Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ ήμουν 5 μήνες με τον franco linaro με dt2w κι εδώ και 3 μέρες με ElementalX. Είναι η μέρα με τη νύχτα όσον αφορά την μπαταρία. Αν υποθέσουμε ότι ο Franco ήταν 60% μπαταρία 40% επιδόσεις, ο ElementalX είναι 65% επιδόσεις 35% μπαταρία. Σημειωτέον ότι και στους δύο είχα / έχω ενεργοποιημένο το dt2w να κλείνει μετά από power button ή 1 ώρα αδράνειας και όλα τα υπόλοιπα stock. Με Franco έβγαζα 4.5-6 ώρες SOT και με ElementalX 3-4.5. Περίπου 1.5 ώρα παραπάνω δηλαδή με Franco με την ίδια χρήση.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Είναι λογικές οι διαφορές που αναφέρεις. Μπορείς να δοκιμάσεις λίγο παραπάνω undervolting αν θες να δεις πως πάει.

Πάντως όποιος βάζει ElementalX δεν το κάνει για την απόδοση του στην μπαταρία αλλά στην ταχύτητα χωρίς όμως να κάνει μεγάλες θυσίες στην μπαταρία.

Έτσι για τα τυπικά κάνω κανένα τεστακι.:D

Η Purity με elementalX μου έβγαλε 36000 περιπου.

Κι εγώ έτσι.

Το AntutuX μου έβγαζε 30000. Το κλασικό Antutu 34000. Και δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Eσύ;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως όποιος βάζει ElementalX δεν το κάνει για την απόδοση του στην μπαταρία αλλά στην ταχύτητα χωρίς όμως να κάνει μεγάλες θυσίες στην μπαταρία.

Υποτίθεται πως και μπαταρία καλή δεν έχει ο ElementalX (χωρίς "θυσίες) ; :rolleyes:

Είναι λογικές οι διαφορές που αναφέρεις. Μπορείς να δοκιμάσεις λίγο παραπάνω undervolting αν θες να δεις πως πάει.

Ισχύει αυτό που λες. Απλά εγώ είχα συνηθίσει στην τέλεια μπαταρία του franco και ο elementalx μου δίνει την εντύπωση ότι τη ρουφάει υπερβολικά γρήγορα. Βέβαια, να αναφέρω ότι από τη στιγμή που έβαλα elementalx η διαφορά στην ταχύτητα/smoothness ήταν εμφανέστατη. Λες και πήρα καινούριο κινητό. Ορίστε μια ενδεικτική χρήση μου με elementalx: Facebook, Viber, Tapatalk, Chrome και ~2.5 ώρες MX Player.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Κι εγώ έτσι.

Το AntutuX μου έβγαζε 30000. Το κλασικό Antutu 34000. Και δεν έχω πειράξει κάτι άλλο. Eσύ;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποτίθεται πως και μπαταρία καλή δεν έχει ο ElementalX (χωρίς "θυσίες) ; :rolleyes:

Εχω z2 patches.:ninja::lol:

Πιστεύω ότι έχει παρόμοια μπαταρία με stock όταν κάνεις και λίγο undervolting.

Για εμένα και να χάνει λίγο σε μπαταρία το αξίζει ο ElementalX.:)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ισχύει αυτό που λες. Απλά εγώ είχα συνηθίσει στην τέλεια μπαταρία του franco και ο elementalx μου δίνει την εντύπωση ότι τη ρουφάει υπερβολικά γρήγορα. Βέβαια, να αναφέρω ότι από τη στιγμή που έβαλα elementalx η διαφορά στην ταχύτητα/smoothness ήταν εμφανέστατη. Λες και πήρα καινούριο κινητό. Ορίστε μια ενδεικτική χρήση μου με elementalx: Facebook, Viber, Tapatalk, Chrome και ~2.5 ώρες MX Player.

Τέλειο τον βρίσκω.:D

Εμένα χθες σε 10 ώρες πάλι standy έφαγε 2-3% ο ElementalX ενώ ο UBER είχε φάει προχθές 20-25%. :X

Εχω z2 patches.:ninja::lol:

Πιστεύω ότι έχει παρόμοια μπαταρία με stock όταν κάνεις και λίγο undervolting.

Για εμένα και να χάνει λίγο σε μπαταρία το αξίζει ο ElementalX.:)

Τέλειο τον βρίσκω.:D

Εμένα χθες σε 10 ώρες πάλι standy έφαγε 2-3% ο ElementalX ενώ ο UBER είχε φάει προχθές 20-25%. :X

Κι αν δεν κάνεις undervolting, έχει χειρότερη μπαταρία από τον στοκ; Δύσκολο μου φαίνεται.

Undervolting πόσο δηλαδή; 1-2 "σκαλιά" πιο κάτω από το στοκ που βγάζει ο Aroma installer του ElementalX;

Αφού η Purity είναι "Art - Bionic - Dalvik tweaked" τα patches νομίζω δε χρειάζονται - βέβαια το Antutu θα μου πεις δίνει λίγο παραπάνω (αν ευθύνονται τα patches γι' αυτό βέβαια).

Κι αν δεν κάνεις undervolting, έχει χειρότερη μπαταρία από τον στοκ; Δύσκολο μου φαίνεται.

Undervolting πόσο δηλαδή; 1-2 "σκαλιά" πιο κάτω από το στοκ που βγάζει ο Aroma installer του ElementalX;

Αφού η Purity είναι "Art - Bionic - Dalvik tweaked" τα patches νομίζω δε χρειάζονται - βέβαια το Antutu θα μου πεις δίνει λίγο παραπάνω (αν ευθύνονται τα patches γι' αυτό βέβαια).

Δεν ξέρω και λεπτομέρειες γιατί ποτέ δεν ψάχνομαι πολύ με την διάρκεια της μπαταρίας αρκεί να μην έχω κραυγαλέο drain.

Στο undervolting ένα σκαλί κάτω από το stock είναι safe. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και η κάθε συσκευή.

Τα Z2 patches μόνο σε benchmarks έχουν να δώσουν κάτι όταν μιλάμε για αυτές τις custom roms. Στην καθημερινή χρήση είναι μη αντιληπτή η βελτίωση.

Αν θελήσεις πάντως να τα φλασάρεις πρόσεξε μην περάσεις το Z2 dalvik. Υπάρχει άλλο optimized.

Φαντάζομαι μιας και είσαι λάτρης της purity έχεις δει το σχετικό topic του Hammer.;)

Σε άλλες custom δεν φλασάρω τίποτα.

Edit: Έχω φλασάρει και τους καινούργιους graphics drivers.

Οι πιο πολλές custom τους έχουν ενσωματωμένους αλλά η Purity δεν τους έχει.

Edited by gtctsiamp

Δεν ξέρω και λεπτομέρειες γιατί ποτέ δεν ψάχνομαι πολύ με την διάρκεια της μπαταρίας αρκεί να μην έχω κραυγαλέο drain.

Στο undervolting ένα σκαλί κάτω από το stock είναι safe. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και η κάθε συσκευή.

Τα Z2 patches μόνο σε benchmarks έχουν να δώσουν κάτι όταν μιλάμε για αυτές τις custom roms. Στην καθημερινή χρήση είναι μη αντιληπτή η βελτίωση.

Αν θελήσεις πάντως να τα φλασάρεις πρόσεξε μην περάσεις το Z2 dalvik. Υπάρχει άλλο optimized.

Φαντάζομαι μιας και είσαι λάτρης της purity έχεις δει το σχετικό topic του Hammer.;)

Για δώσε λινκ των τελευταιων graphics drivers.....φλασαρονται και στην stock ROM;

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Για δώσε λινκ των τελευταιων graphics drivers.....φλασαρονται και στην stock ROM;

Εδώ.

Φλασάρονται παντού.

Θα δείς ότι στο Antutu θα δείχνει τον driver σαν v66.

Εδώ.

Φλασάρονται παντού.

Θα δείς ότι στο Antutu θα δείχνει τον driver σαν v66.

Ευχαριστώ φιλέ,το μικρόβιο του customaziations!!!!:lol:

Nexus 5 red 16GB

Άμα σου πω σήμερα ήμουν (ξανά) στο νήμα με τους τελευταίους graphic drivers και είπα να τους αφήσω, αλλά με έψησες (πάλι).

Για πες λίγο ποιο patch/topic εννοείς; Από εδώ το δεύτερο το bionic δεν είναι το σωστό; Σε ART το έχω γυρίσει εγώ.

Εδώ πάντως ο hammer_of_ the_ gods αναφέρει πως σε ART δεν έχει και πολύ νόημα να το φλασάρεις. Η μία ή η άλλη είναι.

Edited by spdrosin

Ευχαριστώ φιλέ,το μικρόβιο του customaziations!!!!:lol:

Δώσε μου zip να φλασάρω και όλα καλά.:D

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άμα σου πω σήμερα ήμουν (ξανά) στο νήμα με τους τελευταίους graphic drivers και είπα να τους αφήσω, αλλά με έψησες (πάλι).

Για πες λίγο ποιο patch/topic εννοείς;

Εδώ στο 3ο post ο Hammer λέει αναλυτικά τα πάντα για να μην σε κουράζω.:)

Δώσε μου zip να φλασάρω και όλα καλά.:D

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ στο 3ο post ο Hammer λέει αναλυτικά τα πάντα για να μην σε κουράζω.:)

Το έχω διαβάσει. Καθόλου δεν κουράζομαι. Χαχα. Κουβέντα κάνω αλλά στα ελληνικά να καταλαβαινόμαστε εμείς μεταξύ μας και όποιος άλλος δεν κατέχει πολύ την Αγγλική.

Οπότε σε ART το bionic "δίνει" λίγο ίσως αλλά μόνο σε benchmarks. Τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή.

Αν είσαι σε ART φλάσαρε μόνο το bionic.

Να σου πω την αλήθεια το φλάσαρα αμέσως μετά την rom και δεν ξέρω διαφορές.

Σε benchmarks έχει σίγουρα.

Το ART τι λέει? Με ART είχες κάνει τα benchmarks?

Έχει και αυτό το scroll smooth mod που με ψήνει να το δοκιμάσω.

Πάντως για τα γούστα μου, αν η Purity είχε και lockscreen notifications θα ήταν η τέλεια rom.

Ίσως και ένα Hover στο μέλλον.:D

Edited by gtctsiamp

Αν είσαι σε ART φλάσαρε μόνο το bionic.

Να σου πω την αλήθεια το φλάσαρα αμέσως μετά την rom και δεν ξέρω διαφορές.

Σε benchmarks έχει σίγουρα.

Το ART τι λέει? Με ART είχες κάνει τα benchmarks?

Έχει και αυτό το scroll smooth mod που με ψήνει να το δοκιμάσω.

Πάντως για τα γούστα μου, αν η Purity είχε και lockscreen notifications θα ήταν η τέλεια rom.

Ίσως και ένα Hover στο μέλλον.:D

Ημουν ήδη σε ART όταν εγκατέστησα Antutu, ναι.

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει άλλη. Απλά πράγματα θέλω από μια custom ROM σε customizations, να είναι ελαφριά, σταθερή, γρήγορη και με καλή μπαταρία. Έτσι κατέληξα στην Purity μέσα από λίγο ψάξιμο.

Παιδια δεν ξερω αν εχει δοκιμασει καποιος την slim build 5 official αλλα αν δεν την εχει συνιστω να την δοκιμασει!!!!!!Ειναι εξαιρετικα γρηγορη και σε συνδιασμο με elementalX πολυ απλα τα σπαει!

Nexus 5 red 16GB

Παιδια δεν ξερω αν εχει δοκιμασει καποιος την slim build 5 official αλλα αν δεν την εχει συνιστω να την δοκιμασει!!!!!!Ειναι εξαιρετικα γρηγορη και σε συνδιασμο με elementalX πολυ απλα τα σπαει!

Από μπαταρία πως είναι ;

Ποιον franco μου προτεινεται παιδιά;

Linaro r49...

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-linaro-kernel-r32-3-4-76-4-4-2-t2527130

Θα με θυμηθείς... Εγώ είχα και Φράνκο αλλά αυτός έχει και faux audio και καλύτερη μπαταρία...

Από μπαταρία πως είναι ;

Φλασαρα αμεσως των elementalX οποτε δεν ξερω ακομα να σου πω ακριβως διοτι τωρα την δοκιμαζω,εχω multirom και τωρα δυο μερες προσπαθω να καταληξω σε secondary rom και κανω πειραματα:wacko:

Nexus 5 red 16GB

Downloading...:p

Θα πω εντυπώσεις πιο μετά.:D

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φλασαρα αμεσως των elementalX οποτε δεν ξερω ακομα να σου πω ακριβως διοτι τωρα την δοκιμαζω,εχω multirom και τωρα δυο μερες προσπαθω να καταληξω σε secondary rom και κανω πειραματα:wacko:

Καλώς ήρθες στο club.:lol:

Την Mahdi την έβαλες?

χαχαχα το ηξερα οτι θα την δοκιμασεις:lol:

Nexus 5 red 16GB

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλώς ήρθες στο club.:lol:

Την Mahdi την έβαλες?

Ναι την δοκιμασα και την Mahdi και την purity αλλα δεν ξετρελαθηκα να σου πω την αληθεια,ετσι οπως εχω στησει το κινητο με την stock rom & Χposed με Gravitybox δυσκολα θα μου αρεσει για μονιμη custom,αλλα σημερα εχω εντυπωσιαστει προς το παρον με την Slim:)

Nexus 5 red 16GB

Ναι την δοκιμασα και την Mahdi και την purity αλλα δεν ξετρελαθηκα να σου πω την αληθεια,ετσι οπως εχω στησει το κινητο με την stock rom & Χposed με Gravitybox δυσκολα θα μου αρεσει για μονιμη custom,αλλα σημερα εχω εντυπωσιαστει προς το παρον με την Slim:)

Πέτα την stock γιατί έτσι δουλειά δεν κάνεις.:p

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)