MaXAiRO Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Τελικά πέρασα και τον φρανκο να δω πως θα πάει. Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι έπεσε πάρα πολύ η απόδοση στα benchmarks χωρίς να τους δίνω ιδιαίτερη σημασία. Βγάζω 22-23000 ενώ πριν ήμουν 28-29000. Τεσπα ένα άλλο ερώτημα. Επειδή το Franco update θέλει πληρωμή μήπως υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά; πάντως τον έβαλα κυρίως να δω πως θα πάει με το θέμα αυτονομίας. Τελευταία φορά που είχα εφαρμογές για benchmarks στο κινητό μου ήταν πριν 3 χρόνια. Για τα παιδάκια είναι αυτά να βλέπουν μεγάλους αριθμούς και να χαίρονται. Άλλη εφαρμογή για ρυθμίσεις kernel είναι το Trickster Mod. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Τελευταία φορά που είχα εφαρμογές για benchmarks στο κινητό μου ήταν πριν 3 χρόνια. Για τα παιδάκια είναι αυτά να βλέπουν μεγάλους αριθμούς και να χαίρονται. Άλλη εφαρμογή για ρυθμίσεις kernel είναι το Trickster Mod. Δεν διαφωνώ και δεν δίνω καμιά σημασία απλά προσπαθώ να καταλάβω τη λογική. Μήπως επειδή ο κερνελ φρανκο είναι ρυθμισμένος για εξισοροπηση μπαταρίας κτλ και καλά κόβει λίγο τις αποδόσεις. Πάντως γενικά μετά τη πρώτη πλήρη φόρτιση δείχνει πολύ καλά στοιχεία ο φρανκο και αναμένω μέχρι το βράδυ να δω πλήρες τα αποτελέσματα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δεν διαφωνώ και δεν δίνω καμιά σημασία απλά προσπαθώ να καταλάβω τη λογική. Μήπως επειδή ο κερνελ φρανκο είναι ρυθμισμένος για εξισοροπηση μπαταρίας κτλ και καλά κόβει λίγο τις αποδόσεις. Πάντως γενικά μετά τη πρώτη πλήρη φόρτιση δείχνει πολύ καλά στοιχεία ο φρανκο και αναμένω μέχρι το βράδυ να δω πλήρες τα αποτελέσματα. Εγώ πάντως από τότε που έβαλα Franco δε διαπίστωσα καμιά διαφορά προς το χειρότερο, μόνο προς το καλύτερο. Με τα benchmarks δεν ξέρω τι παίζει. Έχω χρόνια να ασχοληθώ. Η πραγματικά διαφορά φαίνεται στην καθημερινή χρήση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Μετά το root και νομίζω κυρίως μετα το πέρασμα του φρανκο για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύει το lightflow... Εσείς το έχετε παρατηρήσει; η υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Μετά το root και νομίζω κυρίως μετα το πέρασμα του φρανκο για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύει το lightflow... Εσείς το έχετε παρατηρήσει; η υπάρχει κάποια λύση; Εμένα δουλεύει κανονικά το light flow με Franco r32. Αν είσαι σίγουρος ότι φοράς r32 και όχι κάποια παλιότερη έκδοση, κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Light flow και επανεγκατάσταση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εμένα δουλεύει κανονικά το light flow με Franco r32. Αν είσαι σίγουρος ότι φοράς r32 και όχι κάποια παλιότερη έκδοση, κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο Light flow και επανεγκατάσταση. Τελικά το έφτιαξα.. Μόνο κάποιο conflict μου κάνει όταν έχω μια αναπάντητη και δεν μου ανάβει το λαμπάκι. Αλλά θα το δω. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως από τότε που έβαλα Franco δε διαπίστωσα καμιά διαφορά προς το χειρότερο, μόνο προς το καλύτερο. Με τα benchmarks δεν ξέρω τι παίζει. Έχω χρόνια να ασχοληθώ. Η πραγματικά διαφορά φαίνεται στην καθημερινή χρήση. Προτείνετε κάποια λειτουργία μέσω trickster mod για καλύτερη λειτουργία του κερνελ; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εννοείτε ότι μπορείς . Δοκίμασε και το online μήπως έχει επιλογή για cloud ,πάντως δεν ονομάστηκε γιαυτό το λόγο έτσι. Βρήκα την διαδρομή του δικού μου nandroid. Είναι mnt/shell/emulated/clockworkmod/backup. Δεν έχω πρόβλημα χώρου, αλλά για την ιστορία έχει μέσα έναν φάκελο με ονομασία 1970-02-28.19.44.33 Αυτό φαντάζομαι πως πρέπει να το αντιγράψω σε μια διαδρομή διαφορετική απο ότι είναι γιατί αλλιώς δεν βλέπω τον τρόπο να μπορέσω να το αντιγράψω στο pc. Γιατί όμως η ημερομηνία είναι τόσο λάθος; Είναι bug του cwm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Βρήκα την διαδρομή του δικού μου nandroid. Είναι mnt/shell/emulated/clockworkmod/backup. Δεν έχω πρόβλημα χώρου, αλλά για την ιστορία έχει μέσα έναν φάκελο με ονομασία 1970-02-28.19.44.33 Αυτό φαντάζομαι πως πρέπει να το αντιγράψω σε μια διαδρομή διαφορετική απο ότι είναι γιατί αλλιώς δεν βλέπω τον τρόπο να μπορέσω να το αντιγράψω στο pc. Γιατί όμως η ημερομηνία είναι τόσο λάθος; Είναι bug του cwm; Δεν υπάρχει χύμα στην sdcard φάκελος clockworkmod; καλό είναι να αντιγράψεις όλο τον φάκελο και όχι μόνο το backup. για την ημερομηνία δες μήπως έχει μενού ρυθμίσεων μέσα στο recovery να την αλλάξεις. Εγώ που χρησιμοποιώ πλέον TWRP, τα backup είναι στον φάκελο TWRP στην sdcard. Και την ημερομηνία/ώρα τα λέει σωστά. Το CWM είναι so last year σε σύγκριση με το TWRP. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δεν υπάρχει χύμα στην sdcard φάκελος clockworkmod; καλό είναι να αντιγράψεις όλο τον φάκελο και όχι μόνο το backup. για την ημερομηνία δες μήπως έχει μενού ρυθμίσεων μέσα στο recovery να την αλλάξεις. Εγώ που χρησιμοποιώ πλέον TWRP, τα backup είναι στον φάκελο TWRP στην sdcard. Και την ημερομηνία/ώρα τα λέει σωστά. Το CWM είναι so last year σε σύγκριση με το TWRP. Και εγώ έχω το twrp έχει εκεί μέσα το backup αλλά με ημερομηνία 24/2/1970 αχαχαχ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Και εγώ έχω το twrp έχει εκεί μέσα το backup αλλά με ημερομηνία 24/2/1970 αχαχαχ Χαχα. Όντως, έχεις δίκιο. Απλά εγώ όταν είχα πάρει κάποτε ένα backup το efs μέσω TWRP το είχα κάνει μετονομασία. Στο μενού του backup μέσα στο twrp λέει πάνω πάνω backup name (auto restore). Το πατάς και αλλάζεις την ημερομηνία. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μόλις έβαλα cataclysm rom ακολουθώντας την διαδικασια που περιγραφεται εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507905 Έτρεξα antutu αλλα τα αποτελεσματα ήταν χειροτερα με αυτά που ειχα stock (26500 αντι για 28300) Αν βάλω bionic και dalvik patch θα έχω κάποιο όφελος ή τα έχει ήδη η cataclysm ? Επίσης τι είναι καλύτερο ART ή dalvik με dalvik patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Τι modules μπορώ να βάλω στο gravity? Κάποιο για βελτίωσή μπαταρίας?για μη αλλαγή kernel. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μόλις έβαλα cataclysm rom ακολουθώντας την διαδικασια που περιγραφεται εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507905 Έτρεξα antutu αλλα τα αποτελεσματα ήταν χειροτερα με αυτά που ειχα stock (26500 αντι για 28300) Αν βάλω bionic και dalvik patch θα έχω κάποιο όφελος ή τα έχει ήδη η cataclysm ? Επίσης τι είναι καλύτερο ART ή dalvik με dalvik patch? Μη δίνεις σημασία.. Αλλά αν σε τρώει θα σου πω ότι προχτές έκανα ροοτ και άλλαξα κερνελ. Στην αρχή μου έβγαζε σκορ 21-22.000. Την επόμενη μου πήγε κανονικά στις 28-29.000. Φυσικά αν κάνεις over clock κτλ θα απογειωθεί αλλά μου είναι αδιάφορα για μια συσκευή που απλά πετάει. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι modules μπορώ να βάλω στο gravity? Κάποιο για βελτίωσή μπαταρίας?για μη αλλαγή kernel. Δεν υπάρχει τίποτα για βελτίωση μπαταρίας. Ίσως υπάρχει μόνο κάποιο για να κλείνεις εφαρμογές και να μην τρέχουν άσκοπα στο background. Έχει πολλά άλλα καλούδια. Για μπαταρία απλά άλλαξε κερνελ μόνο. 2 λεπτά υπόθεση είναι. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μόλις έβαλα cataclysm rom ακολουθώντας την διαδικασια που περιγραφεται εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507905 Έτρεξα antutu αλλα τα αποτελεσματα ήταν χειροτερα με αυτά που ειχα stock (26500 αντι για 28300) Αν βάλω bionic και dalvik patch θα έχω κάποιο όφελος ή τα έχει ήδη η cataclysm ? Επίσης τι είναι καλύτερο ART ή dalvik με dalvik patch? Με ένα γρήγορο search που έκανα, δεν τα έχει. Είναι ακριβώς ίδια με την stock 4.4.2 + κάποια features. Οπότε πρέπει να τα βάλεις εσύ. Δες την προηγούμενη σελίδα τι είπα για τα benchmarks. Τι modules μπορώ να βάλω στο gravity? Κάποιο για βελτίωσή μπαταρίας?για μη αλλαγή kernel. Το GravityBox είναι module. Εννοείς τι modules να βάλεις στο Xposed Framework. Για βελτίωση μπαταρίας μόνο το Greenify Pro. Επίσης, αν αλλάξεις kernel και κάνεις underclock και undervolt. Και (εννοείται) να απενεργοποιήσεις λειτουργίες που δε χρειάζεσαι, όπως bluetooth, gps κλπ. Τα modules που έχω είναι αυτά: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 [ATTACH]40063[/ATTACH] Με catalysm και bionic και dalvik patches Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 [ATTACH]40063[/ATTACH] Με catalysm και bionic και dalvik patches ποιο κερνελ; Το επιασα αυτο το σκορ με στοκ και τα patches και franco. ομως επειδη κατι μου λεει παμε για 4.4.3 αποψε θα το γυρισω ολα στοκ... χθες η cataclysm δεν μου εκατσε καθολου καλα. χρειαστηκε να βαλω slim για να λειτουργησει ομαλα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Με ένα γρήγορο search που έκανα, δεν τα έχει. Είναι ακριβώς ίδια με την stock 4.4.2 + κάποια features. Οπότε πρέπει να τα βάλεις εσύ. Δες την προηγούμενη σελίδα τι είπα για τα benchmarks. Το GravityBox είναι module. Εννοείς τι modules να βάλεις στο Xposed Framework. Για βελτίωση μπαταρίας μόνο το Greenify Pro. Επίσης, αν αλλάξεις kernel και κάνεις underclock και undervolt. Και (εννοείται) να απενεργοποιήσεις λειτουργίες που δε χρειάζεσαι, όπως bluetooth, gps κλπ. Τα modules που έχω είναι αυτά: Underclock και undervolt δηλαδή τι ρυθμίσεις έχεις κάνει; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Underclock και undervolt δηλαδή τι ρυθμίσεις έχεις κάνει; Δες εδώ. Μέσω Franco kernel updater. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Βασικά σκέφτηκα να μην πειράξω επεξεργαστή η κάτι άλλο με κάποιο kernel. Πλήρωσα λοιπόν την φουλ εκδοσή του greenify και πράσινησα κάποιες εφαρμογές που ίσως να έχουν drain στην αναμονή. Ίσως δω καλύτερα αποτελέσματα. [ATTACH]40078[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 ποιο κερνελ; Με στοκ κερνελ. Τι πρόβληματα σου έβγαλε η cataclysm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδιά στο gravity box μπορούμε να αλλάξουμε τα softkeys σχήμα και μέγεθος; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 ποιο κερνελ; Το επιασα αυτο το σκορ με στοκ και τα patches και franco. ομως επειδη κατι μου λεει παμε για 4.4.3 αποψε θα το γυρισω ολα στοκ... χθες η cataclysm δεν μου εκατσε καθολου καλα. χρειαστηκε να βαλω slim για να λειτουργησει ομαλα Άκουσες κάτι για 4.4.3??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Παιδιά στο gravity box μπορούμε να αλλάξουμε τα softkeys σχήμα και μέγεθος; Όχι. Με αυτό μπορείς. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Όχι. Με αυτό μπορείς. Μέγεθος και χρώμα μπορείς και από το gravity box. Αφού και εγώ από εκεί τα έχω μικρύνει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Μέγεθος και χρώμα μπορείς και από το gravity box. Αφού και εγώ από εκεί τα έχω μικρύνει. O Βαγγέλης ρώτησε για σχήμα και μέγεθος των soft keys. Με το Gravity Box μπορείς να αλλάξεις χρώμα των softkeys και μέγεθος της navigation bar. Βέβαια, αν μικρύνεις/μεγαλώσεις την nav bar μικραίνουν/μεγαλώνουν και τα softkeys. Αλλά μόνο τα softkeys, χωρίς να επηρεαστεί το μέγεθος της nav bar, δε γίνεται. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts