Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψαχνοντας να δω τι θα κανω με το led ,χωρις να κανω root , που δεν ρυθμίζετε βρηκα ενα ωραιο προγραματακι αυτο παιδες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite&hl=el καποιοι σιγουρα θα το εχετε υποψην αλλα ειπα να το αναφερω για τους υπολοιπους .............σου δινει και πολλες επιλογες customization!!!!!! Edited by akis44
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχω κάνει root το κινητό και ξανακλειδωσα τον bootloader. Αναβαθμισεις θα γίνονται ; sorry αν έχει ήδη απαντηθεί .....

Για ΟΤΑ αναβαθμισεις χρειάζεται stock recovery. Ο Bootloader δεν επηρεάζει. Αν έχεις περάσει CWM ή TWRP recovery δεν θα γινεται εγκατάσταση. Αλλα και τι εγινε? Φλασαρεις μια stock Rom.

Για ΟΤΑ αναβαθμισεις χρειάζεται stock recovery. Ο Bootloader δεν επηρεάζει. Αν έχεις περάσει CWM ή TWRP recovery δεν θα γινεται εγκατάσταση. Αλλα και τι εγινε? Φλασαρεις μια stock Rom.

Σοβαρά; Ωωωωωωωω.... Δεν το ήξερα . Φλασαρω ρομ είναι μια κουβέντα . Αυτά βαριέμαι . Μπορώ να βάλω πάλι stck recovery? και αν μπορώ και βάλω , μετά θα παίρνω κανονικά τις ota αναβαθμισεις ? εννοείται ότι root θέλω να έχω

Κατεβασε το power toggles kai εχει φακο χωρις να εχεις app

Έβαλα την εφαρμογή του φακού σε συντόμευση στο δαχτυλίδι ξεκλειδώματος και ησύχασα! Πάντως με τον τελευταίο χάος έστρωσε και το θέμα με την οθόνη κατά την διάρκεια της ομιλίας! Άσε που δείχνει και πολύ καλά στοιχεία στην κατανάλωση με το προφίλ battery!!

Σοβαρά; Ωωωωωωωω.... Δεν το ήξερα . Φλασαρω ρομ είναι μια κουβέντα . Αυτά βαριέμαι . Μπορώ να βάλω πάλι stck recovery? και αν μπορώ και βάλω , μετά θα παίρνω κανονικά τις ota αναβαθμισεις ? εννοείται ότι root θέλω να έχω

Μπορείς να βάλεις stock recovery .Όπως και μπορείς να γίνεις root χωρίς να περάσεις cwm ,κάνοντας κανονικά όλη την διαδικασία αλλά εκεί που δίνεις την εντολή fastboot flash recovery recovery.img θα γράψεις fastboot boot recovery.img αυτο θα σε βάλει προσωρινά στο recovery ώστε να περάσεις το su .

Samsung galaxy s21+

Έλα ρε, σιγά. Φλασαρεις μια stock, rooted, busyboxed Rom και είσαι έτοιμος. 3 λεπτά δουλειά (μαζί με το set up)

Έλα ρε, σιγά. Φλασαρεις μια stock, rooted, busyboxed Rom και είσαι έτοιμος. 3 λεπτά δουλειά (μαζί με το set up)

Συγνώμη πως είναι 3 λεπτά ; Δεν χάνω τίποτα ; Από πάνω την ρίχνω χωρίς wipe ? εγώ τώρα έχω σβήσει τις μισές εφαρμογές που είχε . Μετά πρέπει πάλι από την αρχή. Αλλά δεν με πειράζει με Στόκ recovery. Άλλωστε δεν πρόκειται να βάλω mod ούτε ρομ. Άρα γυρίζω σε Στόκ recovery και είμαι ok ?

3 λεπτα δεν ειναι

αλλα ας πουμε εγω που πηρα οτι ειχα στο Ν4 με το τιτανιουμ,εκαναγυρω στο 15λεπτο(εχω και αργη συνδεση) το ξεκλειδωμα και το ρουταρισμα με το τουλκιτ του mskip και αλλα 5 λεπτα ηθελε το τιτανιουμ να τα φερει ολα πισω..

Vamos Aris

Εμ όταν έλεγα εγώ βάλτε chaos για το θεμα μπαταρίας και ενεργοποιήστε το battery profile άλλοι επέμεναν για franco :D Edited by dream21

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Επειδή έβαλα franco kernel και διαφορά δεν είδα,για να βάλω τον chaos kernel,απλά κατεβάζω το zip και το τρέχω μέσα από το recovery?Χρειάζεται να σβήσω κάτι πριν προχωρήσω στην αλλαγή kernel?

Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue

https://linktr.ee/frapesstoypogeio

Επειδή έβαλα franco kernel και διαφορά δεν είδα,για να βάλω τον chaos kernel,απλά κατεβάζω το zip και το τρέχω μέσα από το recovery?Χρειάζεται να σβήσω κάτι πριν προχωρήσω στην αλλαγή kernel?

Όπως είπες τη διαδικασία. Φλασαρεις το ζιπ..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ευχαριστώ.Πέρασα την chaos kernel me battery save profile.Θα τσεκάρω πως πάει και θα ενημερώσω.

Δε παρατήρησα καμιά διαφορά .Άνοιξα facebook,youtube,viber,chrome και δεν είδα κάποιο lag.Γενικά δεν είμαι android gamer,αλλά το temple run 2 το παίζει full γραφικά χωρίς κανένα fps drop.Το θέμα είναι να μου βγάζει παραπάνω απο 3μιση ώρες on screen time.Αν θες πες μου κάποιο βαρύ παιχνίδι να δοκιμάσω και να σου πω.

Εμ όταν έλεγα εγώ βάλτε chaos για το θεμα μπαταρίας και ενεργοποιήστε το bettery profile άλλοι επέμεναν για franco :D

Just awesome ο χάος!!

Α ξέχασα να υπενθυμίσω ότι όποιος έχει drain από το mm q Camera daemon να βγάλει την συντόμευση της κάμερας από την αρχική οθόνη!!

Επίσης το s2w κλπ τρώει πολύ μπαταρία!! Σίγουρα περισσότερο απ'ότι στο 4αρι!!

Συγνώμη πως είναι 3 λεπτά ; Δεν χάνω τίποτα ; Από πάνω την ρίχνω χωρίς wipe ? εγώ τώρα έχω σβήσει τις μισές εφαρμογές που είχε . Μετά πρέπει πάλι από την αρχή. Αλλά δεν με πειράζει με Στόκ recovery. Άλλωστε δεν πρόκειται να βάλω mod ούτε ρομ. Άρα γυρίζω σε Στόκ recovery και είμαι ok ?

Αν είναι έτσι γιατί έκανες εξαρχής root; Αφού τα θες όλα stock.

Όταν φλασαρεις νέα ρομ, κανείς wipe data/factory reset και εκείνη την ώρα χάνονται όλες οι εφαρμογές. Τις επαναφέρεις μετά με titanium backup. Άντε,5 λεπτά δουλειά

Ερώτηση.

Πως θα καταλάβω αν το τηλέφωνο έχει custom recovery?

Το βάζω σε recovery mode και μου δείχνει απλά το ρομπότ.

Λέω να περάσω κάποιον custom kernel.

Θα χάσω όμως τα πάντα?η όχι?

Θα κατεβάσω από το κινητό και θέλω η διαδικασία να γίνει από το κινητό.

Τελικά με τον chaos έχετε καλά αποτελέσματα?

Η να επιλέξω franco?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Βάζοντας το σε recovery mode πρέπει να μπαίνεις στο μενου του cwm που έχεις περάσει (twrp - philz) .

Δεν χάνεις κάτι περνώντας κάποιον kernel .

Samsung galaxy s21+

Δεν μου το βγάζει το μενού αυτό.

Ενώ στην διαδικασία του root το είχε βγάλει καθώς από εκεί επέλεξα root

Δεν μου το βγάζει το μενού αυτό.

Ενώ στην διαδικασία του root το είχε βγάλει καθώς από εκεί επέλεξα root

Ενώ είσαι σε recovery mode με το ρομποτακι κάτω πατησε μια φορά το bower button .

Samsung galaxy s21+

Ενώ είσαι σε recovery mode με το ρομποτακι κάτω πατησε μια φορά το bower button .

Το έκανα.δεν παίζει.

Λοιπόν πατάω κάτω το volume rocker και ταυτόχρονα power button.

Εμφανίζει το μενού.

Start,restart bootloader και recovery mode...

Μπαίνω recovery και βγάζει το ρομπότ σκέτο.

Πατάω μία φορά το power button αλλά τίποτα.

Edit.

Δουλεύει τελικά με το volume rocker up.

Βγάζει ένα μικρό μενού πάνω.

Install update adb και κάτι τέτοια.

Σωστός?

Που βρίσκω τον franco.η να επιλέξω τον chaos?

Ακούω γνώμες.

Κατεβάζω το zip και μετά τι επιλέγω?

Edited by ταξιδιωτης22

Δες εδω

Αν κάνοντας αυτήν την διαδικασία σε βγάλει στο menu του stock recovery όπως δείχνει το βίντεο ,τότε κατέβασε ξανά ενα custom recovery απο xda και πέρνα το ή χρησιμοποίησε την εφαρμογή goomanger ή recovery tools .

Samsung galaxy s21+

Δες εδω

Αν κάνοντας αυτήν την διαδικασία σε βγάλει στο menu του stock recovery όπως δείχνει το βίντεο ,τότε κατέβασε ξανά ενα custom recovery απο xda και πέρνα το ή χρησιμοποίησε την εφαρμογή goomanger ή recovery tools .

Αυτό μου βγάζει,μαμά κατάσταση.

Το gomanager τι κάνει ακριβώς?

Αυτό μου βγάζει,μαμά κατάσταση.

Το gomanager τι κάνει ακριβώς?

Μπορείς να περάσεις recovery /roms κ.τ.λ .

Δες πως γίνετε με recovery tools

Samsung galaxy s21+

Μπορείς να περάσεις recovery /roms κ.τ.λ .

Δες πως γίνετε με recovery tools

Πολύ εύκολο.

Ωραία.

Ένα link με τον franco?η όποιος έχει καλύτερή διαχείριση μπαταρίας?

Και μετά επιλέγω install?από το recovery?

Αυτός είναι?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1823671

Και τι κατεβάζω από κει.

Boot image?

Η zip files?

Edited by ταξιδιωτης22

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)