amanwithaplan Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μετα τα wipes κανε reboot recovery και μετα flash .zip. Είσαι ωραίος. Thanks. Την έβαλα με τον δικό της Kernel. Πρώτη φορά που δεν περνάω Uber. Σφαίρα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 optipop κανεις δοκίμασε? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Νέα TWRP 2.8.4.0.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 optipop κανεις δοκίμασε? Ναι και δεν εχει τίποτα ιδιαίτερο. Απορώ με τόσα optimizations που έχει πως γίνεται και η cataclysm είναι πιο γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ναι και δεν εχει τίποτα ιδιαίτερο. Απορώ με τόσα optimizations που έχει πως γίνεται και η cataclysm είναι πιο γρήγορη. συχαριστώ πολύ συνεχίζω με boostpop που ειναι κορυφή!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 τέλειος συνδυασμός.....δεν περίμενα τόσο διαφορά με στοκ... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 [ATTACH]55555[/ATTACH] [ATTACH]55556[/ATTACH] [ATTACH]55557[/ATTACH] ROM: Cataclysm Kernel: code_blue r806 (stock settings) 24 ώρες uptime 20' GSM calls 1h data on (20' χρήση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Η cataclysm τόσα customizations έχει. Το ambient display δεν μπορούσε να το έχει? Το θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Η cataclysm τόσα customizations έχει. Το ambient display δεν μπορούσε να το έχει? Το θέλω. Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/themes-apps/how-to-add-ambient-display-settings-t2942838. Κάποιος λέει ότι είναι για cataclysm αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχει flashable Zip προς το τέλος αλλά μπορείς να το φτιάξεις και μόνος. Backup υποχρεωτικό πριν! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/themes-apps/how-to-add-ambient-display-settings-t2942838. Κάποιος λέει ότι είναι για cataclysm αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έχει flashable Zip προς το τέλος αλλά μπορείς να το φτιάξεις και μόνος. Backup υποχρεωτικό πριν! Τελικά βρήκα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t= και φαίνεται να παίζει. Έχει και revert to stock just in case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 τέλειος συνδυασμός.....δεν περίμενα τόσο διαφορά με στοκ... Ωραίος φίλε. :). Μόλις πέρασα το τελευταίο update. Super! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ωραίος φίλε. :). Μόλις πέρασα το τελευταίο update. Super! δεν περίμενα τέτοια απόκριση!!!Σευχαριστω φίλε είναι κορυφή!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ο codeblue διανύει την καλύτερη περίοδό του. Μόνο θετικά σχόλια ακούς και ειδικά για την μπαταρία του. Δεν τον έχω γιατί τελευταία είμαι συνέχεια με στοκ kernel, αλλά μιας και είμαι με purity τώρα και είναι παράδοση αυτοί οι δυο μαζί, μπορεί να τον βάλω αν κρατήσω την Purity. Θέλω να δω απο μόνη της πως πάει. Μισή μέρα την έχω και πάει αρκετά καλά πάντως, άλλες τις έβγαζα απο νωρίς νωρίς. Αυτό που επίσης θέλω να σχολιάσω είναι οτι και σε εμένα, σε όλες τις roms, μετά απο κάποιες μέρες το κινητό γίνεται πιο laggy. Οχι σε kitkat δεν γινόταν, εδώ ίσως είναι πιο έντονο, δε ξέρω. Δεν λύνεται πάντως με reboot εξ ολοκλήρου. Αλλά με clean flash της ίδιας rom πχ και ενοοείται restore ολα τα apps και data, πάλι θα τρέχει πιο γρήγορα. Αυτό δυσκολεύει την σύγκριση των roms και kernels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 τέλειος συνδυασμός.....δεν περίμενα τόσο διαφορά με στοκ... το σηματακι του nexus στο home button ειναι της rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 το σηματακι του nexus στο home button ειναι της rom? όχι φίλε είναι απο softkeyZ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 όχι φίλε είναι απο softkeyZ σε ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Παιδιά έχεις κανείς πρόβλημα με τους στοκ ήχους σε μερικές ρομ; Ακούγονται σαν να είναι χαλασμένο το μεγαφωνακι αλλά δεν είναι... Η μουσική ακούγεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αν βρει κάποιος ROM που να έχει τα εξής ας βάλει μια φωνή :D Navbar buttons customization Navrings customization Quick settings tiles customization Force 3G/2G tile (να μένει αποκλειστικά σε 3G δηλαδή) Notification led customization Δεν έχω βρει καμία, για αυτό το γράφω.. Είναι οι μόνοι λόγοι που κραταω την KitKat. Μου κάνουν κυριολεκτικά τη ζωή ευκολότερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αν βρει κάποιος ROM που να έχει τα εξής ας βάλει μια φωνή :D Navbar buttons customization Navrings customization Quick settings tiles customization Force 3G/2G tile (να μένει αποκλειστικά σε 3G δηλαδή) Notification led customization Δεν έχω βρει καμία, για αυτό το γράφω.. Είναι οι μόνοι λόγοι που κραταω την KitKat. Μου κάνουν κυριολεκτικά τη ζωή ευκολότερη... Το δεύτερο το ψάχνω και εγώ. Το τρίτο και το τέταρτο τα έχει η cataclysm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Αν βρει κάποιος ROM που να έχει τα εξής ας βάλει μια φωνή :D Navbar buttons customization Navrings customization Quick settings tiles customization Force 3G/2G tile (να μένει αποκλειστικά σε 3G δηλαδή) Notification led customization Δεν έχω βρει καμία, για αυτό το γράφω.. Είναι οι μόνοι λόγοι που κραταω την KitKat. Μου κάνουν κυριολεκτικά τη ζωή ευκολότερη... Ποιά Rom χρησιμοποιείς τώρα? Γιατί θες μόνιμα 3G? Δεν είναι καλύτερα ? 2G: monitor Off or monitor on and wifi connect 3G: monitor on and wifi disconnected Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ποιά Rom χρησιμοποιείς τώρα? Γιατί θες μόνιμα 3G? Δεν είναι καλύτερα ? 2G: monitor Off or monitor on and wifi connect 3G: monitor on and wifi disconnected Όταν είμαι έξω κατά 99% θα θέλω 3g για να έχω καλή ταχύτητα. Θέλω force 3g για δύο λόγους. Για να είναι μόνιμα συνδεδεμένο σε μια συχνότητα άρα δε θα χάνει σε ταχύτητα αν συνδέεται σε 2g μέχρι να ξανά αλλάξει κι επίσης λόγω μπαταρίας. Όταν έχω auto πάντα χάνω και στα δύο αυτά. Όταν συνδεομαι σε Wi-Fi πάντα το γυρναω σε 2g αφού είναι ένα κουμπάκι πάτημα και είναι κι αυτό στα quick tiles.. Οπότε δε με πειράζει. Τώρα έχω τη Mahdi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) νέος codeblue πάμε για flash!!καλημέρα Edited January 18, 2015 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά έχεις κανείς πρόβλημα με τους στοκ ήχους σε μερικές ρομ; Ακούγονται σαν να είναι χαλασμένο το μεγαφωνακι αλλά δεν είναι.... Μήπως μπερδεύεις τους AOSP UI sounds με τους LP UI sounds...? ... 1)Navbar buttons customization 2)Navrings customization 3)Quick settings tiles customization 4)Force 3G/2G tile (να μένει αποκλειστικά σε 3G δηλαδή) 5)Notification led customization ... 1)- 2)- 3) Έχει η Cataclysm, η CM, διάφορες CM based και πλεόν τα ενσωματώνουν σταδιακά και διάφορες AOSP based. 4) Έχει η Cataclysm 5) Όλες σχεδόν οι CM και AOSP based ( και κάποιες stock based ) εκτός από την Cataclysm ( και η οποία δεν θα έχει ποτέ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 5)Notification led customization Μήπως μπερδεύεις τους AOSP UI sounds με τους LP UI sounds...? 5) Όλες σχεδόν οι CM και AOSP based ( και κάποιες stock based ) εκτός από την Cataclysm ( και η οποία δεν θα έχει ποτέ ) Αλήθεια λες, γιατί; Είναι κάτι που θεωρούσα πως κάποια στιγμή άμεσα θα προστεθεί. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 5)Notification led customization Αλήθεια λες, γιατί; Είναι κάτι που θεωρούσα πως κάποια στιγμή άμεσα θα προστεθεί. :( Τα παράπονα στον atl4ntis :p Πάγια τακτική από παλιά, δεν βάζει κάτι που γίνεται με εφαρμογές ( light flow κ.α. ) Για το συγκεκριμένο το έχει δηλώσει κιόλας τουλάχιστον 2-3 φορές. Δε ξέρω αν αλλάξει μυαλά αλλά full LED δεν είχε ποτέ η Cataclysm από εποχές JB αν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts