάτρεψα για το χαμηλό dpi..

συγνώμη για την ερώτηση παιδιά,είμαι νέος χρήστης του νέξους ,τι ενοείτε οτι έχει ωραίο feeling το χαμηλό dpi?

πως γίνεται αυτό? δεν είναι αρνητικό το χαμηλο dpi? έχει τέτοια οθονάρα το n5 ποιος ο λόγος?

Samsung Note 9 Black

συγνώμη για την ερώτηση παιδιά,είμαι νέος χρήστης του νέξους ,τι ενοείτε οτι έχει ωραίο feeling το χαμηλό dpi?

πως γίνεται αυτό? δεν είναι αρνητικό το χαμηλο dpi? έχει τέτοια οθονάρα το n5 ποιος ο λόγος?

Μη μπερδεύεις dpi με ppi ( υποψιάζομαι αυτό εννοείς ) .

Επειδή ακριβώς έχει τέτοια "οθονάρα" το Ν5 είναι κρίμα να πηγαίνει αχρησιμοποίητη έχοντας τέτοια τεράστια εικονίδια

, μενου, tiles κλπ, όπως εμφανίζονται στο default 480 dpi.

Μη μπερδεύεις dpi με ppi ( υποψιάζομαι αυτό εννοείς ) .

Επειδή ακριβώς έχει τέτοια "οθονάρα" το Ν5 είναι κρίμα να πηγαίνει αχρησιμοποίητη έχοντας τέτοια τεράστια εικονίδια

, μενου, tiles κλπ, όπως εμφανίζονται στο default 480 dpi.

oups, σωστός!

my bad.

καλή φάση! αξίζει να πάω σε custom για να έχω όλα αυτά?

τι μειωνεκτήματα έχει η custom? προσφέρει την εμπειρία του stock? δηλαδή να μην κολλάει πουθενά,καλή σχετικά μπαταρία και χωρίς bugs?

Samsung Note 9 Black

Ενα μικρο βιντεο απο την τελευταια nightly carbon rom με elementalX 0.38 και theme kitkat black red απο των ενσωματωμενο cm theme manager τις carbon!

Υ.Γ Dpi 400 icon pack moonshine black

πολυ ωραια ρομ και η καρμπον,μου ελειψε.πολυ ..γεματη!

Vamos Aris

Με carbon (την προτελευταία) και elementalX 0.38 χτες μετά απο 1 εβδομάδα είχα ένα BSOD. Μετα από soft reset δεν μου έβρισκε με τίποτα σήμα το GPS. Έστρωσε μετά από άλλα δυο resets. Το επίσης παράξενο είναι ότι μετά από κάθε reset έχανε το wallpaper και γυρνούσε σε ένα live wallpaper.

Έτσι ήρθα σε slim, με AiO Gapps και προς το παρόν stock kernel και μετά για αλλαγή με βλέπω για code blue.

Δεν έχω ροοτ guys...Είναι στανταρ αυτό, πρέπει να φλασάρω SU σε recovery???

Edited by gpou

Με carbon (την προτελευταία) και elementalX 0.38 χτες μετά απο 1 εβδομάδα είχα ένα BSOD. Μετα από soft reset δεν μου έβρισκε με τίποτα σήμα το GPS. Έστρωσε μετά από άλλα δυο resets. Το επίσης παράξενο είναι ότι μετά από κάθε reset έχανε το wallpaper και γυρνούσε σε ένα live wallpaper.

Έτσι ήρθα σε slim, με AiO Gapps και προς το παρόν stock kernel και μετά για αλλαγή με βλέπω για code blue.

Δεν έχω ροοτ guys...Είναι στανταρ αυτό, πρέπει να φλασάρω SU σε recovery???

Με custom rom δεν παίζει να μην εχεις root.

Αν έχεις την slim που γραφεις, ενεργοποίησε το από τα developer options.

Καμία φορά το κάνει εγώ πάντα φλασαρω τον superSU. Ας ενεργοποιήσει apps κάδο adb
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Με custom rom δεν παίζει να μην εχεις root.

Αν έχεις την slim που γραφεις, ενεργοποίησε το από τα developer options.

Σωστός :)

Ευχαριστώ

Σωστός :)

Ευχαριστώ

Και εμένα μου έσπασε τα νεύρα στην αρχή αλλά όταν είδα τις χάρες της κόλλησα.

