Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα μετα απο δούλεμα τον r350 βλεπω εχει θεματα με το σημα... χανεται ευκολα κ δεν κλειδωνει γρήγορα... για να δούμε λενε το επόμενο update codeblue θα ειναι πολυ δυνατό!!!

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα μετα απο δούλεμα τον r350 βλεπω εχει θεματα με το σημα... χανεται ευκολα κ δεν κλειδωνει γρήγορα... για να δούμε λενε το επόμενο update codeblue θα ειναι πολυ δυνατό!!!

Έτσι λένε οπότε αναμένουμε... Εγώ έβαλα elementalX το τελευταίο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος...

καλημέρα!!!έχει βάλει κανείς bionic στην purity?Είναι καλύτερη από art-dalviκ?

IPhone 15 Pro 

Το μόνο που παρατήρησα είναι όταν έχω κλειστά τα data και τα ανοίξω αργεί να πιάσει δεδομένα.. Από εκεί και πέρα έχω πάθει πλάκα με τη μπαταρία..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Το μόνο που παρατήρησα είναι όταν έχω κλειστά τα data και τα ανοίξω αργεί να πιάσει δεδομένα.. Από εκεί και πέρα έχω πάθει πλάκα με τη μπαταρία..

Ναι αυτό ακριβώς!!!!Βγήκε και καινούργιος twrp 2.8.0.0

IPhone 15 Pro 

Ναι αυτό ακριβώς!!!!Βγήκε και καινούργιος twrp 2.8.0.0

Ωραίος.. Έχω περάσει το flashify.. Βρήκε το update μόνο του και το πέρασε. Thanks

''Ipad mini 2''

Ωραίος.. Έχω περάσει το flashify.. Βρήκε το update μόνο του και το πέρασε. Thanks

τι κάνει ακριβώς το flashify?

IPhone 15 Pro 

Πω ρε φίλε κι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα της Mahdi και δεν ήθελα να την αλλάξω με τίποτα. Εμένα 1/2 φορές που ανοίγω data δεν πιάνει όσο και να περιμένω. Το ανοιγοκλείνω 3-4 φορές και τότε πιάνει. Επίσης, δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά έχει ρυθμίσει από default να δουλεύει μόνο ένας επεξεργαστής σε screen off και σε συχνότητα μέχρι 1.1 GHz. Έτσι έχω πολύ stuttering στον ήχο όποτε έχω κλειστή την οθόνη. Του το είπα κι αυτό μπας και το αλλάξει μαζί με την υποστήριξη exFAT και NTFS για USB OTG που μου είπε ότι θα προσθέσει.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

τι κάνει ακριβώς το flashify?

Είναι ένα πρόγραμμακι που σου βγάζει μόνο του αν έχει update τα twrp και στα περνάει απευθείας στο τηλ χωρίς πολλές διαδικασιες

''Ipad mini 2''

Είναι ένα πρόγραμμακι που σου βγάζει μόνο του αν έχει update τα twrp και στα περνάει απευθείας στο τηλ χωρίς πολλές διαδικασιες

ωραία σευχαριστω θα το βαλω!

IPhone 15 Pro 

Εύχομαι μόνο να πιάνει έστω και λίγο τις επιδόσεις σε μπαταρία όπως την 350 αλλιώς θα γυρίσω πίσω.

''Ipad mini 2''

Καινούρια purity κai code blue r376

δωσε πονο!!!!!!!!!!!

Μια φορά την εβδομαδα update έλεος

Αν αναφέρεσαι στα "απανωτά" updates της Purity των τελευταίων ημερών ( σπάνιο φαινόμενο ), το τελευταίο μέσα σε 2 μόλις μέρες, για να διορθώσει ένα ψιλοbug, αυτό και μόνο δείχνει το επίπεδο του DariosF και επιβεβαιώνει τη φήμη της Purity ως μια από τις πιο σταθερές custom ;)

Ενημερωτικά για όσους δεν το έχουν δει, πλέον υπάρχει και σχετικό thread στο XDA με την Sabermoded Purity του CL3Kener, που πλέον ενσωματώνει και Theme Chooser :cool:

Όσοι βάλετε το καινούριο Code_Blue R376, ριξτε μια ματιά στο νέο thermal throttling κ χαμηλώστε τις θερμοκρασίες στο 70άρι γιατί στην stock ρύθμιση έχουν peak στους 80/90°

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι βάλετε το καινούριο Code_Blue R376, ριξτε μια ματιά στο νέο thermal throttling κ χαμηλώστε τις θερμοκρασίες στο 70άρι γιατί στην stock ρύθμιση έχουν peak στους 80/90°

πως γινεται αυτο κ πως το βλεπεις?

IPhone 15 Pro 

πως γινεται αυτο κ πως το βλεπεις?

Μέσω synapse κ εφόσον έχεις προεγκατεστημένο το UKM 3.4.3

[ATTACH]49794[/ATTACH]

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσω synapse κ εφόσον έχεις προεγκατεστημένο το UKM 3.4.3

[ATTACH]49794[/ATTACH]

σ'ευχαριστώ!!!θα το καίγαμε!!χαχα

IPhone 15 Pro 

καλημέρα βλεπω κάποια κολληματακια με τον καινούργιο r376+frandom κ στο xda γραφουν πολλοι γιαυτο... ισως φταίει ο συνδυασμος με fradom.... ξαναφλασαροντας τον κερνελ σβήνετε ο fradom..... θελω να τον βγαλω να δω πως πηγαίνει

IPhone 15 Pro 

καλημέρα βλεπω κάποια κολληματακια με τον καινούργιο r376+frandom κ στο xda γραφουν πολλοι γιαυτο... ισως φταίει ο συνδυασμος με fradom.... ξαναφλασαροντας τον κερνελ σβήνετε ο fradom..... θελω να τον βγαλω να δω πως πηγαίνει

Εγώ έχω πρόβλημα κάποιες φορές πατάω το power button και δεν ανοίγει η οθόνη. Μάλλον θα το γυρίσω σε 350 πάλι.

''Ipad mini 2''

Εγώ έχω πρόβλημα κάποιες φορές πατάω το power button και δεν ανοίγει η οθόνη. Μάλλον θα το γυρίσω σε 350 πάλι.

εβγαλα το frandom και ήσυχα χωρις κολλήματα!!! το ξαναζιπαρα κ ειδα στο σκριπτ δεν υπάρχει φενεται η διαφορα στο σκρολ και στο παιχνίδι (hay day) κολλούσε απίστευτα....... θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερει κ κανεις αλλος στο hotplug μεσω synapse εχει ενεργοποιησει κανεις το power saver mode?

IPhone 15 Pro 

Επειδή δεν αναφέρθηκε(εκτός αν δεν το είδα) ... Νέος uber 12.9. Σε στοκ ρομ το βράδυ, σε airplane mode, απο τις 00:40 έως τις 9:40 δεν έπεσε καθόλου η μπαταρία... Το ίδιο το είχα και σε elementalx 1.05 αλλά παγωνε ο Chrome και τον ξηλωσα.

πρωτα ξεκλειδωνεις το τηλεφωνο και διαγραφονται ΟΛΑ.

μετα κανεις root

κατα το ρουταρισμα δεν χανεται τιποτα!!!!!!!!!!

και με Towelroot διαγραφονται ολα?

το εχει δοκιμασει καποιος να μας πει?

και με Towelroot διαγραφονται ολα?

το εχει δοκιμασει καποιος να μας πει?

Δεν διαγράφονται. Κάνεις ρουτ και μετά με το bootunlocker ξεκλειδώνεις bootloader χωρίς να χάσεις δεδομένα. Μετά με το flashify φλασαρεις recovery και είσαι έτοιμος.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)