puzzle21 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Ευχάριστα όντως... Ξέχασα να αναφέρω οτι αυτή την φορά έχει δικο της κερνελ η N5X...για να δουμε τι θα δούμε... Γιατί στο κατέβασμα σέρνεται τόσο πολύ ρε γμτ; έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβγαλε 6.0.1 και gapps 1.4.1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Σε άλλο νήμα του forum διαμαρτύρονται γιά το gmail μήπως τελικά φταίει αυτό γιά τά Google service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Σε άλλο νήμα του forum διαμαρτύρονται γιά το gmail μήπως τελικά φταίει αυτό γιά τά Google service... Προσωπικά το gmail το έχω πλεον συγχρονισμένο με 2 λογαριασμούς και με widget να τρέχει συνέχεια .. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπέρα, επειδή έχω το nexus5 με lollipop (unrooted + locked bootloader) και δεν έχω επιχειρήσει ξανά να κάνω root και να περάσω άλλη rom, ούτε είμαι γνώστης της διαδικασίας, (σκόρπια πράγματα έχω καταλάβει...). Διάβασα τον οδηγό για bootloader unlock και root στην αρχική σελίδα αλλά εκεί αναφέρει flasharisma stock rom μόνο... μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιον οδηγό που να ακολουθήσω βήμα προς βήμα ώστε να περάσω την N5X rom + Gapps?? έχω βρει websites με οδηγούς αλλά κάθε ένας λέει και τα δικά του .... άλλος παραλείπει βήματα που θεωρούνται γνωστά κτλ κτλ.... σας ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 O οδηγός που έχει ποστάρει ο γυαλάκιας είναι οτι καλύτερο υπάρχει και με λεπτομέρειες σεκάθε βήμα. Αν τώρα δε θέλεις να το κάνεις μόνος σου με εντολες adb, υπάρχουν διάφορα toolkits (όπως του wugfresh) που το κάνουν με λίγα κλίκ, αλλά εκεί δεν ξέρεις ακριβώς τι γίνεται απο πίσω και είναι συγκριτικά δυσκολοτερο να επαναφέρεις το τηλέφωνο αν κάτι στραβώσει στο δρόμο. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 O οδηγός που έχει ποστάρει ο γυαλάκιας είναι οτι καλύτερο υπάρχει και με λεπτομέρειες σεκάθε βήμα. Αν τώρα δε θέλεις να το κάνεις μόνος σου με εντολες adb, υπάρχουν διάφορα toolkits (όπως του wugfresh) που το κάνουν με λίγα κλίκ, αλλά εκεί δεν ξέρεις ακριβώς τι γίνεται απο πίσω και είναι συγκριτικά δυσκολοτερο να επαναφέρεις το τηλέφωνο αν κάτι στραβώσει στο δρόμο. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση... Δεν έχω πρόβλημα με τον οδηγό του γυαλάκια...ίσα ίσα που ήταν πολύ επεξηγηματικός... απλά στον οδηγό αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως (με ποιο τρόπο και σε ποιο βήμα δλδ) κάνω το φλασάρισμα της N5X..... και ζήτησα άλλο οδηγό με πλήρης οδηγίες κυρίως για να μην σας πρήζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δεν ξέρω πως θα πάει απο μπαταρία αλλά η νέα n5x 6.0.1 παει σφαίρα.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Αφ'ης στιγμής έχεις ξεκλειδώσει το τηλέφωνο κι έχεις περάσει custom revovery, όποια ρομ και επιπλέον αρχεια που ίσως χρειάζονται, τα κατεβάζεις και την περνάς μέσα στη μνήμη. Μετά μπαίνεις στο recovery και ακολουθείς τις οδηγίες εγκατάστασης της εκάστοτε ρομ (συνήθως κάνεις wipe cache/dalvik/system ή και κάτι άλλο αν έτσι λένε οι οδηγίες) και μετα φλασάρεις τη ρόμ ή/και άλλο kernel (αν χρειάζεται) και τελικά το super su (επίσης αν χρειάζεται). Μετα τις πρώτες 2-3 φορές, θα το κάνεις τυφλά. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Η slim 0.4 σ'εμένα αλλά και σε άλλους από ότι είδα εμφανίζει το battery drain bug (στις πληροφορίες μπαταρίας έχει το miscellaneous μεγάλη κατανάλωση). Έβαλα cataclysm με elementalX και είμαι πιο ικανοποιημένος από ποτέ σε lollipop Edited November 26, 2014 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δυστηχώς καμία σοβαρή Custom Rom lolipop ακόμη για το N5 , όλες ειναι ΓΤΠ. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ήμουν σε ταξίδι την προηγούμενη εβδομάδα και χωρίς καμία υπόνοια προβλήματος, ξαφνικά το κινητό κόλλησε και δεν ανταποκρινόταν, το εκλεισα με παρατεταμένο power button...ε και δεν ξανά άνοιξε ποτέ!!! Ευτυχώς από τη μια είχα όλα τα zips στη μνήμη και έκανα clean install αλλά τα έχασα όλα από εφαρμογές, μηνύματα κλπ. Δεν είχε ξανά κολλήσει ποτέ. Slim, elemental. Νίκο, κάνω quote το post σου εδώ γιατί θα βγαίναμε off topic. Πρέπει να φταίει η τελευταία έκδοση του ElementalX... Εγώ πριν 2 μέρες έτσι όπως μιλούσα στο kik, freezare το κινητό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, πάτησα power για 10 δεύτερα κι όταν άνοιξα είχε κάνει reset τον Nova launcher κι έπρεπε να τα φτιάξω όλα απ' την αρχή καθώς και το kik κι έχασα όλες τις συνομιλίες.. Ξενέρωσα άσχημα γιατί δεν είχα κάνει πρόσφατο backup nandroid ή titanium. Τουλάχιστον εμένα άνοιξε. Από δω και πέρα θα παίρνω ένα backup με titanium κάθε βράδυ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δυστηχώς καμία σοβαρή Custom Rom lolipop ακόμη για το N5 , όλες ειναι ΓΤΠ. Ειλικρινά δοκιμασες την ν5χ γιατί είναι πραγματικα γρήγορη και κυρίως σταθεροτατη.. Προσωπικά δεν βρίσκω λογο να δοκιμασω καμία αλλη ειδικά όταν βλέπω οτι ο δημιουργός της ασχολείται συνεχώς για την βελτίωση της. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 H N5X κι εγώ δεν την δοκίμασα, αλλά είναι stock+μερικά αισθητικά πειράγματα απο ότι έχω καταλάβει άρα λογικά είανι όσο γρήγορη και σταθερή η stock. Τώρα στον kernel της δε ξέρω αν έχει κάνει κάτι διαφορετικό στη τελευταία έκδοση. Αλλά γιατί δεν την πηγαίνει στο development δε κατάλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Δυστηχώς καμία σοβαρή Custom Rom lolipop ακόμη για το N5 , όλες ειναι ΓΤΠ. Γι' αυτο κι εγω ακριβως κανω απλα λιγο υπομονη. Παραμενω με 4.4.4 SlimKat και περιμενω την πρωτη (stable παντα) Μahdi. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έβαλα κι εγώ την ν5χ, με καθαρή εγκατάσταση και για πρώτη μέρα ήδη τα πάει πολύ καλύτερα από την στοκ!! Ευτυχώς γιατί είχα ξενερώσει με την αστάθεια της lollipop! Μπαταρία να δω λίγο έτσικαι πάμε και για code blue!! :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Προσωπικά η σταθερότητα της και αυτά τα λιγα παραπανω που εχει με αφήνουν πλήρως ικανοποιημένο για να προτιμησω την n5x απο την κανονική. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 η εμπειρια μου με code blue και elementalx... code blue : καλος αλλα απο αυτα που ακουγα δεν με ενθουσιασε η μπαταρια του.... elemetalx:πολυ καλο standby αλλα οταν ασχολεισαι με το κινητο ρουφαει πιο γρηγορα την μπαταρια απο code blue ειμαι με stock lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 η εμπειρια μου με code blue και elementalx... code blue : καλος αλλα απο αυτα που ακουγα δεν με ενθουσιασε η μπαταρια του.... elemetalx:πολυ καλο standby αλλα οταν ασχολεισαι με το κινητο ρουφαει πιο γρηγορα την μπαταρια απο code blue ειμαι με stock lollipop Εχω την εντύπωση οτι είναι καλός ο κερνελ που φοράει η ίδια η νέα έκδοση. Code blue ουτε εμένα με ενθουσίασε παρόλου που είμαι μεγαλος fan Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εχω την εντύπωση οτι είναι καλός ο κερνελ που φοράει η ίδια η νέα έκδοση. Code blue ουτε εμένα με ενθουσίασε παρόλου που είμαι μεγαλος fan θα συμφωνησω μαζι σου απλα ειπα να δοκιμασω...παντως καπου διαβασα οτι σ επερχομενο update θα αλλαξουν τον στοκ κερνελ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπέρα σας , ξέρει κανείς γιατί μετά την αναβάθμιση του supersu δεν ξεκινάει το κινητό?? κολλάει στα χρωματάκια Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπέρα σας , ξέρει κανείς γιατί μετά την αναβάθμιση του supersu δεν ξεκινάει το κινητό?? κολλάει στα χρωματάκια Για πες recovery και κάνε ένα Wipe cache και κάνε Reboot. Ίσως βοηθήσει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTF Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για πες recovery και κάνε ένα Wipe cache και κάνε Reboot. Ίσως βοηθήσει. το έφτιαξα είναι οκ.έκανα και κανα 2-3 restart να δω και είναι οκ. (offtopic έχεις βάλει trickster?) Παράθεση model: nexus 5 android: AOSP 7.0 kernel : ElementaX -N5-2.04 Baseband : M8974A-2.0.50.2.21 Build number : LRX21O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 το έφτιαξα είναι οκ.έκανα και κανα 2-3 restart να δω και είναι οκ. (offtopic έχεις βάλει trickster?) Όχι, δεν χρειάστηκε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλησπερα σας. Θελω να βγαλω την ειδοποιηση (notification) για την ενημερωση σε Lollipop υπαρχει κανενας σωστος τροπος; Διαβαζω στο νετ διαφορα που και καλα απενεργοποιεις ενα service αλλα εχει μετα επιπτωσεις στο play store και στο gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ειλικρινά δοκιμασες την ν5χ γιατί είναι πραγματικα γρήγορη και κυρίως σταθεροτατη.. Προσωπικά δεν βρίσκω λογο να δοκιμασω καμία αλλη ειδικά όταν βλέπω οτι ο δημιουργός της ασχολείται συνεχώς για την βελτίωση της. Ναι τίς δοκίμασα'Oλες χάλια. 'Eχουμε κανα 2 μήνες ακόμη μπροστά μας για να δούμε θαύματα με CM - PARANOID - Mahdi. Γι' αυτο κι εγω ακριβως κανω απλα λιγο υπομονη. Παραμενω με 4.4.4 SlimKat και περιμενω την πρωτη (stable παντα) Μahdi. ;) Πέρα απο την official Rom 5.0 αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι και καλα κάνεις και μένεις με 4.4.4 slim. Θα δοκιμάσω σήμερα Kali NetHunter μιας και απο σήμερα έγινε διαθέσιμη για N5. θα κλάψουν τα wifi των γειτόνων μου :lol: Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts