Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό, αλλά αν σκεφτείς οτι η Carbon είναι slim-based και έχει τόσα features παραπάνω είναι βολίδα η Carbon.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ποια ρομ/κερνελ προτεινετε για τον καλυτερο συνδυασμο μπαταριας/αποδοσης? Εχω χασει το κεφαλι μου με τοσα που υπαρχουν!

Κριμα βρηκα bug στην carbon:mad: :!: οταν ανοιξεις την gallery και διαλεξεις φωτο, οταν αυτη ανοιγει δεν φενονται η τελιτσες του μενου οπου διαλεγεις τι θελεις να κανεις,δηλ αν θελεις την φωτο για wallpaper κτλ!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Χαζή ερώτηση Νο 2 .Θέλω να σβήσω τα παντα απο Ρομ και κερνελς μέσω twrp και να Κρατήσω μονο την τρέχουσα μαζί με τον κερνελ που τρέχει.Πως το κάνω ;Επίσης κανένα direct link για slim Μαζι με τα gapps του έχουμε;επίσης στη slim πρεπει να κατεβασω τα changeligos;Ουφ!
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Χαζή ερώτηση Νο 2 .Θέλω να σβήσω τα παντα απο Ρομ και κερνελς μέσω twrp και να Κρατήσω μονο την τρέχουσα μαζί με τον κερνελ που τρέχει.Πως το κάνω ;Επίσης κανένα direct link για slim Μαζι με τα gapps του έχουμε;επίσης στη slim πρεπει να κατεβασω τα changeligos;Ουφ!

εχεις multirom?

Nexus 5 red 16GB

Τι εννοείς να κατεβάσεις τα changelogs?

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις?

Ξεκίνα από αυτό.

Για roms και kernels που λες, εννοείς τα backup ή έχεις multirom?

Edited by gtctsiamp

Τι εννοείς να κατεβάσεις τα changelogs?

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις?

Ξεκίνα από αυτό.

Για roms και kernels που λες, εννοείς τα backup ή έχεις multirom?

Ta back up εννοώ.Τώρα έχω cm nightly.Όταν πχ πανω να φλασαρω κάτι έχω μέσω 4 ακόμα Ρομ και3 κερνελς.Αυτά πως τα σβηνω?Κατέβασα την slimkat αλλά όταν την φλασαρα μου έβγαζε απανωτά μηνύματα για διάφορες εφαρμογές.Επίσης δεν ήξερα αν χρειαζετε gapps και ποια;Μη βαρετε τον νεο τώρα έμαθα "κολύμπι"..:-)

Edited by navouxodonosoras

Ta back up εννοώ.Τώρα έχω cm nightly.Όταν πχ πανω να φλασαρω κάτι έχω μέσω 4 ακόμα Ρομ και3 κερνελς.Αυτά πως τα σβηνω?Κατέβασα την slimkat αλλά όταν την φλασαρα μου έβγαζε απανωτά μηνύματα για διάφορες εφαρμογές.Επίσης δεν ήξερα αν χρειαζετε gapps και ποια;

Τα backup τα διαγράφεις από τον explorer που χρησιμοποιείς.

Θα τα βρεις στον φάκελο του TWRP.

Γενικώς δεν καταλαβαίνω την διαδικασία που ακολουθείς και με μπέρδεψες.

Ο σωστός τρόπος για clean install είναι αυτός που περιγράφει το link πιο πάνω.

Τώρα για gapps, είτε βάζεις τα slim αν θες και full dark ui είτε κάποια άλλα.

Όλες οι custom χρειάζονται gapps εκτός και αν είναι stock-based.

Εκεί είναι το πρόβλημα.Δεν βρίσκω στο φάκελο trwp παρα μονο το αρχείο της cm που έχω περασμένη.Τις αλλες Ρομ τις βλέπω μονο όταν πάω να φλασαρω κάποια αλλη ...

gtctsiamp Βλεπω οτι εχεις την slim για πρωτη rom.......για πες εντυπωσεις τωρα που την εξερευνησες πολυ:p

Nexus 5 red 16GB

Εκεί είναι το πρόβλημα.Δεν βρίσκω στο φάκελο trwp παρα μονο το αρχείο της cm που έχω περασμένη.Τις αλλες Ρομ τις βλέπω μονο όταν πάω να φλασαρω κάποια αλλη ...

Μήπως δεν εννοείς backup αλλά εννοείς το install zip της καθε rom?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

gtctsiamp Βλεπω οτι εχεις την slim για πρωτη rom.......για πες εντυπωσεις τωρα που την εξερευνησες πολυ:p

Φίλε αν έρθω το καλοκαίρι στα Χανιά θα σε κεράσω τσικουδιές.:lol:

Καλά από ταχύτητα δεν υπάρχει. Είναι η πιο γρήγορη και σταθερή που έχω βάλει.

Στην αρχή πήγα να την βγάλω όπως παλιά αλλά όταν την έψαξα όπως μου είπες την είδα με άλλο μάτι.:D

Τα πιο πολλά είναι μέσα στα stock menu για πιο stock feelling φαντάζομαι.

Επίσης και ο stock kernel είναι πολύ καλός αλλά ξέρεις έχουμε αδυναμία στον ElementalX.

Το μόνο που θα ήθελα είναι lockscreen notifications αλλά οκ. Ισως στο μέλλον.

Συνεχίζω το ψάξιμο και στο Ν5 και στο Ν7.:)

Μήπως δεν εννοείς backup αλλά εννοείς το install zip της καθε rom?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε αν έρθω το καλοκαίρι στα Χανιά θα σε κεράσω τσικουδιές.:lol:

Καλά από ταχύτητα δεν υπάρχει. Είναι η πιο γρήγορη και σταθερή που έχω βάλει.

Στην αρχή πήγα να την βγάλω όπως παλιά αλλά όταν την έψαξα όπως μου είπες την είδα με άλλο μάτι.:D

Τα πιο πολλά είναι μέσα στα stock menu για πιο stock feelling φαντάζομαι.

Επίσης και ο stock kernel είναι πολύ καλός αλλά ξέρεις έχουμε αδυναμία στον ElementalX.

Το μόνο που θα ήθελα είναι lockscreen notifications αλλά οκ. Ισως στο μέλλον.

Συνεχίζω το ψάξιμο και στο Ν5 και στο Ν7.:)

καλα αμα ερθεις Χανια εννοειτε θα μου το πεις να πιουμε καφεδακι!!!:)

Ειδες που σου ειπα οτι ειναι εξαιρετικα γρηγορη....και απο παραμετροποιησεις μπορει να μην ειναι full οπως carbon - c rom - Mahdi αλλα εχει αρκετα πραγματα,απο σταθεροτητα ομως μακραν η καλητερη που εχω δοκιμασει!!!

Nexus 5 red 16GB

Ποιος ψαγμένος που έχει δοκιμάσει αρκετές ROM θα μου πει ποιες έχουν Smart radio; Απ' ό,τι κατάλαβα, μόνο η Cataclysm έχει και το Gravity Box. Κυρίως για τη Slim, Carbon και Mahdi ενδιαφέρομαι. Κι αν δεν έχουν, γίνεται να δουλέψει του Gravity Box;

Το SmartRadio της Cataclysm δεν υπάρχει αλλού με το τρόπο που ακριβώς λειτουργούσε και είναι και close source... :(

( όπως και 2-3 πραγματάκια της Cat που γενικά δεν υπάρχουν πουθενά αλλού για τον ίδιο λόγο )

Smartradio σαν του Gravity υπάρχει σε πολλές rom με διαφορετική ονομασία, BatterySaverMode, Connection Manager, Telo radio κλπ κλπ. Η carbon και mahdi σίγουρα έχουν.

Ποιος ψαγμένος που έχει δοκιμάσει αρκετές ROM θα μου πει ποιες έχουν Smart radio; Απ' ό,τι κατάλαβα, μόνο η Cataclysm έχει και το Gravity Box. Κυρίως για τη Slim, Carbon και Mahdi ενδιαφέρομαι. Κι αν δεν έχουν, γίνεται να δουλέψει του Gravity Box;

Η Mahdi το εχει στα settings - battery - battery saver mode,στην carbon το εχει και αυτη στα carbon fibers - battery saver.

Nexus 5 red 16GB

Πάντως εγώ αν ήμουν στο εξωτερικό και είχα καλό σήμα και πολλά ΜΒ στο πάγιο μου δε θα έμπαινα στον κόπο να το βάλω στη rom μου αυτό :p

Παιδιά κάνα καλό mod η κάτι άλλο να αλλάξω την οθόνη κλειδώματος στην cm nightly μου γτ αυτή που έχει με χαλάει καπως παιζει;

Πιο γρηγορη αλλα και σταθερη με βασικα στοιχεια customization (κι οχι τρελα πραγματα) ποια θεωρειτε εσεις που εχετε χρησιμοποιησει αρκετες (ειδικα μεσω multirom); Εγω εχω δοκιμασει την Purity και μονο και ειμαι οκ. Απλα δεν εχω το χρονο και τη διαθεση να φλασαρω και να ξαναστηνω ή να ασχοληθω με multirom, κι αν καποιος μου προτεινει κατι που θα δω διαφορα, θα το δοκιμασω.

Πιο γρηγορη αλλα και σταθερη με βασικα στοιχεια customization (κι οχι τρελα πραγματα) ποια θεωρειτε εσεις που εχετε χρησιμοποιησει αρκετες (ειδικα μεσω multirom); Εγω εχω δοκιμασει την Purity και μονο και ειμαι οκ. Απλα δεν εχω το χρονο και τη διαθεση να φλασαρω και να ξαναστηνω ή να ασχοληθω με multirom, κι αν καποιος μου προτεινει κατι που θα δω διαφορα, θα το δοκιμασω.

Αυτό που χρειαζεσαι είναι η Mahdi η Slimkat.Πάντως είναι καλό να εχεις multirom διότι δοκιμαζεις οποτε θέλεις roms και αν δεις οτι σε ικανοποιούν τις κρατας,και το βασικό είναι οτι εχεις παντα μια rom έτοιμη χωρίς να την χαλας π.χ εγώ έχω την stock με Χposed και gravity box στημενη όπως μου αρέσει!

Nexus 5 red 16GB

επειδη μολις επανηλθα στα του Ν5,για κερνελ τι εχουμε?η να αφησω της σλιμ που θα βαλω?

ενδιαφερομαι για μπαταρια κυριως

Vamos Aris

επειδη μολις επανηλθα στα του Ν5,για κερνελ τι εχουμε?η να αφησω της σλιμ που θα βαλω?

Linaro r49...πολλοί έχουν μείνει ευχαριστημένοι και με elementalx αλλά όχι εγώ.... Με linaro χαλαρά 4 και ώρες screen όταν με elementalx έπιανα το πολύ 3:30 ώρες.

αν ενδιαφερεσαι κυριως για την μπαταρια τοτε franco linaro!

Nexus 5 red 16GB

σας ευχαριστω παιδες!δε περιμενα τοσο καλα λογια για τον συγκεκριμενο.θυμαμαι ειχα πολλη οθονη με τον furnace,αλλα βλεπω εχει πολυ καιρο να βγαλει.

να δω πως θα συνηθισω τη μπαταρια του 5 μετα το G2

Vamos Aris

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)