souliar Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παιδια βρηκα ωραια εφαρμογη απο xda-developers για wakeup τις οθονης οπως στο G2.To θεμα ειναι αν τρωει μπαταρια, κατα τα αλλα ειναι δοκιμασμενο απο xda και υπαρχει και στο google play.Το εχει δοκιμασει κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537348 https://play.google.com/store/apps/details?id=me.paranoid.touchcontrolfree Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παιδια βρηκα ωραια εφαρμογη απο xda-developers για wakeup τις οθονης οπως στο G2.To θεμα ειναι αν τρωει μπαταρια, κατα τα αλλα ειναι δοκιμασμενο απο xda και υπαρχει και στο google play.Το εχει δοκιμασει κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537348 https://play.google.com/store/apps/details?id=me.paranoid.touchcontrolfree καμμία μπαταρία δεν σου τρώει, την έχω στο n4 εδώ και 1 χρόνο...must have είναι η εφαρμογή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ταλιμπάν είσαι σίγουρος? Εδώ μέσω κέρνελ και είχα τρομερό battery drain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καμμία μπαταρία δεν σου τρώει, την έχω στο n4 εδώ και 1 χρόνο...must have είναι η εφαρμογή Eυχαριστω φιλε μου,και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη εφαρμογη,διοτι δινεις ζωη στο power button,δεν το πατας ολη την ωρα και αυτο ειναι σημαντικο! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ταλιμπάν είσαι σίγουρος? Εδώ μέσω κέρνελ και είχα τρομερό battery drain μάλλον είσαι από τους ελάχιστους, όπως σου ανέφερα την έχω 1 χρόνο , ποτέ δεν μου έχει εμφανιστεί στα στατιστικά της μπαταρίας , αξίζει βέβαια η paid έκδοση για να μην κάνεις set ξανά μετά από κάθε boot Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Υπάρχει μεγάλο θέμα με την μπαταρία στο Nexus 5 κι ο bponury δεν μπορεί να βρει λύση. Το είχα βάλει εγώ παλιότερα κι ενώ κανονικά μου έτρωγε 1-2% το βράδυ που κοιμόμουν, με αυτό έφαγε 25% περίπου. Βέβαια, πλέον όσοι kernel έχουν αυτά τα tweaks (π.χ. ElementalX) έχουν επιλογή να απενεργοποιείται όποτε πατάμε το power button για να μην τρώει μπαταρία. EDIT: Εσύ Ταλιμπάν έχεις Ν4 απ ό,τι φαίνεται οπότε είναι άλλη ιστορία. Edited March 10, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Υπάρχει μεγάλο θέμα με την μπαταρία στο Nexus 5 κι ο bponury δεν μπορεί να βρει λύση. Το είχα βάλει εγώ παλιότερα κι ενώ κανονικά μου έτρωγε 1-2% το βράδυ που κοιμόμουν, με αυτό έφαγε 25% περίπου. Βέβαια, πλέον όσοι kernel έχουν αυτά τα tweaks (π.χ. ElementalX) έχουν επιλογή να απενεργοποιείται όποτε πατάμε το power button για να μην τρώει μπαταρία. EDIT: Εσύ Ταλιμπάν έχεις Ν4 απ ό,τι φαίνεται οπότε είναι άλλη ιστορία. είναι κάτι που δεν ήξερα, λόγω χρήσης στο n4 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Σύντομα θα κάνει update την εφαρμογή και θα προσθέσει και νέες λειτουργίες, όπως gestures. Συνεπώς αναμένουμε τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εγω το κατεβασα και θα σας πω εντυπωσεις........ Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλησπέρα . πριν 2 μέρες έκανα root στην συσκευή και όλα οκ αλλά προσπάθησα να μπω στην recovery για να κάνω nandroid backup και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή παρά μόνο -reboot--factory reset + wipe cache ξέρει κάποιος τι γίνεται και πώς?:) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλησπέρα . πριν 2 μέρες έκανα root στην συσκευή και όλα οκ αλλά προσπάθησα να μπω στην recovery για να κάνω nandroid backup και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή παρά μόνο -reboot--factory reset + wipe cache ξέρει κάποιος τι γίνεται και πώς?:) Γίνεται μόνο αν περάσεις custom recovery...:) Tώρα έχεις το stock. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Κατέβασε το τελευταιο TWRP και θα είσαι έτοιμος για όλα Μπορείς να το κανεις πολύ απλα μέσα απο αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Κατέβασε το τελευταιο TWRP και θα είσαι έτοιμος για όλα θα μου κάνει όμως factory reset? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Όχι δε θα σου κανει φακτορυ ρεσετ. Δεν θα αλλάξει τίποτα απολύτως εαν περάσεις ρεκοβερυ. Τώρα απο εκεί όμως μπορείς να κανεις πολλά πραγματα οποτε πρόσεχε τι πατάς. Υγ : το λινκ για να το βάλεις το βαλα απο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Κατέβασε το τελευταιο TWRP και θα είσαι έτοιμος για όλα Μπορείς να το κανεις πολύ απλα μέσα απο αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools Το recovery tools δεν έχει το τελευταίο Twrp (2.7.0.0). Καλύτερα να το κατεβάσεις από το Original site http://techerrata.com/browse/twrp2/hammerhead /URL] και να το περάσεις με flashify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Βασικά κι εγώ αυτό κάνω απλά έδωσα αυτό το λινκ σαν πιο εύκολο. Εχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ευχαριστώ μόλις το εγκατέστησα όλα οκ . μία διευκρίνηση όμως. το TWRP είναι το ίδιο με cwm?? όλες οι custom ρομ μπαίνουν και με twrp? εγω κατέβασα αυτό που βρήκα από το play αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παιδιά για πείτε μου κάτι. Την AICP την περνάμε κανονικά μέσω twrp όπως και τις άλλες ρομ; Επίσης τι διαφορά έχει με τις aosp ρομ; Η κατανάλωση μπαταρίας είναι καλύτερη η χειρότερη από aosp?δεν έχω καταλάβει τις διαφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Μόλις έκανα ένα μικρό "lifting" στο κινητό. Του πέρασα TWRP 2.7, το τελευταίο zipάκι Mother of All AD-BLOCKING και αυτό τον kernel για το double tap 2 wake κυρίως. Ενεργοποίησα το DoubleTap2Wake Bottom Half και το Power Key toggle. Υποτίθεται ότι μένει ενεργοποιημένη μόνο η κάτω μισή οθόνη μόνο για να μην ξοδεύει πολλή μπαταρία. Βέβαια δε μου φαίνεται και πολύ εφικτό να είναι ενεργοποιημένη μόνο η μισή οθόνη κι όχι ολόκληρη αλλά θα δείξει. Edit : και με το double tap on unlock ring to sleep από Gravity Box τι άλλο να χρειαστεί κανείς; Edited March 10, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παιδιά για πείτε μου κάτι. Την AICP την περνάμε κανονικά μέσω twrp όπως και τις άλλες ρομ; Επίσης τι διαφορά έχει με τις aosp ρομ; Η κατανάλωση μπαταρίας είναι καλύτερη η χειρότερη από aosp?δεν έχω καταλάβει τις διαφορές Γιατί να μην τη περνάς κανονικά? Παρεμπιπτόντως χθες έβγαλε νέα έκδοση 3.5. Για όποιον θέλει πάντως να δοκιμάζει roms μονόδρομος είναι το MultiROM, κρατάς τη βασική σου rom και δοκιμάζεις παράλληλα και ό,τι άλλο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 ευχαριστώ μόλις το εγκατέστησα όλα οκ . μία διευκρίνηση όμως. το TWRP είναι το ίδιο με cwm?? όλες οι custom ρομ μπαίνουν και με twrp? εγω κατέβασα αυτό που βρήκα από το play αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα Ναι είναι το ίδιο απο άποψη πρακτικότητας, μπορείς να φλασάρεις τα πάντα. Δεν είναι βέβαια ακριβως το ίδιο. Εμένα μου φαίνεται καλυτερο και πιο εύχρηστο. Επίσης είναι open source ενω το cwm νομιζω πως όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πωπω τρομερό δείχνει το multirom!! Το έχεις βάλει; έχει κάποια παρενέργεια στο κινητό; απλώς βάζουμε την εφαρμογή και τελείωσε Ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πωπω τρομερό δείχνει το multirom!! Το έχεις βάλει; έχει κάποια παρενέργεια στο κινητό; απλώς βάζουμε την εφαρμογή και τελείωσε Ε; Από το Ν4 το χρησιμοποιώ, καμία παρενέργεια, απλά σου φλασάρει μια τροποποιημένη recovery με extra επιλογές, και επίσης πρέπει να το υποστηρίζει και ο kernel σου, αν χρησιμοποιείς stock σου φλασάρει πάλι μόνο του τροποποιημένο kernel . Nandroid οπωσδήποτε και προχωράς, διάβασε εννοείται τις οδηγίες στο νήμα του xda! 5 rom είχα μέχρι χθες στο κινητό για δοκιμές :p Οριακά χωρούσε και έκτη :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ποιο ειναι καλητερο: XBlast Tools η GravityBox...... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλσπέρα παιδιά, πήρα σήμερα το κινητό και ξεκίνησα με τα ξεκλειδώματα.. Έκανα τα πάντα σύμφωνα με τον οδηγό . Οταν πατάω να δω την κατάσταση του bootloader απο παράθυρο εντολών μου εμφανίζει τα εξής: device tampered : false device unlocked : true off-mode-charge : true Είμαι εντάξει με το bootloader και την flag που έβαλε η LG ;; Και κάτι ακόμη , αυτά Xposed + Greenify + Gravity Box που τα βρίσκουμε;; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts