leriban Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Δεν άλλαξε κάτι σχετικό με την ταχύτητα. Αν έχεις ήδη ElementalX απλά φλασάρεις την νέα έκδοση. αυτο βασικα ηθελα να ρωτησω...εχω την 1.10 και απλα δεν ηξερα τι γινεται σε περιπτωση που θελω να κανω update σε 1.11. οποτε απλο φλασαρισμα του update αν καταλαβα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 με Mahdi ποιο elemental βαζουμε?stock/aosp ή Cyanogenmod/CAF?? Μολις εκανα εγκατασταση mahdi.Για το κερνελ απλα κανω εγκατασταση απο πανω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 αυτο βασικα ηθελα να ρωτησω...εχω την 1.10 και απλα δεν ηξερα τι γινεται σε περιπτωση που θελω να κανω update σε 1.11. οποτε απλο φλασαρισμα του update αν καταλαβα καλα Σωστο είναι να φλασαρεις μονο κερνελ αμα είναι ιδιος,αλλά ακόμα καλύτερα να κανεις dirtyflash την Ρομ και μετα κερνελ....έτσι και αλλιώς δεν χανεις τίποτα, 1 λεπτό και ούτε!!!! Αυτή είναι η γνώμη μού, δεν σημαίνει οτι έτσι πρεπει να γίνεται... Το αναφέρω απλα για να προλαβω τυχόν ιατρικές επεμβάσεις:p ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με Mahdi ποιο elemental βαζουμε?stock/aosp ή Cyanogenmod/CAF?? Μολις εκανα εγκατασταση mahdi.Για το κερνελ απλα κανω εγκατασταση απο πανω Για mahdi aosp,ξαναφλασαρε την Ρομ και μετα φλασαρε τον κερνελ.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Σωστο είναι να φλασαρεις μονο κερνελ αμα είναι ιδιος,αλλά ακόμα καλύτερα να κανεις dirtyflash την Ρομ και μετα κερνελ....έτσι και αλλιώς δεν χανεις τίποτα, 1 λεπτό και ούτε!!!! Αυτή είναι η γνώμη μού, δεν σημαίνει οτι έτσι πρεπει να γίνεται... Το αναφέρω απλα για να προλαβω τυχόν ιατρικές επεμβάσεις:p ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/ εχεις ενα δικιο...δεν θελω να το στειλω στο γιατρο.... ευχαριστω για τη συμβουλη!!! Edited October 13, 2014 by leriban Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 https://www.dropbox.com/s/4h45nl32ww91aaa/Cloudy_G3Keyboard.zip?dl=0 Δοκιμασα αυτο το πληκτρολογιο και με εχει βολεψει αρκετα που εχει τους αριθμους απο πανω.. Το εβαλα στο dropbox για οποιον ενδιαφέρεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Και μια βοηθεια απο το κοινο... Ειμαι με στοκ 4.4.4 ροοτ και ψαχνω εναν τροπο να βαλω κουμπι μαζικης διαγραφης εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Και μια βοηθεια απο το κοινο... Ειμαι με στοκ 4.4.4 ροοτ και ψαχνω εναν τροπο να βαλω κουμπι μαζικης διαγραφης εδω... Xposed framework με gravity box. Αν και δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με το κλείσιμο. Κλείνει ότι χρειάζεται μόνο του και δεν θα σου λείψει η μνήμη. Οπότε ποιος ο λόγος; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Xposed framework με gravity box. Αν και δεν θα έπρεπε να ασχολείσαι με το κλείσιμο. Κλείνει ότι χρειάζεται μόνο του και δεν θα σου λείψει η μνήμη. Οπότε ποιος ο λόγος; Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες...πιο πολυ για το σκαλισμα το κανω αφου ετσι και αλλιως εχω και grennyfit :) Εχεις κανενα λινκ για το xposed?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες...πιο πολυ για το σκαλισμα το κανω αφου ετσι και αλλιως εχω και grennyfit :) Εχεις κανενα λινκ για το xposed?? http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer Ευχαριστω φιλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα και παλι! Στην L την δοκιμαστική το εχουν φτιαξει το θεμα με τις εφαρμογες grennyfit titanium κτλ που δεν δουλευαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα και παλι! Στην L την δοκιμαστική το εχουν φτιαξει το θεμα με τις εφαρμογες grennyfit titanium κτλ που δεν δουλευαν? Δεν ειναι θεμα της L. Οι developers πρεπει να φτιαξουν της εφαρμογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 τελικα παιδια αυριο θα γινει διαθεσιμο το ανδροιντ L? η θα περιμενουμε το nexus 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Βάλτε όλοι ElementalX 1.11. Είναι ο καλύτερος. Για να σας το λέω εγώ που όλο παραπονιέμαι και τους βγάζω όλους σάπιους και σκάρτους, καταλαβαίνετε ότι είναι όντως καλός... Έχω αγοράσει και την επίσημη εφαρμογή ElementalX και έχω την 1.11 από τη στιγμή που βγήκε. τελικα παιδια αυριο θα γινει διαθεσιμο το ανδροιντ L? η θα περιμενουμε το nexus 6? Φήμες λεν ότι αύριο θα ανακοινωθούν επίσημα και το Nexus 6 και το Nexus 9 κι ότι θα είναι διαθέσιμα για αγορά το Νοέμβριο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) https://www.dropbox.com/s/4h45nl32ww91aaa/Cloudy_G3Keyboard.zip?dl=0 Δοκιμασα αυτο το πληκτρολογιο και με εχει βολεψει αρκετα που εχει τους αριθμους απο πανω.. Το εβαλα στο dropbox για οποιον ενδιαφέρεται! Πιο είναι? Δεν υπάρχει στο play store? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλτε όλοι ElementalX 1.11. Είναι ο καλύτερος. Για να σας το λέω εγώ που όλο παραπονιέμαι και τους βγάζω όλους σάπιους και σκάρτους, καταλαβαίνετε ότι είναι όντως καλός... Έχω αγοράσει και την επίσημη εφαρμογή ElementalX και έχω την 1.11 από τη στιγμή που βγήκε. Φήμες λεν ότι αύριο θα ανακοινωθούν επίσημα και το Nexus 6 και το Nexus 9 κι ότι θα είναι διαθέσιμα για αγορά το Νοέμβριο. Σιγά. Ο uber είναι καλύτερος...:):) Edited October 14, 2014 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Βάλτε όλοι ElementalX 1.11. Είναι ο καλύτερος. Για να σας το λέω εγώ που όλο παραπονιέμαι και τους βγάζω όλους σάπιους και σκάρτους, καταλαβαίνετε ότι είναι όντως καλός... Έχω αγοράσει και την επίσημη εφαρμογή ElementalX και έχω την 1.11 από τη στιγμή που βγήκε. Φήμες λεν ότι αύριο θα ανακοινωθούν επίσημα και το Nexus 6 και το Nexus 9 κι ότι θα είναι διαθέσιμα για αγορά το Νοέμβριο. Συμφωνώ και στα δύο. ElementalX και HellsCore είναι κορυφή πιστεύω αυτή την περίοδο. Και εντός της εβδομάδας έρχεται και ο 1.12. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Συμφωνώ και στα δύο. ElementalX και HellsCore είναι κορυφή πιστεύω αυτή την περίοδο. Και εντός της εβδομάδας έρχεται και ο 1.12. το cpu governor τι το εχεις? elementalx η κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_VINCE_ble Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδιά χαίρετε Μήπως ξέρετε κάποιον android manager? Έχω κατεβάσει το Wondershare Mobilego αλλά είναι trial. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 το cpu governor τι το εχεις? elementalx η κατι αλλο? ElementalX με stock settings. Ειδικά στο hammerhead δεν υπαρχει λογος να πειραξεις τιποτα. Ο ondemand μπορεί μονο να υπερτερεί σε παιχνίδια με χαμηλές απαιτήσεις σε GPU. Γιατί σε παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις σε gpu, το gboost "τσιτώνει" τον ElementalX governor και έχεις ίδιες επιδοσεις ή και καλύτερες από Ondemand. Επίσης για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν έχει gpu oc στον hammerhead kernel ενώ έχει στον flo-dev kernel, ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνει oc. Όσοι λένε ότι κάνουν είτε λένε ψέματα είτε νομίζουν ότι κάνουν. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πιο είναι? Δεν υπάρχει στο play store? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγά. Ο uber είναι καλύτερος...:):) Ειναι του g3 το πληκτρολογιο..δοκιμασετο...αξίζει...εχει πολλες ρυθμίσεις και επιλογη για ασπρο/μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 ElementalX με stock settings. Ειδικά στο hammerhead δεν υπαρχει λογος να πειραξεις τιποτα. Ο ondemand μπορεί μονο να υπερτερεί σε παιχνίδια με χαμηλές απαιτήσεις σε GPU. Γιατί σε παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις σε gpu, το gboost "τσιτώνει" τον ElementalX governor και έχεις ίδιες επιδοσεις ή και καλύτερες από Ondemand. Επίσης για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν έχει gpu oc στον hammerhead kernel ενώ έχει στον flo-dev kernel, ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να γίνει oc. Όσοι λένε ότι κάνουν είτε λένε ψέματα είτε νομίζουν ότι κάνουν. οποτε το αφηνω elementalx και δεν πειραζω τιποτα. γιατι στην εγκατασταση της 1.11 εβαλα ementalx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 οποτε το αφηνω elementalx και δεν πειραζω τιποτα. γιατι στην εγκατασταση της 1.11 εβαλα ementalx Ναι, και αν χρησιμοποιείς dt2w ή s2w με power button toggle & wake timeout μικρό θα δεις ότι θα έχεις ελάχιστο battery drain. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ναι, και αν χρησιμοποιείς dt2w ή s2w με power button toggle & wake timeout μικρό θα δεις ότι θα έχεις ελάχιστο battery drain. σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδια καλησπερα..να ρωτησω λιγο αν ξερει καποιος..μπορω να βγαλω τη μπαταρια απο το Nexus κ να βαλω μεγαλυτερη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδια καλησπερα..να ρωτησω λιγο αν ξερει καποιος..μπορω να βγαλω τη μπαταρια απο το Nexus κ να βαλω μεγαλυτερη?? Αν θυμάμαι καλά ίσως έχει ποσταριστέι κι εδώ παλιότερα, κάποιος είχε προσπαθήσει να βάλει μια lg (ή samsung) με μεγαλύτερη χωρητικότητα, αλλα δεν ταίριαζε για μερικά χιλιοστά...οπότε εκτός κι αν θές να κάνεις μοντα μάλλον το ξεχνάς. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts