spdrosin Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 μπορεις να βαλεις ενα λινκ για το κατεβασμα? ευχαριστω... Eδώ είσαι. Την έβαλα κι εγώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Eδώ είσαι. Την έβαλα κι εγώ. ;) σε ευχαριστω φιλε μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Στην Euphoria 1.0 το facebook ακόμα και μετά από wipe των data του, απεγκατάσταση, wipe cache και επανεγκατάσταση μου δίνει FC στο άνοιγμα κατά τη σύνδεση. Κανείς άλλος, καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Είχα flashάρει μόνο την stock rom και το radio. Τον καινούργιο bootloader γιατί τον χρειαζόμαστε; Επίσης αυτη τη στιγμή είμαι με ξεκλείδωτο bootloader. Αν flashάρω τον καινούργιο ξανακλειδωνει; Δεν τον "χρειάζεσαι" νομίζω απαραίτητα, αλλά γιατί να μην τον ενημερώσεις; Δεν ξέρω αλλαγές να σου πω προσωπικά. Δεν ξανακλειδώνει, όχι. Δες το link που ανέβασα πριν λίγο εδώ (ποστ #5094). Ένα flash .zip από recovery είναι μόνο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καθότι τα πολλά φρου φρου του στυλ Ν5Χ, Euphoria κλπ δε μου λένε τίποτα όπως έχω ξαναπει ( μια ψιλοεξαίρεση η Cat λόγω original developing ) και καθώς επίσης είναι πολύ πιθανό να μη δούμε καν Purity ( ή να αργήσει πάρα πολύ :sorry: ), η γύρα σε AOSP builds με ουσιαστικά kanks συνεχίζεται. Την Euphoria τη δοκίμασες; Γιατί σε όγκο και μόνο δε συγκρίνονται: 200 MB η Euphoria, 500 η Cataclysm (που πήγα να δοκιμάσω). Στην Euphoria δε βρίσκω καν πως να αναδιοργανώσω τις συντομέσεις απο την status bar ή στη lock screen. Τίποτα δεν έχει. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Την Euphoria τη δοκίμασες; Γιατί σε όγκο και μόνο δε συγκρίνονται: 200 MB η Euphoria, 500 η Cataclysm (που πήγα να δοκιμάσω). Στην Euphoria δε βρίσκω καν πως να αναδιοργανώσω τις συντομέσεις απο την status bar ή στη lock screen. Τίποτα δεν έχει. :wacko: Η Euphoria είναι η συνέχεια της Mahdi---> άρα σε πλήρη ανάπτυξη ( όχι τώρα ) = πολλά φρου φρου, για μένα άχρηστα. Ξαναλέω για μένα, ε? ;) ( Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία της rom και το έχω χάσει ) To μέγεθος τι σχέση έχει ? Λογικό είναι να διαφέρουν με τη stock based Cataclysm που έχει ενσωματωμένα ΟΛΑ τα gapps. Προσωπικά πριν το φλασάρισμα ( 1-2 builds έχω δοκιμάσει μόνο έτσι για δοκιμή ) την ξαλάφρωσα από καμιά 200αριά MB σχεδόν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Η Euphoria είναι η συνέχεια της Mahdi---> άρα σε πλήρη ανάπτυξη ( όχι τώρα ) = πολλά φρου φρου, για μένα άχρηστα. Ξαναλέω για μένα, ε? ;) ( Εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία της rom και το έχω χάσει ) To μέγεθος τι σχέση έχει ? Λογικό είναι να διαφέρουν με τη stock based Cataclysm που έχει ενσωματωμένα ΟΛΑ τα gapps. Προσωπικά πριν το φλασάρισμα ( 1-2 builds έχω δοκιμάσει μόνο έτσι για δοκιμή ) την ξαλάφρωσα από καμιά 200αριά MB σχεδόν :lol: Κατάλαβα τώρα τι λες. Πάντως εμένα η Mahdi δε μου φαινόταν υπερφορτωμένη. Και είμαι από τους χρήστες που του αρέσουν οι rom οσο πιο κοντά σε stock. Όσο έχω το Ν5, έχω χρησιμποιήσει πολύ καιρό Purity και Slim. H Mahdi τώρα σαν stock μου φαίνεται εμένα που έβαλα πρώτη φορά βέβαια, οπότε γι αυτό έχω μάλλον αυτήν την εντύπωση. Στην Cataclysm με ξενερώνει που έχει όοολα τα Gapps ενσωματωμένα. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα στη Euphoria: με το Titanium όταν απεγκαθιστώ κάποια system apps, αυτά παρόλο που διαγράφονται και παίρνω μηνύματα επιτυχίας (απεγκατάστασης) ακόμα και μετά από reboot, παραμένουν εκεί εγκατεστημένα κι έτοιμα για χρήση. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 N5x αναβάθμιση 7.1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 ...Στην Cataclysm με ξενερώνει που έχει όοολα τα Gapps ενσωματωμένα... Ε βγάλε όσα δε θες πριν την εγκατάσταση βρε :happy: Στην Cat και σε όσες rom ακολουθούν το κλασικό zip φορμάτ γίνεται εύκολα. Πρόσεξε μόνο μην αφαιρέσεις απαραίτητες εφαρμογές του συστήματος. Το άλλο κουφό με το TiBa πρώτη φορά το ακούω.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εβγαλε και η slim νεα Alpha 0.8.....Ξερει κανεις αν ο Trinity βγαλει εκδοση για lollipop....? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εχτές από 4.4 πέρασα την cataclysm έκανα wipe internal και όλα τα άλλα, μετά από αυτό δεν με αφήνει να διαγράψω τους φακέλους που πέρασα(titanium κτλ) και η φωτογραφική δεν αποθηκεύει φωτογραφίες.Σήμερα πέρασα την stock και μετά δύο τρεις άλλες σε όλες έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν μπορώ να σβήσω φακέλους που περνάω και η φωτογραφική επειδή περνάω και τον dcim δεν αποθηκεύει τίποτα .καμία ιδέα;;; με άλλη φωτογραφική που δημιουργεί δικό της φάκελο δεν έχω πρόβλημα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ε βγάλε όσα δε θες πριν την εγκατάσταση βρε :happy: Πώς το κάνουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πώς το κάνουμε αυτό? Άνοιξε το zip της rom και μέσα από το system>app> σβήσε τις εφαρμογές που δεν θες και μετά φλάσαρε τη rom. Προφανώς με προσοχή, μπορείς να σβήσεις από τα google apps , από τα AOSP apps, μη σβήσεις απαραίτητα αρχεία. Εγώ μια φορά από κεκτημένη έσβησα και όλους τους launcher, τρελό γέλιο, λειτουργικό χωρίς launcher, σφαίρα πήγαινε :lol: Μπορείς να πειράξεις κι άλλα πράγματα προφανώς, όπως το build.prop, τα fonts, το bootanimation, να προσθαφαιρείς πράγματα, mods, εφαρμογές κλπ. Οκ, απλά αυτά θέλουν λίγο εμπειρία και γνώσεις. Το πρώτο είναι εύκολο. Εννοείται ότι τα παραπάνω γίνονται μόνο σε rom με το κλασικό zip φορματ, όπως πχ η Cataclysm, η OptiPop, η SimpleAOSP κ.α. Σε άλλες rom με το system.new.dat φορματ ( όπως πχ η Terminus μέχρι τώρα, νομίζω η Rasta ?, τεσπά και άλλες ) προφανώς δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Η euphoria πάει καλά μέχρι τώρα, αλλά πάλι καθότι στην αρχή δεν έχει πολλά customizations. Τα περισσότερα τα έχει η cataclysm (orig develop). Σίγουρα τα πιο ουσιαστικά (κυρίως τα custom toggles). Ίσως δοκιμάσω ξανά την slim (τελευταία η 0.4 που ε΄χια δοκιμάσει με misc battery drain bug, ίσως ήταν τελικά καμιά εφαρμογή). Άλλωστε είναι η επίσημη αγαπημένη μου (και όντως καθαρό original development, τελείως δικός τους κώδικας, και δεν είναι τυχαίο που τόσες ρομ παίρνουν απο αυτούς. ο Atl4ntis βάζει κι αυτός δικό του κώδικα, αλλά δε νομίζω να είναι τοσο καινοτόμος και διαφορετικός. Εϊναι ομως η πιο ισορροποημενη ρομ για μενα αυτη τη στιγμη). Παλιά είχα φτιάξει μια λίστα με πάρα πολλά apks που είναι ασφαλές να σβήσουμε απο τα zips, πλέον άλλαξαν τα πράγματα λίγο, αλλά εγώ να πω οτι αφαιρώ σχεδόν όλα τα gapps, ακόμα και calendar. Ακόμα και όσα χρειάζομαι τα περνάω απο titanium που άλλωστε θέλω να έχουν και τα data μαζί τους. Edited December 10, 2014 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ δοκίμασα optipop με τον Uber kernel και δεν με συγκίνησε. Δεν την βρήκα και ιδιαίτερα γρήγορη. Μετά είπα να δοκιμάσω N5X άλλά δεν μου κάθισε. Έκανα 3 φορές clean install αλλα και μόλις ξεκίναγε το αρχικό setup μου ζητάγε να βάλω μέσα την SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Εγώ δοκίμασα optipop με τον Uber kernel και δεν με συγκίνησε... Ταυτόχρονα τα δοκίμασες? Και που ξέρεις αν το "αργό" ήταν η rom ή ο kernel...? Γιατί δεν αλλάζεις kernel να τσεκάρεις ...? ;) Και όταν λέμε αργή ή γρήγορη μια rom ελπίζω όλοι να εννοούμε τις cpu intensive διεργασίες ε? Με δικό της thread στο xda πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ταυτόχρονα τα δοκίμασες? Και που ξέρεις αν το "αργό" ήταν η rom ή ο kernel...? Γιατί δεν αλλάζεις kernel να τσεκάρεις ...? ;) Και όταν λέμε αργή ή γρήγορη μια rom ελπίζω όλοι να εννοούμε τις cpu intensive διεργασίες ε? Με δικό της thread στο xda πλέον. ο ιδιος ο developper προτεινει τον δικο του kernel. Οταν λεω γρηγορη εννοω σε Multitasking και open-close εφαρμογων. Παντα σε συγριση με 4.4.4 Mahdi με Uber kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έχω ένα περίεργο πρόβλημα στη Euphoria: με το Titanium όταν απεγκαθιστώ κάποια system apps, αυτά παρόλο που διαγράφονται και παίρνω μηνύματα επιτυχίας (απεγκατάστασης) ακόμα και μετά από reboot, παραμένουν εκεί εγκατεστημένα κι έτοιμα για χρήση. :wacko: Το άλλο κουφό με το TiBa πρώτη φορά το ακούω.. :confused: Έβγαλά άκρη. Η Euphoria έρχεται μαζί με έναν "Launcher3.apk". Ακόμα κι αν δεν τον επέλεξα/έτρεξα ποτέ, αφού τον απεγκαταστήσω από το Titanium, τότε μπορώ να επαγκαταστήσω κι όποιο άλλο .apk θέλω. Τι συμβαίνει όμως μετά; Όλες οι εφαρμογές (που δεν πειράχτηκαν, πχ FB, Viber, XDA, κλπ) δίνουν FC. Σπάει όλο το σύστημα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 αυτο το εχετε δει ??? http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/enable-stereo-sound-your-nexus-5-0158975/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ο ιδιος ο developper προτεινει τον δικο του kernel... Λογικό δεν είναι για τη δικιά του rom να προτείνει το δικό του kernel...? Κι εγώ άμα έβγαζα rom και kernel τα δικά μου θα πρότεινα...:lol: odexed ή deodexed έβαλες? Αν και να σου πω την αλήθεια δε νομίζω να υπάρχει και τρελή διαφορά μετά το πρώτο boot. Έβγαλά άκρη. Η Euphoria έρχεται μαζί με έναν "Launcher3.apk". Ακόμα κι αν δεν τον επέλεξα/έτρεξα ποτέ, αφού τον απεγκαταστήσω από το Titanium, τότε μπορώ να επαγκαταστήσω κι όποιο άλλο .apk θέλω. Τι συμβαίνει όμως μετά; Όλες οι εφαρμογές (που δεν πειράχτηκαν, πχ FB, Viber, XDA, κλπ) δίνουν FC. Σπάει όλο το σύστημα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Launcher3 είναι ο default launcher που συνήθως βρίσκεις στα AOSP builds. Σίγουρα δεν έτρεξε την πρώτη φορά που bootαρες? ( εκτός αν είχες πχ και gnow ). Βέβαια έτρεξε ή όχι, δε νομίζω να έχει σχέση με τα FCs. Για κάνε ένα clear cache μεσω recovery μήπως και... αυτο το εχετε δει ??? http://nexus5.wonderhowto.com/how-to/enable-stereo-sound-your-nexus-5-0158975/ Εδώ και μέρες υπάρχει στο xda. Το έχουν ενσωματώσει ήδη και κάποιες rom όπως η xTrasmooth και η Pure White. Πλάκα έχει, αν και δε ξέρω κατά πόσο έχει επιπτώσεις στη μπαταρία, τώρα μη φανταστείς ότι θα κάνεις το Ν5 και home cinema...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Λογικό δεν είναι για τη δικιά του rom να προτείνει το δικό του kernel...? Κι εγώ άμα έβγαζα rom και kernel τα δικά μου θα πρότεινα...:lol: odexed ή deodexed έβαλες? Αν και να σου πω την αλήθεια δε νομίζω να υπάρχει και τρελή διαφορά μετά το πρώτο boot. Launcher3 είναι ο default launcher που συνήθως βρίσκεις στα AOSP builds. Σίγουρα δεν έτρεξε την πρώτη φορά που bootαρες? ( εκτός αν είχες πχ και gnow ). Βέβαια έτρεξε ή όχι, δε νομίζω να έχει σχέση με τα FCs. Για κάνε ένα clear cache μεσω recovery μήπως και... Εδώ και μέρες υπάρχει στο xda. Το έχουν ενσωματώσει ήδη και κάποιες rom όπως η xTrasmooth και η Pure White. Πλάκα έχει, αν και δε ξέρω κατά πόσο έχει επιπτώσεις στη μπαταρία, τώρα μη φανταστείς ότι θα κάνεις το Ν5 και home cinema...:p Δοκιμάζω τώρα την τελευταία official LS και είναι πολύ καλή. Γρήγορη και σταθερή. Για την LS του kener διάβασα προβλήματα και δεν την έβαλα. Το stereo sound mod το δοκιμασα και το επάνω ηχείο άρχισε να τρίζει. Προφανώς δεν είναι σχεδιασμένο για τέτοια χρήση. Ευτυχώς υπάρχει και revert to stock zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Launcher3 είναι ο default launcher που συνήθως βρίσκεις στα AOSP builds. Σίγουρα δεν έτρεξε την πρώτη φορά που bootαρες? ( εκτός αν είχες πχ και gnow ). Βέβαια έτρεξε ή όχι, δε νομίζω να έχει σχέση με τα FCs. Για κάνε ένα clear cache μεσω recovery μήπως και... Καμία φορά δεν έτρεξε. Όταν μου έβγαλε την επιλογή επέλεξα τον Google Launcher και "Πάντα". Έκανα και wipe cache και καινούργια εγκατάσταση και πάλι το ίδιο. Θα το αναφέρω στο νήμα τους, να δω τι θα μου πουν κι εκεί. Προς το παρόν παλεύω με την Cataclysm για πρώτη φορά. Edit: Είναι γνωστό bug του Superuser που ερχεται εγκατεστημένο με τη Mahdi. Έπρεπε να βλάω το SuperSU για να μπορώ να απεγκαταστήσω εφαρμογές με το Titanium. Edited December 11, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 N5x αναβάθμιση 7.1 puzzle21 την έβαλες?και αν ναι πως πάει? εγώ με την 7αρα παει σφεντόνα και μετά απο αρκετό καιρό χτύπησα 4¨30 ώρες οθόνη με elementalx. μια χαρά. Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Πολύ γρήγορη και σταθερή η LS μέχρι τώρα. Πολύ γρηγορότερη από optipop. Και με τον δικό της κέρνελ. Θα την αφήσω έτσι για λίγο και θα βάλω κανα Uber να την απογειώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Αρκετά ικανοποιημένος με την πρώτη μου προσπάθεια σε Android 5.0 μέσω Cataclysm. Βασικές παραμετροποιήσεις και αρκετά ξαλαφρωμένη από περιττά GoogleApps (σε αυτό ευχαριστώ τον Captain Morgan για τη συμβουλή του να σβήσω ό, τι δε χρειάζομαι από το .zip της rom πριν το φλασάρισμα). Γρήγορη και σταθερή. Θα την αφήσω λίγο ως έχει και μετά θα τη δοκιμάσω με ElementalX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts