hgemwn Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εμένα πάντως στο 5 δεν έχω δει την τρελή διαφορά σε σχέση με το g2. Πάνω κάτω και τα δύο την μέρα την βγάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πιο γρηγορη αλλα και σταθερη με βασικα στοιχεια customization (κι οχι τρελα πραγματα) ποια θεωρειτε εσεις που εχετε χρησιμοποιησει αρκετες (ειδικα μεσω multirom); Εγω εχω δοκιμασει την Purity και μονο και ειμαι οκ. Απλα δεν εχω το χρονο και τη διαθεση να φλασαρω και να ξαναστηνω ή να ασχοληθω με multirom, κι αν καποιος μου προτεινει κατι που θα δω διαφορα, θα το δοκιμασω. Μια φορά θα ασχοληθείς με το Multirom για κανένα τεταρτάκι και θα κάνεις τη ζωή σου απείρως πιο εύκολη. Για παραπάνω από Purity δες Mahdi ή Carbon με σταθερά γενικά builds. σας ευχαριστω παιδες!δε περιμενα τοσο καλα λογια για τον συγκεκριμενο.θυμαμαι ειχα πολλη οθονη με τον furnace,αλλα βλεπω εχει πολυ καιρο να βγαλει. Ο Savoca ξαναγόρασε Ν5 οπότε θα δούμε πάλι σύντομα νέα έκδοση του Furnace. Quick Newsfeed :p : Stable build επιτέλους από Liquid και σταθερό ( ως προς τη λειτουργία ) build επίσης από Vanir. Κατά τα άλλα εξαιρετικά ισορροπημένος συνδυασμός μεταξύ επιδόσεων και μπαταρίας από Carbon + Code Blue. Χρήση κυρίως newsreading+texting, υπό wifi και 2G, location κλπ off, σταθερή φωτεινότητα 40% και μεσολάβησε και ένα φλασάριμσα της τελευταίας carbon ( + 2 reboots ) που ευτυχώς δε μηδένισε τα στατιστικά της μπαταρίας : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλα αμα ερθεις Χανια εννοειτε θα μου το πεις να πιουμε καφεδακι!!!:) Ειδες που σου ειπα οτι ειναι εξαιρετικα γρηγορη....και απο παραμετροποιησεις μπορει να μην ειναι full οπως carbon - c rom - Mahdi αλλα εχει αρκετα πραγματα,απο σταθεροτητα ομως μακραν η καλητερη που εχω δοκιμασει!!! Σταθερότητα και πανω απο όλα ταχύτητα.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλα με τη δικη μου χρηση,δε νομιζω οτι θα δω 8 ωρες οθονης που ειδα σε 2 μερες στο G2 με mahdi rom.μαξ που ειχα πιασει ηταν οι 5..οποτε ναι,υπαρχει διαφορα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Άλλο direct link gia franco linaro έχουμε;γτ αυτό δε κατεβαίνει με τπτ.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Άλλο direct link gia franco linaro έχουμε;γτ αυτό δε κατεβαίνει με τπτ.. κανονικα κατεβηκε σε μενα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μια φορά θα ασχοληθείς με το Multirom για κανένα τεταρτάκι και θα κάνεις τη ζωή σου απείρως πιο εύκολη. Για παραπάνω από Purity δες Mahdi ή Carbon με σταθερά γενικά builds. Ο Savoca ξαναγόρασε Ν5 οπότε θα δούμε πάλι σύντομα νέα έκδοση του Furnace. Quick Newsfeed :p : Stable build επιτέλους από Liquid και σταθερό ( ως προς τη λειτουργία ) build επίσης από Vanir. Κατά τα άλλα εξαιρετικά ισορροπημένος συνδυασμός μεταξύ επιδόσεων και μπαταρίας από Carbon + Code Blue. Χρήση κυρίως newsreading+texting, υπό wifi και 2G, location κλπ off, σταθερή φωτεινότητα 40% και μεσολάβησε και ένα φλασάριμσα της τελευταίας carbon ( + 2 reboots ) που ευτυχώς δε μηδένισε τα στατιστικά της μπαταρίας : Ο συνδυασμός σου φαίνεται καλός...εγώ έχω standby 17 h και 4 ώρες screen και είμαι στο 17% .με στοκ Ρομ και linaro ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλο direct link gia franco linaro έχουμε;γτ αυτό δε κατεβαίνει με τπτ..http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=1588#downloads ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλα με τη δικη μου χρηση,δε νομιζω οτι θα δω 8 ωρες οθονης που ειδα σε 2 μερες στο G2 με mahdi rom.μαξ που ειχα πιασει ηταν οι 5..οποτε ναι,υπαρχει διαφορα Εγώ με στοκ Ρομ στο g2 το βράδυ είχα 20% μπαταρία με την ίδια χρήση με το νεξους και λιναρο 5%. Οπότε και τα δύο τα φορτίζω το βράδυ.. Δεν θυμάμαι το screen αλλά το φορτισμα δεν το γλυτωνα το βράδυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μια ερώτηση.Βρήκα τον linaro μέσω rom installer apk .Δεν κουμπωνει με την cm;Γιατί μόλις κάνω install κολαει μετα στο google ...Και επειδή με διαφέρει και μένα η αυτονομία μπορείτε να μου δώσετε ενα συνδυασμό linaro με κάποια σταθερή rom?Αν είναι και λίγο παραμετροποιησιμη ακόμα καλυτερα.Ευχαριστω Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μια ερώτηση.Βρήκα τον linaro μέσω rom installer apk .Δεν κουμπωνει με την cm;Γιατί μόλις κάνω install κολαει μετα στο google ...Και επειδή με διαφέρει και μένα η αυτονομία μπορείτε να μου δώσετε ενα συνδυασμό linaro με κάποια σταθερή rom?Αν είναι και λίγο παραμετροποιησιμη ακόμα καλυτερα.Ευχαριστω Φλάσαρες AOSP kernel πάνω σε CM που θέλει CAF... ? :blink: = bootloop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εντάξει εσύ μου απαντήσεις και σε ευχαριστώ αλλά μην νομίζεις οτι κατάλαβα τι εννοεις...Δεν το έχω και πολύ το θέμα.Πειραματιζομαι.Κατεληξα σε slim και linaro τελικά.Τι λέτε; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μια ερώτηση.Βρήκα τον linaro μέσω rom installer apk .Δεν κουμπωνει με την cm;Γιατί μόλις κάνω install κολαει μετα στο google ...Και επειδή με διαφέρει και μένα η αυτονομία μπορείτε να μου δώσετε ενα συνδυασμό linaro με κάποια σταθερή rom?Αν είναι και λίγο παραμετροποιησιμη ακόμα καλυτερα.Ευχαριστω δοκιμασε τον chaos ηταν ο καλυτερος σε μπαταρια θυμαμαι ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για cm παντα και γνωμη μου αν δε πολυκαταλαβαινεις,μεινε στοκ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 δοκιμασε τον chaos ηταν ο καλυτερος σε μπαταρια θυμαμαι ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για cm παντα και γνωμη μου αν δε πολυκαταλαβαινεις,μεινε στοκ Φιλέ μου σεβαστό αυτό που λες και ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είμαι και εντελώς άσχετος.Απλα καποια πραγματα τα κάνω μόνος μου και αν κάτι πάω στραβά εδώ είστε εσεις!Έτσι δεν είναι;Ασε που και χοντραδα να κάνω ο γείτονας με ξελασπωνει.Αλλωστε έτσι θα μάθω πεντε πραγματα παραπάνω.Σκαλιζοντας και ρωτώντας..Φιλικά παντα Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Σκαλιζοντας και ρωτώντας..Φιλικά παντα Πριν το σκάλισμα ξεκίνα το διάβασμα και μετά όλα τα άλλα ! Μη κανεις πράγματα στη τύχη! Φιλικότατα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλημέρα σε όλους είμαι καινούριος κάτοχος νεξουσ και θέλω να μου πει κάποιος που μπορω να ενημερωθω για ορολογίες για Ρουτ εφαρμογεσ κλπ κλπ Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Πριν το σκάλισμα ξεκίνα το διάβασμα και μετά όλα τα άλλα ! Μη κανεις πράγματα στη τύχη! Φιλικότατα ! Σωστός captain... Πρώτα λίγο διάβασμα και μετά όλα τα άλλα... Αλλά πρέπει να φάμε και λίγο τα μούτρα μας έτσι και αλλιώς να μάθουμε... Εγώ από galaxy nexus που είχα αρχίσει τα πειράματα μόνο μια μουτζα έλειπε να μου βγάλει το galaxy nexus... Αλλά εκεί κατάλαβα την αξία του νεξους σε σχέση με όλα τα άλλα Android και γιαυτό πάντα γυριζω σε Νέξους συσκευή ...όλοι τα έχουμε φάει πιστεύω τα μούτρα μας αλλά μάθαμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Κριμα βρηκα bug στην carbon:mad: :!: οταν ανοιξεις την gallery και διαλεξεις φωτο, οταν αυτη ανοιγει δεν φενονται η τελιτσες του μενου οπου διαλεγεις τι θελεις να κανεις,δηλ αν θελεις την φωτο για wallpaper κτλ!!! Carbon ROM Changelog Nightly 5-15-2014 Fix Gallery bug Other small stuff Είσαι μεγάλος tester τελικά.:lol: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Αυτό που χρειαζεσαι είναι η Mahdi η Slimkat.Πάντως είναι καλό να εχεις multirom διότι δοκιμαζεις οποτε θέλεις roms και αν δεις οτι σε ικανοποιούν τις κρατας,και το βασικό είναι οτι εχεις παντα μια rom έτοιμη χωρίς να την χαλας π.χ εγώ έχω την stock με Χposed και gravity box στημενη όπως μου αρέσει! Μια φορά θα ασχοληθείς με το Multirom για κανένα τεταρτάκι και θα κάνεις τη ζωή σου απείρως πιο εύκολη. Για παραπάνω από Purity δες Mahdi ή Carbon με σταθερά γενικά builds. Τη LiquidSmooth κανείς δεν την ανέφερε, που λέγατε (ok όχι εχείς προσωπικά) πως είναι σφαιράτη; Mahdi, Slimkat και Carbon θεωρούνται πιο γρήγορες, σταθερές από Purity; Εγώ πάντως ρε παιδιά είτε με στοκ όταν ήμουν, είτε με Purity, είτε με elementalX είτε με Purified, κλπ δεν έχω δει τις διαφορές που αναφέρονται. Ό, τι έχω βάλει ίδιο μου φαίνεται. :wacko: (Είδα λίγο στο YouTube τη λειτουργιά multirom. Όχι πως βαριέμαι μόνο, αλλά δεν ψήνομαι να μπω στη φάση αυτή και να καώ -γιατί θα καώ μετά-). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Τη LiquidSmooth κανείς δεν την ανέφερε, που λέγατε (ok όχι εχείς προσωπικά) πως είναι σφαιράτη; Mahdi, Slimkat και Carbon θεωρούνται πιο γρήγορες, σταθερές από Purity; Εγώ πάντως ρε παιδιά είτε με στοκ όταν ήμουν, είτε με Purity, είτε με elementalX είτε με Purified, κλπ δεν έχω δει τις διαφορές που αναφέρονται. Ό, τι έχω βάλει ίδιο μου φαίνεται. :wacko: (Είδα λίγο στο YouTube τη λειτουργιά multirom. Όχι πως βαριέμαι μόνο, αλλά δεν ψήνομαι να μπω στη φάση αυτή και να καώ -γιατί θα καώ μετά-). Την LiquidSmooth προφανώς δεν στην ανέφεραν καθώς είναι λίγο ασταθής. Είναι όμως σφαιράτη. Για την ταχύτητα που αναφέρεις για εμένα η σειρά είναι SlimKat, Carbon, Mahdi, Purity. Όλες δοκιμασμένες με ElementalX. Πάντως βάλε multirom γιατί αλλιώς δεν μπορείς να συγκρίνεις άμεσα. Βάλε μία σταθερή rom για primary και δοκίμαζε τις υπόλοιπες. Edit: Από ταχύτητα, ανάμεσα στην SlimKat και στην Carbon μπαίνει η PSX και η LS οι οποίες έχουν UBER. Edited May 15, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Την LiquidSmooth προφανώς δεν στην ανέφεραν καθώς είναι λίγο ασταθής. Είναι όμως σφαιράτη. Για την ταχύτητα που αναφέρεις για εμένα η σειρά είναι SlimKat, Carbon, Mahdi, Purity. Όλες δοκιμασμένες με ElementalX. Πάντως βάλε multirom γιατί αλλιώς δεν μπορείς να συγκρίνεις άμεσα. Βάλε μία σταθερή rom για primary και δοκίμαζε τις υπόλοιπες. Edit: Από ταχύτητα, ανάμεσα στην SlimKat και στην Carbon μπαίνει η PSX και η LS οι οποίες έχουν UBER. Αν είναι ασταθής δε μας ενδιαφέρει τότε. ;) Λοιπόν, αν μου πει κανείς για multirom ξανά, θα