Δεν την αλλάζω με τίποτα σαν primary.:D

Μόνο kernels δοκιμάζω.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διάβασα μία φήμη:D ότι η LS για το N7 έχει μία παραλλαγή του UBER.

Αν ξέρει κάποιος που παίζει να βρω τον kernel θα ήμουν ευγνώμων.:)

Είμαι λίγο offtopic αλλά εμπιστεύομαι τους ψαγμένους κατόχους των N5.:clap:

Πάντως άποψη μου η slim πολύ σφαιρατη...Αν και με τον elementalx βλέπω να ρουφάει...Αν μπορεί κάποιος να μου πει κανένα άλλο κερνελ να τα κάνω σετ για καλη αυτονομία θα μαι υποχρεος.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κάτι άλλο αν δεν γίνομαι ενοχλητικός..Δεν μπορω να κάνω back up sto recovery..Επίσης όταν θέλω να κάνω install υπάρχει κάποιος Default φακελος Που Βρίσκω τα zip μου ;

Πάντως άποψη μου η slim πολύ σφαιρατη...Αν και με τον elementalx βλέπω να ρουφάει...Αν μπορεί κάποιος να μου πει κανένα άλλο κερνελ να τα κάνω σετ για καλη αυτονομία θα μαι υποχρεος.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κάτι άλλο αν δεν γίνομαι ενοχλητικός..Δεν μπορω να κάνω back up sto recovery..Επίσης όταν θέλω να κάνω install υπάρχει κάποιος Default φακελος Που Βρίσκω τα zip μου ;

Τι recovery εχεις?

Τα zip είναι οπου τα εχεις βάλει. Δεν αλλάζει κάτι απο το recovery.

oups, σωστός!

my bad.

καλή φάση! αξίζει να πάω σε custom για να έχω όλα αυτά?

τι μειωνεκτήματα έχει η custom? προσφέρει την εμπειρία του stock? δηλαδή να μην κολλάει πουθενά,καλή σχετικά μπαταρία και χωρίς bugs?

Και σε stock rom μπορείς να αλλάξεις dpi, αρκεί να είσαι ρουταρισμένος.

'Η κατέβασε αυτή τη εφαρμογή ή πας μέσω του file manager σου στο system>build.prop

και αλλάζεις το νούμερο στη γραμμμή ro.sf. lcd_density=480, save και reboot.

480 είναι το stock, 370 χρησιμοποιεί η Slim, μπορείς να παίξεις με ενδιάμεσες τιμές.

Προσωπικά το έχω στο 400.

απο αυριο λεω να ξεκινισω το ρουτ σαν καινουριοσ σε ρουτ πια ρομ θα προτεινατε να βαλω για αρχη ωστε να μην με φορτωνει με υπερβολικα πραγματα και να εχω και καλη αυτονομια . και καποιο λινκ θα με βοηθουμε πολυ Edited by demosthenes7

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Τι recovery εχεις?

Τα zip είναι οπου τα εχεις βάλει. Δεν αλλάζει κάτι απο το recovery.

Twrp εχω.Κατέβασα πχ τώρα το weekly tis slim και ενω εκανα λήψη τώρα δεν το βρίσκω για instal.Ουτε το back up που εκανα πριν δεν βρίσκω τώρα για restore

απο αυριο λεω να ξεκινισω το ρουτ σαν καινουριοσ σε ρουτ πια ρομ θα προτεινατε να βαλω για αρχη ωστε να μην με φορτωνει με υπερβολικα πραγματα και να εχω και καλη αυτονομια . και καποιο λινκ θα με βοηθουμε πολυ

Purity με code blue kernel. Δες τα topic στο XDA. Έχουν εξαιρετικά OP.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Twrp εχω.Κατέβασα πχ τώρα το weekly tis slim και ενω εκανα λήψη τώρα δεν το βρίσκω για instal.Ουτε το back up που εκανα πριν δεν βρίσκω τώρα για restore

Είναι στο /sdcard/download

Η weekly της slim αυτή την στιγμη είναι πιο παλιά από την stable.

Τα backup είναι στο /sdcard/TWRP αλλά αν πας recovery και μετα restore θα στα δειξει κατευθείαν.

Edited by gtctsiamp

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)