DjTony Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αυτες η ρυθμισεις μονο για μπαταρια δεν ειναι :blink: με 1024 read ahead size και bfg,με Uberdemand (πιο επιθετικος απο ondemand) προτεινεις αυτες τις ρυθμισεις για μπαταρια???? :X Kernel Tweaker με Slimkat & μαμα κερνελ μπορω να δουλεψω ? Αν ναι για πες καμια ρυθμιση για καλυτερη μπαταρια φιλε ΧΩΡΙΣ ομως να χαθει το Smoothness & η ταχυτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αυτες η ρυθμισεις μονο για μπαταρια δεν ειναι :blink: με 1024 read ahead size και bfg,με Uberdemand (πιο επιθετικος απο ondemand) προτεινεις αυτες τις ρυθμισεις για μπαταρια???? :X Όχι. Τα sweep to wake κλπ προτείνω να είναι απενεργοποιημενα για μπαταρία. Τα αλλά είναι performance related με αξιοπρεπέστατη μπαταρία. Με αυτό το setup και Νορμάλ χρηση χωρίς παιχνίδια εγώ βγάζω 4+ ώρες που είναι πολύ ικανοποιητικό για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 καλησπέρα! υπάρχει τροπος να γινουμε root χωρις να χασω τιποτα ακομα κ την διαμόρφωση του μενου nova να μην χρειαστεί να ξαναστεινω απο την αρχη.. θελω να ρουταρω μέσω wug fresh Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όχι. Τα sweep to wake κλπ προτείνω να είναι απενεργοποιημενα για μπαταρία. Τα αλλά είναι performance related με αξιοπρεπέστατη μπαταρία. Με αυτό το setup και Νορμάλ χρηση χωρίς παιχνίδια εγώ βγάζω 4+ ώρες που είναι πολύ ικανοποιητικό για εμένα. Σε ευχαριστώ... Και εγώ δεν παίζω παιχνίδια οπότε προχωραω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Έβαλα slimkat μέσω multirom... Είπα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη μιας και γίνεται πολύ ντόρος. Είδα ότι με elemental η μπαταρία είναι αλλού στο xda. Έχει δοκιμάσει κανείς; προτείνετε άλλον κερνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Η καινούργια android L είναι πιο σταθερή; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Η καινούργια android L είναι πιο σταθερή; Δεν έχει καμία διαφορά με την πρώτη που βγήκε, για την ακρίβεια 2 μέρες διαφορά έχει το καινούριο build οπότε δεν έχει καμία αλλαγή για τον απλό χρήστη. Τα ίδια bugs παραμένουν και σε αυτήν (όπως το γνωστό με το location που δεν γυρίζει σε battery saving). Για καθημερινή χρήση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα μιας και δεν σχεδόν όλες οι εφαρμογές πλέον λειτουργούν σε art κανονικά (με εξαίρεση τον firefox από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ) Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Προτείνω να ρίξετε ματιά στην Vanir. Είχα να την δοκιμάσω από το N4. Μου έχει αφήσει μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση κι είναι από τις roms, που δεν "φωνάζουν" πολύ στα φόρουμ. Πιστεύω ότι αδικείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Έβαλα slimkat μέσω multirom... Είπα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη μιας και γίνεται πολύ ντόρος. Είδα ότι με elemental η μπαταρία είναι αλλού στο xda. Έχει δοκιμάσει κανείς; προτείνετε άλλον κερνελ; Αν αλλάξω κερνελ πώς ξαναγυρίζω στην στοκ της slimkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αν αλλάξω κερνελ πώς ξαναγυρίζω στην στοκ της slimkat? Με dirty flash την slimkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Με dirty flash την slimkat Σε dirty ξαναπερναω gapps? Σε ευχαριστώ... Ποιον κερνελ χρησιμοπειτε με slimkat? Λέω για elementalx... Αν προτείνετε κάποιον άλλον λέτε ελεύθερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Οχι, δεν χάνεις τίποτα.Εξαρτάτε που στοχεύεις, επιδόσεις η μπαταρία.Μια μέση λύση είναι ο elemental Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 (edited) εχουμε και νεο sabermod σημερα 11-08 :D Edited August 11, 2014 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Οχι, δεν χάνεις τίποτα.Εξαρτάτε που στοχεύεις, επιδόσεις η μπαταρία.Μια μέση λύση είναι ο elemental Όχι δεν χάνεις τίποτα;;;;; Για μπαταρία περισσότερο αλλά να μην υστερεί και σε επιδόσεις στοχευω, αλλά υπόψιν ότι δεν ασχολούμαι με παιχνίδια... Δεν ξέρω με slimkat γιατί ήμουν με στοκ και αλλαζα κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ε δεν χάνεις λέμε :p , κράτησε το zip της rom και όταν θελήσεις να γυρίσεις σε stock μπες recovery και κανε wipe dalvik cache και cache και μετά κανε install το zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ε δεν χάνεις λέμε :p , κράτησε το zip της rom και όταν θελήσεις να γυρίσεις σε stock μπες recovery και κανε wipe dalvik cache και cache και μετά κανε install το zip Σε ευχαριστώ Αντρέα... Έχεις δοκιμάσει άλλο κερνελ με slimkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μονο τον uber έχω δοκιμάσει στην slim αλλά για 4-5 μέρες, δεν είναι τόσο buttery friendly που θέλεις όμως Δοκίμασε elemental και code blue για αρχή Καινούριοι drivers για όποιον θέλει: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/gpu-drivers-nexus-5-compatible-android-t2629123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Μονο τον uber έχω δοκιμάσει στην slim αλλά για 4-5 μέρες, δεν είναι τόσο buttery friendly που θέλεις όμως Δοκίμασε elemental και code blue για αρχή Καινούριοι drivers για όποιον θέλει: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/gpu-drivers-nexus-5-compatible-android-t2629123 πως βάζουμε τους drivers φίλε? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Φλασαρεις από recovery και έτοιμος, χωρίς wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Φλασαρεις και μετα σαφως κανεις wipe dalvik/cashe!!!! Read OP...... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Φλασαρεις και μετα σαφως κανεις wipe dalvik/cashe!!!! Read OP...... Προφανώς το έχω διαβάσει και θυμόμουν οτι δεν θέλει.Με έβαλες και το ξανά διάβασα 2 φορές :p και πάλι δεν είδα τίποτα για wipe :lol: Που ακριβώς το λέει?Περίεργο μου φαίνεται που θέλει wipe τις cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Για πες μου γιατί σου φενεται περίεργο???? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Γιατί είναι ένας απλός driver δεν είναι εφαρμογή να έχει dex file για να κάνει optimise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ρε παιδια ειναι σιγουρα νεοι drivers αυτοι?? Παλι οι v.66 ειναι :blink: Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έχουν νεότερη ημερομηνία, οι προηγούμενοι είχαν 28 Ιουνίου αν θυμάμαι καλά. Τους έβαλα και τσίμπησε +1Κ στο antutu, όχι ότι με νοιάζει, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts