Gringo Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Η 2.8.6.0 είναι η προβληματική. Βάλε την 2.8.5.2 που δουλεύω και είναι οκ. Το cwm είναι ξεπερασμένο. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Δεν μπαίνω στην διαδικασία να αλλάξω ρικοβερι απλα για να μην παιδευομαι ρωτάω δεν μπορω να βάλω τον elementalx με τίποτα ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 2.8.6.0 είναι η προβληματική. Βάλε την 2.8.5.2 που δουλεύω και είναι οκ. Το cwm είναι ξεπερασμένο. Οκ ευχαριστώ παιζει τίποτα με τον elemental η απο την recovery μου κρασαρει Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 H 2.8.6.1 που βγηκε μετα ειναι οκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Επειδή δεν ξέρω την απάντηση, γιατί δεν δοκιμάζεις CWM recovery? Το development της cwm έχει κολλήσει. Θεωρειστε πως δεν υπάρχει καν η cwm. Twrp 2.8.6.1 για τώρα και βλέπουμε, γιατί με κάποιες αναβαθμίσεις της δημιουργούνται κάποια bugs. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι.. Προσπάθησα να βάλω το xposed σε lp 5.1 αλλά στη recovery βγάζει fail κατά το φλασαρισμα.. Τι χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Χοντρικά, ο developer του xposed έχει πακετάρει τον κώδικα και τον έχει δημοσιεύσει για να μπορούν να τον δουλέψουν κι άλλοι. Κάποιος το αναβάθμισε για να δουλέψει σε 5.1, αλλά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και δουλεύει μόνο με μερικά modules. Εδώ στο δεύτερο και τρίτο post μπορείς να δεις ποια δουλεύουν και ποια όχι. http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3075257 Προφανώς δεν φλασαρες το σωστό αρχείο που είναι για 5.1. Διάβασε αυτό το post. http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=59901239 Θα φλασαρεις από twrp το αρχείο xposed arm 5.1 που θα βρεις στο τέλος του post. Μετά reboot και θα εγκαταστήσεις το xposed installer alpha 2 από εδώ. http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58828974 Edited April 10, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ευχαριστώ, είχα μπει στο θέμα του rovo και νόμιζα ότι ήταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Το development της cwm έχει κολλήσει. Θεωρειστε πως δεν υπάρχει καν η cwm. Twrp 2.8.6.1 για τώρα και βλέπουμε, γιατί με κάποιες αναβαθμίσεις της δημιουργούνται κάποια bugs. Δεν το ήξερα, πάντως για να είμαι ειλικρινής κάποιες φορές που χρησιμοποίησα cwm recovery για να φλασάρω όλα πήγαν μια χαρούλα. Το team win μου είχε κολλήσει κάποια στιγμή στο format data και έχασα λίγο την εμπιστοσύνη μου. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ρε παιδιά, πείτε μου κάτι γιατί θα τρελαθώ. Πέρασα Euphoria OS να δοκιμάσω και το πρώτο πράγμα που κάνω πάντα είναι να βάλω το DPI στο 361 αλλιώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό. Το κάνω όπως πάντα εδώ και χρόνια από το build.prop και παραμένει 480. Πιθανώς κρατάει το DPI που έχει στις ρυθμίσεις οθόνης οθόνης. Εν τω μεταξύ, έχει επιλογή για 360 εκεί αλλά το γυρνάει σε Tablet UI αν είναι κάτω από 361 και δε θέλω... Έκανα λίγο search και στο thread στο xda αλλά δε βρήκα κάτι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ρε παιδιά, πείτε μου κάτι γιατί θα τρελαθώ. Πέρασα Euphoria OS να δοκιμάσω και το πρώτο πράγμα που κάνω πάντα είναι να βάλω το DPI στο 361 αλλιώς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό. Το κάνω όπως πάντα εδώ και χρόνια από το build.prop και παραμένει 480. Πιθανώς κρατάει το DPI που έχει στις ρυθμίσεις οθόνης οθόνης. Εν τω μεταξύ, έχει επιλογή για 360 εκεί αλλά το γυρνάει σε Tablet UI αν είναι κάτω από 361 και δε θέλω... Έκανα λίγο search και στο thread στο xda αλλά δε βρήκα κάτι. Θα βάλεις 361 στο build.prop και μετά θα επιλέξεις και 361 στις ρυθμίσεις οθόνης που θα το έχει ως default. Ίσως θέλει και 371.. Δε θυμάμαι ακριβώς που το γύριζε σε phone mode. Το ίδιο έπαθα κι εγώ και το έψαχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Με έσωσες. Το 361 είναι το κατώτατο του Phone UI. Από 360 και κάτω είναι Tablet. Τα έχω τσεκάρει αυτά. Για να δούμε λοιπόν τι λέει η Euphoria. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Με αναβάθμιση της twrp σε 2.8.6.1 λύθηκε το πρόβλημα μς το φλασαρισμα του elementalx Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ντάξει, πολύ καλή η Euphoria. Πολύ σταθερή και ταχύτατη. Έχω τα animations στο 1 και μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορη και smooth από την ΚΚ που τα είχα στο 0.75. Και σε συνδυασμό με τον EX 2.11 me custom hotplug και η μπαταρία είναι η καλύτερη ever. Ναι, μπορώ να το κρίνω αυτό γιατί το χρησιμοποιούσα non stop από το πρωί. Δυο παράπονα που έχω είναι ότι 1. δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές μέσω Titanium όπως το Launcher3, LatinIME και Camera2 και τα έκανα απλά απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις. 2. Με νευριάζει που τα κενά ανάμεσα στα κουμπιά της navigation bar είναι τεράστια ενώ στην ΚΚ ήταν πιο ενωμένα και κάθε φορά οπότε θέλω να πατήσω το back πατάω στο κενό 3-4 φορές μέχρι να το πετύχω. Κι ένα παράπονο που έχω από τον EX 2.11 είναι ότι ενώ με τον kernel της Euphoria έκανα mount φλασάκια χωρίς καμία extra ρύθμιση, στον EX δεν μπορώ και πρέπει να βάλω stickmount.. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Γνωριζετε αν υπαρχει συμβατοτητα των kernels ElementalX ή Franco με την CyanogenMod 5.0.2?<br/> Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Περασα τη euphoria 5.1 με elementalX και θα δοκιμασω να δω τι γινεται με το θεμα της μπαταριας! Εχω θεμα ομως με τα λεξικα.. Πως μπορω ν τα ρυθμισω δεν μπορω ν καταλαβω. Ανοιξε καπου το πληκτρολογιο, κι απο εκει πατησε πανω στο εικονιδιο με την γη, επελεξε το πληκτρολογιο google, κι αφου μπεις ρυθμισεις απο εκει, θα εχεις την επιλογη της αλλαγης. Εγω ετσι το αλλαξα, γιατι στην αρχη δεν μου δουλευε. Και απο τις γνωστες ρυθμισεις δεν εβγαζα ακρη, αλλα ετυχε να το βρω απο εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ντάξει, πολύ καλή η Euphoria. Πολύ σταθερή και ταχύτατη. Έχω τα animations στο 1 και μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορη και smooth από την ΚΚ που τα είχα στο 0.75. Και σε συνδυασμό με τον EX 2.11 me custom hotplug και η μπαταρία είναι η καλύτερη ever. Ναι, μπορώ να το κρίνω αυτό γιατί το χρησιμοποιούσα non stop από το πρωί. Δυο παράπονα που έχω είναι ότι 1. δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές μέσω Titanium όπως το Launcher3, LatinIME και Camera2 και τα έκανα απλά απενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις. 2. Με νευριάζει που τα κενά ανάμεσα στα κουμπιά της navigation bar είναι τεράστια ενώ στην ΚΚ ήταν πιο ενωμένα και κάθε φορά οπότε θέλω να πατήσω το back πατάω στο κενό 3-4 φορές μέχρι να το πετύχω. Κι ένα παράπονο που έχω από τον EX 2.11 είναι ότι ενώ με τον kernel της Euphoria έκανα mount φλασάκια χωρίς καμία extra ρύθμιση, στον EX δεν μπορώ και πρέπει να βάλω stickmount.. Είσαι σίγουρος ότι φταίει ο ElementalX; εγώ με cataclysm και ElementalX απλά βάζω το φλασάκι στο otg καλώδιο και ανοίγω τα αρχεία μου από το es. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Είσαι σίγουρος ότι φταίει ο ElementalX; εγώ με cataclysm και ElementalX απλά βάζω το φλασάκι στο otg καλώδιο και ανοίγω τα αρχεία μου από το es. Ναι. Κι εσένα ανοίγει επειδή έχεις ES ο οποίος έχει τη δυνατότητα από μόνος του. Κι εγώ πρέπει να βάλω ES ή Stickmount ή κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή που ενεργοποιεί το OTG. Ενώ με Euphoria και τον kernel της Euphoria, απλά το βάζω και τα διαβάζει όλα με οποιονδήποτε file manager. Διάβασα καμιά 30αριά post γι' αυτό το θέμα στο thread του ΕΧ και δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορεί να γίνει και στη Lollipop αυτό. Στην ΚΚ γινόταν κανονικά χωρίς έξτρα εφαρμογή. EDIT: Και δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα qs tile για 2G/3G :( Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Σε έμενα άνοιγε κανονικά με τον elementalx μόλις όμως τον ξανά πέρασα για να βάλω το custom hotplug σταμάτησε να το αναγνωρίζει.Δεν προσπάθησα να το ξαναγυρίσω για να δω οτι όντως φταίει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Σε έμενα άνοιγε κανονικά με τον elementalx μόλις όμως τον ξανά πέρασα για να βάλω το custom hotplug σταμάτησε να το αναγνωρίζει.Δεν προσπάθησα να το ξαναγυρίσω για να δω οτι όντως φταίει αυτό Α κι εγώ με custom hotplug είμαι. Τέλος πάντων, έβαλα stickmount και είμαι κομπλέ. Φυσάει πραγματικά. Edit: Έχετε βρει κανένα καλό θέμα στυλ OnePlus One για CM12; είχα ένα για CM11 που λεγόταν OneL+ Grey, κάπως έτσι, κι ήταν το καλύτερο. Edited April 12, 2015 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ναι. Κι εσένα ανοίγει επειδή έχεις ES ο οποίος έχει τη δυνατότητα από μόνος του. Κι εγώ πρέπει να βάλω ES ή Stickmount ή κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή που ενεργοποιεί το OTG. Ενώ με Euphoria και τον kernel της Euphoria, απλά το βάζω και τα διαβάζει όλα με οποιονδήποτε file manager. Διάβασα καμιά 30αριά post γι' αυτό το θέμα στο thread του ΕΧ και δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορεί να γίνει και στη Lollipop αυτό. Στην ΚΚ γινόταν κανονικά χωρίς έξτρα εφαρμογή. EDIT: Και δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα qs tile για 2G/3G :( Δηλαδή δεν έχεις file explorer ή απλά εννοείς ότι χρησιμοποιείς άλλον explorer και δεν διαβάζει το otg; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Σε έμενα άνοιγε κανονικά με τον elementalx μόλις όμως τον ξανά πέρασα για να βάλω το custom hotplug σταμάτησε να το αναγνωρίζει.Δεν προσπάθησα να το ξαναγυρίσω για να δω οτι όντως φταίει αυτό Στο custom hotplug τι ρυθμισεις εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καλα τρελα η euphoria απιστευτα smouth και δεν εχω βαλει ακομα τον elementalx ειμουν πολυ καιρο σε cataclysm και ειδα αμεσωσ την διαφορα. Αν μπορει καποιοσ να βοηθησει θελω να μου πει. 1. Πωσ θα βαλω το reboot recovery στο power menu 2. Πωσ αλλαζω τα animations που λεει πιο πανω ο maxairo και τι ακριβωσ κανει αυτη η ρυθμιση 3. Οταν επιλεγουμε στον elementalx το costum hot plugin πρεπει να κανουμε και κατι αλλο η απλα το επιλεγουμε απο το aroma installer Edited April 13, 2015 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Α κι εγώ με custom hotplug είμαι. Τέλος πάντων, έβαλα stickmount και είμαι κομπλέ. Φυσάει πραγματικά. Edit: Έχετε βρει κανένα καλό θέμα στυλ OnePlus One για CM12; είχα ένα για CM11 που λεγόταν OneL+ Grey, κάπως έτσι, κι ήταν το καλύτερο. Αν σου αρέσει το dark theme με χρωματιστές πινελιές δες το Lazy Dark theme CM12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δηλαδή δεν έχεις file explorer ή απλά εννοείς ότι χρησιμοποιείς άλλον explorer και δεν διαβάζει το otg; Το 2ο. Χρησιμοποιώ root explorer εδώ και χρόνια και μ' έχει βολέψει. Καλα τρελα η euphoria απιστευτα smouth και δεν εχω βαλει ακομα τον elementalx ειμουν πολυ καιρο σε cataclysm και ειδα αμεσωσ την διαφορα. Αν μπορει καποιοσ να βοηθησει θελω να μου πει. 1. Πωσ θα βαλω το reboot recovery στο power menu 2. Πωσ αλλαζω τα animations που λεει πιο πανω ο maxairo και τι ακριβωσ κανει αυτη η ρυθμιση 3. Οταν επιλεγουμε στον elementalx το costum hot plugin πρεπει να κανουμε και κατι αλλο η απλα το επιλεγουμε απο το aroma installer 1. Πρέπει να ενεργοποιήσεις τα developer options πατώντας click 7 φορές στο build number στις ρυθμίσεις. 2. Το ίδιο με το 1. Θα το βρεις εκεί. 3. Δεν άλλαξα κάτι άλλο. Απλά το ενεργοποίησα από Aroma. Πάει σφαίρα κι έχει και καλή μπαταρία. Αν σου αρέσει το dark theme με χρωματιστές πινελιές δες το Lazy Dark theme CM12. Δοκίμασα καμιά 10αριά χτες, και τζάμπα και paid, αλλά κανένα δε με ικανοποίησε. Δοκίμασα κι αυτό αλλά μπα. Αυτό που λέω το OneL+ Grey ήταν ό,τι καλύτερο. Τέλος πάντων, θα το ψάξω κι άλλο. Κι επίσης, τι έκανες εσύ; Πήγες OPO ε; Άσε, το σκέφτομαι κι εγώ εδώ και μήνες αλλά κάτι μου λέει ότι δεν αξίζει τόσο πολύ η αλλαγή και να περιμένω κάτι καλύτερο ή το OP2. Βέβαια, η μπαταρία και τα 64GΒ τα ακούω που με φωνάζουν. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το 2ο. Χρησιμοποιώ root explorer εδώ και χρόνια και μ' έχει βολέψει. 1. Πρέπει να ενεργοποιήσεις τα developer options πατώντας click 7 φορές στο build number στις ρυθμίσεις. 2. Το ίδιο με το 1. Θα το βρεις εκεί. 3. Δεν άλλαξα κάτι άλλο. Απλά το ενεργοποίησα από Aroma. Πάει σφαίρα κι έχει και καλή μπαταρία. Δοκίμασα καμιά 10αριά χτες, και τζάμπα και paid, αλλά κανένα δε με ικανοποίησε. Δοκίμασα κι αυτό αλλά μπα. Αυτό που λέω το OneL+ Grey ήταν ό,τι καλύτερο. Τέλος πάντων, θα το ψάξω κι άλλο. Κι επίσης, τι έκανες εσύ; Πήγες OPO ε; Άσε, το σκέφτομαι κι εγώ εδώ και μήνες αλλά κάτι μου λέει ότι δεν αξίζει τόσο πολύ η αλλαγή και να περιμένω κάτι καλύτερο ή το OP2. Βέβαια, η μπαταρία και τα 64GΒ τα ακούω που με φωνάζουν. Πολύ συντηρητικό σε βρίσκω στα themes:lol:. Ναι φίλε το άλλαξα όταν το 64αρι κόστιζε 299€. Το 5αρι το έδωσα 200€. Ότι άλλο θες στείλε pm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts