Gialakias Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παιδια ποιος ειναι ο σωστος τροπος εγκαταστασεις του TWRP οταν εχεις Android 5.0 ? Ευχαριστω πολυ. Ο κοινός τρόπος είναι να ξεκλειδώσεις bootloader, χάνοντας τα δεδομένα σου και να τη φλασαρεις από fastboot. Αυτό το κάνει και το τουλκιτ απλά με κουμπάκια. Από κάτω είναι εντολές του τερματικού. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ο κοινός τρόπος είναι να ξεκλειδώσεις bootloader, χάνοντας τα δεδομένα σου και να τη φλασαρεις από fastboot. Αυτό το κάνει και το τουλκιτ απλά με κουμπάκια. Από κάτω είναι εντολές του τερματικού. Σε ευχαριστω πολυ, μολις το εκανα, ειχα ξεκλειδωτο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 αν ειναι να βαλουμε την n5x rom ειναι καλο να κανουμε επαναφορα την εφαρμογες η να γινει η ρυθμιση σαν νεα συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 αν ειναι να βαλουμε την n5x rom ειναι καλο να κανουμε επαναφορα την εφαρμογες η να γινει η ρυθμιση σαν νεα συσκευη? Μπορείς με το titanium να κρατήσεις μονο τις εφαρμογές που θες με τα data back up , όχι φυσικά εφαρμογές συστηματος , και όταν περάσεις τη Ρομ , μιας και θα χαθούν όλα , να επαναφέρεις παλι με το titanium αυτες που θες. Πχ αυτό το εκανα εγώ με το xbmc για να μη το στήνω παλι απο την αρχη Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μπορείς με το titanium να κρατήσεις μονο τις εφαρμογές που θες με τα data back up , όχι φυσικά εφαρμογές συστηματος , και όταν περάσεις τη Ρομ , μιας και θα χαθούν όλα , να επαναφέρεις παλι με το titanium αυτες που θες. Πχ αυτό το εκανα εγώ με το xbmc για να μη το στήνω παλι απο την αρχη Εγώ αυτό το τιτανιουμ το θεωρώ πολύ δύσκολο η εγώ δεν το καταλαβαίνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγώ αυτό το τιτανιουμ το θεωρώ πολύ δύσκολο η εγώ δεν το καταλαβαίνω :) Ναι θέλει λίγη χρηση να το συνηθίσεις. Θα το ανοιξεις και πανω δεξια θα πατήσεις το μεσαίο κουμπί που δείχνει ενα √ επάνω.. Εκεί θα πας στα back up και θα πατήσεις run στο all user apps. Αυτό θα ανοίξει και εσύ μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα κρατήσεις back up. Μετα όταν περάσεις την Ρομ θα περασεις παλι το τιτανιουμ θα το ανοιξεις θα κανεις την ίδια διαδικασία όπως πριν μονο μετα θα επιλέξεις στο restore τις εφαρμογές που κρατησες.. Πρόσεχε πολύ όταν θα κανεις wipe τη συσκευή για να περάσεις τη νέα Ρομ μην επιλέξεις και την internal SD γιατί έτσι θα τα χάσεις όλα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι με 3g τα Google play services καταναλώνουν πολύ σε αντίθεση με WiFi. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ναι θέλει λίγη χρηση να το συνηθίσεις. Θα το ανοιξεις και πανω δεξια θα πατήσεις το μεσαίο κουμπί που δείχνει ενα √ επάνω.. Εκεί θα πας στα back up και θα πατήσεις run στο all user apps. Αυτό θα ανοίξει και εσύ μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θα κρατήσεις back up. Μετα όταν περάσεις την Ρομ θα περασεις παλι το τιτανιουμ θα το ανοιξεις θα κανεις την ίδια διαδικασία όπως πριν μονο μετα θα επιλέξεις στο restore τις εφαρμογές που κρατησες.. Πρόσεχε πολύ όταν θα κανεις wipe τη συσκευή για να περάσεις τη νέα Ρομ μην επιλέξεις και την internal SD γιατί έτσι θα τα χάσεις όλα. Σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Σήμερα για κάποιο λογο τη καταπίνει τη μπαταρία.. Τελικά κατα το 55% εχει σταθεροποιηθεί. Edited November 23, 2014 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ν5Χ 5.5 με uber 4.10 σερνοτανε το κιν για καποιο λογο...γυρισα σε elementalx και ολα καλα... Καταφερε κανεις να αλλαξει εικονα προφιλ στην Ν5Χ 5.5 ?? SlimPop δοκιμασε κανεις (εντυπωσεις)?? εχει alpha 0.3 εκδοση αν ειδα καλα Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ν5Χ 5.5 με uber 4.10 σερνοτανε το κιν για καποιο λογο...γυρισα σε elementalx και ολα καλα... Καταφερε κανεις να αλλαξει εικονα προφιλ στην Ν5Χ 5.5 ?? SlimPop δοκιμασε κανεις (εντυπωσεις)?? εχει alpha 0.3 εκδοση αν ειδα καλα Η 5.5 τώρα βγήκε ειμαι στη 5.4 ; την περνάμε από πανω έτσι; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Η 5.5 τώρα βγήκε ειμαι στη 5.4 ; την περνάμε από πανω έτσι; clean install..φλασαρεις και τα gapps που σου δινει..στο g+ τα λεει ολα ο τυπος Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) clean install..φλασαρεις και τα gapps που σου δινει..στο g+ τα λεει ολα ο τυπος Παλι clean install? Πφφφ βαριεμαι ειλικρινά. Απο οτι είδα φλασαρουμε clean Ρομ και μετα τα gapps και απο εδώ και πέρα οτι βγαίνει απλά θα το κάνουμε dirty flash. Edited November 24, 2014 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καταφερε κανεις να αλλαξει εικονα προφιλ στην Ν5Χ 5.5 ?? Δεν σου λεω με σιγουρια για την ρομ που φορας, αλλα εγώ με την μανίσια την lolli (και απλα root, χωρίς να παιζει ρόλο) για να το καταφερω έπρεπε να κάνω επιλογή φωτογραφίας ΜΟΝΟ απο την εφαρμογή Photos (την μανήσια και καλα της Google). Με όποια άλλη και αν προσπάθησα δεν την έβαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παλι clean install? Πφφφ βαριεμαι ειλικρινά. Απο οτι είδα φλασαρουμε clean Ρομ και μετα τα gapps και απο εδώ και πέρα οτι βγαίνει απλά θα το κάνουμε dirty flash. Τελικά πέρασα τη νέα έκδοση.. Να ναι καλα και το τιτανιουμ που ξεμπερδεψαμε στο μπαμ. Αμα ανοίξετε το developer options έχει βάλει επιλογή για reboot σε recovery κτλ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Η N5X έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο να είναι πιο γρήγορη από stock? Έχει κάνει κάποιου είδους optimization? Γιατί μόνο για την παραμετροποίηση προς το παρόν δεν αλλάζω. Είμαι με stock+elementalX ο οποίος έχει χειρότερη μπαταρια από codeblue αλλά είναι πιο smooth έτσι το κινητό. Σε σχέση με stock kernel έχει καλύτερη μπαταρία νομίζω. Αλλά ο codeblue σίγουρα έχει καλύτερη. Uber δε δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Τελικά γύρισα πίσω σε Mahdi. Καλή η 5 αλλά από ταχύτητα και customization τίποτα. Θα περιμένω καμία custom rom της προκοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να δώσουμε €5 ο καθένας στον developer του Xposed για να κάνει το port σε L/ART; Εγώ τα έδινα ευχαρίστως πάντως... δεν είμαι τσίπης. Μερικές χιλιάδες χρήστες να μαζευτούμε από XDA, μαζεύεται ένα καλό ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δοκιμασα την slim alpha 5.0....απο θέμα ταχύτητας δεν υπάρχει...οτι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα!!! Την σκαλισα καμια ωρα αλλά ξαναγυρισα σε N5X λόγο οτι η slim δεν έχει ακόμα customizations,πέρα απο volume rocket wake δεν είδα κάτι άλλο! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δοκιμασα την slim alpha 5.0....απο θέμα ταχύτητας δεν υπάρχει...οτι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα!!! Την σκαλισα καμια ωρα αλλά ξαναγυρισα σε N5X λόγο οτι η slim δεν έχει ακόμα customizations,πέρα απο volume rocket wake δεν είδα κάτι άλλο! με τι κερνελ ερχεται η slim?? Με τον δικο της ηταν γρηγορη η εβαλες elementalX? Ειναι τουλαχιστον stable για καθημερινη? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να δώσουμε €5 ο καθένας στον developer του Xposed για να κάνει το port σε L/ART; Εγώ τα έδινα ευχαρίστως πάντως... δεν είμαι τσίπης. Μερικές χιλιάδες χρήστες να μαζευτούμε από XDA, μαζεύεται ένα καλό ποσό. http://forum.xda-developers.com/xposed/xposed-art-t2909144/post56202059#post56202059 Yep. If I decide to take donations again, it would be*after*I have built something. I don't depend on them, and it indeed at's quite some pressure to work on Xposed, even if I wouldn't want to work on it (e.g. because there are more important things in my private life). Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 με τι κερνελ ερχεται η slim?? Με τον δικο της ηταν γρηγορη η εβαλες elementalX? Ειναι τουλαχιστον stable για καθημερινη? Ερχεται με slim κερνελ...μου φάνηκε άψογη για καθημερινή χρήση,και ναι είναι σφαίρα με τον δικο της κερνελ,δεν έβαλα άλλον! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δοκιμάσετε την cataclysm? Αν όχι φλασάρετε γιατί είναι οτι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δοκιμάσετε την cataclysm? Αν όχι φλασάρετε γιατί είναι οτι καλύτερο! Εβγαλε update το πέρασες? Το περναω καί κάνει μόνο του restart, Και δέν φαίνεται πουθενά ότι έχει περαστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εβγαλε update το πέρασες? Το περναω καί κάνει μόνο του restart, Και δέν φαίνεται πουθενά ότι έχει περαστεί... Το πέρασα. Φαίνεται στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts