SergioChr Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 2 ερωτήσεις παιδιά... 1.Πέρασα χειροκίνητα την 4.4.4 και έχασα το ρούτ.Το ξαναπερνάω με nexus root toolkit?Και πρίν το κάνω πρέπει να σβήσω τα quick boot,SuperSu που είχα ή θα τα περάσει απο πάνω μόνο του? 2.Πως κάνω update το TWRP? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) παιδια το εχω ερωτευτει,μακαρι να μπορουμε απο αυριο να φλασαρουμε.... Καλά πάμε.:cool: Edited June 26, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 2 ερωτήσεις παιδιά... 1.Πέρασα χειροκίνητα την 4.4.4 και έχασα το ρούτ.Το ξαναπερνάω με nexus root toolkit?Και πρίν το κάνω πρέπει να σβήσω τα quick boot,SuperSu που είχα ή θα τα περάσει απο πάνω μόνο του? 2.Πως κάνω update το TWRP? Ευχαριστώ Eγω το εκανα απο command οπως ο οδηγος σε nexus 5 kai 7(2013) στο 5 ολα καλα ειχε βγει το supersu το ξαναφλασαρα απο recovery ολα καλα στο 7 οταν μπαινω σε recovery μου πεταει το ρομποτακι με το θαυμαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Καλά πάμε.:cool: Οντως μια χαρά!!! [ATTACH]46617[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οντως μια χαρά!!! [ATTACH]46617[/ATTACH] Ακόμα δεν την πέρασες και αρχισες τις customies? Ωραίος.:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τι λεει πως παει το L ??? Δουλευει τπτ ?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τι λεει πως παει το L ??? Δουλευει τπτ ?? Όλα άψογα. Πάμε για το Μ τώρα.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Όλα άψογα. Πάμε για το Μ τώρα.:D Eπως το πέρασες το L?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Eπως το πέρασες το L?? Τι εννοείς? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τι εννοείς? Εννοώ πέρασες την L ??Η κατάλαβα λάθος ??:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Eγω το εκανα απο command οπως ο οδηγος σε nexus 5 kai 7(2013) στο 5 ολα καλα ειχε βγει το supersu το ξαναφλασαρα απο recovery ολα καλα στο 7 οταν μπαινω σε recovery μου πεταει το ρομποτακι με το θαυμαστικο Έχει τη μαμά recovery. Πέρασε μια custom. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Έχει τη μαμά recovery. Πέρασε μια custom. Me το 5αρι δεν χρειαστηκε να περασω νεα custom ειχα το twpr οπως και στο 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ακόμη τίποτα σχετικά με την preview έκδοση του android L; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Να ρωτήσω, προσπαθώ απο το πρωί να φλασάρω τη slim και παίρνω συνέχεια μήνυμα "failed", ενώ έχω δοκιμάσει με διάφορα builds. Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει - είμαι stock 4.4.4, ρουτ, με elemental, xposed, gravity box. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Να ρωτήσω, προσπαθώ απο το πρωί να φλασάρω τη slim και παίρνω συνέχεια μήνυμα "failed", ενώ έχω δοκιμάσει με διάφορα builds. Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει - είμαι stock 4.4.4, ρουτ, με elemental, xposed, gravity box. Εχεις multirom; όταν λες είμαι stock κτλ τι έννοεις,φλασαρεις απο πανω...πες τι ακριβως κανεις για να σε βοηθήσουμε... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Εχεις multirom; όταν λες είμαι stock κτλ τι έννοεις,φλασαρεις απο πανω...πες τι ακριβως κανεις για να σε βοηθήσουμε... Δεν έχω Multirom, μπαίνω recovery (TWRP 2.7.1.1), κάνω wipe dalvik/cache/system/data απο το advanced wipe της TWRP κι οταν πάω στο install μου βγάζει failed και σταματάει. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Δεν έχω Multirom, μπαίνω recovery (TWRP 2.7.1.1), κάνω wipe dalvik/cache/system/data απο το advanced wipe της TWRP κι οταν πάω στο install μου βγάζει failed και σταματάει. Κάνε factory reset,wipe dalvik/cashe,και μετα πήγαινε στο install. Πριν μπεις recovery απενεργοποιησε το Xposed... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πλάκα έχει το "flame" για τις custom rom καθώς πλάκα έχει και αυτό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τους διάφορους developer που μάλλον έχασαν τη μπάλα με τα απανωτά update της google....:p Δεν έχω Multirom, μπαίνω recovery (TWRP 2.7.1.1), κάνω wipe dalvik/cache/system/data απο το advanced wipe της TWRP κι οταν πάω στο install μου βγάζει failed και σταματάει. Περίεργο...με το που πατάς install σου βγάζει failed ή όταν επιλέγεις το zip της rom...?! ( Έχεις κλειδωμένο bootloader ... ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Κάνε factory reset,wipe dalvik/cashe,και μετα πήγαινε στο install. Πριν μπεις recovery απενεργοποιησε το Xposed... Tα έκανα κι αυτα, αλλά τζίφος! Πάλι τίποτα... Περίεργο...με το που πατάς install σου βγάζει failed ή όταν επιλέγεις το zip της rom...?! ( Έχεις κλειδωμένο bootloader ... ? ) Το failed το βγάζει μετά απο 4-5 δευτερόλεπτα αφού δώσω το Install - γράφει updating partition details και μετά failed. Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και το επιβεβαίωσα γιατί μετα το restore που έκανα μου έδειξε το ανοιχτό λουκέτο κάτω στην οθόνη. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πλάκα έχει το "flame" για τις custom rom καθώς πλάκα έχει και αυτό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τους διάφορους developer που μάλλον έχασαν τη μπάλα με τα απανωτά update της google....:p Χρειάζεται να ανάβουν τα αίματα κάποιες φορές!."Όλα καλά και όλα ωραία" γίνονται λίγο βαρετά. Άλλωστε πιστεύω πως έτσι μπορεί κάποιος να βρει επιπλέον πληροφορίες για το ποιά ρομ θα δοκιμάσει. Τουλάχιστον όλοι καταλαβαίνουμε τον σκοπό και βλέπω πως κανείς δεν το παίρνει προσωπικά. Αυτό είναι το καλύτερο! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Να ρωτήσω, προσπαθώ απο το πρωί να φλασάρω τη slim και παίρνω συνέχεια μήνυμα "failed", ενώ έχω δοκιμάσει με διάφορα builds. Εχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει - είμαι stock 4.4.4, ρουτ, με elemental, xposed, gravity box. Φλασαρε την προτελευταία 5.10, όχι την σημερινή. Δοκίμασε να κανεις και unmount system πριν. Edited June 26, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Φλασαρε την προτελευταία 5.10, όχι την σημερινή. Δοκίμασε να κανεις και unmount system πριν. Κι εκείνη τη δοκιμασα, αλλά τα ίδια. Θα δοκιμασω και το unmount όμως μήπως κάνει διαφορά Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Τη δευτέρα το βράδυ χρησιμοποίησα τα Google maps με GPS και από εκείνη τη στιγμή το Google maps και μόνο δε μπορεί να δει το GPS παρά μόνο μεσω mobile network location.. Αλλες εφαρμογές το χρησιμοποιούν κανονικά και φαίνεται και στο γράφημα της μπαταρίας ενώ από το Google maps δε φαίνεται καν. Δεν έχω πειράξει τίποτα στο privacy guard, ούτε άλλαξα ROM... είναι κατεβασμένο από το store... Έχω slimkat. Το μόνο που δεν έκανα είναι clean install αλλά wipe system, clear data και ξανά φλασαρισμα και επανεγκατάσταση.. Έχετε καμία ιδέα; μπορείτε να το δοκιμάσετε; Έχω slimkat και elemental. Μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί το χρησιμοποιώ ρε γμτ!! Edit: το βρήκα, είχα απενεργοποιήσει εδώ και μέρες όμως το location access στο Google play services.. Αλλά το χρησιμοποίησα μετά από αυτό.. Ποιος ξέρει γιατί άργησε να φάει το κόλλημα.. :stupid: :p Edited June 26, 2014 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παμε λεμεεεεε : http://developer.android.com/preview/setup-sdk.html#top Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Παμε λεμεεεεε : http://developer.android.com/preview/setup-sdk.html#top Ορμάωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts