Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παλι θεματα δηλαδη με lag σε r407??Nα μην φλασαρω?

Δεν μιλάμε για ελαφρύ stuttering. Χωρίς clean flash η R407 ΚΟΛΛΑΕΙ. Freezάρει σε σημεία-σημεία κ δυστυχώς δεν μπόρεσα να την κάνω να δουλέψει ούτε με dirty flash της PA ούτε με reinstall του UKM.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μιλάμε για ελαφρύ stuttering. Χωρίς clean flash η R407 ΚΟΛΛΑΕΙ. Freezάρει σε σημεία-σημεία κ δυστυχώς δεν μπόρεσα να την κάνω να δουλέψει ούτε με dirty flash της PA ούτε με reinstall του UKM.

ωραία μένουμε στην 398!!

IPhone 15 Pro 

Κάποιος να μου απαντήσει που έχει purity. Ποιον κερνελ προτείνετε;

purity με codeblue 398 πολύ ευχαριστιμενος!!!Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από elementalX....

IPhone 15 Pro 

purity με codeblue 398 πολύ ευχαριστιμενος!!!Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από elementalX....

Σε ευχαριστώ.. Και αν θέλω να αλλάξω και να δοκιμάσω άλλον κερνελ ποια είναι η διαδικασία;πως κρατάω τον κερνελ της purity back up?

Edited by hgemwn

Σε ευχαριστώ.. Και αν θέλω να αλλάξω και να δοκιμάσω άλλον κερνελ ποια είναι η διαδικασία;πως κρατάω της purity back up

αν θες να αλλάξεις kernel κατεβάζεις αυτόν που θες μπαίνεις σε recovery mode τον βρίσκεις εκεί που τον έχεις κατεβάσει(συνηθως στο αρχειο Downloads) κ τον κάνεις install!!Μόλις τελειώσεις την εγκατάσταση κάνεις και ένα wipe cache/dalvik.Αυτό είναι απαραίτητο όταν έρχεσαι από άλλον kernel για να τον καθαρίσει στην ουσία κ να μην έχεις κόλλημα στην αρχική οθόνη.......μετά πατάς reboot κ το τηλέφωνο ξεκινάει με τον καινούργιο kernel!!!!!!Buck up κρατάς παντα για καλου κακου και παλι απο recovery εχει επιλογή αν προσέξεις!!Να θυμάσαι όμως ότι για buck up θέλεις 2gb μνήμη Rom σιγουρα

IPhone 15 Pro 

Όσοι έχετε lag με την r407 δοκιμάστε 2 min cores online.

Πολλά πειράματα ο eng.stk στις τελευταίες εκδόσεις ...μου φαίνεται ότι ζήλεψε κάτι άλλους developer...:p

Κάποιος να μου απαντήσει που έχει purity. Ποιον κερνελ προτείνετε;

CodeBlue r350 ή r398. ή Franco... ή Linear... ή HellsCore...κάποιοι θα σου πουν Uber...διαλέγεις και παίρνεις

ανάλογα με τα γούστα σου και τις δοκιμές σου...

Είσαι τελικά ικανοποιημένος από τη rom αρχικά ?

Ενημερωτικά με τον ενσωματωμένο της Purity μπορείς να παίξεις και με τον ήχο και με τα χρώματα.

Προσωπικά μετά από πολύυυυ καιρό με CodeBlue με έπιασε μια βαρεμάρα και δοκιμάζω πάλι διάφορα

έτσι για να περνάει η ώρα ... :cool:

Backup τον kernel της Purity τι τον θες ? Σε περίπτωση που θες να γυρίσεις σε αυτόν, απλά κάνεις dirty flash τη rom και τέλος.

αν θες να αλλάξεις kernel κατεβάζεις αυτόν που θες μπαίνεις σε recovery mode τον βρίσκεις εκεί που τον έχεις κατεβάσει(συνηθως στο αρχειο Downloads) κ τον κάνεις install!!Μόλις τελειώσεις την εγκατάσταση κάνεις και ένα wipe cache/dalvik.Αυτό είναι απαραίτητο όταν έρχεσαι από άλλον kernel για να τον καθαρίσει στην ουσία κ να μην έχεις κόλλημα στην αρχική οθόνη.......μετά πατάς reboot κ το τηλέφωνο ξεκινάει με τον καινούργιο kernel!!!!!!Buck up κρατάς παντα για καλου κακου και παλι απο recovery εχει επιλογή αν προσέξεις!!Να θυμάσαι όμως ότι για buck up θέλεις 2gb μνήμη Rom σιγουρα

Δεν κατάλαβες την ερώτηση μου... Μονο τον κερνελ της purity αν μπορώ να κάνω back up....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσοι έχετε lag με την r407 δοκιμάστε 2 min cores online.

Πολλά πειράματα ο eng.stk στις τελευταίες εκδόσεις ...μου φαίνεται ότι ζήλεψε κάτι άλλους developer...:p

CodeBlue r350 ή r398. ή Franco... ή Linear... ή HellsCore...κάποιοι θα σου πουν Uber...διαλέγεις και παίρνεις

ανάλογα με τα γούστα σου και τις δοκιμές σου...

Είσαι τελικά ικανοποιημένος από τη rom αρχικά ?

Ενημερωτικά με τον ενσωματωμένο της Purity μπορείς να παίξεις και με τον ήχο και με τα χρώματα.

Προσωπικά μετά από πολύυυυ καιρό με CodeBlue με έπιασε μια βαρεμάρα και δοκιμάζω πάλι διάφορα

έτσι για να περνάει η ώρα ... :cool:

Backup τον kernel της Purity τι τον θες ? Σε περίπτωση που θες να γυρίσεις σε αυτόν, απλά κάνεις dirty flash τη rom και τέλος.

Ναι θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος και μάλλον έκανα μακακια τόσο καιρό που δεν σας άκουγα! Φοβερό standby, smooth, 4.30 sot... Απλά έλεγα για ακόμα καλύτερη κυρίως μπαταρία χωρίς να χάσω από smooth... Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια... Ξεχωριστά τον κερνελ της purity όχι;

Μου απάντησες sorry...

Edited by hgemwn

Δεν κατάλαβες την ερώτηση μου... Μονο τον κερνελ της purity αν μπορώ να κάνω back up....

Δεν γνωρίζω αν γίνεται να πάρεις ξεχωριστά τον κερνελ της purity αλλα γιατι να το κανεις αυτο?απλα ξαναφλασαρεις την rom οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω

IPhone 15 Pro 

Δεν γνωρίζω αν γίνεται να πάρεις ξεχωριστά τον κερνελ της purity αλλα γιατι να το κανεις αυτο?απλα ξαναφλασαρεις την rom οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω

Ευχαριστώ πάρα πολύ... Το είδα μετά.

Διαβάζω για την optipurity τώρα τελευταία που μου είχε προτείνει ένας φίλος εδώ....βλέπω πολύ καλά σχόλια και από θέμα μπαταρίας άλλα κ customization....ανέβασε πρόσφατα και ενα theme engine

IPhone 15 Pro 

Διαβάζω για την optipurity τώρα τελευταία που μου είχε προτείνει ένας φίλος εδώ....βλέπω πολύ καλά σχόλια και από θέμα μπαταρίας άλλα κ customization....ανέβασε πρόσφατα και ενα theme engine

Αρκετοί έχουν προβλήματα αν δεις στα τελευταία posts με το τελευταίο update. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις και μόνος σου...

Ρε παιδια υποστηρίζει το κινητό μας fast charge? Πολλοί λένε όχι αλλά υπάρχουν κερνελ που το υποστηρίζουν.. Ξερετε κάτι πάνω σαυτο? Γιατί αν υποστηρίζει το πρώτο πράγμα που θα πάρω είναι το νέο αξεσουάρ της μότο (αν είναι 5,9ιντσες το καινούργιο νεξους εννοείται ότι θα κρατήσω την κινηταρα μας)

Edited by hgemwn

Καινούργιος code blue... Όσοι πιστοί προσέλθετε...

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες μας εντυπώσεις... Εγώ είχα την προηγούμενη αλλά μου έκανε κάτι επανεκκινησεις και την ξηλωσα...

Την κρατησα 10 λεπτά μονο ψάχνοντας την οποτε δεν μπορω να πω με σιγουριά.

Χαχαχα πάντα έτσι ήταν η PA. Βάζει μόνο 2-3 πραγματάκια για μόστρα και ο κόσμος τρελαίνεται. Σε περίπτωση που παρακολουθείς XDA, είπε τίποτα ο Mahdi για καινούριο stable build; μόνο test βγάζει τώρα τελευταία.

Κοντοζυγώνει. Κάνα 2 μέρες διάβασα.

Άντε να το κάνουμε flame :lol:

Τι λες βρε ιερόσυλε ?! Πρώτη και μόνη η Purity, άντε και δεύτερη OptiPurity :p

Σοβαρά τώρα, αν φλάσαρες hells για πες μου αν έχεις -25mV bye default και i/o scheduler row..?

Υποψιάζομαι μήπως έχω κάνει πατάτα.

Δε πολυβοηθάει και το OP sto XDA... :rolleyes:

Έχει γίνει πολύ "αγνό" το N5 σου.:p

Τον έβαλα λίγο το hells αλλα δεν τρελάθηκα, βέβαια δεν είχα και χρόνο να ασχοληθώ μαζί του.

Είδα το post σου στο thread του hells. Το -25mV νομίζω δεν το βλέπεις γιατί όπως είπε και αυτός είναι απενεργοποιημένο voltage boost.

Νομίζω και ο uber έτσι είναι. Δεν κάνω ποτέ undervolting και δεν το κοιτάω καν.

Τώρα για τον row που έχεις by default στην Purity μάλλον σχετίζεται με το ramdisk της purity γιατί είδα από το 13/9 Purity changelog ότι ο Dario έβαλε τον row ως default i/o scheduler.

Γενικώς δεν ενθουσιάστηκα και πολύ (ίσως ήμουν υπεραισιόδοξος λόγω της ιστορίας του) αλλά το ΣΚ δεν είχα και χρόνο να ασχοληθώ γιατί όπως ξέρεις αυτοί οι interactive based governors θέλουν αφοσίωση για να ρυθμιστούν σωστά και να μην τρώνε τρελή μπαταρία.:D

Πιστεύω η επόμενη του έκδοση θα είναι καλύτερη.

Σίγουρα βέβαια τον προτιμώ από kernels τύπου code blue και επειδή ο Kener το έχει χάσει λίγο για εμένα το παιχνίδι θα γίνει από τις πρώτες επιλογές μόλις τον ολοκληρώσει περισσότερο ο hells.

Νομίζω επίσης πως υπάρχει και θέμα πλέον με τις εφαρμογές για kernels.

Το trickstermod ειναι λίγο dead project και αρκετά buggy, το kernel tweaker θέλει επίσης αναβάθμιση και η μόνη λύση είναι να πετύχεις kernel να δουλεύει σωστά με ukm + synapse.

Πάντως είδα οτι ο Ν4 hellscore δουλεύει με synapse οπότε λογικά θα δουλεύει και ο Ν5.

Μάλλον οδηγούμαστε στην εποχή του kernel + kernel app by developer για να υποστηρίζεται και ο dev.

Επίσης δυστυχώς (για εμάς τους Nexus bitches που λέει και ο rascarlo) πολλοί καλοί kernel devs πήγαν από Ν4 σε 1+1 όπως ο ak.

Να δούμε με το επόμενο nexus πόσοι θα ακολουθήσουν γιατί αν είναι 5,9" λόγω 1+1 θα χάσουμε κόσμο.:lol:

Edited by gtctsiamp

Όταν λες πιο "ενισχυμένο" εννοεις πιο γρήγορη η πιο φορτωμένη ?

Και τα δύο.

δοκιμασα και την Hazy rom αλλα μου φανηκε πολυ "ασπρη". Παντως μου εκαναν εντυπωση τα HRecents της Hazy. Απο customization ειναι πιο πληρης απο PA αλλα εγω προσωπικα rom που δεν με αφηνει να κανω expanded desktop απο τα navigation bar ring targets δεν μπορω να χρησιμοποιησω. Με βολευει αφανταστα αφου μπορω με ενα swype να κανω Immersive mode ON/OFF παντου. Xposed δεν θελω να βαλω γιατι οσες φορες το εχω χρησιμοποιησει μου δινει την αισθηση οτι δημιουργει ψιλο lags

δοκιμασα και την Hazy rom

Μια που σε βλέπω ορεξάτο για νέες ROM, δε δοκιμάζεις την PAC-man και την Carbon που έχουν πάρα πολύ customization και να κάνεις καμιά σύγκριση με την Mahdi;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

o codeblue εβγαλε νεα εκδοση σημερα...

μόλις τον κούμπωσα φίλε για να δούμε διορθώθηκαν τα προβλήματα...

IPhone 15 Pro 

Μια που σε βλέπω ορεξάτο για νέες ROM, δε δοκιμάζεις την PAC-man και την Carbon που έχουν πάρα πολύ customization και να κάνεις καμιά σύγκριση με την Mahdi;

η Mahdi ειναι η μονη που με ξεκολησε απο την LS. Ειδικα καποια παλιοτερα builds του Kener (27.6.2014) πραγματικα φυσαγανε. οτι ποιο γρηγορο εχω δοκιμασει. ever. Παντα με uber kernel εννοειται. Αλλα με τα νεωτερα εβλεπα καποια προβληματακια και το γυρισα. Το μονο που μου λειπει απο την LS στην Mahdi ειναι το heads up που ειχες την δυνατοτητα να το κανεις να ενεργοποιειται μονο οταν εισαι με immersive mode και οχι συνεχεια. Κατα τα αλλα η Carbon ειναι στα αμεσα σχεδια για δοκιμη. Παντως την πιο smooth εμπειρια την ειχα μεχρι στιγμης με Purity και code blue.

καλησπερα σε ολους!περιμενω και γω με ανυπομονησια το nexus 5.παρακολουθω το φορουμ για να παρω γνωμες και ποια ρομ και κερνελ να φλασαρω στο κινητο.πρωην κατοχος s2 kai s3 που ειχα μαθει να κανω ροοτ με κλειστα τα ματια , βλεπω τωρα τη διαδικασια του nexus 5 και μου φαινεται βουνο(με root tool kit γινεται δουλεια?)..η ερωτηση μου ειναι ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η ρομ και ο κερνελ που μπορουν να δωσουν καλυτερη αποδοση μπαταριας αλλα και αποδοσης κινητου. σας ευχαριστω για το χρονο σας!

Έχει γίνει πολύ "αγνό" το N5 σου.:p

Τον έβαλα λίγο το hells αλλα δεν τρελάθηκα, βέβαια δεν είχα και χρόνο να ασχοληθώ μαζί του.

Είδα το post σου στο thread του hells. Το -25mV νομίζω δεν το βλέπεις γιατί όπως είπε και αυτός είναι απενεργοποιημένο voltage boost.

Νομίζω και ο uber έτσι είναι. Δεν κάνω ποτέ undervolting και δεν το κοιτάω καν.

Τώρα για τον row που έχεις by default στην Purity μάλλον σχετίζεται με το ramdisk της purity γιατί είδα από το 13/9 Purity changelog ότι ο Dario έβαλε τον row ως default i/o scheduler.

........

Επίσης δυστυχώς (για εμάς τους Nexus bitches που λέει και ο rascarlo) πολλοί καλοί kernel devs πήγαν από Ν4 σε 1+1 όπως ο ak.

Να δούμε με το επόμενο nexus πόσοι θα ακολουθήσουν γιατί αν είναι 5,9" λόγω 1+1 θα χάσουμε κόσμο.:lol:

Ναι το έχω "εξαγνίσει" τελείως το Ν5 μου ...:p

Με τον HellsCore θα συνεχίσω να τη ψάχνω τη δουλειά.

Από τη μια με ενθουσιάζει, απολύτως smooth, γρήγορος και καλή μπαταρία, για μένα.

Από την άλλη με προβληματίζει, ένα θέμα με τις ρυθμίσεις και μου έκανε και 1-2 κουλά ( freezes σε youtube και twitch )

αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι ήταν kernel related. Σίγουρα περιμένω με "αγωνία" την επόμενη έκδοση.

Πρώτη φορά μου έτυχε αυτό που μου απάντησε, να κάνει overwrite το ramdisk της Purity τις ρυθμίσεις του kernel,

τεσπα θα δείξει.

Ούτως ή άλλως, ένα γρήγορο πέρασμα που έκανα και πάλι τις τελευταίες μέρες και από τους υπόλοιπους kernel,

έτσι για "ενημερωτικούς" λόγους και λόγω βαρεμάρας δεν με ενθουσίασε κιόλας.

Άντε να δούμε που θα κάτσει και η μπίλια στον eng.stk γιατί πολλά πειράματα αυτό το παιδί στις τελευταίες εκδόσεις του

CodeBlue...:p

Nexus bitches...:lol:

Σίγουρα περιμένω με "αγωνία" την επόμενη έκδοση.

Δωράκι απο hells.:D

Δωράκι απο hells.:D

Ναι τον μπαγάσα :lol:

Το είδα μόλις φλάσαρα την r414 του CodeBlue ... :p

( H οποία λύνει και τα προβλήματα των δυο τελευταίων update )

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)