Dalaz Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για τον uber βλεπω οτι ο κοσμος κατεβαζει γενικα τον 4.10 ενω ο kener για τα δικα του build προτινει τον 4.9.2 ...Ποιον βαζετε εσεις ρε παιδια? εχει καταληξει κανεις?διαφορες κτλπ Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για τον uber βλεπω οτι ο κοσμος κατεβαζει γενικα τον 4.10 ενω ο kener για τα δικα του build προτινει τον 4.9.2 ...Ποιον βαζετε εσεις ρε παιδια? εχει καταληξει κανεις?διαφορες κτλπ Πάντα να βάζεις αυτόν που προτείνει ο developer, κάτι θα ξέρει παραπάνω.:lol: Αλλά γενικότερα το SM 4.9.2 είναι stable για kernels και πολύ γρήγορο. Το 4.10 γενικότερα είναι ακόμα unstable. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πάντα να βάζεις αυτόν που προτείνει ο developer, κάτι θα ξέρει παραπάνω.:lol: Αλλά γενικότερα το SM 4.9.2 είναι stable για kernels και πολύ γρήγορο. Το 4.10 γενικότερα είναι ακόμα unstable. Εγω προσωπικα τον ακουσα και εχω εδω και πολλα builds τον 4.9.2 .. Ειχα προβλημα με τις εισερχομενες..αργει πολυ να εμφανιστει η κληση οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και μερικες φορες δεν ανοιγε καθολου με αποτελεσμα να χανω την κληση..με τον 4.9.2 παλι αργει (2-3 δευτερολεπτα) απλα μεχρι στιγμης δεν κολλησε τελειως..δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα του kernel η της LS η του dialer ( λογο glowpad transparency ισως??) ειλικρινα δεν ξερω παντος ειναι εκνευριστικο..δεν το εψαξα πολυ γιατι δεν ειχα χρονο τελευταια και λογο αναμονης L..Αν ειχε κανεις το ιδιο προβλημα και βρικε λυση ειναι καλοδεχουμενη :D Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγω προσωπικα τον ακουσα και εχω εδω και πολλα builds τον 4.9.2 .. Ειχα προβλημα με τις εισερχομενες..αργει πολυ να εμφανιστει η κληση οταν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και μερικες φορες δεν ανοιγε καθολου με αποτελεσμα να χανω την κληση..με τον 4.9.2 παλι αργει (2-3 δευτερολεπτα) απλα μεχρι στιγμης δεν κολλησε τελειως..δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα του kernel η της LS η του dialer ( λογο glowpad transparency ισως??) ειλικρινα δεν ξερω παντος ειναι εκνευριστικο..δεν το εψαξα πολυ γιατι δεν ειχα χρονο τελευταια και λογο αναμονης L..Αν ειχε κανεις το ιδιο προβλημα και βρικε λυση ειναι καλοδεχουμενη :D Δεν ξέρω να σου πω γιατί το setup σου έχω πολύ καιρό να το δοκιμάσω. Γενικώς αν θέλω κάτι πιο "πλούσιο" από Slim βάζω κάποιο custom build της SlimKat, με τα οποία όμως σε συνδυασμό με Uber δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δεν ξέρω να σου πω γιατί το setup σου έχω πολύ καιρό να το δοκιμάσω. Γενικώς αν θέλω κάτι πιο "πλούσιο" από Slim βάζω κάποιο custom build της SlimKat, με τα οποία όμως σε συνδυασμό με Uber δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Σημερα που εχω χρονο θα δοκιμασω και γω την slimkat 8 ...Εχω πολυ καιρο να φυγω απο LS Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σημερα που εχω χρονο θα δοκιμασω και γω την slimkat 8 ...Εχω πολυ καιρο να φυγω απο LS Αν θες κάτι πιο "ενισχυμένο" από την official SlimKat δοκίμασε την SabermoddedSlim του Robbie. Download Link;) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αν θες κάτι πιο "ενισχυμένο" από την official SlimKat δοκίμασε την SabermoddedSlim του Robbie. Download Link;) THX Θα βαλω πρωτα την official να δω και σε τι φαση ειναι :lol: Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ειμαι με mahdi και uber 4.2.9. δοκιμασα το Viper4Android αλλα δεν φαινεται να λειτουργει. δεν ακουω καμια διαφορα οταν πειραζω τα settings. δοκιμασα να κανω freexe με titanium το DSP manager και εκανα επανεγκατασταση αλλα τιποτα. κατεβασα και τους 2 drivers (super high και high) αλλα δεν. επαιξα και με το force enable V4A αλλα και το FX compatible mode αλλα τιποτα. κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ειμαι με mahdi και uber 4.2.9. δοκιμασα το Viper4Android αλλα δεν φαινεται να λειτουργει. δεν ακουω καμια διαφορα οταν πειραζω τα settings. δοκιμασα να κανω freexe με titanium το DSP manager και εκανα επανεγκατασταση αλλα τιποτα. κατεβασα και τους 2 drivers (super high και high) αλλα δεν. επαιξα και με το force enable V4A αλλα και το FX compatible mode αλλα τιποτα. κανω κατι λαθος? Ναι κάνεις κάτι λάθος ένα χιλιάδες τα εκατό.βγάλε το dsp και βάλε κατάλληλους drivers Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 παιδια ουτε το synapse ουτε το κKOCNTROL οταν αλλαζω κατι στον ηχο δεν μου το αποθηκευει ....μολις κλεισω την εφαρμογη και την ξαναανοιξω τις ιδιες τιμεσ μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Για δεύτερη ROM είναι τέλεια η Purity.:p:lol: Άντε να το κάνουμε flame :lol: Τι λες βρε ιερόσυλε ?! Πρώτη και μόνη η Purity, άντε και δεύτερη OptiPurity :p Σοβαρά τώρα, αν φλάσαρες hells για πες μου αν έχεις -25mV bye default και i/o scheduler row..? Υποψιάζομαι μήπως έχω κάνει πατάτα. Δε πολυβοηθάει και το OP sto XDA... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αν θες κάτι πιο "ενισχυμένο" από την official SlimKat δοκίμασε την SabermoddedSlim του Robbie. Download Link;) Όταν λες πιο "ενισχυμένο" εννοεις πιο γρήγορη η πιο φορτωμένη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Σας παίζουν βίντεο μέσω Chrome? (37.0. 2062.117)έκανα clear cache κτλ αλλά πάλι τα ίδια. Βάζω το ίδιο url σε cm browser και ανοίγει κανονικά Επίσης το smooth Scrolling Mod for purity, mahdi.. το έχει βάλει κάνεις; κάνει δουλειά; Edited September 27, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σας παίζουν βίντεο μέσω Chrome? (37.0. 2062.117)έκανα clear cache κτλ αλλά πάλι τα ίδια. Βάζω το ίδιο url σε cm browser και ανοίγει κανονικά Επίσης το smooth Scrolling Mod for purity, mahdi.. το έχει βάλει κάνεις; κάνει δουλειά; Το έβαλα εγώ και δεν είδα καμια διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το έβαλα εγώ και δεν είδα καμια διάφορα. Άλλοι λέγανε ότι είδαν.. Μάλλον placebo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καθε φορα που βγαινει νεα εκδοση kernel της ίδιας εταιρίας, την φλασάρω πάνω απο την παλιά. Συγκεκριμενα χρησιμοποιω ElementalX και αρχικα ειχα βάλει την 1.05, έπειτα την 1.08 και τωρα πάω για 1.09. Είναι ασφαλής η διαδικασία αυτή ή πρέπει να φλασάρω πάντα πανω σε stock kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καθε φορα που βγαινει νεα εκδοση kernel της ίδιας εταιρίας, την φλασάρω πάνω απο την παλιά. Συγκεκριμενα χρησιμοποιω ElementalX και αρχικα ειχα βάλει την 1.05, έπειτα την 1.08 και τωρα πάω για 1.09. Είναι ασφαλής η διαδικασία αυτή ή πρέπει να φλασάρω πάντα πανω σε stock kernel? Αν είναι του ιδιου δεν έχεις θέμα πιστεύω αν αλλάζεις τελείως κερνελ πρέπει να φλασαρεις πρώτα τη ρομ, restart και μετά φλασαρισμα το νέο κερνελ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καθε φορα που βγαινει νεα εκδοση kernel της ίδιας εταιρίας, την φλασάρω πάνω απο την παλιά. Συγκεκριμενα χρησιμοποιω ElementalX και αρχικα ειχα βάλει την 1.05, έπειτα την 1.08 και τωρα πάω για 1.09. Είναι ασφαλής η διαδικασία αυτή ή πρέπει να φλασάρω πάντα πανω σε stock kernel? Δε χρειάζεται να φλασάρεις τη stock από πάνω όταν περνάς μια αναβάθμιση του ίδιου κερνέλ. Αυτό θα το κάνεις οπωσδήποτε όταν πας σε άλλο κερνελ. Κάτι άλλο τώρα. Σε πόσους έχει τύχει να κάνουν μια κλήση, να καλεί και όταν το σηκώσει αυτός που καλείς να μην τον ακούς ούτε να σε ακούει; Μου έχει τύχει κάποιες φορές και με τη ρομ που έχω τώρα και με άλλη custom και με άλλο κέρνελ. Για να έρθει στα ίσα του κάνω επανεκίνηση και όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Σε purity τι κερνελ προτείνετε; blue? Πως κρατάω back up του κερνελ της purity? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Είπα να δοκιμασω την τελευταια paranoid android και επαθα σοκ. είναι σαν στοκ. Customization 0. Mahdi restored. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καινούργιος code blue... Όσοι πιστοί προσέλθετε... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είπα να δοκιμασω την τελευταια paranoid android και επαθα σοκ. είναι σαν στοκ. Customization 0. Mahdi restored. Πες μας εντυπώσεις... Εγώ είχα την προηγούμενη αλλά μου έκανε κάτι επανεκκινησεις και την ξηλωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Είπα να δοκιμασω την τελευταια paranoid android και επαθα σοκ. είναι σαν στοκ. Customization 0. Mahdi restored. Χαχαχα πάντα έτσι ήταν η PA. Βάζει μόνο 2-3 πραγματάκια για μόστρα και ο κόσμος τρελαίνεται. Σε περίπτωση που παρακολουθείς XDA, είπε τίποτα ο Mahdi για καινούριο stable build; μόνο test βγάζει τώρα τελευταία. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καινούργιος code blue... Όσοι πιστοί προσέλθετε... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες μας εντυπώσεις... Εγώ είχα την προηγούμενη αλλά μου έκανε κάτι επανεκκινησεις και την ξηλωσα... Δεν μπόρεσα να τον κάνω να δουλέψει σωστά (τρελό lag) κ δεν ήθελα να κάνω clean install οπότε πίσω στον R398. Πολύ βελτιωμένη η τελευταία όσον αφορά τα DSB (σε κατανάλωση). Κατά τα άλλα κομπλέ. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Δεν μπόρεσα να τον κάνω να δουλέψει σωστά (τρελό lag) κ δεν ήθελα να κάνω clean install οπότε πίσω στον R398. Πολύ βελτιωμένη η τελευταία όσον αφορά τα DSB (σε κατανάλωση). Κατά τα άλλα κομπλέ. Παλι θεματα δηλαδη με lag σε r407??Nα μην φλασαρω? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Τι γίνεται με τον code blue, καθε 3 μέρες νεος kernel; Δεν προλαβαινουμε να δοκιμασουμε τον εναν και τσουπ ο καινούριος... Πάντως εμένα στο πρωτο φορτισμα με παει πανω απο 4 ώρες SOT μετα στα υπολοιπα πέφτει στο κλασικό 3μιση ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts