Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως έχεις λάθος apn ρυθμίσεις;

Όταν ανοίγεις τα δεδομένα μπαίνει στο Internet;

ναι μπαίνει κανονικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βγάζει συνέχεια!!!!κλειστα τα παντα μετα wifi-δεδομενα και μου βγαζει αυτο

IPhone 15 Pro 

Έχεις βάλει το gmail σου; στο play store πχ μπαίνει κανονικά;

ναι κανονικά μπαινει!!γιατι ομως να εχει αυτο το θαυμαστικο στο σημα..... οταν ανοιγω wifi η δεδομένα φευγει αυτο το θαυμαστικο

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

ναι κανονικά μπαινει!!γιατι ομως να εχει αυτο το θαυμαστικο στο σημα..... οταν ανοιγω wifi η δεδομένα φευγει αυτο το θαυμαστικο

Ρε συ αυτό λέμε σε 4 ποστ τώρα! Το θαυμαστικό υπάρχει για να σου δείξει ότι δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση δεδομένων εκείνη τη στιγμή. Γιαυτό φεύγει όταν συνδέεσε σε WiFi ή data ;)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε συ αυτό λέμε σε 4 ποστ τώρα! Το θαυμαστικό υπάρχει για να σου δείξει ότι δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση δεδομένων εκείνη τη στιγμή. Γιαυτό φεύγει όταν συνδέεσε σε WiFi ή data ;)

και σενα ετσι στο δείχνει συνέχεια? οταν δηλαδη δεν εχει συνδεση δεδομένων η wifi? δεν γινεται να απενεργοποιηθει?

IPhone 15 Pro 

και σενα ετσι στο δείχνει συνέχεια? οταν δηλαδη δεν εχει συνδεση δεδομένων η wifi? δεν γινεται να απενεργοποιηθει?

Μπορείς από την άλλη να αντικαταστήσεις αυτές τις εικόνες στο framework. (Νομίζω στο framework είναι κι όχι στο systemui) o darkdog θα μας το επιβεβαιώσει.

Ναι, είναι η νέα απεικόνιση που χρησιμοποιούν όταν δεν υπάρχει σύνδεση δεδομένων κ δεν απενεργοποιείται. Είναι system resource.

Μπορείς από την άλλη να αντικαταστήσεις αυτές τις εικόνες στο framework. (Νομίζω στο framework είναι κι όχι στο systemui) o darkdog θα μας το επιβεβαιώσει.

Νίκο με μια πρόχειρη ματιά (μόνο extract κ όχι decompile) δεν φαίνεται σε κανένα από τα δύο :(

Θα δω μετά το σχόλασμα να κάνω decompile στο workstation μου γιατί μου έκανε εντύπωση.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην τελευταία L το titanium backup δουλεύει; γιατί την πέρασα αλλά τίποτα μήπως έχω κάνει κάτι λάθος;

παιδια υπαρχει τροπος να ειναι διαφανη η navigation bar kai staus bar οταν σερφαρουμε με chrome? μονο με javelin browser το εχω δει..

η γενικα να ειναι συνεχεια διαφανες οι μπαρες πανω και κατω

Βαλε το force translucent kitkat απο το xposed

Στην τελευταία L το titanium backup δουλεύει; γιατί την πέρασα αλλά τίποτα μήπως έχω κάνει κάτι λάθος;

Υπάρχει έκδοση για L. Google it.

http://t.co/PhE5wkvHkA :)

Μάγκες επειδή μπαίνω φαντάρος σε κάνα 10ημερο και δε θα μπορώ να απολαυσω την stable l, αυτή η developer preview έχει κανένα σοβαρό θέμα, πρόβλημα? Το μόνο που κάνω είναι να μπαίνω Facebook instagram αντε και καμιά ταινία. Θα έχω κανένα πρόβλημα? Επίσης επειδή δεν ασχολήθηκα καθόλου με L, ποια είναι η τελευταία έκδοση που έχει βγει, και επίσης υπάρχει flashable με twrp?

Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue

https://linktr.ee/frapesstoypogeio

Πολύ καλη δουλειά ο mahdi στην 2.9...έβαλε και tinted statusbars,αφαίρεσε και τον updater λόγω οτι είναι η τελευταια αναβάθμιση μέχρι την lollipop....

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

μπράβο πολύ καλοί κ οι καινούργιοι gpu drivers της L!!!! (V 95.0 AU) το κινητό στα παιχνιδια δεν υπερθερμαινεται

IPhone 15 Pro 

Στη Mahdi από που αλλαζω το carrier name; δε μπορώ να το βρω.. Είναι λίγο μπερδεμένες οι ρυθμίσεις

Στη Mahdi από που αλλαζω το carrier name; δε μπορώ να το βρω.. Είναι λίγο μπερδεμένες οι ρυθμίσεις

Νομίζω πως δεν έχει αυτή την επιλογή γιατί το έψαχνα κι εγώ χτες και δε βρήκα τίποτα. Έχει μόνο να φαίνονται στο notification panel και να φαίνεται στην Status bar στα αριστερά αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δεν είναι καθόλου μπερδεμένα πάντως. Αντιθέτως, πιστεύω πως είναι οι πιο οργανωμένες ρυθμίσεις που έχω δει σε ROM με τόσο πολλές επιλογές.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ναι αν αναλογιστείς το πλήθος των ρυθμίσεων οκ είναι.. Απλά πρέπει να το συνηθισω!

Το βρήκα το carrier name.

Θα πάτε οποιοι θέλετε να το αλλάξετε στο αρχείο system/etc/spn-conf.xml

Και θα προσθεσετε το παρακάτω

<!-- Greece -->

<spnOverride numeric="20201" spn="Cosmote" />

<spnOverride numeric="20205" spn="Vodafone" />

<spnOverride numeric="20209" spn="Wind" />

<spnOverride numeric="20210" spn="Wind" />

Μπορείτε προφανώς να αφήσετε το δικό σας δίκτυο και μέσα στα εισαγωγικά θα βαλετε το όνομα που θέλετε. Reboot και έτοιμοι. Προσοχή, το

</spnOverrides>

Πρέπει να είναι στο τέλος του αρχείου.

Έχει βγει pre-rooted rom βασισμένη στο τελευταίο preview του lollipop? Να είναι zip έτοιμο για φλασάρισμα μέσω twrp..
s21 ultra 256

Στη Mahdi στον dialer δεν ανοίγει με την πρώτη το numpad... Σε όλους έτσι είναι ή φταίει μήπως που άλλαξα το DPI. Στη slimkat είχα πολύ καιρό να το δω αυτό.

Στη Mahdi στον dialer δεν ανοίγει με την πρώτη το numpad... Σε όλους έτσι είναι ή φταίει μήπως που άλλαξα το DPI. Στη slimkat είχα πολύ καιρό να το δω αυτό.

Εμένα με 361 DPI ανοίγει κανονικά ανέκαθεν. Κι απ' ό,τι είδα, επειδή το παρακολουθώ το thread εδώ και μια βδομάδα, δεν το ανέφερε κανένας. Άρα είναι δικό σου θέμα.

Να σου πω, σχετικά με το carrier name που είπες, έχω Cosmote. Άρα στο "<spnOverride numeric="20201" spn="Cosmote" />" αν αντί για Cosmote γράψω οτιδήποτε άλλο, κάνω save και reboot θα εμφανίζεται αυτό που έγραψα;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)