Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(offtopic) ...τα chromebooks έχουν λαμπρό μέλλον...;) δεν έχω κοιτάξει στο computing, αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένα τόπικ τουλάχιστον γιαυτά.(/offtopic)

Δεν βρίσκω πουθενά! Συγνώμη και για το off topic αλλά είναι το μέλλον και είναι λυπηρο να μην υπάρχει τίποτα...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρεμπιπτόντως, μόνο σε μένα κρατάει τα recents στη μνήμη και μετά από reboot...?!

( Ν5Χ ως secondary στο Multirom για δοκιμές )

Ή είναι χαρακτηριστικό της L και δεν το είχα προσέξει...? :O

Σε KK μετά από κάθε reboot τα recents έχουν φύγει.

Είναι χαρακτηριστικό στη 5...ειναι σαν ιστορικό της συσκευής τις οποίες παγώνει... Και εμένα μου είχε ξενισει αλλά το είδα σε βίντεο προχτές...

Εμένα αυτό που δε μου κολλάει είναι ότι όταν σβήσω όλες τις εφαρμογές που είχα ανοιχτές όταν ξαναπαταω το τετράγωνο μου ξαναβγαζει, για παράδειγμα Android installer το ξανασβηνω και ξαναπατωντας μου βγάζει greenify....

Πιστεύω να είδατε την γρήγορη εναλλαγή πληκτρολόγιο από τα softkeys;

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά είχα προσπαθήσει να περάσω την L μέσω OTA (Nexus Update Checker), αλλά έβγαζε error σε stock KitKat 4.4.4 με root και unlocked bootloader. Δεν ξέρω τι έφταιγε.

Τελικά αναγκάστηκα και πέρασα το full image μέσω USB. Βέβαια και εκεί έβγαλε κάποια errors, αλλά στο κινητό δείχνει να περάστηκε κανονικά. Σας έκανε κι εσάς το ίδιο;

Προβλήματα με εφαρμογές:

1) Το Greek WPA finder φαίνεται να κρασάρει με την L. Δεν ξεκινάει καν. Κρίμα, γιατί με έχει βολέψει πολύ σαν πρόγραμμα και σκόπευα να το αγοράσω.

2) Πέρασα το apk του F-Droid και στο search δεν βρίσκω καμία εφαρμογή. Έψαχνα π.χ. το AdAway και δεν το έβρισκα με τίποτα. Τελικά αναγκάστηκα να περάσω το apk του AdAway (άρα updates γιοκ να υποθέσω?).

3) Δεν βρίσκω πλέον το Nexus Update Checker στο Google Play store. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

Επίσης, έκανα root με το CF Auto Root του Chainfire. Αν κατάλαβα καλά άλλαξε τον kernel; Άρα να υποθέσω ότι χάνω τα μελλοντικά OTA updates της L;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον λύσει τις απορίες μου. :)

Παιδιά είχα προσπαθήσει να περάσω την L μέσω OTA (Nexus Update Checker), αλλά έβγαζε error σε stock KitKat 4.4.4 με root και unlocked bootloader. Δεν ξέρω τι έφταιγε.

Τελικά αναγκάστηκα και πέρασα το full image μέσω USB. Βέβαια και εκεί έβγαλε κάποια errors, αλλά στο κινητό δείχνει να περάστηκε κανονικά. Σας έκανε κι εσάς το ίδιο;

Προβλήματα με εφαρμογές:

1) Το Greek WPA finder φαίνεται να κρασάρει με την L. Δεν ξεκινάει καν. Κρίμα, γιατί με έχει βολέψει πολύ σαν πρόγραμμα και σκόπευα να το αγοράσω.

2) Πέρασα το apk του F-Droid και στο search δεν βρίσκω καμία εφαρμογή. Έψαχνα π.χ. το AdAway και δεν το έβρισκα με τίποτα. Τελικά αναγκάστηκα να περάσω το apk του AdAway (άρα updates γιοκ να υποθέσω?).

3) Δεν βρίσκω πλέον το Nexus Update Checker στο Google Play store. Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

Επίσης, έκανα root με το CF Auto Root του Chainfire. Αν κατάλαβα καλά άλλαξε τον kernel; Άρα να υποθέσω ότι χάνω τα μελλοντικά OTA updates της L;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον λύσει τις απορίες μου. :)

Το 1 το επιβεβαιώνω και εγώ. Έχω κάνει καμιά 15αρια reports και κανένα update. Πάνω που σκόπευα και εγώ να αγοράσω την εφαρμογή του.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχω κάνει unroot με στοκ το nexus 5 (με χρήση nexustoolkit) για να πάρει την lollipop. Στο τελευταίο στάδιο OEM Lock (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) μένει στο Waiting for your device... Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.
Fiat justitia et pereat mundus.

τον στοκ κερνελ της λολιποπ που τον βρισκουμε;εχω βαλει φρανκο και θα ηθελα να βαλω ξανα τον στοκ...

https://developers.google.com/android/nexus/images

Fiat justitia et pereat mundus.

Ούτε το MX player δουλεύει με την L...

Ο BSPlayer δουλεύει με L.

Εχεις δίκιο... Λάθος δικό μου...

Μπορείς να περάσεις με dirty flash το ζιπ της Ρομ (της stock) αν θέλεις να επαναφέρεις τον stock και μετά μπορείς να πειραματιστείς και με άλλους κέρνελ. Απλά θα το κάνεις αυτό κάθε φορά που θα αλλάζεις κέρνελ.

καλησπέρα σε όλους.

μια γρήγορη ερώτηση έκανα unlock,root,custom recovery

αλλά δεν έχασα τίποτα.

ο,τι προγράμματα είχα πρίν το ροοτ έχω και τώρα.

λογικο??

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

Ρε παιδιά, είμαι ο μόνος τόσο χαλί μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε lollipop ή θα στρώσει; το άφησα όλα στοκ κι απογοητεύτηκα!

Ήδη το έκανα ρουτ μήπως με τα greenify, adaway κλπ αλλάξει κάτι κι από αύριο βλέπουμε για κάνα code blue!

Καμία άλλη πρόταση για μπαταριατο κερνελ;

Επίσης κάνα νέο για gravity,xposed κλπ???

Που ειναι ρε παιδια ο φακελος TWRP στην lollipop???? Κανω nandroid backup και δεν μπορω να το δω στο pc να το κρατησω...Ουτε απο file manager μεσα στο κινητο μπορω να το βρω..υπαρχει ομως γιατι πιανει 4gb!!!!!!!!!!! Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Που ειναι ρε παιδια ο φακελος TWRP στην lollipop???? Κανω nandroid backup και δεν μπορω να το δω στο pc να το κρατησω...Ουτε απο file manager μεσα στο κινητο μπορω να το βρω..υπαρχει ομως γιατι πιανει 4gb!!!!!!!!!!!

Κατέβασε (αν δεν εχεις ηδη) ενα terminal emulator και τρέξε :

su

restorecon -FR /data/media/0

Που ειναι ρε παιδια ο φακελος TWRP στην lollipop???? Κανω nandroid backup και δεν μπορω να το δω στο pc να το κρατησω...Ουτε απο file manager μεσα στο κινητο μπορω να το βρω..υπαρχει ομως γιατι πιανει 4gb!!!!!!!!!!!

Data media 0 twrp

Με ES δεν μου τον εμφανίζει όμως . Μόνο με root browser (rom toolbox)

Η παραπάνω εντολή τι ακριβώς κάνει btw;

Νέος κάτοχος nexus 5, 3ων εβδομάδων σχεδόν.

Ήμουν με στοκ 4.4.4 +root +twrp +xposed.

Για δοκιμή flashαρα μεσω twrp την στοκ 5 +elementalx 2.03.

Λόγω lollipop? Λόγω art? Λόγω kernel? Η διαφορά στην ταχύτητα είναι εμφανής. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην 5η έκδοση του android. Έχω πάθει πλάκα με τα resents, τα notifications αλλά και τα animation.

Τέλος αν και πρώτη φόρτιση με lollipop+elementalx μπαταρία είχα 4ω40λ οθόνης, full Wi-Fi - tapatalk - internet, τοποθεσία ενεργή και κατέβασμα όλων των εφαρμογών+δεδομένα.

Άντε και λίγο υπομονή να μας έρθει το xposed και δέσαμε!

Edited by Gringo
Smile...

Ρε παιδιά, είμαι ο μόνος τόσο χαλί μπαταρία μετά την αναβάθμιση σε lollipop ή θα στρώσει; το άφησα όλα στοκ κι απογοητεύτηκα!

Ήδη το έκανα ρουτ μήπως με τα greenify, adaway κλπ αλλάξει κάτι κι από αύριο βλέπουμε για κάνα code blue!

Καμία άλλη πρόταση για μπαταριατο κερνελ;

Επίσης κάνα νέο για gravity,xposed κλπ???

'Εχεις πρόβλημα με το σήμα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Κατέβασε (αν δεν εχεις ηδη) ενα terminal emulator και τρέξε :

su

restorecon -FR /data/media/0

restorecon: invalid option -- /

usage: restorecon [-DFnrRv] pathname...

γιατι?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

ειμαι ροοτ και εδωσα δικαιωματα στο terminal

Εκανε κανεις αλλος backup απο TWRP?? Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα??

Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

καλημέρα έχει βάλει κανείς codeblue στην Lollipop? πως πηγαίνει?

μολις πριν μια ωρα τον εβαλα...μιλουσα με ανα παλικαρι και επιασε τρελες ωρες sot..δυδτυχως ειναι νωρις ακομα να πω...παντως ειναι αρκετα γρηγορος προς το παρον..τωρα θα δειξει στην μπαταρια.

restorecon: invalid option -- /

usage: restorecon [-DFnrRv] pathname...

γιατι?

Κάποιο λάθος στην σύνταξη της εντολης . Ίσως στα κενά που χρησιμοποιήσες . Δοκίμασε το και χωρις την παραμετρο

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)