spdrosin Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Συμφωνώ και στα δύο. ElementalX και HellsCore είναι κορυφή πιστεύω αυτή την περίοδο. Και εντός της εβδομάδας έρχεται και ο 1.12. Κι εγώ παίδες μια από τα ίδια. Ακολουθώ ElementalX πάρα πολλούς μήνες πλέον κι έχω κολλήσει εκεί. Πολύ καλός, σταθερός, γρήγορος, smooth, μπαταρία νορμάλ (καλύτερος μάλλον από στοκ). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Δώστε L στο λαοοοοο Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Το πιο πρόσφατο άρθρο του verge για το android L εδώ: http://www.theverge.com/2014/10/15/6982167/google-android-5-0-l-lollipop-announcement-release Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 παιδια καλημερα...εχω περασει τη slimkat..εχει κανενας θεμα με skype k viber?? skype με πεταει εξω συνεχεια κ viber παραμορφωνει τον ηχο του αλλου...κ επισης παραμορφωνει τους ηχους του sms...ξερει κανενας τιποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 παιδια καλημερα...εχω περασει τη slimkat..εχει κανενας θεμα με skype k viber?? skype με πεταει εξω συνεχεια κ viber παραμορφωνει τον ηχο του αλλου...κ επισης παραμορφωνει τους ηχους του sms...ξερει κανενας τιποτα?? Eγω με σλιμ δεν έχω πρόβλημα στο viber, αλλά skype δε χρησιμοποιώ και δε μπορώ να σου πώ. Για τους ήχους, μήπως έχεις το lightflow και χτυπάν μαζί και τα δυο notifications (μια φορα απο το lightflow και μια απο την εκαστοτε εφαρμογή;) Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 παιδια καλημερα...εχω περασει τη slimkat..εχει κανενας θεμα με skype k viber?? skype με πεταει εξω συνεχεια κ viber παραμορφωνει τον ηχο του αλλου...κ επισης παραμορφωνει τους ηχους του sms...ξερει κανενας τιποτα?? Έχεις official SlimKat ή κανενα custom build με Sabermod 4.8.4? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 νεο update της purity!!!!!!http://htcfanboys.com/download/DariosF/index.php?action=list&folder=6918 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Eγω με σλιμ δεν έχω πρόβλημα στο viber, αλλά skype δε χρησιμοποιώ και δε μπορώ να σου πώ. Για τους ήχους, μήπως έχεις το lightflow και χτυπάν μαζί και τα δυο notifications (μια φορα απο το lightflow και μια απο την εκαστοτε εφαρμογή;) Oχι δεν εχω lightflow καθολου... :confused: ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις official SlimKat ή κανενα custom build με Sabermod 4.8.4? την official εχω..γι'αυτο μου φαινεται περιεργο..κ επισης αργει να αναψει η οθονη σε σχεση με την stock οταν με παιρνουν τηλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 παιδια καλημερα...εχω περασει τη slimkat..εχει κανενας θεμα με skype k viber?? skype με πεταει εξω συνεχεια κ viber παραμορφωνει τον ηχο του αλλου...κ επισης παραμορφωνει τους ηχους του sms...ξερει κανενας τιποτα?? Για το ότι το Skype σε πετάει δεν ξέρω τι φταίει. Βγάλτο και ξαναβάλτο. Για όλα τα υπόλοιπα (συν ότι αργεί να ανοίξει η οθόνη όταν έχεις κλήση) φταίει ο kernel που έχεις βάλει (ή έστω ο stock Slim). Είναι ρυθμίσμενος να είναι ένας πυρήνας minimum ανοιχτός με κλειστή οθόνη. Αν βάλεις ElementalX για παράδειγμα που έχει 2 πυρήνες minimum online δε θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 την official εχω..γι'αυτο μου φαινεται περιεργο..κ επισης αργει να αναψει η οθονη σε σχεση με την stock οταν με παιρνουν τηλ... Για το θεμα της οθόνης, μήπως έχεις κανεναν code blue ή uber? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Αύριο θα παραλάβω νέα οθόνη και αφού την βάλω σκέφτομαι να κάνω για καμιά βδομάδα το nexus primary Phone :P και να βάλω το g2 στο συρτάρι! Θέλω οπωσδήποτε double tap όπως το g2 με ποιον κερνελ και με ποιες ρομς γίνεται αυτό? Και κάτι άλλο που ποτέ μου δεν ασχολήθηκα αλλά τώρα μου είναι αναγκαίο γίνεται να κάνω τον snapdragon να υπολειτουργει για να μην γίνεται το κινητό φριτέζα; :) ένα φιλαράκι μου είχε πει ότι γίνεται με cm... Αλλά δεν την πολυσυμπαθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Αύριο θα παραλάβω νέα οθόνη και αφού την βάλω σκέφτομαι να κάνω για καμιά βδομάδα το nexus primary Phone :P και να βάλω το g2 στο συρτάρι! Θέλω οπωσδήποτε double tap όπως το g2 με ποιον κερνελ και με ποιες ρομς γίνεται αυτό? Και κάτι άλλο που ποτέ μου δεν ασχολήθηκα αλλά τώρα μου είναι αναγκαίο γίνεται να κάνω τον snapdragon να υπολειτουργει για να μην γίνεται το κινητό φριτέζα; :) ένα φιλαράκι μου είχε πει ότι γίνεται με cm... Αλλά δεν την πολυσυμπαθω! Απο kernel σου προτείνω elementalx. αυτή την χρονική περίοδο είναι κορυφή, και έχει dt2w,όπως και η mahdi ROM η οποία έχει ενσωματωμένο dt2w και αν σε βολεψει την αφηνεις με τον δικο της κερνελ και κανεις την δουλεια σου μια χαρά.... Σου λέω απλα πληροφοριακά, οτι το dt2w έχει battery drain..Όσο για τον επεξεργαστή, ναι γινεται μέσω κερνελ και κάποιου app όπως π.χ trickster mod..... Edited October 17, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Αύριο θα παραλάβω νέα οθόνη και αφού την βάλω σκέφτομαι να κάνω για καμιά βδομάδα το nexus primary Phone :P και να βάλω το g2 στο συρτάρι! Θέλω οπωσδήποτε double tap όπως το g2 με ποιον κερνελ και με ποιες ρομς γίνεται αυτό? Και κάτι άλλο που ποτέ μου δεν ασχολήθηκα αλλά τώρα μου είναι αναγκαίο γίνεται να κάνω τον snapdragon να υπολειτουργει για να μην γίνεται το κινητό φριτέζα; :) ένα φιλαράκι μου είχε πει ότι γίνεται με cm... Αλλά δεν την πολυσυμπαθω! Βάλε ElementalX και ενεργοποίησε dt2w με power button toggle & wake timeout 15min και δεν θα καταλαβεις διαφορά στην διαρκεια μπαταρίας. Επίσης το uc τις πιο πολλες φορες προβληματα και αυξημενη καταναλωση μπαταριας δημιουργεί. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 παιδια σημερα περιμενουμε νεα developer L? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Βάλε ElementalX και ενεργοποίησε dt2w με power button toggle & wake timeout 15min και δεν θα καταλαβεις διαφορά στην διαρκεια μπαταρίας. Επίσης το uc τις πιο πολλες φορες προβληματα και αυξημενη καταναλωση μπαταριας δημιουργεί. wake timeout 15min που ειναι αυτι η ρυθμίσει ? ειμαι με kernel tweaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 παιδια σημερα περιμενουμε νεα developer L? Ναι, λογικά το βράδυ θα βγει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Εντός της βδομάδας θα τα δοκιμάσω και θα σας αφήσω τις εντυπώσεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 wake timeout 15min που ειναι αυτι η ρυθμίσει ? ειμαι με kernel tweaker Είτε το ρυθμίζεις κατά το install με τον aroma installer, είτε τώρα πας etc/elementalx.conf, το ρυθμίζεις, save, reboot και ετοιμος.:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Είτε το ρυθμίζεις κατά το install με τον aroma installer, είτε τώρα πας etc/elementalx.conf, το ρυθμίζεις, save, reboot και ετοιμος.:) εγω εχω βαλει την καινουργια mahdi με δικο της κερνελ και ειναι μια χαρα!! 1 μοναδα εχασε το βραδυ σε 8 ωρες..να βαλω elementalx? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 εγω εχω βαλει την καινουργια mahdi με δικο της κερνελ και ειναι μια χαρα!! 1 μοναδα εχασε το βραδυ σε 8 ωρες..να βαλω elementalx? Έχω να βάλω Mahdi πάρα πολλούς μήνες, οπότε δεν μπορώ να σου πω. Πάντως με Slim & ElementalX έχω χάσει βράδυ σε 8 περίπου ώρες από 0-2% όπως και με τον Slim kernel τα ίδια. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 εγω εχω βαλει την καινουργια mahdi με δικο της κερνελ και ειναι μια χαρα!! 1 μοναδα εχασε το βραδυ σε 8 ωρες..να βαλω elementalx? Μην το πειράξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 παιδες να ρωτησω κατι? απο stock slimkat kernel,για να βαλω elementalx τι πρεπει να κανω ακριβως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) παιδες να ρωτησω κατι? απο stock slimkat kernel,για να βαλω elementalx τι πρεπει να κανω ακριβως?? Αν έχεις τον stock της ρομ που "φοράς", φλάσαρε χωρίς κάποια άλλη ενέργεια τον elementalx από πάνω. Edited October 17, 2014 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 wipe να κανω πριν φλασαρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 wipe να κανω πριν φλασαρω?? Wipe cache και dalvik για ψυχολογικούς λόγους. Χαχαχα. Ούτως ή άλλως θα το κάνει το script του εκάστοτε πυρήνα από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts