Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέσω synapse κ εφόσον έχεις προεγκατεστημένο το UKM 3.4.3

[ATTACH]49794[/ATTACH]

Εμενα που δε μου βγαζει το thermal στο synapse?να ξαναβαλω trickster που το εχει;;;

edit:ψεμματα,ουτε το trickster το εχει! τι γινεται;κοπηκε το thermal?

Εμενα που δε μου βγαζει το thermal στο synapse?να ξαναβαλω trickster που το εχει;;;

edit:ψεμματα,ουτε το trickster το εχει! τι γινεται;κοπηκε το thermal?

Φαντάζομαι εχεις Code_Blue R376 + εγκατεστημένο UKM 3.4.3 + synapse. (Αν ισχύουν τα παραπανω και δεν στα βγάζει κάνε wipe data στο synapse και/ή επανεγκατάσταση το UKM)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα Nexus 5 το οποίο το αγόρασα μεταχειρισμένο (πολύ καλό κατά τα λοιπά). Όταν το αγόρασα ήταν ρουταρισμένο και δεν ασχολήθηκα περεταίρω. Κάποια στιγμή που βγήκε το upgrade της 4.4.3, το κατέβασα και προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά μάταια. Μου κάνει reboot (αν το γράφω σωστά) και με βγάζει σε κάποιο μενού της Teamwin (teamwin recovery project 2.6.3.4). Εκεί διαπιστώνω στο logging ότι πετάει error κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μετά το "checking for MD5 file" (γράφει "no MD5 file found") και μετά "Verifying current system..." και από κάτω "" /system/app/BrowserProviderProxy.apk" has unexpected (το υπόλοιπο δε φαίνεται στην οθόνη)" και από κάτω "E:Error executing updater binary in zip '/cache κλπ".

Υπάρχει κάποια λύση;;; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Κώστας

Δωσε ενα λινκ γιατι δεν το βρισκω.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λοιπον με κενερ ως κερνελ σε στοκ ρομ επιασα 40049 σκορ στο antutu!!!περα οτι ειναι σε στοκ ρυθμισεις ο κενερ και η μπαταρια του με εχει αφησει αφωνο...φοβερο standby(22 ωρες και 14 λεπτα) και μπαταρια 4ωρες και 12 λεπτα sot με 20% μπαταρια....

Φαντάζομαι εχεις Code_Blue R376 + εγκατεστημένο UKM 3.4.3 + synapse. (Αν ισχύουν τα παραπανω και δεν στα βγάζει κάνε wipe data στο synapse και/ή επανεγκατάσταση το UKM)

Ναι, έτσι είναι! Μου κάνει εντύπωση που δεν την έχει την ρύθμιση πλέον Ούτε το trickster!!

[ATTACH]49935[/ATTACH]Όπως βλέπετε μετά το hot plug έχει το cpu volt!! Τι γίνεται δω;;

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα Nexus 5 το οποίο το αγόρασα μεταχειρισμένο (πολύ καλό κατά τα λοιπά). Όταν το αγόρασα ήταν ρουταρισμένο και δεν ασχολήθηκα περεταίρω. Κάποια στιγμή που βγήκε το upgrade της 4.4.3, το κατέβασα και προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά μάταια. Μου κάνει reboot (αν το γράφω σωστά) και με βγάζει σε κάποιο μενού της Teamwin (teamwin recovery project 2.6.3.4). Εκεί διαπιστώνω στο logging ότι πετάει error κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μετά το "checking for MD5 file" (γράφει "no MD5 file found") και μετά "Verifying current system..." και από κάτω "" /system/app/BrowserProviderProxy.apk" has unexpected (το υπόλοιπο δε φαίνεται στην οθόνη)" και από κάτω "E:Error executing updater binary in zip '/cache κλπ".

Υπάρχει κάποια λύση;;; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

πιθανοτατα πρεπει να γυρισεις σε stock recovery

δεν μπορεις να κανεις επισημες αναβαθμισεις με custom recovery

Edited by Sofos_5
Πρόσθεση Παράθεσης μηνύματος.

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Ναι, έτσι είναι! Μου κάνει εντύπωση που δεν την έχει την ρύθμιση πλέον Ούτε το trickster!!

[ATTACH]49935[/ATTACH]Όπως βλέπετε μετά το hot plug έχει το cpu volt!! Τι γίνεται δω;;

Η ρύθμιση εξαρτάται καθαρά από των kernel και όχι απο την εφαρμογή π.χ trickster.

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να σαι...

http://uber.oceighty.co/HAMMERHEAD/UBER/?dir=SaberMod

hgemwn τον 4.10. 0 τον δοκίμασες?? λεω να τον κουμπωσω εχω purity που ειναι κοντα σε στοκ.....

IPhone 15 Pro 

hgemwn τον 4.10. 0 τον δοκίμασες?? λεω να τον κουμπωσω εχω purity που ειναι κοντα σε στοκ.....

την δοκιμασα αλλα να ξερεις η 4.10 ειναι σε πειραματικο σταδιο...οποτε εχει κατι θεματακια.ο dev συστηνει 4.9.2 sb.

Φίλε μου είμαι εντελώς άσχετος με android και tweaking. Υπάρχει κανένα λινκ (SOS!!!).

Κώστας

Φίλε μου είμαι εντελώς άσχετος με android και tweaking. Υπάρχει κανένα λινκ (SOS!!!).

κατεβασε το nexus root toolkit απο xda ή google it...

απο την στιγμη που θα το κατεβασεις ,το ανοιγεις και στο παραθυρο που θα σου βγαλει θα πατησεις δεξια που λεει back to stock...

αφου τελειωσεις κανεις και oem lock και βουαλαααα ...εισαι σαν να το εβγαλες απο το κουτι...

απαραιτητη προυποθεση ΠΡΩΤΑ να κανεις install τους drivers (πανω πανω στο παραθυρο που θα σου βγαλει)

την δοκιμασα αλλα να ξερεις η 4.10 ειναι σε πειραματικο σταδιο...οποτε εχει κατι θεματακια.ο dev συστηνει 4.9.2 sb.

Ωραία σευχαριστω θα δοκιμάσω

IPhone 15 Pro 

κατεβασε το nexus root toolkit απο xda ή google it...

απο την στιγμη που θα το κατεβασεις ,το ανοιγεις και στο παραθυρο που θα σου βγαλει θα πατησεις δεξια που λεει back to stock...

αφου τελειωσεις κανεις και oem lock και βουαλαααα ...εισαι σαν να το εβγαλες απο το κουτι...

απαραιτητη προυποθεση ΠΡΩΤΑ να κανεις install τους drivers (πανω πανω στο παραθυρο που θα σου βγαλει)

Ωραίοοοος! Μήπως υπάρχει και κανένα εύκολο προγραμματάκι για backup επαφών, sms (από hangouts) και ρυθμίσεων;;;

Κώστας

1 εβδομαδα τεσταρiσα CM11s και L Preview.

λογω του γνωστου bug mm-qcamera-daemon το οποιο με ταλαιπωρησε στην CM11s γυρισα 2 μερες στην L.

πραγματικα απολαυση,καταπληκτικα tα notifications.

δεν γυριζω πισω με την καμμια.῎

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μια λύση για το φίλο δόθηκε πριν. Να επαναλάβω όμως ότι ο λόγος αποτυχίας της εγκατάστασης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η RECOVERY. Το μήνυμα λέει ότι έχει πειράξει τον Default browser. Αν έχεις αναβαθμισμένη recovery η αναβάθμιση περνάει κανονικά.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

δεν γυριζω πισω με την καμμια.῎

τοσο καλη ειναι η L πλεον,αυτο ειναι καλο γιατι θα ερθει συντομα επισημα

Ωραίοοοος! Μήπως υπάρχει και κανένα εύκολο προγραμματάκι για backup επαφών, sms (από hangouts) και ρυθμίσεων;;;

απο την στιγμη που εχεις σεταρει το gmail και εχειςτικαρισμενο το sync οι επαφες ,φωτος και οτι προγραμματακια ειχες θα κατεβουν αυτοματα...για μηνυματα δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα.

Κι εγώ τώρα μια μέρα και κάτι με τον ElementalX 1.08 είμαι άρχοντας. Δε θυμάμαι να είχα ποτέ κάτι καλύτερο στο Ν5. Ο συνδυασμός Mahdi + ElementalX σκοτώνει.

EDIT: Επίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω στο "θάψιμο" που έκανα τον Code Blue είναι ότι με τον 376 όποτε ενεργοποιούσα τα δεδομένα αργούσε να πιάσει σήμα, δηλαδή να δείξει G, E, 3G, H, H+ και έπρεπε να περιμένω αρκετά λεπτά ή να τα ανοιγοκλείνω μέχρι να συνδεθεί. Με ElementalX συνδέεται με το που το πατάω να ανοίξει.

O ElementalX είναι πολύ καλός.

Με λίγες ρυθμίσεις όμως ο UBER SM 4.9.2 είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς.

απο την στιγμη που εχεις σεταρει το gmail και εχειςτικαρισμενο το sync οι επαφες ,φωτος και οτι προγραμματακια ειχες θα κατεβουν αυτοματα...για μηνυματα δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα.

Λοιπόόόόν... Χρησιμοποίησα το προγραμματάκι για αντίστοιχη διαδικασία στο Nexus 10 που έχω και έχει κολλήσει στο bootloop (έτσι νομίζω πρέπει να το ονομάζουν). Μήπως πρέπει να κατεβάσω την official ROM του από κάπου; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο λινκ; Μήπως κάνω κάτι λάθος; :what:

Κώστας

Λοιπόόόόν... Χρησιμοποίησα το προγραμματάκι για αντίστοιχη διαδικασία στο Nexus 10 που έχω και έχει κολλήσει στο bootloop (έτσι νομίζω πρέπει να το ονομάζουν). Μήπως πρέπει να κατεβάσω την official ROM του από κάπου; Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο λινκ; Μήπως κάνω κάτι λάθος; :what:

Εγώ αυτό που σού είπα έχει να κάνει με το nexus 5!για το nexus 10 πρέπει να κατεβάσεις το αντίστοιχο toolkit..δες και αυτό αν βοηθάει..

How to Fix Bootloop on Nexus 10!:

Edited by hgemwn

Θες factory images ή flashable zip?

Λογικά τα factory images θα θέλει.

Τα factory images από εδώ.:)

Και για βοήθεια διάβασε προσεκτικά τους παρακάτω οδηγούς.

How to flash a factory image | Return to stock | Unroot/SAVE your Nexus 5

Nexus 5 - How to Unlock Bootloader, Install Custom Recovery and Root

Πρώτα όμως βγάλε από το PC σου ότι σκουπίδια σου έβαλαν τα toolkits.

Και φυσικά "Save a kitten".;):lol:

Edited by gtctsiamp

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)