διαγραφώ από το φόρουμ (καλά ξέρω στα @@ σας :lol:). Βαριέμαι ρε αλάνια, δεν το κάνω. Καλοκαίρι έρχεται, δεν ψήνομαι με τπτ να καώ (γιατί θα καώ το ξέρω). Ποια πάει καλύτερα, με ποιον kernel, ποιο χτυπάει μεγαλύτερα σκορ σε benchmarks, κλπ. Την ξέρω τη φάση και δεν ψήνομαι. Οπότε εμπιστεύομαι τις γνώμες σας, αλλά μη μου ξαναπείτε για multirom. Δεν ψήνομαι λέμε. :lol: Ακούω δυο γνώμες, βλέπω κανα βίντεο, κανά review, τα λέμε κι εδώ, βάζω μια για 1-2 μήνες μια rom, βαρέθηκα, βάζω άλλη (αααν έχω χρόνο). Επί του θέματος: άρα η SlimKat θεωρείται κορυφή σε ταχύτητα/σταθερότητα σωστά; Αν δεν την πειράξεις στις ρυθμίσεις τις είναι στοκ look γενικά ή είναι out of the box φορτωμένη; Edited May 15, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 αν μου πει κανείς για multirom ξανά, θα διαγραφώ από το φόρουμ Βάλε MultiROM. :lol: Κι εγώ για τους ίδιους λόγους δε βάζω. Γιατί αν βάλω, θα κάθομαι όλη μέρα να φλασάρω ROM και kernels. Άσε που και με το Gravity Box δε μου λείπει τίποτα. Μόνο κανέναν kernel θα αναβαθμίζω/αλλάζω πού και πού και τέλος. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Βάλε MultiROM. :lol: Κι εγώ για τους ίδιους λόγους δε βάζω. Γιατί αν βάλω, θα κάθομαι όλη μέρα να φλασάρω ROM και kernels. Άσε που και με το Gravity Box δε μου λείπει τίποτα. Μόνο κανέναν kernel θα αναβαθμίζω/αλλάζω πού και πού και τέλος. Χαχαχαχα. :lol: Ε τουλάχιστον με καταβαίνει κάποιος τι εννοώ, μη με περάσετε κι οτι τα θέλω έτοιμα στα χέρια. Ψάχνομαι, αλλά θέλω και τη γνώμη εδώ τη δική μας. ;) Κι εγώ όπως ακριβώς εσύ ξεκίνησα. Στοκ ρομ, gravity και kernels. Οι πολλές παραμετροποιήσεις δε με τρέλαιναν ποτέ. Αλλά είναι και καλή φάση να έχεις custom rom. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Αν είναι ασταθής δε μας ενδιαφέρει τότε. ;) Λοιπόν, αν μου πει κανείς για multirom ξανά, θα διαγραφώ από το φόρουμ (καλά ξέρω στα @@ σας :lol:). Βαριέμαι ρε αλάνια, δεν το κάνω. Καλοκαίρι έρχεται, δεν ψήνομαι με τπτ να καώ (γιατί θα καώ το ξέρω). Ποια πάει καλύτερα, με ποιον kernel, ποιο χτυπάει μεγαλύτερα σκορ σε benchmarks, κλπ. Την ξέρω τη φάση και δεν ψήνομαι. Οπότε εμπιστεύομαι τις γνώμες σας, αλλά μη μου ξαναπείτε για multirom. Δεν ψήνομαι λέμε. :lol: Ακούω δυο γνώμες, βλέπω κανα βίντεο, κανά review, τα λέμε κι εδώ, βάζω μια για 1-2 μήνες μια rom, βαρέθηκα, βάζω άλλη (αααν έχω χρόνο). Επί του θέματος: άρα η SlimKat θεωρείται κορυφή σε ταχύτητα/σταθερότητα σωστά; Αν δεν την πειράξεις στις ρυθμίσεις τις είναι στοκ look γενικά ή είναι out of the box φορτωμένη; Εξαρτάται τι θεωρείς stock look. H SlimKat από άποψη μενου είναι κάτι αναμεσα σε stock και carbon, mahdi κτλ. Έχει όμως by default 370dpi και αλλάζει όλο το feeling. Εμένα μου αρέσει πολύ το χαμηλό dpi. Πριν το είχα 400 αλλά το 370 το βρίσκω ακόμα καλύτερο. Να φανταστείς οι τύποι έχουν μειωμένο dpi και στο N7. Από 320 σε 286. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Και γω τη σλιμ τη λάτρεψα για το χαμηλό dpi.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλη σας μερα.Μετα ενα ατυχες full wipe του πιτσιρικα χθες ξαναγυρισα σε στοκ Κατασταση.Ερωτηση τωρα.Slim και elementalx εχουν καλη αυτονομια; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Μπαίνει ο πιτσιρικάς recovery? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts