Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι εντελώς διαφορετικές rom. Η ParanoidAndroid είναι μια AOSP με μερικές όμορφες/πρακτικές προσθήκες.

-Recents με εμφάνιση Android L

-Quick tiles που ρυθμίζονται με έναν ιδιαίτερο και πολύ πρακτικό τρόπο.

-CM Theme Chooser

-Hover (αντίστοιχο του Heads Up Notifications_

-Peek (κάτι ανάλογο του active display του Moto X αλλά με διαφορετιή υλοποίηση)

-Dynamic System Bars (αλλάζουν το χρώμα της navbar και της statusbar αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει)

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν απο της άλλες, ΔΕΝ έχει TRDS ή κάποιο άλλο dark mode και γενικά είναι περισσότερο eye candy.

Η Purity είναι πιο optimized και έχει λίγο παραπάνω customization. Αν όμως ψήνεσαι πολύ για αλλαγή δες την Optipurity του Cl3Kener που βγαίνει σε είτε με dark mode είτε με theme chooser και έχει κάμποσες βελτιώσεις σε σχέση με την απλή Purity.

σευχαριστω πολυ!!!!

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι εντελώς διαφορετικές rom. Η ParanoidAndroid είναι μια AOSP με μερικές όμορφες/πρακτικές προσθήκες.

-Recents με εμφάνιση Android L

-Quick tiles που ρυθμίζονται με έναν ιδιαίτερο και πολύ πρακτικό τρόπο.

-CM Theme Chooser

-Hover (αντίστοιχο του Heads Up Notifications_

-Peek (κάτι ανάλογο του active display του Moto X αλλά με διαφορετιή υλοποίηση)

-Dynamic System Bars (αλλάζουν το χρώμα της navbar και της statusbar αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχει)

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν απο της άλλες, ΔΕΝ έχει TRDS ή κάποιο άλλο dark mode και γενικά είναι περισσότερο eye candy.

Η Purity είναι πιο optimized και έχει λίγο παραπάνω customization. Αν όμως ψήνεσαι πολύ για αλλαγή δες την Optipurity του Cl3Kener που βγαίνει σε είτε με dark mode είτε με theme chooser και έχει κάμποσες βελτιώσεις σε σχέση με την απλή Purity.

Στην Optipurity θα έχει θέμα με την κάμερα.

Στην Optipurity θα έχει θέμα με την κάμερα.

Ποιο θέμα? ΟΛΕΣ οι ROM με toolchain πιο πρόσφατο της GCC 4.7 έχουν πρόβλημα με το Lens Blur της Google Camera. Όχι συνολικά με την κάμερα.

Για αυτές τις περιπτώσεις ο Cl3Kener έχει και build με την 4.7 GCC.

Edited by DaRk_dOg

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ενημερώσω πως σήμερα, εκτός απροόπτου, θα βγει η SlimΚat Stable 8.0.:)

Επίσης επειδή την προηγούμενη εβδομάδα η Google έκανε πολύ σημαντικές αλλαγές στα gapps προτείνω να φλασάρετε τα τελευταία Slim GApps.

Edited by gtctsiamp

Παιδια προτεινετε καμια καλη ρομ + κερνελ που να τα εχει ολα ?:p

Rastakat vanilla.:p

Παιδια προτεινετε καμια καλη ρομ + κερνελ που να τα εχει ολα ?:p

Όλα λέγοντας? Γίνε βρε λίγο πιο συγκεκριμένος! Τι θες από customization κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όλα λέγοντας? Γίνε βρε λίγο πιο συγκεκριμένος! Τι θες από customization κλπ

Ειχα purity me code blue αλλα δεν ειχα τοσο καλη μπαταρια οσο λενε.....κατι σε liquid και με uber ? να εχει customization ταχυτητα και να μου βγαζει μια μερα η μπαταρια ...:p:p

Ειχα purity me code blue αλλα δεν ειχα τοσο καλη μπαταρια οσο λενε.....κατι σε liquid και με uber ? να εχει customization ταχυτητα και να μου βγαζει μια μερα η μπαταρια ...:p:p

Πρέπει να δοκιμάσεις μερικές ROM μέχρι να κατασταλάξεις. Δες τα build της OptiPurity απο τον CI3Kener, την Mahdi και τσέκαρε επίσης διαφορετικούς γνωστούς kernel μέχρι να φτάσεις στον συνδυασμό που σε εξυπηρετει.

Ψάξε κ λίγο μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που σου "πίνει" μπαταρία... Καμια φορά δεν φταίνε μόνο οι kernel και οι ROM :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ενημερώσω πως σήμερα, εκτός απροόπτου, θα βγει η SlimΚat Stable 8.0.:)

Επίσης επειδή την προηγούμενη εβδομάδα η Google έκανε πολύ σημαντικές αλλαγές στα gapps προτείνω να φλασάρετε τα τελευταία Slim GApps.

Ωραία καλό νέο. Τις stable δεν τις βάζω και περίμενα νέο μεγάλο update της Slimkat να κάνω κι ένα full wipe - έχω καιρό να κάνω και παίζουν κατα καιρούς κάτι μικροχαζοκολλήματα. ;)

Mahdi με uber 4.2.9:cool:

Mahdi με uber 4.2.9:cool:

Καλος συνδυασμός?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να δοκιμάσεις μερικές ROM μέχρι να κατασταλάξεις. Δες τα build της OptiPurity απο τον CI3Kener, την Mahdi και τσέκαρε επίσης διαφορετικούς γνωστούς kernel μέχρι να φτάσεις στον συνδυασμό που σε εξυπηρετει.

Ψάξε κ λίγο μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που σου "πίνει" μπαταρία... Καμια φορά δεν φταίνε μόνο οι kernel και οι ROM :happy:

Σε ευχαριστώ φιλε μου

Για τους slim users η stable 8 είναι έτοιμη.......

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Μήπως ξέρουμε πότε θα βγουν τα gapps για την slimkat stable 8 ?

Εδώ είναι τα πιο νέα gapps.

Παιδιά μια ερώτηση, στο nexus το δικό μου και ενός φίλου μου που έχουμε και οι 2 stock rom και code blue kernel δεν μας ανοίγει σωστά μια συγκεκριμένη σελίδα. Ενώ στο nexus ενός άλλου φίλου που είναι με στοκ κερνελ ανοίγει κανονικά. Θα δείτε στις φωτογραφίες τι εννοώ κανονικά και τί όχι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει όντως ο κερνελ; Edited by tsomby

Παιδιά μια ερώτηση, στο nexus το δικό μου και ενός φίλου μου που έχουμε και οι 2 stock rom και code blue kernel δεν μας ανοίγει σωστά μια συγκεκριμένη σελίδα. Ενώ στο nexus ενός άλλου φίλου που είναι με στοκ κερνελ ανοίγει κανονικά. Θα δείτε στις φωτογραφίες τι εννοώ κανονικά και τί όχι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει όντως ο κερνελ;

Αχαχαχα το είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Βγάλε το adfree και θα παίξει κανονικά. Μπες μέσα στην εφαρμογή και πάτα εκεί που λέει revert.. Μόνο έτσι θα σου ανοίξει κανονικά το στοιχημαν

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Αχαχαχα το είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα... Βγάλε το adfree και θα παίξει κανονικά. Μπες μέσα στην εφαρμογή και πάτα εκεί που λέει revert.. Μόνο έτσι θα σου ανοίξει κανονικά το στοιχημαν

Ποοοοο πως δεν το σκέφτηκα! Ευχαριστώ!! :P

Καλος συνδυασμός?

Σε ευχαριστώ φιλε μου

Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Ειδικά το multitasking (κόλλημα μεγάλο ) είναι πιο γρήγορο από τις τελευταίες LS που δοκίμασα.

Εμένα το adfree μου δημιουργούσε διάφορα προβλήματα και το έστειλα.

Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Ειδικά το multitasking (κόλλημα μεγάλο ) είναι πιο γρήγορο από τις τελευταίες LS που δοκίμασα.

η ΜADHI ME UBER εννοεις?

Ευχαριστώ πολύ!!! Λέτε να υπάρχει κάποιο θέμα επειδή είναι beta ?

Όχι. Και αν προκύψει κάτι ο dankoman το φτιάχνει πολύ γρήγορα και φλασάρεις την νέα έκδοση.

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα έχει βάλει κανείς την slim 8?Έχει αλλαγές??

Σε σχέση με ποια έκδοση?

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)