kill_noob Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μήπως έχεις λάθος apn ρυθμίσεις; Όταν ανοίγεις τα δεδομένα μπαίνει στο Internet; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 έχει κουμπώσει κανείς την καινούργια L με toolkit? Αν εννοεις το nexus root toolkit...ναι.. Εγω ετσι την περασα και την ρουταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μήπως έχεις λάθος apn ρυθμίσεις; Όταν ανοίγεις τα δεδομένα μπαίνει στο Internet; ναι μπαίνει κανονικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βγάζει συνέχεια!!!!κλειστα τα παντα μετα wifi-δεδομενα και μου βγαζει αυτο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Έχεις βάλει το gmail σου; στο play store πχ μπαίνει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Έχεις βάλει το gmail σου; στο play store πχ μπαίνει κανονικά; ναι κανονικά μπαινει!!γιατι ομως να εχει αυτο το θαυμαστικο στο σημα..... οταν ανοιγω wifi η δεδομένα φευγει αυτο το θαυμαστικο Edited October 22, 2014 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ναι κανονικά μπαινει!!γιατι ομως να εχει αυτο το θαυμαστικο στο σημα..... οταν ανοιγω wifi η δεδομένα φευγει αυτο το θαυμαστικο Ρε συ αυτό λέμε σε 4 ποστ τώρα! Το θαυμαστικό υπάρχει για να σου δείξει ότι δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση δεδομένων εκείνη τη στιγμή. Γιαυτό φεύγει όταν συνδέεσε σε WiFi ή data ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ρε συ αυτό λέμε σε 4 ποστ τώρα! Το θαυμαστικό υπάρχει για να σου δείξει ότι δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση δεδομένων εκείνη τη στιγμή. Γιαυτό φεύγει όταν συνδέεσε σε WiFi ή data ;) και σενα ετσι στο δείχνει συνέχεια? οταν δηλαδη δεν εχει συνδεση δεδομένων η wifi? δεν γινεται να απενεργοποιηθει? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 και σενα ετσι στο δείχνει συνέχεια? οταν δηλαδη δεν εχει συνδεση δεδομένων η wifi? δεν γινεται να απενεργοποιηθει? Μπορείς από την άλλη να αντικαταστήσεις αυτές τις εικόνες στο framework. (Νομίζω στο framework είναι κι όχι στο systemui) o darkdog θα μας το επιβεβαιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 και σενα ετσι στο δείχνει συνέχεια? οταν δηλαδη δεν εχει συνδεση δεδομένων η wifi? δεν γινεται να απενεργοποιηθει? Ναι, είναι η νέα απεικόνιση που χρησιμοποιούν όταν δεν υπάρχει σύνδεση δεδομένων κ δεν απενεργοποιείται. Είναι system resource. Μπορείς από την άλλη να αντικαταστήσεις αυτές τις εικόνες στο framework. (Νομίζω στο framework είναι κι όχι στο systemui) o darkdog θα μας το επιβεβαιώσει. Νίκο με μια πρόχειρη ματιά (μόνο extract κ όχι decompile) δεν φαίνεται σε κανένα από τα δύο :( Θα δω μετά το σχόλασμα να κάνω decompile στο workstation μου γιατί μου έκανε εντύπωση. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) εγκατέστησα το gps test &fix <πάρτε xtra δεδομένων> κάνει πλοήγηση Edited October 27, 2014 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Στην τελευταία L το titanium backup δουλεύει; γιατί την πέρασα αλλά τίποτα μήπως έχω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 παιδια υπαρχει τροπος να ειναι διαφανη η navigation bar kai staus bar οταν σερφαρουμε με chrome? μονο με javelin browser το εχω δει.. η γενικα να ειναι συνεχεια διαφανες οι μπαρες πανω και κατω Βαλε το force translucent kitkat απο το xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Στην τελευταία L το titanium backup δουλεύει; γιατί την πέρασα αλλά τίποτα μήπως έχω κάνει κάτι λάθος; Υπάρχει έκδοση για L. Google it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Στην τελευταία L το titanium backup δουλεύει; γιατί την πέρασα αλλά τίποτα μήπως έχω κάνει κάτι λάθος; http://t.co/PhE5wkvHkA :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μάγκες επειδή μπαίνω φαντάρος σε κάνα 10ημερο και δε θα μπορώ να απολαυσω την stable l, αυτή η developer preview έχει κανένα σοβαρό θέμα, πρόβλημα? Το μόνο που κάνω είναι να μπαίνω Facebook instagram αντε και καμιά ταινία. Θα έχω κανένα πρόβλημα? Επίσης επειδή δεν ασχολήθηκα καθόλου με L, ποια είναι η τελευταία έκδοση που έχει βγει, και επίσης υπάρχει flashable με twrp? Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Νέα build Mahdi 2.9 με αρκετές αλλαγές... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πολύ καλη δουλειά ο mahdi στην 2.9...έβαλε και tinted statusbars,αφαίρεσε και τον updater λόγω οτι είναι η τελευταια αναβάθμιση μέχρι την lollipop.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 μπράβο πολύ καλοί κ οι καινούργιοι gpu drivers της L!!!! (V 95.0 AU) το κινητό στα παιχνιδια δεν υπερθερμαινεται Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Στη Mahdi από που αλλαζω το carrier name; δε μπορώ να το βρω.. Είναι λίγο μπερδεμένες οι ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Στη Mahdi από που αλλαζω το carrier name; δε μπορώ να το βρω.. Είναι λίγο μπερδεμένες οι ρυθμίσεις Νομίζω πως δεν έχει αυτή την επιλογή γιατί το έψαχνα κι εγώ χτες και δε βρήκα τίποτα. Έχει μόνο να φαίνονται στο notification panel και να φαίνεται στην Status bar στα αριστερά αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δεν είναι καθόλου μπερδεμένα πάντως. Αντιθέτως, πιστεύω πως είναι οι πιο οργανωμένες ρυθμίσεις που έχω δει σε ROM με τόσο πολλές επιλογές. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Ναι αν αναλογιστείς το πλήθος των ρυθμίσεων οκ είναι.. Απλά πρέπει να το συνηθισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Το βρήκα το carrier name. Θα πάτε οποιοι θέλετε να το αλλάξετε στο αρχείο system/etc/spn-conf.xml Και θα προσθεσετε το παρακάτω <!-- Greece --> <spnOverride numeric="20201" spn="Cosmote" /> <spnOverride numeric="20205" spn="Vodafone" /> <spnOverride numeric="20209" spn="Wind" /> <spnOverride numeric="20210" spn="Wind" /> Μπορείτε προφανώς να αφήσετε το δικό σας δίκτυο και μέσα στα εισαγωγικά θα βαλετε το όνομα που θέλετε. Reboot και έτοιμοι. Προσοχή, το </spnOverrides> Πρέπει να είναι στο τέλος του αρχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Έχει βγει pre-rooted rom βασισμένη στο τελευταίο preview του lollipop? Να είναι zip έτοιμο για φλασάρισμα μέσω twrp.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Στη Mahdi στον dialer δεν ανοίγει με την πρώτη το numpad... Σε όλους έτσι είναι ή φταίει μήπως που άλλαξα το DPI. Στη slimkat είχα πολύ καιρό να το δω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Στη Mahdi στον dialer δεν ανοίγει με την πρώτη το numpad... Σε όλους έτσι είναι ή φταίει μήπως που άλλαξα το DPI. Στη slimkat είχα πολύ καιρό να το δω αυτό. Εμένα με 361 DPI ανοίγει κανονικά ανέκαθεν. Κι απ' ό,τι είδα, επειδή το παρακολουθώ το thread εδώ και μια βδομάδα, δεν το ανέφερε κανένας. Άρα είναι δικό σου θέμα. Να σου πω, σχετικά με το carrier name που είπες, έχω Cosmote. Άρα στο "<spnOverride numeric="20201" spn="Cosmote" />" αν αντί για Cosmote γράψω οτιδήποτε άλλο, κάνω save και reboot θα εμφανίζεται αυτό που έγραψα; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts