scorpio3 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Είναι εντελώς διαφορετικές rom. Η ParanoidAndroid είναι μια AOSP με μερικές όμορφες/πρακτικές προσθήκες. -Recents με εμφάνιση Android L -Quick tiles που ρυθμίζονται με έναν ιδιαίτερο και πολύ πρακτικό τρόπο. -CM Theme Chooser -Hover (αντίστοιχο του Heads Up Notifications_ -Peek (κάτι ανάλογο του active display του Moto X αλλά με διαφορετιή υλοποίηση) -Dynamic System Bars (αλλάζουν το χρώμα της navbar και της statusbar αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει) Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν απο της άλλες, ΔΕΝ έχει TRDS ή κάποιο άλλο dark mode και γενικά είναι περισσότερο eye candy. Η Purity είναι πιο optimized και έχει λίγο παραπάνω customization. Αν όμως ψήνεσαι πολύ για αλλαγή δες την Optipurity του Cl3Kener που βγαίνει σε είτε με dark mode είτε με theme chooser και έχει κάμποσες βελτιώσεις σε σχέση με την απλή Purity. σευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Είναι εντελώς διαφορετικές rom. Η ParanoidAndroid είναι μια AOSP με μερικές όμορφες/πρακτικές προσθήκες. -Recents με εμφάνιση Android L -Quick tiles που ρυθμίζονται με έναν ιδιαίτερο και πολύ πρακτικό τρόπο. -CM Theme Chooser -Hover (αντίστοιχο του Heads Up Notifications_ -Peek (κάτι ανάλογο του active display του Moto X αλλά με διαφορετιή υλοποίηση) -Dynamic System Bars (αλλάζουν το χρώμα της navbar και της statusbar αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει) Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν απο της άλλες, ΔΕΝ έχει TRDS ή κάποιο άλλο dark mode και γενικά είναι περισσότερο eye candy. Η Purity είναι πιο optimized και έχει λίγο παραπάνω customization. Αν όμως ψήνεσαι πολύ για αλλαγή δες την Optipurity του Cl3Kener που βγαίνει σε είτε με dark mode είτε με theme chooser και έχει κάμποσες βελτιώσεις σε σχέση με την απλή Purity. Στην Optipurity θα έχει θέμα με την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Στην Optipurity θα έχει θέμα με την κάμερα. Ποιο θέμα? ΟΛΕΣ οι ROM με toolchain πιο πρόσφατο της GCC 4.7 έχουν πρόβλημα με το Lens Blur της Google Camera. Όχι συνολικά με την κάμερα. Για αυτές τις περιπτώσεις ο Cl3Kener έχει και build με την 4.7 GCC. Edited September 20, 2014 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Να ενημερώσω πως σήμερα, εκτός απροόπτου, θα βγει η SlimΚat Stable 8.0.:) Επίσης επειδή την προηγούμενη εβδομάδα η Google έκανε πολύ σημαντικές αλλαγές στα gapps προτείνω να φλασάρετε τα τελευταία Slim GApps. Edited September 22, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια προτεινετε καμια καλη ρομ + κερνελ που να τα εχει ολα ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια προτεινετε καμια καλη ρομ + κερνελ που να τα εχει ολα ?:p Rastakat vanilla.:p Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Rastakat vanilla.:p Bobmarleykat vanilla :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια προτεινετε καμια καλη ρομ + κερνελ που να τα εχει ολα ?:p Όλα λέγοντας? Γίνε βρε λίγο πιο συγκεκριμένος! Τι θες από customization κλπ Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Όλα λέγοντας? Γίνε βρε λίγο πιο συγκεκριμένος! Τι θες από customization κλπ Ειχα purity me code blue αλλα δεν ειχα τοσο καλη μπαταρια οσο λενε.....κατι σε liquid και με uber ? να εχει customization ταχυτητα και να μου βγαζει μια μερα η μπαταρια ...:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ειχα purity me code blue αλλα δεν ειχα τοσο καλη μπαταρια οσο λενε.....κατι σε liquid και με uber ? να εχει customization ταχυτητα και να μου βγαζει μια μερα η μπαταρια ...:p:p Πρέπει να δοκιμάσεις μερικές ROM μέχρι να κατασταλάξεις. Δες τα build της OptiPurity απο τον CI3Kener, την Mahdi και τσέκαρε επίσης διαφορετικούς γνωστούς kernel μέχρι να φτάσεις στον συνδυασμό που σε εξυπηρετει. Ψάξε κ λίγο μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που σου "πίνει" μπαταρία... Καμια φορά δεν φταίνε μόνο οι kernel και οι ROM :happy: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Να ενημερώσω πως σήμερα, εκτός απροόπτου, θα βγει η SlimΚat Stable 8.0.:) Επίσης επειδή την προηγούμενη εβδομάδα η Google έκανε πολύ σημαντικές αλλαγές στα gapps προτείνω να φλασάρετε τα τελευταία Slim GApps. Ωραία καλό νέο. Τις stable δεν τις βάζω και περίμενα νέο μεγάλο update της Slimkat να κάνω κι ένα full wipe - έχω καιρό να κάνω και παίζουν κατα καιρούς κάτι μικροχαζοκολλήματα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ειχα purity me code blue αλλα δεν ειχα τοσο καλη μπαταρια οσο λενε.....κατι σε liquid και με uber ? να εχει customization ταχυτητα και να μου βγαζει μια μερα η μπαταρια ...:p:p Mahdi με uber 4.2.9:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Mahdi με uber 4.2.9:cool: Καλος συνδυασμός? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να δοκιμάσεις μερικές ROM μέχρι να κατασταλάξεις. Δες τα build της OptiPurity απο τον CI3Kener, την Mahdi και τσέκαρε επίσης διαφορετικούς γνωστούς kernel μέχρι να φτάσεις στον συνδυασμό που σε εξυπηρετει. Ψάξε κ λίγο μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που σου "πίνει" μπαταρία... Καμια φορά δεν φταίνε μόνο οι kernel και οι ROM :happy: Σε ευχαριστώ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Για τους slim users η stable 8 είναι έτοιμη....... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μήπως ξέρουμε πότε θα βγουν τα gapps για την slimkat stable 8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τα πιο φρέσκα gapps θα τα βρεις στην original σελίδα τους, downloads/ addons/ beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μήπως ξέρουμε πότε θα βγουν τα gapps για την slimkat stable 8 ? Εδώ είναι τα πιο νέα gapps. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!! Λέτε να υπάρχει κάποιο θέμα επειδή είναι beta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Παιδιά μια ερώτηση, στο nexus το δικό μου και ενός φίλου μου που έχουμε και οι 2 stock rom και code blue kernel δεν μας ανοίγει σωστά μια συγκεκριμένη σελίδα. Ενώ στο nexus ενός άλλου φίλου που είναι με στοκ κερνελ ανοίγει κανονικά. Θα δείτε στις φωτογραφίες τι εννοώ κανονικά και τί όχι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει όντως ο κερνελ; Edited September 23, 2014 by tsomby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδιά μια ερώτηση, στο nexus το δικό μου και ενός φίλου μου που έχουμε και οι 2 stock rom και code blue kernel δεν μας ανοίγει σωστά μια συγκεκριμένη σελίδα. Ενώ στο nexus ενός άλλου φίλου που είναι με στοκ κερνελ ανοίγει κανονικά. Θα δείτε στις φωτογραφίες τι εννοώ κανονικά και τί όχι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει όντως ο κερνελ; Αχαχαχα το είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Βγάλε το adfree και θα παίξει κανονικά. Μπες μέσα στην εφαρμογή και πάτα εκεί που λέει revert.. Μόνο έτσι θα σου ανοίξει κανονικά το στοιχημαν Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Αχαχαχα το είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Βγάλε το adfree και θα παίξει κανονικά. Μπες μέσα στην εφαρμογή και πάτα εκεί που λέει revert.. Μόνο έτσι θα σου ανοίξει κανονικά το στοιχημαν Ποοοοο πως δεν το σκέφτηκα! Ευχαριστώ!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Καλος συνδυασμός? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ φιλε μου Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Ειδικά το multitasking (κόλλημα μεγάλο ) είναι πιο γρήγορο από τις τελευταίες LS που δοκίμασα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αχαχαχα το είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Βγάλε το adfree και θα παίξει κανονικά. Μπες μέσα στην εφαρμογή και πάτα εκεί που λέει revert.. Μόνο έτσι θα σου ανοίξει κανονικά το στοιχημαν Εμένα το adfree μου δημιουργούσε διάφορα προβλήματα και το έστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Ειδικά το multitasking (κόλλημα μεγάλο ) είναι πιο γρήγορο από τις τελευταίες LS που δοκίμασα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η ΜADHI ME UBER εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλημέρα έχει βάλει κανείς την slim 8?Έχει αλλαγές?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ευχαριστώ πολύ!!! Λέτε να υπάρχει κάποιο θέμα επειδή είναι beta ? Όχι. Και αν προκύψει κάτι ο dankoman το φτιάχνει πολύ γρήγορα και φλασάρεις την νέα έκδοση. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα έχει βάλει κανείς την slim 8?Έχει αλλαγές?? Σε σχέση με ποια έκδοση? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts